kasiulaaa 22.10.10, 16:16 co chcieli byście dostać na urodziny albo na inna okazję np. Boże Narodzenie ? wiem że może to być głupie pytanie ale jestem ciekawa buziaczki i liczę na odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
devenirfou hm 22.10.10, 16:34 no tego...mikrofon najlepiej ze wzmacniaczem albo lustrzanke albo wiolonczele xd ale to drogie...a tak to jakies ciuchy moze torebke albo jakas fajna chustke... Odpowiedz Link Zgłoś
happy_girl27 - 22.10.10, 18:04 Może jakieś kosmetyki? Albo książkę oo... tak książkę ;d Odpowiedz Link Zgłoś
pauliska1212 Re: pytanko :* jak macie ochotę to wedźcie :) :** 22.10.10, 21:57 nie wiem, najbliższe święto to Mikołajki i chce dostać na nie aparat . xd Odpowiedz Link Zgłoś
jenny. Re: pytanko :* jak macie ochotę to wedźcie :) :** 22.10.10, 22:02 gumową rybę na patyku.<33 zawsze chciałam ją dostać Odpowiedz Link Zgłoś
smileyka11 Re: pytanko :* jak macie ochotę to wedźcie :) :** 24.10.10, 10:36 płytę Black and Peas Odpowiedz Link Zgłoś
slonia122 Re: pytanko :* jak macie ochotę to wedźcie :) :** 22.10.10, 22:05 obiektyw do aparatu, książki i ubrania Odpowiedz Link Zgłoś
linda Re: pytanko :* jak macie ochotę to wedźcie :) :** 22.10.10, 22:37 mam w domu mnustwo kurtek , ale każda za mała. więc może jakąś ładną kurtkę zimową , która będzie mi się bardzo podobała najlepiej fioletową. a może króliczka .... ... hymm nie wiem zobaczy się , mam mnustwo pierduł , to teraz przyda się coś konkretnego Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: pytanko :* jak macie ochotę to wedźcie :) :** 23.10.10, 10:17 Chciałabym na przykład lustrzankę, albo żeby mój laptop zaczął normalnie pracować Lustrzanki i tak nie dostanę, ponieważ jest droga, więc zapracuję sobie na nią za rok w wakacje. No a laptop- chyba do reklamacji zaniosę. Odpowiedz Link Zgłoś
goofy. Re: pytanko :* jak macie ochotę to wedźcie :) :** 23.10.10, 10:23 chciałabym lustrzankę, parę nowych podkoszulków oraz chciałabym żeby ktoś zmienił wystrój mojego pokoju. Odpowiedz Link Zgłoś
sims Re: pytanko :* jak macie ochotę to wedźcie :) :** 30.10.10, 09:49 Hmm , ja chciałabym gitarę , ale nie wiem czym i kupią . jak narazie to chciałabym nauczyć się grać , to korzystam czasami z wujka . (jest bardzo fajny to mi czasami pożycza ) ; D a jak nie to może jakąś książkę . Chciałam lustarzankę ale droga jest i mi raczej nie kupią .a do książki może jakiś drobiażdżek do pokoju i bluzkę np . ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
trufla Re: pytanko :* jak macie ochotę to wedźcie :) :** 23.10.10, 10:25 Nie wiem. Na razie się nad tym nie zastanawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
nataliagorka hmmmm..... 23.10.10, 10:32 Gitare elektryczną bo już mam zepsutą , kase, ubrania,może jakąś wycieczke za granice a największym prezentem by było jakbym przyjechała do polski na swięta Odpowiedz Link Zgłoś
crystaleyes Re: pytanko :* jak macie ochotę to wedźcie :) :** 23.10.10, 10:45 Domek we Włoszech, ale to nie realne . . Odpowiedz Link Zgłoś
just.breathe Wcale nie głupie pytanie. 23.10.10, 11:56 Bardzo na miejscu. Ja mogę Ci powiedzieć od razu i na święta i na urodziny, ponieważ urodziny mam 22 grudnia. Ogólnie chciałabym dostać (bez różnicy czy na urodziny czy na święta) : ładne jeansy, jakąś fajną bluzkę albo sweterek, pościel w serduszka (już sobie upatrzyłam. ) , świeczki zapachowe, płytę Rihanny i wieżę stereo (też wiem już jaką) . W sumie, to wieżę zaproponował mi tata, a ja stwierdziłam, że to jest świetny pomysł, ponieważ uwielbiam słuchać muzyki a w wieży jest dużo lepszy dźwięk. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
just.breathe [zapomniałam coś dodać do listy] 23.10.10, 11:59 Wyleciało mi z głowy. Chciałabym dostać też Zmierzch w formie komiksu. Był o nim artykuł na kotku. Czytałam już książkę, ale chciałabym teraz komiks. Odpowiedz Link Zgłoś
mila13 Re: pytanko :* jak macie ochotę to wedźcie :) :** 23.10.10, 11:59 Hmm ... ja bym chciała dostać jakieś fajne bluzki i kosmetyki,no i może jeszcze jakąś fajną książkę Odpowiedz Link Zgłoś
justinlove1994 Re: pytanko :* jak macie ochotę to wedźcie :) :** 23.10.10, 12:15 iPhone 4G Odpowiedz Link Zgłoś
amela Re: pytanko :* jak macie ochotę to wedźcie :) :** 23.10.10, 12:20 nie mam poojęcia szczerze mówiąc . chciałabym xperię , a jak nie to jakieś ciuchy , książki , obojętnie . ; D Odpowiedz Link Zgłoś
czekolada_xd Re: pytanko :* jak macie ochotę to wedźcie :) :** 23.10.10, 12:20 2 stojaki do mikrofonów , albo gitare . ; d no i oczywiście ciuchy . XD Odpowiedz Link Zgłoś
doggy Re: pytanko :* jak macie ochotę to wedźcie :) :** 23.10.10, 12:23 laptopa, albo nowy telefon xd Odpowiedz Link Zgłoś
myslicielka123 Re: pytanko :* jak macie ochotę to wedźcie :) :** 23.10.10, 18:25 książki, kosmetyki, biżuterię, lokówkę(taką porządną-a nie takie badziewie jak mam)perfumy, trochę ubrań z zimowej kolekcji cubusa luz zary Odpowiedz Link Zgłoś
candence Proszę pomóżcie wygrać konkurs! ::) 23.10.10, 12:53 wypelniasz-wygrywasz.pl/konkurs-z-nagrodami-gwarantowanymi-Top-Secret/index.php?recommended_by=19128734103443 otrzymaj gwarantowany bon dosieci sklepow Top Secret o wartosci 50zł za wypelnienie krotkiego formularza!! To trwa tylko chwilkę! Bardzo mi na tym zależy ponieważ biore udział w konkursie dalej. Nawet jeśli nie wykorzystasz bonu, prosze wypelnij formularz i potwierdz potem e-mail pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lieb_de_sekunde no więc... 29.10.10, 23:50 Najnowszą płytę My Chemical Romance, dziennik Kurta Cobaina, 2 pary Conversów, bo stare już mi się zniszczyły, Koszulkę z jakimś fajnym zespołem, (Nirvana, 30stm, Mcr, czy coś w tym stylu) Nowy Kalendarz z Tokio Hotel, simsy ten najnowszy dodatek, naszywki i przypinki z zespołami, koszulkę z Damonem z pamiętników wampirów. No i to chyba na tyle. Jeszcze chciałabym gitarę, jednak teraz za malo czasu na naukę gry Odpowiedz Link Zgłoś
maniaczka. . 23.10.10, 16:36 Hmm.. lustrzanke , ale to drogie , ale teraz najbardziej potrzebuje nowej komórki Może jeszcze ten fajowy sweter i bluzkę .. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulaaa Re: pytanko :* jak macie ochotę to wedźcie :) :** 24.10.10, 10:04 fajne pomysły heh ! ;p podzro Odpowiedz Link Zgłoś
naomi. Re: pytanko :* jak macie ochotę to wedźcie :) :** 24.10.10, 10:14 A ja , bym chciała : nową deskorolke, łyżwy lub skuter c ; . Odpowiedz Link Zgłoś
amar.jalea Re: pytanko :* jak macie ochotę to wedźcie :) :** 24.10.10, 10:21 buziaka od Kiśla nie no : D a tak z rzeczy materialnych to telefon nowy. : D xperie x10 mini pro i laptopa :p Odpowiedz Link Zgłoś
magdusia1 Re: pytanko :* jak macie ochotę to wedźcie :) :** 24.10.10, 10:34 JA CHCIAŁABYM DOSTAĆ BILET NA KONCERT ... ALBO BILET DO LOS ANGELES LUB NOWEGO JORKU ... Odpowiedz Link Zgłoś
magdusia1 Re: pytanko :* jak macie ochotę to wedźcie :) :** 24.10.10, 10:41 JA CHCIAŁABYM DOSTAĆ BILET NA KONCERT ... ALBO BILET DO LOS ANGELES LUB NOWEGO JORKU ... Odpowiedz Link Zgłoś
mintgum MintGum ! 24.10.10, 10:43 Płytę O.R.S pana Tomasza Iwańczy. < 333 Może jakieś książki ciekawe ? Na razie tyle w planach. Prawdopodobnie coś mi jeszcze wpadnie do głowy. Np. antykompleksiacz dla chłopaków. x DD Bym sobie pstrykała. ; d Odpowiedz Link Zgłoś
alfabetka Re: pytanko :* jak macie ochotę to wedźcie :) :** 24.10.10, 10:51 kalendarz 2011 z Paramore!! (na Boże Narodzenie ;P) Odpowiedz Link Zgłoś
monique18 Re: pytanko :* jak macie ochotę to wedźcie :) :** 24.10.10, 11:06 - książki - zawsze na obojętnie jaką okazję i najlepiej z antykwariatu - płyty - gitarę pod choinkę -golden retrievera na urodziny Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulaaa Re: pytanko :* jak macie ochotę to wedźcie :) :** 26.10.10, 19:43 o fajnie heh Odpowiedz Link Zgłoś
wikisweetxoxo Re: pytanko :* jak macie ochotę to wedźcie :) :** 26.10.10, 19:53 hmm...no więc tak na urodziny ( 5 grudzień ) to mogłabym dostać ( ale nie ża wszystko na raz tylko coś z tego ) ; simsy 3 , ciuchy , kase , wieże , odnowiony pokój, mp4 , laptopa , branzoletkę charms z pandory lub aparta....no i to chyba wszystko... troche sporoo...najbardziejprawdopodobne jest ciuchy lub branzoletka Odpowiedz Link Zgłoś