Dodaj do ulubionych

Skoki narciarskie

• melissa melissa wróciła!!! 02.08.11, 15:52
      WRÓCIŁAM!!! cieszycie się prawda?

po ponad 2 tygodniach "potęgi pracy" xD wróciłam do domu, by w końcu nic nie robić....

narazie więcej się nie wypowiadam, bo nie jestem w temacie a na dodatek jeszcze odsypiam obóz, wiec dajcie mi ze 2 dni na dojście do normalnego stanu smile
      • alice94_ Re: melissa wróciła!!! 02.08.11, 16:15
        Witamy z powrotem ! ;*
        • wiki3113 Re: melissa wróciła!!! 02.08.11, 19:41
          Oczywiście,że się cieszymysmile
          I tak jak powiedziała Marszalinka,Gregor i Morgiwink
          • marszalinka Re: melissa wróciła!!! 03.08.11, 17:50
            Haha ja tez sie ciesze melissa z Twojego powrotu wink Wiecie co, watek moze sie zaczac ciac za niedlugo, moze zrobie watek skoki 2 ?
    • alice94_ Re: Skoki narciarskie 03.08.11, 18:16
      Nie !!santa poczekajmy do końca , bo nam ten wykasują ; O
      Przynajmniej takie moje zdanie jest , mi to zacinanie na razie nie przeszkadza ; ))

haha , nom wielbimy Gregora i Morgiego , a ostatnio także Maciusia i Norwegów (przynajmniej ja Selena i Marszalinka chyba) <3

• wiki3113 Re: Skoki narciarskie 03.08.11, 20:07
        Mi tam zacinanie też nie przeszkadza możemy poczekać do końca.
    • melissa Re: Skoki narciarskie 03.08.11, 20:16
      dla mnie też zacinanie się to żaden problem. niech ten wątek jeszcze trochę zostanie.

a kto nie kocha Schliriego i Morgiego big_grin
    • selena013 :) 04.08.11, 00:42
      witaj melissa ; )
      ano ;D Gregora i Morgiego kocham wiadome ;D i Norwegów też , tak jak Alice mówi ;D i Maćka też, a i jeszcze Krzysia ;D
      hmm.. co do wątku to też myślę, żeby zostać do końca ; ) przetrwamy ; ) ;*
    • marszalinka :) 04.08.11, 18:52
      Ok, to czekamy do konca ;D
      A no kocham ja rowniez baardzo serce Maciek aaah, oby w zime tez tak dobrze skakal!
      • wiki3113 Re: :) 04.08.11, 19:09
        No Maciek też jak ja mogłam o nim zapomnieć.
    • marszalinka :) 04.08.11, 19:32
      No wiki nie wiem jak moglas o nim zapomniec ;p
      • alice94_ Re: :) 04.08.11, 19:59
        Jego się nie da zapomnieć ;P
        No taak , Krzysio , mój przyszły mąż xD
        • melissa Re: :) 04.08.11, 21:07
          no właśnie.... nie zapominajmy o polakach "polacy nie gęsi i swoich skoczków mają!"

alice a zaprosisz nas na swój ślub z krzysiem? suspicious to będzie dobra okazja na zawieranie znajomości i szukanie męża dla mnie devil

taki dżołk..... wiem że nieśmieszny.....
          • alice94_ Re: :) 04.08.11, 21:50
            Hah , zastanowię się ;D
            Męża? Wy tam się miałyście Gregora podzielić na trzy albo cztery części , o ile pamiętam ;D , haha , będziecie mieć okazję zrobić to na moim ślubie ;D
            eh , pomarzyć zawsze można ;d

A tak wgl to widziałyście wczorajszy upadek Toma ;o
            Tekst linka biedny ;c
            • selena013 Re: :) 04.08.11, 23:41
              haha ;D alice ja to nie wiem czy się czasem tam o Krzysia nie będziemy musiały pobić ;p
              żartuje ;D Macieja wezmę ;p albo nie ;D zostajemy przy dzieleniu ;p
              aaa jeszcze przecież jest Jurij ze swoimi pięknymi niebieskimi oczami ;o

jej. biedny Tom ; (

• selena013 :) 05.08.11, 00:39
      właśnie przeczytałam na skijumping o upadku Toma ; ( mam nadzieje, że wszystko będzie dobrze .
      a i nie musicie mi podsyłać wyników z konkursu sobotniego w Hinterzarten, bo chyba na niego zdążę : ) nie wiem, czy obejrze od początku, ale na końcówkę napewno będę ;D
      wszystko zależy od tego, czy tata przyjedzie po mnie do Zako jak wrócę z Tychów ; )
      jeee ciesze sie bardzo, że jednak obejrze konkurs sobotni, bo niedzielny to napewno obejrze ;D
      • wiki3113 Re: :) 05.08.11, 16:34
        Alice,Selena jakoś się podzieliciebig_grin

Biedny Tom oby nic mu się nie stało.
        • marszalinka Re: :) 05.08.11, 16:54
          Ja sie zadowole Mackiem kochanym ;*
          Uuu upadek nie za ciekawy, spadl z dosc duzej wysokosci, tez mam nadzieje ze nic mu nie bedzie wink
          • melissa Re: :) 05.08.11, 18:18
            biedny Tom.... jak patrzyłam na ten upadek to mnie wszystko rozbolało....

oglądalyście kwalifikacje? ja tak.... na eurosporcie były. Andreas Kofler nie dostał się do konkursu głównego!!! shock a myślałam, że w końcu go zobaczę, bo w Polsce go nie było sad

łeeee..... ja chciałam Maćka... ale zadowolę się Władimirem Zografskim smile też jest niezły big_grin
    • marszalinka . 05.08.11, 18:57
      Nie dostal sie !? O nieeee..... crying
      A no to facetow juz mamy rodzielonych ;D
      Haha razem z tata zawsze kibicujemy Zografskiemu, bo jedyny ze swojego kraju i w ogole...;d
    • melissa 1400 hłe hłe hłe 05.08.11, 19:07
      już przekroczyłyśmy 1400! niezłe jesteśmy! devil

a tak w ogóle to jaki jest limit postów?
      • wiki3113 Re: 1400 hłe hłe hłe 06.08.11, 15:14
        Melissa limit jest chyba 2500,ale pewna nie jestem,więc jak coś to mnie poprawciewink
    • selena013 :) 05.08.11, 23:27
      hehe ;D jakoś to będzie z chłopakami ;D

nie oglądałam kwalifikacji, ale właśnie sprawdziłam wyniki. szkoda Koflera, też bym go chciała zobaczyć w konkursie.
      ciekawe jak jutro ta drużynówka pójdzie. trzymam kciuki za chłopaków ; )

ciekawe co z Tomem <3
      • wiki3113 Re: :) 06.08.11, 15:16
        Faktycznie już jutro drużynówka!Trzymam kciukismile
        • melissa Re: :) 06.08.11, 16:59
          z tego co mi się wydaje to dziś jest drużynówka, a jutro indywidualny...

ale i tak trzymamy mocno kciuki za wszystkich Polaków
          • reigai pampararararam 06.08.11, 17:18
            nie cieszcie się tak, bo my rok temu na mundialowym forum miałyśmy więcej postów ;> mwahahaha

a w temacie, to kiedy tu weszłam, poczułam się trochę nostalgicznie, bo dużo wody w Wiśle upłynęło, odkąd ostatnio oglądałam jakiś konkurs. Chyba się już nawet nie orientuję w kadrach narodowych >;
    • marszalinka . 06.08.11, 19:45
      @reigai znowu Ty ?;p Wiem, ze mialas duzo, rowniez sie udzielalam jak mialam czas na Twoim forum, spokojnie, jeszcze przescigniemy Twoj watek, ktory juz umarl a ten wciaz zyje ;p
      • reigai @marszalinka 06.08.11, 19:57
        tak, niestety, to znowu ja <: nie bójta się! wraz ze startem Serie A zakładam nowy temat, żeby pobić wszelaki rekordy ;>

jak się przedstawia obecny skład naszej kadry na konkursy drużynowe?
        • wiki3113 Re: @marszalinka 06.08.11, 21:12
          6 już dzisiaj!Pogubiłam się w czasiewink
          Kto znalazł się na podium?Ja nie mogłam obejrzećsciana
          • melissa Re: @marszalinka 06.08.11, 21:39
            PODIUM:
            1 - Austria - jak zwykle... żadna nowość
            2 - POLSKA - YEAH!!!!!!! dobrze spisali się chłopacy!
            3 - Norwegia - po zaciętym pojedynku z Niemcami

a jutro indywidualny.... dzisiejszy występ Polaków daje nadzieję na jutro
          • selena013 Re: @marszalinka 06.08.11, 21:39
            ja już w domu ; ) akurat przyjechałam, żeby obejrzeć konkurs. spóźniałam sie tylko 10 minut ;D
            brawo brawo wielkie barwa dla naszych chłopaków za to drugie miejsce ;D
            serdecznie im gratuluję i trzymam kciuki, żeby jutro też było tak dobrze w indywidualnym ;D
            wiki Austria wygrała, co było do przewidzenia. chociaż na początku troche sie zastanawiałam co do tego. nie było ani Gregora, ani Kocha, ani Loitlza. no ale Austriacy pokazali, że i bez nich dają radę ; )
            trzecie miejsce dla Norwegii ;D jej, tak bardzo sie ciesze, że z Tomem wszystko w porządku ;D i jak dziś dobrze skakał ;D
            także teraz czekamy na jutro ; )
    • selena013 hehe ;D 06.08.11, 21:41
      hehe melissa ale się zgrałyśmy z czasem z odpowiedzią ; )
      • wiki3113 :) 07.08.11, 17:56
        Wielkie brawabrawobrawobrawo
        Drugie miejsce na serio świetniesmile
    • marszalinka ;) 07.08.11, 21:25
      MI sie niestety nie udalo ogladac ani dzis skokow, ani druzynowki, ale wyniki znam wink
      Polacy pieknie, oby w zimie tez tak bylo a bede baaardzo szczesliwa serce
      @reigai a mi sie wydawalo ze sie zaklada watki nie po to aby bic rekordy wink
    • selena013 ;D 07.08.11, 22:11
      gratulacje dla Kamila za to dzisiejsze 2 miejsce ;D
      Maciek 8 bardzo ładnie wink Piotrek, Dawid też dobrze smile
      szkoda tylko, że sie Krzysiu nie zakwalifikował do drugiej serii : ( ano i Rafał też.
      ale ogółem dobrze jest ;D
      • melissa Re: ;D 08.08.11, 19:27
        no jasne, że jest dobrze. mam nadzieję, że zimą będzie jeszcze lepiej smile
        • wiki3113 Re: ;D 08.08.11, 20:26
          Będzie jeszcze lepiej trzeba być dobrej myślismile
    • marszalinka ;D 08.08.11, 22:55
      Jestesmy wszystkie dobrej mysli ;D
      Ja mam nadzieje ze w koncu bedzie ladna pogoda kurde..... Bo juz mnie rozwala, jade za niedlugo nad morze, gdzie ma byc 18 stopni -.-
      • selena013 Re: ;D 09.08.11, 21:39
        no właśnie w sierpniu już miało być ładnie, więc niech tak będzie.
        ty marszalinka to się napodróżujesz w wakacje wink
        • marszalinka Re: ;D 10.08.11, 11:17
          No to prawda, choc w tym roku i tak jakos malo w porownaniu do poprzednich...;p
          Dzis wieczorem wyjezdzam od kolezanki i jade na oboz, wiec zegnam sie w wami ostatecznie na te 2 tyg, mam nadzieje ze ktos mi bedzie pisal wyniki skokow ;d pa kiss
          • selena013 Re: ;D 10.08.11, 15:15
            no to miłego wyjazdu życzę ;D znowu ;D
            ja ci mogę wyniki podsyłać ;p no chyba, że alice wink ale to się jeszcze dogadamy smile
    • selena013 Re: Skoki narciarskie 11.08.11, 22:59
      jutro konkurs w Courchevel smile trzymam kciuki za chłopaków smile
    • melissa Brawo Kamil!!! 12.08.11, 20:11
      gratualcje dla Kamila, który pobił o 2,5 m rekord skoczni! ale takie owacje na stojąco dostał, że hej. szkoda, że tylko 3 Polaków było w 2 serii. szkoda Krzyśka Miętusa, który był 31.

a to co zrobili z belką po jego skoku pozostawię bez komentarza. ja rozumiem o 1 obniżyć, ale o 2... i Morgi znowu wygrał. to się powoli zaczyna robić nudne...
      • wiki3113 Re: Brawo Kamil!!! 12.08.11, 21:18
        Co do Morgiego ja się już przyzwyczaiłam.
        No brawo dla Kamilabrawo
        • selena013 Re: Brawo Kamil!!! 13.08.11, 23:45
          jak Kamil wylądował to ja aż wstałam i złapałam się za głowę ;D to był naprawde piękny skok ;D
          no z tą belką to już przesadzili. ale też trochę posądziły te punkty za belkę. ale to nie tylko na końcu. cały czas belka była zmieniana i punkty doliczane albo nie wiadomo co. warunki strasznie zmienne też były.
          ale i tak świetnie Kamil smile Maciek również smile utrzymuje sie w pierwszej 10, więc jest bardzo dobrze smile
          noo sad szkoda Krzysia...tak niewiele zabrakło sad
          ale jutro kolejny konkurs ;D zobaczymy co to będzie ;D
          szkoda, że Gregora nie ma. może by tam coś namieszał troche ;D
    • selena013 Kamil Kamil Kamil ;D 14.08.11, 23:39
      ooo jej. nawet nie wiem, co powiedzieć po dzisiejszym konkursie ;D oglądałam go razem z kuzynką i jak zobaczyłyśmy przy nazwisku Thomasa 2 to aż krzyknęłyśmy z radości, że Kamil 1. byłyśmy przekonane, że nie będzie drugiej serii. i na szczęście w końcu ją odwołali ;D brawo brawo brawo Kamil ;D
      szkoda Krzysia i Dawida... ale że Rafał dziś tak dobrze wypadł : ) Maciek i Piotrek też dobrze, jak na te warunki, jakie dziś panowały na skoczni ; )

i wgl wszystkiego najlepszego dla Richarda Freitaga, który obchodzi dziś 20 urodziny ;D dalszych sukcesów mu życzę ; ) i wgl ostatnio bardzo dobrze sobie radzi smile

• anulka Re: Skoki narciarskie 15.08.11, 12:08
      Gratulacje dla Kamila Stocha Seria Morgensterna przerwana
      • fun Re: Skoki narciarskie 15.08.11, 12:29
        Kurczę to ja nie oglądałam crying
    • melissa Re: Skoki narciarskie 15.08.11, 12:40
      ja niestety nie oglądałam wczorajszego konkursu, ale liczę na to, że uda mi się zobaczyć jakąś powtórkę. ale wyniki znam. brawa dla Kamila, który przerwał zwycięską passę Morgensterna. tylko nie rozumiem jak mogli puścić Krzyśka w takich warunkach (akurat widziałam na YT jego skok). chociaż postawa Kruczka mówi wszystko.

Freitag miał urodziny? no to wszystkiego najlepszego!
      • wiki3113 Brawo!!! 15.08.11, 17:36
        Strasznie się cieszę z wygranej Kamila!
        Niech się Morgi tak nie przyzwyczaja do tego,ze wygrywa każdy konkurssuspicious
    • selena013 Re: Skoki narciarskie 16.08.11, 13:39
      też właśnie nie rozumiem, dlaczego Kruczek puścił Krzyśka. mógł go chociaż na chwilę ściągnąć z belki. przecież widać było jak ta chorągiewka powiewa na tym szalonym wietrze. potem Krzyśkowi pozostało tylko ratowanie się przed upadkiem.
      mam nadzieję, że kolejny konkurs będzie spokojniejszy, jeśli chodzi o warunki pogodowe.
      • alice94_ ;) 16.08.11, 18:26
        noo , troszkę mnie tu nie było , a tu już tyle nowych wpisów przybyło ;p . Oby tak dalej , to może na nowy sezon , oda nam się już założyć nowy wątek ; ))
        Co do konkursów , to niestety nie miałam okazji oglądać żadnych zawodów , ale i tak baardzo gratuluję Kamilowi za to zwycięstwo wink . Nareszcie komuś się udało przerwać szereg zwycięztw Morgiego , które już powoli zaczęły się robić nudne ... No i brawa też dla Śliża , bo to chyba jego najlepszy wynik w karierze ;d .. Cieszę się też z powrotu Simona na skocznię ; ))
    • alice94_ ... 19.08.11, 11:46
      Czego tu nikt nic nie pisze ? ; <
      • wiki3113 Re: ... 19.08.11, 19:33
        Hm...wszyscy wyjechali?
        • melissa Re: ... 19.08.11, 19:36
          ja wyjechałam, ale już wróciłam smile
    • anulka Re: Skoki narciarskie 19.08.11, 19:43
      kiedy następne zawody?
    • selena013 Re: Skoki narciarskie 19.08.11, 20:03
      przepraszam ;D ostatnio mnie nie było, bo wiecznie gdzieś mnie ciągnie.
      kurcze, niedługo szkoła ; ( a tak fajnie jest teraz, bo nareszcie słońce wróciło ;D
      noo Rafał bardzo dobry wynik zaliczył ostatnio : )
      widzę, że teraz chłopaki odpoczywają, bo na Hakubę nie leci ani Kamil, ani Maciek, ani Dawid. ale dobrze, niech odpoczną bo naprawdę świetną robotę zrobili na ostatnich konkursach.
      ale jedzie Krzysiu, Piotrek, Tomek i Jan, więc trzeba im kibicować ;D
      • wiki3113 Re: Skoki narciarskie 20.08.11, 14:49
        Trzeba,trzebasmile
        Te zawody będą bodajże 26.
        • alice94_ Re: Skoki narciarskie 21.08.11, 12:22
          No właśnie , chociaż pod koniec wakacji lato przypomniało sobie o nas ;D . Słyszałam , że do Zakopanego podobno strażnie dużo ludzi przybyło , jakieś 80 tys. chyba , ale co się dziwić skoro pogoda ładna ;p
          No , trzeba kibicować , chociaż nie wiem czy będę w stanie wstać w nocy i oglądać konkurs , chyba jednak powtórkę obejrzę , jak będzie ; ) . A tak wgl to nie wiadomo jeszcze , kto tam jeszcze będzie oprócz polaków ?
          • selena013 Re: Skoki narciarskie 21.08.11, 16:07
            noo w weekend tydzień temu to było ludzi. w samym Morskim Oku 13 tys. w niedziele zeszłą ;O
            Zakopane całe zawalone, ale pogoda jest genialna. ja dziś byłam na Gęsiej Szyi i było strasznie gorąco.
            hehe alice ja sie strasznie napaliłam, że w nocy wstanę, żeby oglądać skoki, a ostatnio patrze na skijumping a tam jest napisane, że live o 11 albo 13 ;D
    • selena013 Re: Skoki narciarskie 21.08.11, 16:14
      wiem tylko, że z Norwegów będzie Tom, Johan, Andreas Stjernen i Anders Fannemel.
      a resztę trzeba czekać na listy startowe, bo nie mogę znaleźć wink
      wgl wiecie, że wczoraj Matti Hautamäki wziął ślub ; ) no to wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia ;D
      • wiki3113 Re: Skoki narciarskie 21.08.11, 17:28
        O!Nie wiedziałam,no to wszystkiego najlepszego na nowej drodze życiasmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka