stay_away 16.10.10, 21:50 Możecie mi powiedzieć, czy Gienek Loska przeszedł do półfinałów w "Mam Talent"? Bo z tego co przed chwilą oglądałam to jakoś nie zauważyłam go tam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marsjanka115 x__x 16.10.10, 22:24 NO WŁAŚNIE KUR...A NIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! AAAAAAAAAAAA JAKA WKURZONA JESTEM ZARAZ MNIE ROZSADZI !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
killerqueen Re: x__x 22.10.10, 19:00 Przeszedł, ale w kontrakcie jest, że musi udostępnić im wyłączność na swój wizerunek nie zgodził się na to, jako iż nie cierpi komercji. tyle. dobrze zrobił facet, naprawdę mi zaimponował. Odpowiedz Link Zgłoś
ilovehis Re: Gienek Loska. 16.10.10, 22:27 On był gwiazda programu. Kidy wyszedł na scenę, wiedziałam, ze nie zagra disco-polo, ani nie zje bigosu albo flaczków, tylko zrobi coś co zachwyci wszystkich. Był niesamowity. Wyglądał jak menel, śpiewał jak gwiazda. Odpowiedz Link Zgłoś
stay_away Re: Gienek Loska. 16.10.10, 22:33 ... ja miałam k.rwa ciary jak śpiewał. za każdym razem jak włączam go na youtube to mam ciary. Tak mężczyzna pokazujący "magiczne sztuczki" przejdzie dalej. tak samo jak "Cher". !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nolie Re: Gienek Loska. 16.10.10, 22:37 każdy wokalista, który wykazywał się jakąś innością nie przeszedł. nie rozumiem tego. szkoda, naprawdę. odeszły prawdziwe talenty a zostało praktycznie tylko show. Odpowiedz Link Zgłoś
seneka4 Re: Gienek Loska. 16.10.10, 22:37 On był najlepszy i tyle. ;d i też cierpię z powodu tego ,że nie przeszedł był po prostu niesamowity i wyjątkowy. ;< i przeszły jakieś zapałki czy coś a prawdziwy talent nie przeszedł fuuuuuuuuuuu!!!!!!!!! ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
mary_ Re: Gienek Loska. 16.10.10, 22:41 Jak to NIE?! Tak, dziewczęta, też sądzę, że Cher wymiata. No nie rozumiem, jak on/a mógł/mogła przejść, a Gienek nie?! Odpowiedz Link Zgłoś
stay_away Re: Gienek Loska. 16.10.10, 22:42 To aż dziwne, że nie został doceniony przez to "znające się" jury i "panią wokalistkę Chylińską", a został doceniony przez taki ogrom zwyczajnych ludzi oglądających ten program. To dla mnie chore, że go nie wzięli dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
ironia Re: Gienek Loska. 16.10.10, 22:47 nie przeszedł, psia mać. ale to właściwie było do przewidzenia, komercja wygrała, i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
oliiviia nie przeszedł. 16.10.10, 22:55 a powinien, bo jest najlepszy. -.- Genek <3 Odpowiedz Link Zgłoś
marsjanka115 x__x 16.10.10, 22:57 ale boże porównajcie jego głos do nie wiem kurcze wokalisty guns ' n' roses... przecież w latach 80' to by było objawienie !!! nie cierpie tych czasów ! Odpowiedz Link Zgłoś
ironia a 16.10.10, 23:05 ja bym powiedziała, że właśnie teraz jego głos jest objawieniem. i nie psiocz tak na czasy, bo ludzie byli nim zachwyceni (wystarczy poczytać forum na stronie "mam talent" i zobaczyć, ile osób klnie na jury), tylko do tego programu jest chyba ZA dobry i ZA niszowy. Odpowiedz Link Zgłoś
marsjanka115 Re: a 02.11.10, 20:41 sory zobacz ile jest fanek bibera i miley (itp) sądzisz że im podobał by się p.Genek i jego śpiew??? kiedyś "modny" był rock a teraz pop skarbie ;] Odpowiedz Link Zgłoś
adulka3113 aaaaaaaaaaa!!!! 17.10.10, 17:28 jeżeli on nie przeszedł to nie będę oglądała mam talent... on był największym objawieniem tego programu! jego głos jest dla mnie jak woda,nie przeżyję bez niej... Odpowiedz Link Zgłoś
marsjanka115 przeszli.... 16.10.10, 22:59 Poznajcie szczęśliwców, którzy powalczą o główną nagrodę: 1. Shock Dance 2. Damian Skoczyk 3. Sławomir Jenerowicz 4. Me Myslef And I 5. Kamil i Krystian Kłeczek 6. Saavedra 7. Mirosław Tyznar 8. Sabina Jeszka 9. Iskierka 10. Jim Williams 11. The Prisoners 12. Mocha 13. Krakowska Szkoła Wushu 14. Paweł Paprocki 15. Ania i Jacek 16. Piotr Lisiecki 17. Emitels Brass 18. Adam Machalica 19. Leila 20. Kamila Mrozik 21. Studio Tańca UDS 22. Maciej Kozłowski 23. Jędrzej Indebski 24. Kamil Bednarek 25. Enzym 26. Kabaret Tenor 27. Emil Kuśmirek 28. Diverso 29. Korolev Family 30. Kasia Sochacka 31. Gosia Staszewska 32. Paweł Ejzenberg 33. Flexi 34. Cher 35. Ibrahim Mahmoud 36. Grupa Yclan 37. Michał Grobelny 38. Kwartet Bacewicz 39. Magda Welc 40. Patrycja Malinowska Odpowiedz Link Zgłoś
szalona_fanka46 Re: Gienek Loska. 17.10.10, 11:16 Nie wczytywali kilku którzy się dostali. Niby 4o, a w trakcie odcinka podali imiona, nazwiska lub nazwy tylko z 3o talentów. Reszta.? Odpowiedz Link Zgłoś
fanka96 jak to ku... NIE???? 17.10.10, 17:37 powybierają jakiś beztalentów, jakiegos cher i tysiece pieknie śpiewających panienek, a faceta po ktorym mi geba opadła, NIE????? dobrze chociaz że mojego lisieckiego wzieli... no ale cóż sie dziwic, przecież to program rozrywkowy Odpowiedz Link Zgłoś
twilight Re: jak to ku... NIE???? 17.10.10, 18:51 fanka96 napisał(a): > powybierają jakiś beztalentów, jakiegos cher i tysiece pieknie śpiewają > cych panienek, > a faceta po ktorym mi geba opadła, NIE????? > dobrze chociaz że mojego lisieckiego wzieli... > > > no ale cóż sie dziwic, przecież to program rozrywkowy Dokłaadnie... // Odpowiedz Link Zgłoś
lolisia_xdd Re: Gienek Loska. 17.10.10, 18:00 nie, debile xd przecież on ma wspaniały głos. Odpowiedz Link Zgłoś
malaria też się wkurzyłam. 17.10.10, 18:48 a oprócz tego nie ma kabaretu, tego gdzie koleś wystawiał głowę a Chylińska się śmiała że "jego gęba jest najlepsza" śmiała się, ale nie przeszli. zamiast tego jest siedmiolatek chory na ambicje rodziców. Odpowiedz Link Zgłoś
twilight Jasne że tak :D (?) 17.10.10, 18:50 Tak?? Szczerze to nie pamiętam... Ale na pewno tak. Bo on i Kamil Bednarek są moimi faworytami Odpowiedz Link Zgłoś
ironic_ Re: Gienek Loska. 17.10.10, 18:50 nie przeszedł. szanowni jurorzy STRACILI SŁUCH! Odpowiedz Link Zgłoś
desire Re: Gienek Loska. 17.10.10, 19:08 nie wiem, nie oglądałam wczorajszego odcinka. odpisuję na post bo również chciałabym napisac , <cytuję koleżankę z góry> " wyglądał jak menel, śpiewał jak gwiazda." Odpowiedz Link Zgłoś
bellacullenx Paweł Ostrovsky !! Czy On przeszedł? 17.10.10, 19:08 On śpiewał 'Life On Mars' Davida Bowie Odpowiedz Link Zgłoś
stay_away Re: Paweł Ostrovsky !! Czy On przeszedł? 17.10.10, 20:50 co do tego Pawła Ostrowsky'ego to też nie wiem. Też go nie wyczytali, ani nic... Odpowiedz Link Zgłoś
pussy_ Gienek Loska. 22.10.10, 18:34 przypomina mi On nieżyjącego wokalistę Dżemu - Ryśka Riedla. naprawdę. gdy go słucham jestem w całkiem innym świecie. prawdziwe objawienie na polskiej rockowej oraz bluesowej scenie muzycznej. dokładnie - był za dobry na ten program. ale przecież i tak wygrał. wygrał dla wszystkich, którzy uważają go ponad Mam Talent. ponad wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
szprotka02 ja wiem dlaczego...! (naprawde) 22.10.10, 18:40 bo kazdy musi podpisac taki kontrakt ze bedzie wystepowac w reklamach(ogólnie sprzedawanie sie...) a on nie podpisał tego... przejżyjcie główną na demotach to zobaczycie Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: Gienek Loska. 22.10.10, 18:43 Przecież on nawet nie przyszedł na ogłoszenie wyników. pewnie to olał :d Ja jestem jego fanką, wielbię go XD Odpowiedz Link Zgłoś
biedronssa Re: Gienek Loska. 22.10.10, 18:53 ja pierdzie.. nie przeszedł ale jak to? : < Odpowiedz Link Zgłoś
morphine_ Wiem czemu go nie było ! Looknij ! 22.10.10, 19:03 Gienek, sam zrezygnował, ponieważ kazali mu podpisać umowę dzięki której mogli by mieć do niego wyłączność. A nie zrobił tego, ponieważ nie trawi komercji. TO PRAWDZIWY TALENT ! ON NIE POTRZEBOWAŁ ROZGŁOSU. Odpowiedz Link Zgłoś
dirty to był mój własny Kurt Cobain. 22.10.10, 18:59 był taki wyluzowany ! i miał niesamowity talent. przypominał mi Kurta cobaina gdyby jeszcze żył. . on przeszedł ale była jakaś afera, nie powiem ci dokładnie ale chodziło o komercje tvn i on nie zgodził się na jakieś tam warunki, dlatego go wycięli. niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
sonia321 Re: to był mój własny Kurt Cobain. 22.10.10, 19:04 demotywatory.pl/2186450/Prawdziwy-talent ten demot mówi wszystko jestem fanką jego głosu Odpowiedz Link Zgłoś
oliiviia @ dirty 02.11.10, 20:49 a ja myślałam, że tylko mi on przypomina Kurta. ;o był taki wyluzowany ! i miał niesamowity talent. nom, był po prostu idealny. < 3 Odpowiedz Link Zgłoś
pluszakkk Re: Gienek Loska. 22.10.10, 19:06 On nie przeszedł,bo sam zrezygnował ;// tak przynajmniej słyszałam Odpowiedz Link Zgłoś
candence Pomóżcie mi dziewczyny! ;) 23.10.10, 13:17 wypelniasz-wygrywasz.pl/konkurs-z-nagrodami-gwarantowanymi-Top-Secret/index.php?recommended_by=19128734103443 otrzymaj gwarantowany bon dosieci sklepow Top Secret o wartosci 50zł za wypelnienie krotkiego formularza!! To trwa tylko chwilkę! Bardzo mi na tym zależy ponieważ biore udział w konkursie dalej. Nawet jeśli nie wykorzystasz bonu, prosze wypelnij formularz i potwierdz potem e-mail pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś