Dodaj do ulubionych

Najstraszniejszy horror jaki w życiu widziałaś . !

22.10.10, 15:17
HELP ! Na Haloween razem z przyjaciółmi chcemy oglądać
jakiś SUPER STRASZNY horror .
Znacie jakieś ? Baaardzo straszne ?
Seryjnie , proszę o pomoc !
Obserwuj wątek
    • lady_rose Re: Najstraszniejszy horror jaki w życiu widziała 22.10.10, 15:18
      jesteście ?
      • lady_rose ? 22.10.10, 15:27
        • kiciptak_ Re: ? 22.10.10, 15:31
          egzorcyzmy emily rose ....
          • jola.ka Re: ? 22.10.10, 15:35
            The Ring... ale koniecznie amerykański bo japoński oryginał jest beznadziejnyuncertain
          • kicia_martycia Re: ? 22.10.10, 15:38
            paranormal activity

maskara, na poczatku taki nudny ale potem to jest masakra indifferent ;O
      • puka. Re: Najstraszniejszy horror jaki w życiu widziała 22.10.10, 15:35
        Hostel.
        Fajny horror, straszny i to bardzo. ;/
      • fanka...th Re: Najstraszniejszy horror jaki w życiu widziała 24.10.10, 14:43
        "Kostnica" oglądałam ten film z mamą i obydwie byłyśmy posrane i jeszcze fajnym filmem jest
        noc żywych trupów ale to raczej nie jest straszne albo krwawa masakra w Hollywod te filmy
        możesz znalejść na www.ekino.pl . Aha i życze wam miłego oglądania surprised
    • tysia94 Klatwa 22.10.10, 15:36
      Mmmm może klątwa? ale to zalezy czego sie boicie. Jak zgasicie swiatlo i
      otworzycie sobie drzwi to moze bedie strasznie wtedy
    • limetka Paranormal activiti ! 22.10.10, 15:40
    • alice087 lista, zapowiedzi: 22.10.10, 15:45
      wystarczy wpisać i w google i ci wyjdzie...
      ja znalazłam kilka propozycji:

1. Dead Snow. Nowa produkcja z Norwegii i... już klasyk. Dość powiedzieć, że
      jeden z bohaterów porusza się po planie w koszulce "Martwicy mózgu". Akcja toczy
      się w górach, w chatce do której trafia grupka studentów. Przez przypadek
      znajdują skarb, którzy należał do nazistów. Dlatego teraz muszą stoczyć walkę
      z... bandą zombi SS-manów. Ten film to hardcore.

Tekst
      linka

2. Koszmar z ulicy wiązów. Film, który tak jak "Duch" czy "Egzorcysta"
      przyjechał do Polski jeszcze na kasetach wideo. Jego bohater Freddy Kruger.
      Psychopatyczny morderca, który śni się swoim ofiarom, by zabić je we śnie.
      Jedyny sposób ucieczki przed Freddym to nie spać. Ale ile człowiek może
      wytrzymać bez odpoczynku. Zobaczcie jaki zapowiada się powrót Freddiego na
      ekrany. Najnowszy koszmar z tym bohaterem zobaczymy w przyszłym roku.
      (ten film wydaje mi się najlepszy)

Tekst
      linka

3. Paranormal Activity to amerykański horror, który wrzucamy do grona
      najlepszych trochę na wyrost. Tak jak komitet noblowski, który dał pokojowego
      Nobla Obamie, za nadzieję, że będzie lepiej. Akcja jest taka. Młode małżeństwo
      podejrzewa, że w ich domu są duchy. Ustawia więc wszędzie kamery.

Tekst
      linka

4. Halloween- Michael Myers trafił do szpitala psychiatrycznego gdy, mając 6
      lat, brutalnie zamordował swoją rodzinę. Po 15 latach Michael ucieka ze szpitala
      i sieje grozę w czasie święta Halloween. Przeciwko psychopacie staje doktor
      Loomis, który zdaje sobie sprawę, że Myers jest wcieleniem zła i należy go
      zniszczyć.

Tekst linka

mam nadzieję, ze pomogłam smile
    • klaudi073 Re: Najstraszniejszy horror jaki w życiu widziała 22.10.10, 15:54
      kRWAWE WZGÓRZA OKROPNY JEST!
    • martynka111 dead silence. nieźle sie wystraszyłam 22.10.10, 16:00
      pewnie na necie bedzie juz Paranormal activity 2 wiec mozecie to też obejrzec
      • patusiaxd Re: dead silence. nieźle sie wystraszyłam 22.10.10, 16:18
        1408 psychologiczny!!
    • jussyxd Re: Oszukać przeznczenie, Oko . 22.10.10, 16:04
    • amar.jalea Re: Najstraszniejszy horror jaki w życiu widziała 22.10.10, 16:05
      paranormal activity - nie oglądałam ale znajomi mówią że straszny : D
    • rose_alie Ring... beznadziejnie straszny... 22.10.10, 16:07
    • obsessive Oj ten jest ostry! 22.10.10, 16:11
      Egzorcyzmy Emily Rose!!
      • rose_alie Re: Oj ten jest ostry! 22.10.10, 16:14
        Taki sobie szczerze... widziałam lepsze...
    • abstrakcyjna Re: Najstraszniejszy horror jaki w życiu widziała 22.10.10, 16:16
      Klątwa, Posłańcy shock
    • cookie18 paranormal activity : ) 22.10.10, 16:35
    • sokbananowy Re: Najstraszniejszy horror jaki w życiu widziała 22.10.10, 16:54
      Amityvile.
      Chodziłam po nim do psychologa i bałam się sama chodzić do łazienki przez miesiąc. ^^
    • ilovehis Re: Najstraszniejszy horror jaki w życiu widziała 22.10.10, 17:01
      Egzorcyzmy Emily Rose
      The Ring
      The Ring 2
      Sierota
      Klątwa
    • bella22 Re: Najstraszniejszy horror jaki w życiu widziała 22.10.10, 17:06
      ja się boje Pozwól mi wejść i mucha z tym że ten drugi jest bardziej taki
      odrażający niż straszny po za tym 1408 też jest straszne oglądałam rok temu a
      dalej nie moge spać w nocy jest jeszcze wzgórza mają oczy tata oglądał ale ja
      się boje z tego co pamiętam to o jakiś mutantach nie pamiętam ale podobno dużo
      krwi więc jak chcecie ja bym na hallowen nic strasznego nie oglądała strasznie
      się boje smile
      • in_the_dark_xd Moje ulubione: 22.10.10, 17:22
        Koszmar z ulicy wiązów. - uch, to było naprawdę fajne. big_grin
        Teksańska masakra piłą mechaniczną. - to jest faktycznie masakra, od początku do
        końca masakra big_grin)
        Oko. - z Jessicą Albą, podobał mi się, ciekawy, jak dla mnie. Lubię właśnie
        takie horrory.
        Oszukać przeznaczenie 1,2,3,4. Ysz.
        Jak chcesz faktycznie bardzo okropny i obrzydliwy horror to 'Droga bez powrotu'
        powinna ci wystarczyć. Fu, obrzydliwe. Ale fajne ^^
        Lustra - taki bardzo ciekawy i świetne zakończenie. Mnie się bardzo podobał.

No, i możesz jeszcze poszukac na internecie. Na pewno coś znajdziesz.
        To jest akurat moje zdanie na temat horrorów. : >devil

• msthic Re: Moje ulubione: 22.10.10, 17:55
          mi się spodobało paranormal activity i dom z kości . udanego hallowen ;]
    • malcia Egzorcyzmy 22.10.10, 17:25
    • green_day_love "Lustra".... 22.10.10, 17:27
      .... po obejrzeniu tego filmu bałam się luster w swoim domu, jak szłam spać w
      jakimś hotelu i jak na przykład lustro wisiało na przeciwko łóżka to zakrywałam
      je czymkolwiek, nawet ręcznikiem - zresztą, wciąż tak robię. Ten film bardzo na
      mnie wpłynął, polecam.
      • mila13 Lustra! 26.10.10, 21:56
        Paranormal Activity jeszcze nie widziałam ale właśnie będę oglądać,myślę że
        będzie straszny bo jest dużo opinie że jest fajny.A i Lustra są
        super,oglądałam z siostrą i ona po tym filmie schowała lustro do szafy XD (się
        wkręciła).
    • coldprincess Re: Najstraszniejszy horror jaki w życiu widziała 22.10.10, 17:42
      Ringu nie oglądaj.
      Mało straszne.
      Paranormal Activity jest podobno lepsze i straszniejsze.
    • zmayslona13 Re: Najstraszniejszy horror jaki w życiu widziała 22.10.10, 17:48
      A ja tak moze nie na temat, ale szukam innego rodzaju horroru- czegóś z atmosferą, poczuciem humoru, nie koniecznie przerażajacy. Ewnetualnie moze być jakiś nastrojowy kryminał. Wiecie, moze oglądaliście serial "Zaklinacz dusz", coś w tym stylu, duchy, ale nie aż takie straszne, bardziej skupia isę na fabule niż efektach (i dobrze), moze być dużo śmiechu.
    • candence !!pomóżcie i same wygrywajcie!! :D 23.10.10, 13:15
      wypelniasz-wygrywasz.pl/konkurs-z-nagrodami-gwarantowanymi-Top-Secret/index.php?recommended_by=19128734103443

otrzymaj gwarantowany bon dosieci sklepow Top
      Secret o wartosci 50zł za
      wypelnienie krotkiego formularza!! To trwa tylko chwilkę! Bardzo mi na tym
      zależy ponieważ biore udział w konkursie dalej. Nawet jeśli nie wykorzystasz
      bonu, prosze wypelnij formularz i potwierdz potem e-mail pozdrawiam
    • benna94 Obejrzyjcie Paranormal Activity 2 23.10.10, 13:20
    • desires. :D 23.10.10, 13:23
      nie oglądam, bo się później boje spać : D
    • chocolatex Re: Najstraszniejszy horror jaki w życiu widziała 23.10.10, 15:25
      Nie oglądam horrorów, ale raz widziałam PIŁĘ (nie wiem którą część). Albo
      Egzorcyzmy Emily Rose. Straszne.. tym bardziej, że na faktach. oO
    • madziek67 Re: Najstraszniejszy horror jaki w życiu widziała 24.10.10, 13:53
      zależy , jaki typ horrorów , ale nie podałaś , więc napiszę ci moje ulubione :
      Lustra , Oko , Paranormal activity , Ty będziesz następna , Oszukać
      przeznaczenie , Plaga , Rec (hiszpański) , The blair witch project , Sierociniec
      , Udręczeni <3

kocham horrory , noo ! : D
      • wisienka9 Re: Najstraszniejszy horror jaki w życiu widziała 24.10.10, 13:58
        Nie lubię horrorów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka