selena013 ; (( 31.05.11, 21:34 niee ! mówią, że nie mają motywacji do dalszego skakania, no ale. nie wiem już. szkoda, naprawde szkoda ... a noo to jak dobijemy to tylu wypowiedzi, że już wiecej nie bedzie można, to założy sie następny wątek jak anulka mówi i bedzie super ;D Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka :( 01.06.11, 15:42 No eeej brakuje im motywacji ? Co to ma byc ?;/ Jestem ciekawa jak tam zdrowie Ville Larinto <3 Odpowiedz Link Zgłoś
ruddy. Re: :( 01.06.11, 20:39 Marstusiowe mój Ty chomiczku kochany, ja także się cieszę, że tu do Was powróciłam ;q ale mam zaległości, a nie chce mi się tych wszystkich wątków czytać ^^. Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka :) 01.06.11, 20:49 A tam, najwazniejsze zebys teraz juz byla na bierzaco ;d Wie ktos co z tym Villusiem ? Odpowiedz Link Zgłoś
selena013 : ) 02.06.11, 20:09 może jeszcze znajdą w sobie tą siłe i wrócą ; ) możemy tylko mieć nadzieje. no też sie zastanawiam co z Ville ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
wiki3113 Re: : ) 03.06.11, 07:03 Trzeba być dobrej myśliMoże znajdą motywacje. A co do Ville nie wiem,też się zastanawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka :) 03.06.11, 12:50 Ja sie oburzam, ze oni nie daja zadnego info na temat zdrowia Ville. Normalnie poczekam jeszcze troche, a jak nic nie bedzie wiadomo to do nich napisze !;p Odpowiedz Link Zgłoś
melissa Re: :) 03.06.11, 20:02 jestem! po przeżyciu małych problemów związanych z wyłączeniem prądu oraz burzą, przez którą nie miałam przez chwilę neta, jestem i piszę tu no ciekawe co u Ville... Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka Re: :) 04.06.11, 19:01 Cos czesto ostatnio sa te burza, co nie ? No i nadal nie wiemy co z Ville, ciekawe kiedy soe dowiemy Odpowiedz Link Zgłoś
ruddy. Re: :) 04.06.11, 19:21 tak się własnie zastanawiam. dlaczego skoczkowie nie mają twitterów? ;c tam mogli by na bieżąco pisać co u nich Odpowiedz Link Zgłoś
wiki3113 Re: :) 04.06.11, 21:33 Hm...Faktycznie Fajnie by było. U mnie (na szczęście) nie ma burz za to jest 30 stopni i po prostu wysiadam. Odpowiedz Link Zgłoś
melissa Re: :) 04.06.11, 21:37 może i mają.... ja wiem tylko że niektórzy mają oficjalne strony internetowe i np. rybeczka ma tam swój blog, którego regularnie pisze i całe szczęście blog jest w dwóch wersjach językowych - po niemiecku i angielsku Odpowiedz Link Zgłoś
selena013 : ) 05.06.11, 11:48 u mnie też ostatnio burze. najpierw przez cały dzień upał, a potem kończy sie burzą albo samym deszczem ;/ zgadzam sie. powinni nas informować o stanie zdrowia skoczków. zwłaszcza po takim upadku jakiego doznał Ville. Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka :) 05.06.11, 20:47 Selena, u mnie z pogoda jest tak samo. Przeszukalam net w poszukiwaniu info o obecnym stanie zdrowia Ville i nic. A staralam sie szukac gruntownie. Opuszczam was na 3 dni, bo jade z klasa na wycieczke (znow do Wisly xD) Odpowiedz Link Zgłoś
selena013 Re: :) 05.06.11, 21:59 oż tyy ;D kurcze, jak ja dawno w Wiśle nie byłam ;O miłej wycieczki ;* Odpowiedz Link Zgłoś
melissa Re: :) 05.06.11, 22:02 kurcze... szkoda, że nie ma żadnej informacji miłej wycieczki ja ten tydzień spędzę na poprawianiu ocen Odpowiedz Link Zgłoś
alice94_ Re: :) 06.06.11, 15:54 Melissa , to tak jak ja ; ) . Cały weekened się rozleniwiłam na działce i teraz okromnie mi się nie chce siadać do tych książek , ale trzeba jeszcze ten tydzień wytrzymać niestety ; / Marszalina , również życzę udanej wycieczki ; * . A co do skoczków to niektórzy tak jak Rybeczka , Kamil , czy Grześ mają fejsbuka ;d , ale Ville niestety nie ma ;c Odpowiedz Link Zgłoś
selena013 Ville ;) 07.06.11, 19:19 jest informacja ! Ville wkrótce wraca do treningów ;D ciesze sie bardzo ; ) mi też sie już nic nie chce robić. na szczęście do jutra mają oceny wystawić ; ) i potem bedzie spokój ;D Odpowiedz Link Zgłoś
wiki3113 Re: Ville ;) 07.06.11, 19:30 Jestem!Wróciłam z wycieczki nareście udało nam się pojechać A co do Ville to fajnie ,że wraca do treningów! Odpowiedz Link Zgłoś
alice94_ Re: Ville ;) 08.06.11, 19:22 Ooo supcio ;P , jak to moja znajoma mówi ;d . Tylko żeby udało mu się powrócić do formy ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
melissa Re: Ville ;) 08.06.11, 19:27 jak miło, że Ville wraca... oby szybko wrócił do formy Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka Ville :D 08.06.11, 20:13 Ale sie ciesze, ze Ville wraca ! A ja wrocilam do was po tych 3 dniach nieobecnosci ;d Ej maja byc mieszane zawody w skokach narciarskich w sesie ze kobiety i mezczyzni razem, ja tak nie chce ! Odpowiedz Link Zgłoś
blackcafe ? 08.06.11, 20:43 Nie lubię tego. Nie znam się na tym, a także nie widzę w tym niczego interesującego. Tata - owszem. Ale ja nie. Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka ... 09.06.11, 15:42 Na skijumping... Oczywiscie, w zyyciu nie chce takich zawodow ? Po co baby mi tam do szczescia ? I jak tam w szkole ? Ja tylko jutro musze napisac fizyke i bede miec wakacje ;D Odpowiedz Link Zgłoś
selena013 ; ) 09.06.11, 18:31 też jakoś za bardzo nie uśmiechają mi sie te zawody mieszane. zaczynają kombinować ;/ hmm... dobry sprawdzian wiedzy z matmy w środe, ale oceny mają być wystawione do końca tygodnia bo sie troche przesunęło. więc właściwie to tylko ta środa. a tak to już jest luźno ;D Odpowiedz Link Zgłoś
alice94_ Re: ; ) 09.06.11, 19:08 U mnie już luuzy są ;P . Jeszcze tylko w pon mnie czeka poprawka z biologii , bo mi ostatni spr nie poszedł , a tak to już w miarę odpuszczają nam w szk ;d . Ale ona raczej przepuszcza poprawiających się , więc nie ma problemu xd . Dzisiaj kolega z innej klasy na poprawie nic nie napisał na temat , tylko narysował krzyżyk i napisał marsz żałobny , i go poprawiła ^^ . Inny wyrecytował wierszyk na środku i również zdał , więc raczej nie ma się czego obawiać ;d Ja tu o swoich problemach w nauce , a tu forum o skokach jest ;> . Hm , słyszałyście o tym , że nasi skoczkawie trenowali z Grzesieem ? ;d Odpowiedz Link Zgłoś
wiki3113 Re: ; ) 09.06.11, 20:31 U mnie w szkole to już nic nie robimy oceny wystawione i każdy robi co chcę Odpowiedz Link Zgłoś
ruddy. Re: ; ) 10.06.11, 16:03 oezu ._. muszę sobie przylepić na monitorze karteczkę, żeby tu częściej przychodzić :3 jak to nasi z Grzesiem trenowali?!?!?!?! <3 Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka :) 09.06.11, 21:02 Co Alice ? Nie nie slyszalam o tym. Watek o skokach, ale przeciez o zyciu tez trzeba rozmawiac, musimy sie troche lepiej poznac nie ? Żeby atmosfera byla milsza ;d Odpowiedz Link Zgłoś
selena013 : ) 10.06.11, 19:13 czytałam o tym : ) gdzieś w Austrii trenowali : ) dokładnie: ) wątek jest od tego, żeby pogadać o wszystkim ;p Odpowiedz Link Zgłoś
melissa Re: : ) 10.06.11, 20:23 tak.... też słyszałam o tym treningu w Austrii. z tego co czytałam chyba jeszcze Niemcy tam trenowali. jako że sezon się nie zaczął i nie musimu gadać o ostatnim konkursie to możemy gadać o wszystkim i przy okazji lepiej się poznać u mnie oceny już są wystawione i zaraz zabiorę się za podliczanie średniej Odpowiedz Link Zgłoś
wiki3113 Re: : ) 10.06.11, 21:04 Ja o tym treningu nie słyszałam,ale fajnie Dokładnie co z tego,że wątek o skokach gadać możemy o wszystkim. My sb średnie liczyliśmy na przyrodzie taka była zwała,że szok.. Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka :) 10.06.11, 22:01 No to Polacy sie integruja z Austriakami xD A ja zdalam na fizyke i mam 3 na koniec i czuje sie szczesliwa, bo mi grozilo 2... Cóż, scislowcem to ja nie jestem ! Odpowiedz Link Zgłoś
alice94_ Re: Skoki narciarskie 11.06.11, 15:03 Hah , no w sumie macie rację ;d .. Chociaż jeżeli chodzi o mnie , to już wolę nie gadać na tematy szkolne .. Nie dość , że cały rok zarywałam nocki , to teraz na koniec wszystko musiałam pięknie spartaczyć ;d . Jeej , nie wiecie jaki to ból chodzić do biol-chemu.. Broń boże nigdy siem tam nie wybierajcie ;> .. Właśnie , chodzicie jeszcze do szkoły , czy już sobie zrabiłyście wolne ? ; )) No już 1200 , jesteśmy dobre ! ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka Skoki 11.06.11, 17:29 No, gratuluje nam ! O nie Alice mowisz ze na bolchemie jest az tak bardzo trudno ? o nie ! A ja sie wlasnie wybieram... Tzn na pierwszy wybor daje medialna, ale baardzo duzo osob chce sie tam dostac, wiec jest duze prawdopodobienstwo, ze sie nie dostane, a do biolchemu daje na drugi wybor. Boje sie Odpowiedz Link Zgłoś
selena013 jee ;D 11.06.11, 21:18 1200 ;D jak to szybko leci ;D ooj ja też nie należe do tych, którym podchodzą nauki ścisłe. polski, historia. no nawet ten wos to tak ; ) ale matma, fizyka.. niee ! chemia nawet fajna, ale biologii nienawidze ;D ja chodze do szkoły :p jeszcze ten tydzień właściwie i potem poniedziałek, bo we wtorek jest akademia na zakończenie 3 klasy i idzie tylko 3 gim, ich rodzice i 1 klasa bo im przygotowała pożegnanie. a 2 gim to nie wiem, czy możemy iść, więc tylko ten poniedziałek. wtorek może. no i wyczekiwana środa ;D Odpowiedz Link Zgłoś
wiki3113 Re: jee ;D 11.06.11, 22:17 Ja też do nauk ścisłych nie mam głowy,a humanistyczne idą mi świetne(laureatka z polaka i w ogóle...) A do szkoły chodzę teraz jest właśnie najlepiej Odpowiedz Link Zgłoś
alice94_ Re: jee ;D 12.06.11, 14:13 Heh , ja nie jestem dobra ani w ścisłych , ani w humanistycznych ;P . Tzn z tych przedmiotów lubię jedynie geo i hist ;d .. No i języki w miarę dobrze mi idą ^^ .. A ja już praktycznie mam wolne ;D . Jeszcze tylko jutro muszę zaliczyć biologię , a później to już tylko błoogie lenistwo ;d .. W tym roku tak mi się ta szkoła obrzydziła , że nawet tak chodzić żeby pogadać nie zamierzam ;> .. A z klasą zawsze można spotkać się po szkole ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka :) 12.06.11, 16:56 A no to widze, ze wiecej nas tu humanistow Ja juz mam zupelny luz, jutro tylko dzien sportu i ang Teraz to mozna zyc ! Ale boje sie we wrzesniu do lic ... Odpowiedz Link Zgłoś
melissa Re: :) 12.06.11, 19:06 przekroczyłyśmy 1200 ja też jestem w grupie humanistów (profil pol-hist ) a do szkoły to i tak nadal chodzę, bo jest luz... Odpowiedz Link Zgłoś
anulka Re: :) 12.06.11, 19:20 nie masz się co bać fajnie jest ja jestem w drugiej klasie liceum w przyszłym roku matura i też klasa humanistyczna ( rozszerzony polski historia i angielski) także same humanistki w tym wątku Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka :) 12.06.11, 21:06 A no rzeczywiscie sami humanisci, jesli jest wsrod nas jakis scislowiec niech sie ujawni ! xD Ja jak sie dostane do klasy pierwszego wyboru to bede miec rozszerzony polski, angielski, wiec pieknie ;D Odpowiedz Link Zgłoś
wiki3113 Re: :) 12.06.11, 21:32 Szczerze???Nie mam jeszcze za dużo planów na wakacje iem tylko,że jadę na kolonie,a tak to pójdę na żywioł A jak tam humory pod koniec roku???Bo u mnie super awansowaliśmy do 1 ligi i ogólnie... Odpowiedz Link Zgłoś
selena013 ; ) 12.06.11, 22:59 jeśli chodzi o wakacje to jade do koleżanki do Tychów, znaczy nie wiem jak sie to odmienia ;p noo blisko Katowic ;D tak końcem lipca albo początek sierpnia ;p więc Marszalinka jakbyś była w tym czasie w domu to daj znać ;p ja narazie 2 gim. została jeszcze 3 klasa. potem chciałabym do liceum, ale wszyscy: rodzice, ciocie, dziadkowie mówią żebym szła do technikum... no nie wiem ;p bede myśleć. jeszcze jest troche czasu ;p Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka :) 13.06.11, 13:17 na szczescie nie ma juz nauki, bo bym nie wytrzymala z nauka juz tearaz... O, ja akurat jestem w domu na przelomie lipca z sierpniem, jedyny czas jaki jestem w domu ! tez nigdy nie wiem jak to sie odmienia;p W Tychach nie bylam sto lat, ale nawet autobus niedaleko mnie jedzie do Tych (Tychow;p) Odpowiedz Link Zgłoś
selena013 : ) 13.06.11, 21:45 oo to super ;D to sie dogadamy jeszcze ;D 9 dni <3 hehe ;D Odpowiedz Link Zgłoś
wiki3113 Re: : ) 14.06.11, 14:54 W się tak cieszycie z wakacji,a u nas to masakra wczoraj był bal i prawie wszyscy ryczeli nawet chłopacy!!!Boje się pomyśleć co będzie na zakończeniu Odpowiedz Link Zgłoś