lady_rose 22.10.10, 15:17 HELP ! Na Haloween razem z przyjaciółmi chcemy oglądać jakiś SUPER STRASZNY horror . Znacie jakieś ? Baaardzo straszne ? Seryjnie , proszę o pomoc ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lady_rose Re: Najstraszniejszy horror jaki w życiu widziała 22.10.10, 15:18 jesteście ? Odpowiedz Link Zgłoś
jola.ka Re: ? 22.10.10, 15:35 The Ring... ale koniecznie amerykański bo japoński oryginał jest beznadziejny Odpowiedz Link Zgłoś
kicia_martycia Re: ? 22.10.10, 15:38 paranormal activity maskara, na poczatku taki nudny ale potem to jest masakra ;O Odpowiedz Link Zgłoś
puka. Re: Najstraszniejszy horror jaki w życiu widziała 22.10.10, 15:35 Hostel. Fajny horror, straszny i to bardzo. ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
fanka...th Re: Najstraszniejszy horror jaki w życiu widziała 24.10.10, 14:43 "Kostnica" oglądałam ten film z mamą i obydwie byłyśmy posrane i jeszcze fajnym filmem jest noc żywych trupów ale to raczej nie jest straszne albo krwawa masakra w Hollywod te filmy możesz znalejść na www.ekino.pl . Aha i życze wam miłego oglądania Odpowiedz Link Zgłoś
tysia94 Klatwa 22.10.10, 15:36 Mmmm może klątwa? ale to zalezy czego sie boicie. Jak zgasicie swiatlo i otworzycie sobie drzwi to moze bedie strasznie wtedy Odpowiedz Link Zgłoś
alice087 lista, zapowiedzi: 22.10.10, 15:45 wystarczy wpisać i w google i ci wyjdzie... ja znalazłam kilka propozycji: 1. Dead Snow. Nowa produkcja z Norwegii i... już klasyk. Dość powiedzieć, że jeden z bohaterów porusza się po planie w koszulce "Martwicy mózgu". Akcja toczy się w górach, w chatce do której trafia grupka studentów. Przez przypadek znajdują skarb, którzy należał do nazistów. Dlatego teraz muszą stoczyć walkę z... bandą zombi SS-manów. Ten film to hardcore. Tekst linka 2. Koszmar z ulicy wiązów. Film, który tak jak "Duch" czy "Egzorcysta" przyjechał do Polski jeszcze na kasetach wideo. Jego bohater Freddy Kruger. Psychopatyczny morderca, który śni się swoim ofiarom, by zabić je we śnie. Jedyny sposób ucieczki przed Freddym to nie spać. Ale ile człowiek może wytrzymać bez odpoczynku. Zobaczcie jaki zapowiada się powrót Freddiego na ekrany. Najnowszy koszmar z tym bohaterem zobaczymy w przyszłym roku. (ten film wydaje mi się najlepszy) Tekst linka 3. Paranormal Activity to amerykański horror, który wrzucamy do grona najlepszych trochę na wyrost. Tak jak komitet noblowski, który dał pokojowego Nobla Obamie, za nadzieję, że będzie lepiej. Akcja jest taka. Młode małżeństwo podejrzewa, że w ich domu są duchy. Ustawia więc wszędzie kamery. Tekst linka 4. Halloween- Michael Myers trafił do szpitala psychiatrycznego gdy, mając 6 lat, brutalnie zamordował swoją rodzinę. Po 15 latach Michael ucieka ze szpitala i sieje grozę w czasie święta Halloween. Przeciwko psychopacie staje doktor Loomis, który zdaje sobie sprawę, że Myers jest wcieleniem zła i należy go zniszczyć. Tekst linka mam nadzieję, ze pomogłam Odpowiedz Link Zgłoś
klaudi073 Re: Najstraszniejszy horror jaki w życiu widziała 22.10.10, 15:54 kRWAWE WZGÓRZA OKROPNY JEST! Odpowiedz Link Zgłoś
martynka111 dead silence. nieźle sie wystraszyłam 22.10.10, 16:00 pewnie na necie bedzie juz Paranormal activity 2 wiec mozecie to też obejrzec Odpowiedz Link Zgłoś
patusiaxd Re: dead silence. nieźle sie wystraszyłam 22.10.10, 16:18 1408 psychologiczny!! Odpowiedz Link Zgłoś
amar.jalea Re: Najstraszniejszy horror jaki w życiu widziała 22.10.10, 16:05 paranormal activity - nie oglądałam ale znajomi mówią że straszny : D Odpowiedz Link Zgłoś
rose_alie Re: Oj ten jest ostry! 22.10.10, 16:14 Taki sobie szczerze... widziałam lepsze... Odpowiedz Link Zgłoś
abstrakcyjna Re: Najstraszniejszy horror jaki w życiu widziała 22.10.10, 16:16 Klątwa, Posłańcy Odpowiedz Link Zgłoś
sokbananowy Re: Najstraszniejszy horror jaki w życiu widziała 22.10.10, 16:54 Amityvile. Chodziłam po nim do psychologa i bałam się sama chodzić do łazienki przez miesiąc. ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
ilovehis Re: Najstraszniejszy horror jaki w życiu widziała 22.10.10, 17:01 Egzorcyzmy Emily Rose The Ring The Ring 2 Sierota Klątwa Odpowiedz Link Zgłoś
bella22 Re: Najstraszniejszy horror jaki w życiu widziała 22.10.10, 17:06 ja się boje Pozwól mi wejść i mucha z tym że ten drugi jest bardziej taki odrażający niż straszny po za tym 1408 też jest straszne oglądałam rok temu a dalej nie moge spać w nocy jest jeszcze wzgórza mają oczy tata oglądał ale ja się boje z tego co pamiętam to o jakiś mutantach nie pamiętam ale podobno dużo krwi więc jak chcecie ja bym na hallowen nic strasznego nie oglądała strasznie się boje Odpowiedz Link Zgłoś
in_the_dark_xd Moje ulubione: 22.10.10, 17:22 Koszmar z ulicy wiązów. - uch, to było naprawdę fajne. Teksańska masakra piłą mechaniczną. - to jest faktycznie masakra, od początku do końca masakra ) Oko. - z Jessicą Albą, podobał mi się, ciekawy, jak dla mnie. Lubię właśnie takie horrory. Oszukać przeznaczenie 1,2,3,4. Ysz. Jak chcesz faktycznie bardzo okropny i obrzydliwy horror to 'Droga bez powrotu' powinna ci wystarczyć. Fu, obrzydliwe. Ale fajne ^^ Lustra - taki bardzo ciekawy i świetne zakończenie. Mnie się bardzo podobał. No, i możesz jeszcze poszukac na internecie. Na pewno coś znajdziesz. To jest akurat moje zdanie na temat horrorów. : > Odpowiedz Link Zgłoś
msthic Re: Moje ulubione: 22.10.10, 17:55 mi się spodobało paranormal activity i dom z kości . udanego hallowen ;] Odpowiedz Link Zgłoś
green_day_love "Lustra".... 22.10.10, 17:27 .... po obejrzeniu tego filmu bałam się luster w swoim domu, jak szłam spać w jakimś hotelu i jak na przykład lustro wisiało na przeciwko łóżka to zakrywałam je czymkolwiek, nawet ręcznikiem - zresztą, wciąż tak robię. Ten film bardzo na mnie wpłynął, polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
mila13 Lustra! 26.10.10, 21:56 Paranormal Activity jeszcze nie widziałam ale właśnie będę oglądać,myślę że będzie straszny bo jest dużo opinie że jest fajny.A i Lustra są super,oglądałam z siostrą i ona po tym filmie schowała lustro do szafy XD (się wkręciła). Odpowiedz Link Zgłoś
coldprincess Re: Najstraszniejszy horror jaki w życiu widziała 22.10.10, 17:42 Ringu nie oglądaj. Mało straszne. Paranormal Activity jest podobno lepsze i straszniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
zmayslona13 Re: Najstraszniejszy horror jaki w życiu widziała 22.10.10, 17:48 A ja tak moze nie na temat, ale szukam innego rodzaju horroru- czegóś z atmosferą, poczuciem humoru, nie koniecznie przerażajacy. Ewnetualnie moze być jakiś nastrojowy kryminał. Wiecie, moze oglądaliście serial "Zaklinacz dusz", coś w tym stylu, duchy, ale nie aż takie straszne, bardziej skupia isę na fabule niż efektach (i dobrze), moze być dużo śmiechu. Odpowiedz Link Zgłoś
candence !!pomóżcie i same wygrywajcie!! :D 23.10.10, 13:15 wypelniasz-wygrywasz.pl/konkurs-z-nagrodami-gwarantowanymi-Top-Secret/index.php?recommended_by=19128734103443 otrzymaj gwarantowany bon dosieci sklepow Top Secret o wartosci 50zł za wypelnienie krotkiego formularza!! To trwa tylko chwilkę! Bardzo mi na tym zależy ponieważ biore udział w konkursie dalej. Nawet jeśli nie wykorzystasz bonu, prosze wypelnij formularz i potwierdz potem e-mail pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatex Re: Najstraszniejszy horror jaki w życiu widziała 23.10.10, 15:25 Nie oglądam horrorów, ale raz widziałam PIŁĘ (nie wiem którą część). Albo Egzorcyzmy Emily Rose. Straszne.. tym bardziej, że na faktach. oO Odpowiedz Link Zgłoś
madziek67 Re: Najstraszniejszy horror jaki w życiu widziała 24.10.10, 13:53 zależy , jaki typ horrorów , ale nie podałaś , więc napiszę ci moje ulubione : Lustra , Oko , Paranormal activity , Ty będziesz następna , Oszukać przeznaczenie , Plaga , Rec (hiszpański) , The blair witch project , Sierociniec , Udręczeni <3 kocham horrory , noo ! : D Odpowiedz Link Zgłoś
wisienka9 Re: Najstraszniejszy horror jaki w życiu widziała 24.10.10, 13:58 Nie lubię horrorów. Odpowiedz Link Zgłoś