karoooola20 16.10.10, 21:49 On nie przeszedł? Nie rozumiem tego, był najlepszy... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kiwi Re: Mam Talent - Paweł Ostrovsky 16.10.10, 21:50 nie wiem czy przeszedł, ale tak czy siak jestem wkurzona, ze nie pokazali, czy przeszedł, czy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
kiwi Re: Mam Talent - Paweł Ostrovsky 16.10.10, 21:53 swoją zamiast niego powinien odpaść ten dzieciak, co śpiewał, ze pada na podłogę -.-'' Odpowiedz Link Zgłoś
secrets. Re: Mam Talent - Paweł Ostrovsky 16.10.10, 21:55 Mi wydaję się, że go pokazywali, raczej na pewno przeszedł. Odpowiedz Link Zgłoś
pati2505 Re: Mam Talent - Paweł Ostrovsky 16.10.10, 21:56 Chyba nie przeszedł bo pokazali wszystkich co przeszli do finału. A go chyba ta nie było, ale nie jestem pewna na 100%. Odpowiedz Link Zgłoś
koloorowa. Re: Mam Talent - Paweł Ostrovsky 16.10.10, 22:55 no ja też nie wiem. a najlepsza była ta nauczycielka, co nie przeszła ;D hahah xd ja tam pizgałam zniej . jak wybiegła i : jak ch... sie znacie xd czy jakoś tak ;] <lol2> Odpowiedz Link Zgłoś
nektarynka123 Nie przeszedł;) 17.10.10, 18:50 sprawdźcie sobie na mamtalent.plejada.pl/38825,news,,1,mam_talent_- __polfinalowa_czterdziestka_wybrana,aktualnosci_detal.html Odpowiedz Link Zgłoś
pudel Re: Mam Talent - Paweł Ostrovsky 16.10.10, 22:03 był świetny. nie rozumiem dlaczego przechodzą jacyś... nie powiem jacy ludzie, a ten akurat nie mógł przejść Odpowiedz Link Zgłoś
stay_away Re: Mam Talent - Paweł Ostrovsky 16.10.10, 22:09 a co z Gienkiem Loską?? Odpowiedz Link Zgłoś
nolie Re: Mam Talent - Paweł Ostrovsky 16.10.10, 22:08 nie przeszedł. nawet go nie pokazali, a jeśli pokazali to bardzo krótko. nie wiem czemu bo był genialny. jak to powiedziała chylińska na castingach, nie każdemu będzie się podobał jego głos. to była indywidualność, takie osoby rzadko kiedy przechodzą, tam się liczy niestety tylko komercja. Odpowiedz Link Zgłoś
frutella_xd Re: Mam Talent - Paweł Ostrovsky 16.10.10, 22:10 Najlepszy to był ten facet co śpiewał ( ten co wyglądał jak buszmen XD) i też nie przeszedł. Ta od 'i need you baby' też nie przeszła... Odpowiedz Link Zgłoś
sexy_girl tu ! 16.10.10, 22:11 większość nie przeszłą o byli na prawde dobrzy .. ! np zapomniałam jak on sie nazywa , ten taki facet stary w sumie z gitarą z Wrocławia w takich długich włosach .. wygląda jak bezdomny ;d , ale nie w tym rzecz . on miał na prawde talent ! słyszeliście jak śpiewał ! jak Ci z Ameryki , piękny miał głos ♥ a ta ' Szer ' raczej ten . co to wg było ??? niektórzy to okej mają talent , ale połowę bym zastąpiła . np po co im 4 osoby które podobnie śpiewają - chodzi o barwę głosu . ja rozumiem że każdy troche inaczej no ale ludzie .. Odpowiedz Link Zgłoś
anja_ Re: Mam Talent - Paweł Ostrovsky 16.10.10, 22:12 Także dziwi mnie to, że on nie przeszedł, a nawet go nie pokazali w eliminacjach. ogólnie to głupio się zachowali, bo napewno wiedzieli, że wiele osób było za nim. mam nadzieję, że jeszcze nie raz go zobaczymy i usłyszymy < 33 Odpowiedz Link Zgłoś
oliiviia [...] 16.10.10, 22:14 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
mary_ Nie rozumiem dwóch rzeczy. 16.10.10, 22:19 1. Nie jestem do końca pewna, ale ten facet z gitarą chyba nie przeszedł. A miał na prawdę zarąbisty głos. Mam nadzieję, żę wiecie o którego mi chodzi, blond włosy do ramion, chudy. WHY? :c 2. Laska która śpiewała "aj niż ju bejbe" też nie przeszła, a zrobiłaby niezłą bekę. Odpowiedz Link Zgłoś
oliiviia [...] 16.10.10, 22:39 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
marsjanka115 x__x 16.10.10, 22:15 nie no ku... mać nikt nie przeszedł z talentem !! Odpowiedz Link Zgłoś
ciapolka jak mógł transwestyta przejść?! 16.10.10, 22:17 inni mieli talent a tutaj takie gó... przeszło! Odpowiedz Link Zgłoś
onenightonly. Re: Mam Talent - Paweł Ostrovsky 16.10.10, 22:21 przestaje oglądać ten program. no jak to możliwe żeby pan gienek nie przeszedł ?! zawiodłam się. ;c on był moim faworytem. Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ siedzę i ryczę. 16.10.10, 22:27 no prawie. wiedziałam, że tak będzie, że go nie puszczą. jest za dobry na ten program. tyle mam do powiedzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ tak btw, do osób z wrocławia. 16.10.10, 22:30 jak ktoś polubił pawła, to jutro w tym mieście gra support przed closterkeller. Odpowiedz Link Zgłoś
marsjanka115 x__x 16.10.10, 22:30 masz rację jane.. za dobry jest na kurcze dzisiejsze czasy według mnie. bo w polsce nie mogą docenić takiego talentu. Odpowiedz Link Zgłoś
seneka4 Re: Mam Talent - Paweł Ostrovsky 16.10.10, 22:34 Cierpię! -.-' bo przeszły jakieś z zapałkami na głowie ,jakieś dziecka a nie przeszły prawdziwe talenty. I mój faworyt Genek Loska nie przeszedł ku... -.-' ! Odpowiedz Link Zgłoś
ignorance... Re: Mam Talent - Paweł Ostrovsky 16.10.10, 22:38 Mnie wkurza też to ,że nie przeszedł Tomek Mrozek.On śpiewał "I love Rock'n'Roll". Był boski! Przynajmniej się cieszę ,że dziewczyny z ShockDance przeszły ,bo są moje szczecińkie A ta dziewczynka co na castingu mówiła to chodzi do mojej szkoły ) Odpowiedz Link Zgłoś
kiwi no pewne, ze go nie ma... 16.10.10, 22:45 tylko zobaczcie: na oficjalnej stronie `mam talent` jest pełny spis 40-stu finalistów mamtalent.plejada.pl/38825,news,,1,mam_talent_-__polfinalowa_czterdziestka_wybrana,aktualnosci_detal.html Odpowiedz Link Zgłoś
quelle [...] 16.10.10, 22:52 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
ehmm to są jaja jakieś.. 16.10.10, 22:54 wiecie dlaczego on niestety nie przeszedł? bo nie miał 5 lat, nie tańczył w kolorowym świecącym stroju i nie był kimś kto próbował na siłę się podlizać. pięknie zaśpiewał i spodobał się wielu, jednak widocznie to dla szanownego jury nie wystarcza. Odpowiedz Link Zgłoś
marsjanka115 TU !!! patrzcie czemu go nie ma ! 16.10.10, 23:15 moze nie działać... Odpowiedz Link Zgłoś
dream szok 16.10.10, 23:24 Może mi ktoś wytłumaczyć jakim cudem on nie przeszedł? Nie rozumiem tego. Odpowiedz Link Zgłoś
psycho_ ... 17.10.10, 01:24 z tego co wiem to Paweł sobie teraz trochę pokoncertuje. fajnie, tylko milusio, że nikt w programie nie poinformował nas (widzów) o powodzie jego nieobecności w "40 wybranych" c; nie podobało mi się też zachowanie pani Foremniak po występie Pawła na castingu. kazała mu dokonać zmian nie w kontekście jego talentu lecz osobowości. nie powinna tego robić. Paweł jest jaki jest i to jest w nim najlepsze - ten kontrasy między zachowaniem normalnym a tym podczas śpiewania. zmiana go w brutalnego, niegrzecznego chłopca całkowicie zaburzyła by postrzeganie jego osoby. a tak przynajmniej jest intrygujący ;3 brakuje mi też pana Gienka - drugiej ciekawej osobowaści tej edycji. miał wspaniały głos. ale jak widać albo pan Gienek sam zrezygnował albo jury stwierdziło, że jest za stary i trzeba dać szansę młodym. ta druga możliwość jest jednak strasznie krzywdząca. nie rozumiem wogóle co w półfinałach robi Cher, pan kręcący się w święconcym ubraniu i pan Machalica, który moim zdaniem wgl nie powinien się pojawić. ma pieniążki na rozsławienie swojego talentu, więc swoją osobą zajmuje tylko miejsce komuś kto nie ma nadzianej rodzinki ;d btw. półfinały będę oglądać tylko dla Kamila Bednarka, Piotrka Lisieckiego, Magdy Welc i może damiana Skoczyka. reszta jest nieważna ;p Odpowiedz Link Zgłoś
psycho_ *kontrast i świecących 17.10.10, 01:27 sory za błędy ale jestem wkurzona zachowaniemiem jury ;d Odpowiedz Link Zgłoś
newborn. [...] 17.10.10, 18:38 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
iga18 d-.-b 17.10.10, 18:45 Nie przeszedł.. Mi to wisi, bo mi się nie podobał ; p Półfinałowa czterdziestka: 1. Shock Dance 2. Damian Skoczyk 3. Sławomir Jenerowicz 4. Me Myself And I 5. Kamil i Krystian Kłeczek 6. Saavedra 7. Mirosław Tyznar 8. Sabina Jeszka 9. Iskierka 10. Jim Williams 11. The Prisoners 12. Mocha 13. Krakowska Szkoła Wushu 14. Paweł Paprocki 15. Ania i Jacek 16. Piotr Lisiecki 17. Emitels Brass 18. Adam Machalica 19. Leila 20. Kamila Mrozik 21. Studio Tańca UDS 22. Maciej Kozłowski 23. Jędrzej Indebski 24. Kamil Bednarek 25. Enzym 26. Kabaret Tenor 27. Emil Kuśmirek 28. Diverso 29. Korolev Family 30. Kasia Sochacka 31. Gosia Staszewska 32. Paweł Ejzenberg 33. Flexi 34. Cher 35. Ibrahim Mahmoud 36. Grupa Yclan 37. Michał Grobelny 38. Kwartet Bacewicz 39. Magda Welc 40. Patrycja Malinowska Odpowiedz Link Zgłoś
ewka15 Re: Mam Talent - Paweł Ostrovsky 23.10.10, 00:27 Szkoda, że nie przeszedł. Ma chłopak talent. Świetnie śpiewa, charyzmatyczny, oryginalny. Odpowiedz Link Zgłoś
candence !!pomóżcie i same wygrywajcie!! :) 23.10.10, 13:14 wypelniasz-wygrywasz.pl/konkurs-z-nagrodami-gwarantowanymi-Top-Secret/index.php?recommended_by=19128734103443 otrzymaj gwarantowany bon dosieci sklepow Top Secret o wartosci 50zł za wypelnienie krotkiego formularza!! To trwa tylko chwilkę! Bardzo mi na tym zależy ponieważ biore udział w konkursie dalej. Nawet jeśli nie wykorzystasz bonu, prosze wypelnij formularz i potwierdz potem e-mail pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś