soulik. 14.10.10, 16:14 Czy nadają się na zimę.? Wiadomo ,Że to nie emu ,No ale.. . No więc jak.? Nosicie je w zimę.? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
majson Re: Glany.. 14.10.10, 16:42 szczerze mówiąc to strasznie mnie się nie podobają. No ale nadają się na zime. Odpowiedz Link Zgłoś
anja_ Re: Glany.. 14.10.10, 17:13 nadają się, ale te dłuższe są lepsze. No i cieplej Ci będzie jak włożysz wkładkę z folią termoizolacyjną. no je trzeba jak każde buty smarować jakimś tłuszczem przed solą. Odpowiedz Link Zgłoś
scarrlet Re: Glany.. 14.10.10, 19:01 Ja już kilka zim przechodziłam w glanach, także z autopsji odpowiem ze TAK Odpowiedz Link Zgłoś
kararock Tu ;) 14.10.10, 19:05 ja je noszę całym rokiem są naprawdę super!!! najlepsze buty na całym świecie jeśli to pierwsza para to polecam z HD Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: Glany.. 14.10.10, 19:08 2/3 ostatnie lata przechodziłam w glanach, w tym roku mam dosyć i rozglądam się za jakimiś dziewczęcymi kozaczkami. po prostu, chyba zmądrzałam i zrozumiałam, że nijak to się do mnie obecnie ma. jednak na zimę się zdecydowanie nadają. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 ... 14.10.10, 19:11 no jasne! glany możesz ubierać każdą porą roku, na każde warunki pogodowe i między innymi dlatego są zajebiste Odpowiedz Link Zgłoś
dragonica Re: Glany.. 14.10.10, 19:13 Właśnie myślę, żeby sobie kupić na zimę glany, ale chciałabym takie bardziej delikatne. Bo niektóre są takie wielgachne i ciężkie, że zupełnie się nie nadają na moje nogi. Odpowiedz Link Zgłoś
miss_pauline Re: Glany.. 15.10.10, 12:31 Rok temu moja mama całą zimę przechodziła w glanach, nie było jej zimno bo glany mają bardzo grubą podeszwę, a to zawsze od niej ciągnie zimno.. Odpowiedz Link Zgłoś