Dodaj do ulubionych

Odżywka...:)

17.10.10, 19:11
Siema laski potrzebuje rady. Otóż musze sobie kupić odżyke do włosów i nie mam pojęcia jakąsad Dlatego prosze o sprawdzone marki w niedrogiej ceniewink Mam przesuszone włosy wiec musze coś z tym zrobić. Piszcie z góry dziekipiwo
Obserwuj wątek
    • hellokiciara Re: Odżywka...:) 17.10.10, 19:13
      odżywka z jedwabiem , powoduję że włosy są miękkie w dotyku .
    • mamcyckipotacie Re: Odżywka...:) 17.10.10, 19:23
      Ziaja ma dobre kosmetyki, nie tylko do włosów.
      Aktualnie mam odżywkę z miodem. Ich kosmetyki są tanie, bo kosztują nie całe 10
      złotych, ale są dobre, a miałam już różnych firm.
      Generalnie na przesuszone włosy dobra jest maseczka z olejem rycynowym, naftą
      kosmetyczną i żółtkiem z jajka + odżywka, ja dodaję jeszcze miód i mleko.
      • scarrlet Re: Odżywka...:) 17.10.10, 19:31
        NIVEA straihgt& easy (odżywka prostująca włosy) do włosów puszących się i trudnych do
        ułożenia.

Wcześniej używałam z garniera z awokado, ale już nie działa na moje kudły, za to ta radzi
        sobie z nimi doskonale smile i włoski nie elektryzują się po niej, i są przyjemnie sypkie/

kup sobie jedwab, i wcieraj 1 lub 2 krople w wilgotne włoski, od razu zobaczysz różnice
    • kingul33 Re: Odżywka...:) 17.10.10, 19:39
      Cóż... ja też mam zawsze problem, bo mam farbowane pasemka, prostuję włosy i końcówki
      mi się rozdwajająuncertain Próbowałam naprawdę wielu odżywek, z czego chyba najlepsze są: Elseve
      L'Oreal Paris- taka żółta na zniszczone włosy, wiele rodzajów Nivea- np. Diamond Gloss,
      Syoss, Schauma Kiwi Połysk- sprawia, że włosy są miękkie i błyszczącesmile Ale jeżeli chodzi o
      miękkość, to i tak nic nie zastąpi jedwabiu. Wcieraj kilka kropel we włosy, a od razu poczujesz
      różnicęwink Powodzeniasmile
      • mamcyckipotacie Re: niesprawiedliwość w "mam talent" 17.10.10, 20:02
        Spróbuj wcierać odrobinę oleju rycynowego w końcówki. Dosłownie kilka kropel. Z
        resztą z niego często robią jedwab do włosów...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka