janevolturi800 21.10.10, 19:25 znacie jakieś ? W następnym roku idę do gimnazjum i szukam właśnie szkoły z internatem bo nie chce siedzieć w mojej małej miejscowości... Szukam ale nie znalazłam same katolickie, pomożecie? Znajdziecie coś? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamba___ Re: szkoła z internatem 21.10.10, 19:32 Nie musisz szukać szkoły z internatem. Wybierz szkołę, która cię interesuje i poszukaj jakiejś bursy w tej miejscowości. Znam kilka osób, które tak zrobiły. Z tego co mi wiadomo nie narzekają. ; ] Odpowiedz Link Zgłoś
tomfelton Re: szkoła z internatem 21.10.10, 19:56 Bardzo rzadko przyjmują gimnazjalistów do internatów, zazwyczaj są przeznaczone dla licealistów. W warszawie jest LIX szkoła mistrzostwa sportowego, na pewno tam jest liceum (mam kilka znajomych w internacie) bardzo trudno się tam dostać, ale gimnazjum podobno też, ale pewna nie jestem! prestiżowa szkoła ludzie z całej polski tam startują więc jest internat na 100% Nie spiesz się może warto poczekać do liceum?! pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś