ann_rock 28.10.10, 15:34 Jakie znacie dodatki? Ja znam Po zmroku, Podróże, Średniowiecze (dopiero będzie ) i słyszałam że będzie jeszcze dodatek Święta (halloween, sylwester) ale nie wiem czy to prawda. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
geniaaa Sims 3 :) 28.10.10, 15:41 jedyne co mi przychodzi na myśl to średniowiecze. Odpowiedz Link Zgłoś
ann_rock fajne forum kot zrobił:) 28.10.10, 15:40 akurat jak szukałam coś o simsach na necie to je zobaczyłam Odpowiedz Link Zgłoś
szalona_fanka46 Re: Sims 3 :) 28.10.10, 15:44 Średniowiecze to nie dodatek do Simsów 3. To taka 'odskocznia' od trójki. Coś takiego jak 'Historie z Bezludnej Wyspy'. A z dodatków do TS3 to wyszły: Wymarzone Podróże; Kariera; jutro wychodzi Po Zmroku, a z akcesorii to; nowoczesny apartament i szybka jazda. Odpowiedz Link Zgłoś
tiin55 Re: Sims 3 :) 28.10.10, 15:53 Znam : Kariera, Wymarzone Podróże i Po zmroku Mam: Kariera i wymarzone podróże ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
scarletrose Re: Sims 3 :) 28.10.10, 16:00 Wszystkie powyżej wymienione. + pomysł na forum fajny, fajny, ale szkoda, że jedynie o Simsach, a nie ogółem o grach :c Odpowiedz Link Zgłoś
simsowa_pani The sims 3 : Po zmroku :) 28.10.10, 16:02 Wiecie o której kotek ogłosi wyniki? Mam mało czasu na kompa, pozatym coś mnie bierze i idę spać, więc chciałabym wiedzieć o której te wyniki będą To znaczy zapewne już są ale oni chyba zrobili tak żeby określoną notkę wstawić w określonym czasie (tzn. np. o 16:15) Odpowiedz Link Zgłoś
simowymaniaczek [...] 28.10.10, 17:17 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś