wampirzycaxd 17.10.10, 19:11 Siema laski potrzebuje rady. Otóż musze sobie kupić odżyke do włosów i nie mam pojęcia jaką Dlatego prosze o sprawdzone marki w niedrogiej cenie Mam przesuszone włosy wiec musze coś z tym zrobić. Piszcie z góry dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hellokiciara Re: Odżywka...:) 17.10.10, 19:13 odżywka z jedwabiem , powoduję że włosy są miękkie w dotyku . Odpowiedz Link Zgłoś
mamcyckipotacie Re: Odżywka...:) 17.10.10, 19:23 Ziaja ma dobre kosmetyki, nie tylko do włosów. Aktualnie mam odżywkę z miodem. Ich kosmetyki są tanie, bo kosztują nie całe 10 złotych, ale są dobre, a miałam już różnych firm. Generalnie na przesuszone włosy dobra jest maseczka z olejem rycynowym, naftą kosmetyczną i żółtkiem z jajka + odżywka, ja dodaję jeszcze miód i mleko. Odpowiedz Link Zgłoś
scarrlet Re: Odżywka...:) 17.10.10, 19:31 NIVEA straihgt& easy (odżywka prostująca włosy) do włosów puszących się i trudnych do ułożenia. Wcześniej używałam z garniera z awokado, ale już nie działa na moje kudły, za to ta radzi sobie z nimi doskonale i włoski nie elektryzują się po niej, i są przyjemnie sypkie/ kup sobie jedwab, i wcieraj 1 lub 2 krople w wilgotne włoski, od razu zobaczysz różnice Odpowiedz Link Zgłoś
kingul33 Re: Odżywka...:) 17.10.10, 19:39 Cóż... ja też mam zawsze problem, bo mam farbowane pasemka, prostuję włosy i końcówki mi się rozdwajają Próbowałam naprawdę wielu odżywek, z czego chyba najlepsze są: Elseve L'Oreal Paris- taka żółta na zniszczone włosy, wiele rodzajów Nivea- np. Diamond Gloss, Syoss, Schauma Kiwi Połysk- sprawia, że włosy są miękkie i błyszczące Ale jeżeli chodzi o miękkość, to i tak nic nie zastąpi jedwabiu. Wcieraj kilka kropel we włosy, a od razu poczujesz różnicę Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
mamcyckipotacie Re: niesprawiedliwość w "mam talent" 17.10.10, 20:02 Spróbuj wcierać odrobinę oleju rycynowego w końcówki. Dosłownie kilka kropel. Z resztą z niego często robią jedwab do włosów... Odpowiedz Link Zgłoś