Dodaj do ulubionych

pytanko :* jak macie ochotę to wedźcie :) :**

22.10.10, 16:16
co chcieli byście dostać na urodziny albo na inna okazję np. Boże Narodzenie ?kiss
wiem że może to być głupie pytanie ale jestem ciekawa smile kiss buziaczki i
liczę na odpowiedzi smile kiss
Obserwuj wątek
    • devenirfou hm 22.10.10, 16:34
      no tego...mikrofon najlepiej ze wzmacniaczem albo lustrzanke albo wiolonczele xd ale to drogie...a tak to jakies ciuchy moze torebke albo jakas fajna chustke...
      • happy_girl27 - 22.10.10, 18:04
        Może jakieś kosmetyki? Albo książkę oo... tak książkę ;d
    • pauliska1212 Re: pytanko :* jak macie ochotę to wedźcie :) :** 22.10.10, 21:57
      nie wiem, najbliższe święto to Mikołajki i chce dostać na nie aparat . xd
      • jenny. Re: pytanko :* jak macie ochotę to wedźcie :) :** 22.10.10, 22:02
        gumową rybę na patyku.<33
        zawsze chciałam ją dostać
        • smileyka11 Re: pytanko :* jak macie ochotę to wedźcie :) :** 24.10.10, 10:36
          płytę Black and Peassmile
    • slonia122 Re: pytanko :* jak macie ochotę to wedźcie :) :** 22.10.10, 22:05
      obiektyw do aparatu, książki i ubrania smile
    • linda Re: pytanko :* jak macie ochotę to wedźcie :) :** 22.10.10, 22:37
      mam w domu mnustwo kurtek , ale każda za mała. więc może jakąś ładną kurtkę zimową , która będzie mi się bardzo podobała suspicious najlepiej fioletową. a może króliczka .... ... hymm nie wiemsmile zobaczy się , mam mnustwo pierduł , to teraz przyda się coś konkretnego
      • katsuumi_17 Re: pytanko :* jak macie ochotę to wedźcie :) :** 23.10.10, 10:17
        Chciałabym na przykład lustrzankę, albo żeby mój laptop zaczął normalnie
        pracować smile Lustrzanki i tak nie dostanę, ponieważ jest droga, więc zapracuję
        sobie na nią za rok w wakacje. No a laptop- chyba do reklamacji zaniosę.
        • goofy. Re: pytanko :* jak macie ochotę to wedźcie :) :** 23.10.10, 10:23
          chciałabym lustrzankę, parę nowych podkoszulków oraz chciałabym żeby ktoś
          zmienił wystrój mojego pokoju.
          • sims Re: pytanko :* jak macie ochotę to wedźcie :) :** 30.10.10, 09:49
            Hmm , ja chciałabym gitarę , ale nie wiem czym i kupią . jak narazie to chciałabym nauczyć się grać , to korzystam czasami z wujka . (jest bardzo fajny to mi czasami pożycza ) ; D a jak nie to może jakąś książkę . Chciałam lustarzankę ale droga jest i mi raczej nie kupią .a do książki może jakiś drobiażdżek do pokoju i bluzkę np . ; )
    • trufla Re: pytanko :* jak macie ochotę to wedźcie :) :** 23.10.10, 10:25
      Nie wiem. Na razie się nad tym nie zastanawiam...
      • norrmalna , 23.10.10, 10:27
        aparat!!!
        ubrania/pieniadze
    • nataliagorka hmmmm..... 23.10.10, 10:32
      Gitare elektryczną bo już mam zepsutą , kase, ubrania,może jakąś wycieczke za
      granice smile
      a największym prezentem by było jakbym przyjechała do polski na swięta smile
    • rosaliee. / 23.10.10, 10:42
      nową lustrzankę i nową gitarę.
      • kari116 . 23.10.10, 10:45
        jakis aparat cyfrowy, bo nie mam i waveboard smile
    • crystaleyes Re: pytanko :* jak macie ochotę to wedźcie :) :** 23.10.10, 10:45
      Domek we Włoszech, ale to nie realne . .
    • just.breathe Wcale nie głupie pytanie. 23.10.10, 11:56
      Bardzo na miejscu. tongue_out Ja mogę Ci powiedzieć od razu i na święta i na urodziny, ponieważ
      urodziny mam 22 grudnia. wink
      Ogólnie chciałabym dostać (bez różnicy czy na urodziny czy na święta) : ładne jeansy, jakąś
      fajną bluzkę albo sweterek, pościel w serduszka (już sobie upatrzyłam. tongue_out ) , świeczki
      zapachowe, płytę Rihanny i wieżę stereo (też wiem już jaką) .
      W sumie, to wieżę zaproponował mi tata, a ja stwierdziłam, że to jest świetny pomysł,
      ponieważ uwielbiam słuchać muzyki a w wieży jest dużo lepszy dźwięk. Pozdrawiam. smile
      • just.breathe [zapomniałam coś dodać do listy] 23.10.10, 11:59
        Wyleciało mi z głowy. Chciałabym dostać też Zmierzch w formie komiksu. Był o nim artykuł
        na kotku. wink Czytałam już książkę, ale chciałabym teraz komiks. santa
    • mila13 Re: pytanko :* jak macie ochotę to wedźcie :) :** 23.10.10, 11:59
      Hmm ... ja bym chciała dostać jakieś fajne bluzki i kosmetyki,no i może jeszcze
      jakąś fajną książkę big_grin
    • justinlove1994 Re: pytanko :* jak macie ochotę to wedźcie :) :** 23.10.10, 12:15
      iPhone 4G serce
      • amela Re: pytanko :* jak macie ochotę to wedźcie :) :** 23.10.10, 12:20
        nie mam poojęcia szczerze mówiąc .
        chciałabym xperię , a jak nie to jakieś ciuchy , książki , obojętnie . ; D
    • czekolada_xd Re: pytanko :* jak macie ochotę to wedźcie :) :** 23.10.10, 12:20
      2 stojaki do mikrofonów , albo gitare . ; d
      no i oczywiście ciuchy . XD
    • doggy Re: pytanko :* jak macie ochotę to wedźcie :) :** 23.10.10, 12:23
      laptopa, albo nowy telefon xd
      • myslicielka123 Re: pytanko :* jak macie ochotę to wedźcie :) :** 23.10.10, 18:25
        książki, kosmetyki, biżuterię, lokówkę(taką porządną-a nie takie badziewie jak mam)perfumy,
        trochę ubrań z zimowej kolekcji cubusa luz zarybig_grin
    • candence Proszę pomóżcie wygrać konkurs! ::) 23.10.10, 12:53
      wypelniasz-wygrywasz.pl/konkurs-z-nagrodami-gwarantowanymi-Top-Secret/index.php?recommended_by=19128734103443

otrzymaj gwarantowany bon dosieci sklepow Top
      Secret o wartosci 50zł za
      wypelnienie krotkiego formularza!! To trwa tylko chwilkę! Bardzo mi na tym
      zależy ponieważ biore udział w konkursie dalej. Nawet jeśli nie wykorzystasz
      bonu, prosze wypelnij formularz i potwierdz potem e-mail pozdrawiam
      • lieb_de_sekunde no więc... 29.10.10, 23:50
        Najnowszą płytę My Chemical Romance, dziennik Kurta Cobaina, 2 pary Conversów,
        bo stare już mi się zniszczyły, Koszulkę z jakimś fajnym zespołem, (Nirvana,
        30stm, Mcr, czy coś w tym stylu) Nowy Kalendarz z Tokio Hotel, simsy ten
        najnowszy dodatek, naszywki i przypinki z zespołami, koszulkę z Damonem z
        pamiętników wampirów.
        No i to chyba na tyle. Jeszcze chciałabym gitarę, jednak teraz za malo czasu na
        naukę gry uncertain
    • agnes_ glany. ;* 23.10.10, 16:16
      • maniaczka. . 23.10.10, 16:36
        Hmm.. lustrzanke , ale to drogie , ale teraz najbardziej potrzebuje nowej
        komórki smile
        Może jeszcze ten fajowy sweter i bluzkę ..
    • kasiulaaa Re: pytanko :* jak macie ochotę to wedźcie :) :** 24.10.10, 10:04
      fajne pomysły smile heh ! ;p podzro kiss
    • naomi. Re: pytanko :* jak macie ochotę to wedźcie :) :** 24.10.10, 10:14
      A ja , bym chciała : nową deskorolke, łyżwy lub skuter c ; .
    • amar.jalea Re: pytanko :* jak macie ochotę to wedźcie :) :** 24.10.10, 10:21
      buziaka od Kiśla big_grin
      nie no : D
      a tak z rzeczy materialnych to telefon nowy. : D xperie x10 mini pro
      i laptopa :p
    • magdusia1 Re: pytanko :* jak macie ochotę to wedźcie :) :** 24.10.10, 10:34
      JA CHCIAŁABYM DOSTAĆ BILET NA KONCERT ... ALBO BILET DO LOS ANGELES LUB NOWEGO JORKU ... smile
    • magdusia1 Re: pytanko :* jak macie ochotę to wedźcie :) :** 24.10.10, 10:41
      JA CHCIAŁABYM DOSTAĆ BILET NA KONCERT ... ALBO BILET DO LOS ANGELES LUB NOWEGO JORKU ... smile smile
    • mintgum MintGum ! 24.10.10, 10:43
      Płytę O.R.S pana Tomasza Iwańczy. < 333
      Może jakieś książki ciekawe ?
      Na razie tyle w planach. Prawdopodobnie coś mi jeszcze wpadnie do głowy.
      Np. antykompleksiacz dla chłopaków. x DD
      Bym sobie pstrykała. ; d
    • alfabetka Re: pytanko :* jak macie ochotę to wedźcie :) :** 24.10.10, 10:51
      kalendarz 2011 z Paramore!! (na Boże Narodzenie ;P) santa choinka prezent
    • monique18 Re: pytanko :* jak macie ochotę to wedźcie :) :** 24.10.10, 11:06
      - książki - zawsze na obojętnie jaką okazję i najlepiej z antykwariatu
      - płyty
      - gitarę pod choinkę
      -golden retrievera na urodziny

wink
      • kasiulaaa Re: pytanko :* jak macie ochotę to wedźcie :) :** 26.10.10, 19:43
        o fajnie smile heh kiss
    • wikisweetxoxo Re: pytanko :* jak macie ochotę to wedźcie :) :** 26.10.10, 19:53
      hmm...no więc tak na urodziny ( 5 grudzień ) to mogłabym dostać ( ale nie ża wszystko na raz tylko coś z tego ) ; simsy 3 , ciuchy , kase , wieże , odnowiony pokój, mp4 , laptopa , branzoletkę charms z pandory lub aparta....no i to chyba wszystko... troche sporoo...najbardziejprawdopodobne jest ciuchy lub branzoletka smile smirk

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka