Dodaj do ulubionych

Skoki narciarskie

• selena013 ; (( 31.05.11, 21:34
      niee ! mówią, że nie mają motywacji do dalszego skakania, no ale. nie wiem już. szkoda, naprawde szkoda ...

a noo to jak dobijemy to tylu wypowiedzi, że już wiecej nie bedzie można, to założy sie następny wątek jak anulka mówi i bedzie super ;D
    • marszalinka :( 01.06.11, 15:42
      No eeej brakuje im motywacji ? Co to ma byc ?;/
      Jestem ciekawa jak tam zdrowie Ville Larinto <3
      • ruddy. Re: :( 01.06.11, 20:39
        Marstusiowe mój Ty chomiczku kochany, ja także się cieszę, że tu do Was powróciłam ;q ale mam zaległości, a nie chce mi się tych wszystkich wątków czytać ^^.
    • marszalinka :) 01.06.11, 20:49
      A tam, najwazniejsze zebys teraz juz byla na bierzaco ;d
      Wie ktos co z tym Villusiem ? cool
    • selena013 : ) 02.06.11, 20:09
      może jeszcze znajdą w sobie tą siłe i wrócą ; ) możemy tylko mieć nadzieje.

no też sie zastanawiam co z Ville ; )
      • wiki3113 Re: : ) 03.06.11, 07:03
        Trzeba być dobrej myślismileMoże znajdą motywacje.
        A co do Ville nie wiem,też się zastanawiam.
    • marszalinka :) 03.06.11, 12:50
      Ja sie oburzam, ze oni nie daja zadnego info na temat zdrowia Ville. Normalnie poczekam jeszcze troche, a jak nic nie bedzie wiadomo to do nich napisze !;p
      • melissa Re: :) 03.06.11, 20:02
        jestem! po przeżyciu małych problemów związanych z wyłączeniem prądu oraz burzą, przez którą nie miałam przez chwilę neta, jestem i piszę tu smile

no ciekawe co u Ville...
        • marszalinka Re: :) 04.06.11, 19:01
          Cos czesto ostatnio sa te burza, co nie ?

No i nadal nie wiemy co z Ville, ciekawe kiedy soe dowiemy
          • ruddy. Re: :) 04.06.11, 19:21
            tak się własnie zastanawiam. dlaczego skoczkowie nie mają twitterów? ;c tam mogli by na bieżąco pisać co u nich
            • wiki3113 Re: :) 04.06.11, 21:33
              Hm...Faktycznie Fajnie by było.
              U mnie (na szczęście) nie ma burz za to jest 30 stopni i po prostu wysiadam.uncertain
              • wiki3113 Re: :) 04.06.11, 21:34
                A może skoczkowie mają facebookawink
                • melissa Re: :) 04.06.11, 21:37
                  może i mają.... ja wiem tylko że niektórzy mają oficjalne strony internetowe i np. rybeczka ma tam swój blog, którego regularnie pisze smile i całe szczęście blog jest w dwóch wersjach językowych - po niemiecku i angielsku
    • selena013 : ) 05.06.11, 11:48
      u mnie też ostatnio burze. najpierw przez cały dzień upał, a potem kończy sie burzą albo samym deszczem ;/
      zgadzam sie. powinni nas informować o stanie zdrowia skoczków. zwłaszcza po takim upadku jakiego doznał Ville.
    • marszalinka :) 05.06.11, 20:47
      Selena, u mnie z pogoda jest tak samo.

Przeszukalam net w poszukiwaniu info o obecnym stanie zdrowia Ville i nic. A staralam sie szukac gruntownie.
      Opuszczam was na 3 dni, bo jade z klasa na wycieczke (znow do Wisly xD)
      • selena013 Re: :) 05.06.11, 21:59
        oż tyy ;D kurcze, jak ja dawno w Wiśle nie byłam ;O
        miłej wycieczki ;*
      • melissa Re: :) 05.06.11, 22:02
        kurcze... szkoda, że nie ma żadnej informacji

miłej wycieczki smile

ja ten tydzień spędzę na poprawianiu ocen uncertain
        • alice94_ Re: :) 06.06.11, 15:54
          Melissa , to tak jak ja ; ) . Cały weekened się rozleniwiłam na działce i teraz okromnie mi się nie chce siadać do tych książek , ale trzeba jeszcze ten tydzień wytrzymać niestety ; /

Marszalina , również życzę udanej wycieczki ; * .

A co do skoczków to niektórzy tak jak Rybeczka , Kamil , czy Grześ mają fejsbuka ;d , ale Ville niestety nie ma ;c
    • selena013 Ville ;) 07.06.11, 19:19
      jest informacja ! Ville wkrótce wraca do treningów ;D ciesze sie bardzo ; )

mi też sie już nic nie chce robić. na szczęście do jutra mają oceny wystawić ; )
      i potem bedzie spokój ;D
      • wiki3113 Re: Ville ;) 07.06.11, 19:30
        Jestem!Wróciłam z wycieczki nareście udało nam się pojechaćwink
        A co do Ville to fajnie ,że wraca do treningów!
        • ruddy. Re: Ville ;) 08.06.11, 16:09
          wraca? *________________*
          • alice94_ Re: Ville ;) 08.06.11, 19:22
            Ooo supcio ;P , jak to moja znajoma mówi ;d . Tylko żeby udało mu się powrócić do formy ^^
            • melissa Re: Ville ;) 08.06.11, 19:27
              jak miło, że Ville wraca... oby szybko wrócił do formy smile
    • marszalinka Ville :D 08.06.11, 20:13
      Ale sie ciesze, ze Ville wraca ! big_grin
      A ja wrocilam do was po tych 3 dniach nieobecnosci ;d
      Ej maja byc mieszane zawody w skokach narciarskich w sesie ze kobiety i mezczyzni razem, ja tak nie chce ! sciana
      • alice94_ ... 08.06.11, 20:26
        Gdzie to wczytałaś ?!
        Ja też nie chcem ! sciana
    • blackcafe ? 08.06.11, 20:43
      Nie lubię tego. Nie znam się na tym, a także nie widzę w tym niczego interesującego. Tata - owszem. Ale ja nie.
      • wiki3113 Re: ? 08.06.11, 21:04
        Serioo???Miały być takie zawody?Fajnie by było.
    • marszalinka ... 09.06.11, 15:42
      Na skijumping... Oczywiscie, w zyyciu nie chce takich zawodow ? Po co baby mi tam do szczescia ?
      I jak tam w szkole ? Ja tylko jutro musze napisac fizyke i bede miec wakacje ;D
    • selena013 ; ) 09.06.11, 18:31
      też jakoś za bardzo nie uśmiechają mi sie te zawody mieszane. zaczynają kombinować ;/

hmm... dobry sprawdzian wiedzy z matmy w środe, ale oceny mają być wystawione do końca tygodnia bo sie troche przesunęło. więc właściwie to tylko ta środa. a tak to już jest luźno ;D
      • alice94_ Re: ; ) 09.06.11, 19:08
        U mnie już luuzy są ;P . Jeszcze tylko w pon mnie czeka poprawka z biologii , bo mi ostatni spr nie poszedł , a tak to już w miarę odpuszczają nam w szk ;d . Ale ona raczej przepuszcza poprawiających się , więc nie ma problemu xd . Dzisiaj kolega z innej klasy na poprawie nic nie napisał na temat , tylko narysował krzyżyk i napisał marsz żałobny , i go poprawiła ^^ . Inny wyrecytował wierszyk na środku i również zdał , więc raczej nie ma się czego obawiać ;d
        Ja tu o swoich problemach w nauce , a tu forum o skokach jest ;> .
        Hm , słyszałyście o tym , że nasi skoczkawie trenowali z Grzesieem ? ;d
        • wiki3113 Re: ; ) 09.06.11, 20:31
          U mnie w szkole to już nic nie robimy oceny wystawione i każdy robi co chcęwink
        • ruddy. Re: ; ) 10.06.11, 16:03
          oezu ._. muszę sobie przylepić na monitorze karteczkę, żeby tu częściej przychodzić :3 jak to nasi z Grzesiem trenowali?!?!?!?! <3
    • marszalinka :) 09.06.11, 21:02
      Co Alice ? Nie nie slyszalam o tym.
      Watek o skokach, ale przeciez o zyciu tez trzeba rozmawiac, musimy sie troche lepiej poznac nie ? Żeby atmosfera byla milsza ;d
    • selena013 : ) 10.06.11, 19:13
      czytałam o tym : ) gdzieś w Austrii trenowali : )

dokładnie: ) wątek jest od tego, żeby pogadać o wszystkim ;p
      • melissa Re: : ) 10.06.11, 20:23
        tak.... też słyszałam o tym treningu w Austrii. z tego co czytałam chyba jeszcze Niemcy tam trenowali.

jako że sezon się nie zaczął i nie musimu gadać o ostatnim konkursie to możemy gadać o wszystkim i przy okazji lepiej się poznać smile

u mnie oceny już są wystawione i zaraz zabiorę się za podliczanie średniej big_grin
        • wiki3113 Re: : ) 10.06.11, 21:04
          Ja o tym treningu nie słyszałam,ale fajniesmile
          Dokładnie co z tego,że wątek o skokach gadać możemy o wszystkim.
          My sb średnie liczyliśmy na przyrodzie taka była zwała,że szok..
    • marszalinka :) 10.06.11, 22:01
      No to Polacy sie integruja z Austriakami xD
      A ja zdalam na fizyke i mam 3 na koniec i czuje sie szczesliwa, bo mi grozilo 2... Cóż, scislowcem to ja nie jestem !
    • anulka Re: Skoki narciarskie 11.06.11, 08:40
      już1200 dobrze wam idzie
    • alice94_ Re: Skoki narciarskie 11.06.11, 15:03
      Hah , no w sumie macie rację ;d .. Chociaż jeżeli chodzi o mnie , to już wolę nie gadać na tematy szkolne .. Nie dość , że cały rok zarywałam nocki , to teraz na koniec wszystko musiałam pięknie spartaczyć ;d . Jeej , nie wiecie jaki to ból chodzić do biol-chemu.. Broń boże nigdy siem tam nie wybierajcie ;> ..
      Właśnie , chodzicie jeszcze do szkoły , czy już sobie zrabiłyście wolne ? ; ))

No już 1200 , jesteśmy dobre ! ^^
    • marszalinka Skoki 11.06.11, 17:29
      No, gratuluje nam ! brawo
      O nie Alice mowisz ze na bolchemie jest az tak bardzo trudno ? o nie ! A ja sie wlasnie wybieram... Tzn na pierwszy wybor daje medialna, ale baardzo duzo osob chce sie tam dostac, wiec jest duze prawdopodobienstwo, ze sie nie dostane, a do biolchemu daje na drugi wybor. Boje sie scared
    • selena013 jee ;D 11.06.11, 21:18
      1200 ;D jak to szybko leci ;D
      ooj ja też nie należe do tych, którym podchodzą nauki ścisłe. polski, historia. no nawet ten wos to tak ; ) ale matma, fizyka.. niee !
      chemia nawet fajna, ale biologii nienawidze ;D
      ja chodze do szkoły :p jeszcze ten tydzień właściwie i potem poniedziałek, bo we wtorek jest akademia na zakończenie 3 klasy i idzie tylko 3 gim, ich rodzice i 1 klasa bo im przygotowała pożegnanie. a 2 gim to nie wiem, czy możemy iść, więc tylko ten poniedziałek. wtorek może. no i wyczekiwana środa ;D
      • wiki3113 Re: jee ;D 11.06.11, 22:17
        Ja też do nauk ścisłych nie mam głowy,a humanistyczne idą mi świetne(laureatka z polaka i w ogóle...)
        A do szkoły chodzę teraz jest właśnie najlepiejwink
        • ruddy. Re: jee ;D 12.06.11, 13:36
          pararararam <3 co tam u Was?
        • alice94_ Re: jee ;D 12.06.11, 14:13
          Heh , ja nie jestem dobra ani w ścisłych , ani w humanistycznych ;P . Tzn z tych przedmiotów lubię jedynie geo i hist ;d .. No i języki w miarę dobrze mi idą ^^ ..
          A ja już praktycznie mam wolne ;D . Jeszcze tylko jutro muszę zaliczyć biologię , a później to już tylko błoogie lenistwo ;d .. W tym roku tak mi się ta szkoła obrzydziła , że nawet tak chodzić żeby pogadać nie zamierzam ;> .. A z klasą zawsze można spotkać się po szkole ^^
    • marszalinka :) 12.06.11, 16:56
      A no to widze, ze wiecej nas tu humanistow big_grin
      Ja juz mam zupelny luz, jutro tylko dzien sportu i ang wink
      Teraz to mozna zyc ! Ale boje sie we wrzesniu do lic ...
      • melissa Re: :) 12.06.11, 19:06
        przekroczyłyśmy 1200 brawo

ja też jestem w grupie humanistów (profil pol-hist big_grin)

a do szkoły to i tak nadal chodzę, bo jest luz...
      • anulka Re: :) 12.06.11, 19:20
        nie masz się co bać fajnie jest smile ja jestem w drugiej klasie liceum w przyszłym roku matura i też klasa humanistyczna ( rozszerzony polski historia i angielski) także same humanistki w tym wątku smile
    • anulka Re: Skoki narciarskie 12.06.11, 19:08
      jakie plany na wakacje?
    • marszalinka :) 12.06.11, 21:06
      A no rzeczywiscie sami humanisci, jesli jest wsrod nas jakis scislowiec niech sie ujawni ! xD
      Ja jak sie dostane do klasy pierwszego wyboru to bede miec rozszerzony polski, angielski, wiec pieknie ;D
      • wiki3113 Re: :) 12.06.11, 21:32
        Szczerze???Nie mam jeszcze za dużo planów na wakacje iem tylko,że jadę na kolonie,a tak to pójdę na żywiołwink
        A jak tam humory pod koniec roku???Bo u mnie super awansowaliśmy do 1 ligi i ogólnie...
    • selena013 ; ) 12.06.11, 22:59
      jeśli chodzi o wakacje to jade do koleżanki do Tychów, znaczy nie wiem jak sie to odmienia ;p noo blisko Katowic ;D tak końcem lipca albo początek sierpnia ;p
      więc Marszalinka jakbyś była w tym czasie w domu to daj znać ;p

ja narazie 2 gim. została jeszcze 3 klasa. potem chciałabym do liceum, ale wszyscy: rodzice, ciocie, dziadkowie mówią żebym szła do technikum... no nie wiem ;p bede myśleć. jeszcze jest troche czasu ;p
    • marszalinka :) 13.06.11, 13:17
      na szczescie nie ma juz nauki, bo bym nie wytrzymala z nauka juz tearaz...

O, ja akurat jestem w domu na przelomie lipca z sierpniem, jedyny czas jaki jestem w domu ! big_grin tez nigdy nie wiem jak to sie odmienia;p W Tychach nie bylam sto lat, ale nawet autobus niedaleko mnie jedzie do Tych (Tychow;p)
    • selena013 : ) 13.06.11, 21:45
      oo to super ;D to sie dogadamy jeszcze ;D
      9 dni <3 hehe ;D

• wiki3113 Re: : ) 14.06.11, 14:54
        W się tak cieszycie z wakacji,a u nas to masakra wczoraj był bal i prawie wszyscy ryczeli nawet chłopacy!!!Boje się pomyśleć co będzie na zakończeniu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka