demis68 22.10.10, 17:24 czy wasza klasa potrafi się zegrać ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
koloorowa. Re: szkoła 22.10.10, 21:25 różnie to bywa ;/ ale najczęściej tak! bardzo dobrze xD ale i czasem jest trudno ;/ ale ogólnie jest okej. Odpowiedz Link Zgłoś
madalena Re: szkoła 22.10.10, 17:26 wiesz co chodzę do nowej szkoły nowej klasy więc jeszcze nie wiem ale chyba tak Odpowiedz Link Zgłoś
pola16 tak. 22.10.10, 17:51 mimo, że jesteśmy klasą od tego roku dopiero potrafimy się zgrać xD. Większość ludu znało się już wcześniej, a nowych, żeśmy już zdążyli poznać . Już żeśmy uzgadniali kto ma kiedy urodziny, ale o tym to nie tutaj . Odpowiedz Link Zgłoś
jenny. . 23.10.10, 22:09 Wcale. Normalnie zachowują się jak dzieci. Wybierają sobię wyrzutka i się na nim wyrzywają ja niemogę strasznie nie dojżali ale na szczęście w przyszłym roku nie bede juz z nimi w klasie. Odpowiedz Link Zgłoś
x.pati.x Re: szkoła 22.10.10, 18:00 tak, jesteśmy bardzo zgraną klasą niektórzy mówią, że nawet za bardzo :p Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ ani trochę. 22.10.10, 19:40 nic nie potrafimy zrobić, nigdy. i niestety, jestem przewodniczącą i ode mnie się wszystkiego wymaga, na resztę klasy nie mam co liczyć. problem tez w tym, że gdy się już angażuje, to maksymalnie. i bardzo się cieszę, że w przyszłym roku nie będe już ich oglądać. Odpowiedz Link Zgłoś
zaspana_xd Re: szkoła 22.10.10, 19:46 jak trzeba to jesteśmy najbardziej zgraną paczką .... np. kiedy jest hista lub angol to każdy każdemu podpowiada Odpowiedz Link Zgłoś
arbuzooowa Re: szkoła 22.10.10, 20:01 moja klasa jest najbardziej zgraną klasą w całym moim gimnazjum... na prawde świetna klasa Odpowiedz Link Zgłoś
anja_ Re: szkoła 22.10.10, 20:50 zgrać. tak, potrafi. chociaż czasem jest ciężko wszystkich zebrać do kupy. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulqa Re: szkoła 22.10.10, 20:53 Chociaż jesteśmy klasą dopiero od tego roku,to jak na taki okres czasu jesteśmy bardzo zgraną klasą ; DD Odpowiedz Link Zgłoś
shadow_ Re: d-.-b 22.10.10, 21:01 Mimo, że jesteśmy klasą od tego roku, to jest good, byliśmy już na jednej wycieczce jednodniowej i było prze cudnie. xD Odpowiedz Link Zgłoś
dzieffcynka5632 Re: szkoła 22.10.10, 21:00 zależy w jakich sprawach wagary, wycieczki szkolne itd... to tak xD z resztą to raczej jesteśmy zgrani xD Odpowiedz Link Zgłoś
fictive. Re: szkoła 22.10.10, 21:05 nie. jesteśmy podzieleni na grupy. ale mi to jak najbardziej pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
pauliska1212 tak. 22.10.10, 21:27 choc są wyjątki , ale to 1 klasa gim i jeszcze sie nie znamy tak bardzo. pomimo tego, jesteśmy zgraną klasą, nie powiem,że nie Odpowiedz Link Zgłoś
famous_ash Re: szkoła 22.10.10, 21:35 no to już zależy w jakiej sprawie, czasem mamy problem jeśli chcemy uciec z lekcji, bo jak jedna osoba zostaje to później następna i następna itd. ale tak ogólnie to nawet tak Odpowiedz Link Zgłoś
trufla Re: szkoła 23.10.10, 11:41 Niestety brak nam tej klasowej solidarności. No cóż staramy się nad tym pracować, ale na razie kiepsko nam to wychodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
pysieek Re: szkoła 23.10.10, 21:56 zależy o co chodzi... bo jak o klasówkę to potrafimy wmówić nauczycielce że mówiła o innym terminie ale o jakieś wyjście to nie bardzo... szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
scarrlet Wkrurrrrw... mnie takie coś 23.10.10, 21:56 Chyba zgrać! Mówi się zegrana klasa, czy zgrana? Potrafisz się wysłowić porządnie? następnym razem sprawdź,coś za nim puścisz to w siec. Bo chyba dawno słownikiem po pysku nie dostałaś Odpowiedz Link Zgłoś
arriane_ Re: czasem... 23.10.10, 21:59 nie raz widzę że moja klasa płaci wszystko o co pani prosi .... a tu nagle ..... budzę się i okazuje się że to sen Odpowiedz Link Zgłoś