Dodaj do ulubionych

Jakie macie rodzinki w grze the Sims?

28.10.10, 16:25
Ja miałam ich tyyyyyyle że szok! Trzecią część mam od roku i najciekawszą
rodzinkę jaką zrobiłam to rodzina "Zgredzio". Składa się z jednego sima Edzia
Zgredzia(na początku). Edzio ma koszulkę w kwiatuszki, czapkę w kaczki, różowe
usta i ciemne okulary. Jest cool! xD No, na początku był sam. Mieszkał w małym
domku nad morzem, badał kosmos teleskopem. Kiedyś poszedł badać katakumby i
znalazł w nich magicznego krasnala, który później sprzątał mu dom jak Edzi był
poza domem. Potem zakochał się w takiej jednej lasce. Byli razem dopóki ta
simka nie umarła(zagłodziła się na śmierć). On po jej śmierci badał kosmos i
znalazł planetę. Nazwał tą planetę imieniem zmarłej dziewczyny. Później
zaprzyjaźnił się z tak jedną wariatką Polly. Wkrótce zakochali się w sobie i
wzięli ślub. Pewnego razu Edzio powiedział Polly o swojej dawnej miłości i o
tym że nazwał planetę imieniem tej dziewczyny(nazywała się chyba Miranda) .
Polly poszła kiedyś na grób Mirandy , Edzio się na nią wkurzył za to że tam
poszła i się pokłócili. Każda rozmowa prowadziła do kłótni. W końcu ze sobą
zerwali. Lecz przypomniało mi się że zanim się pokłócili postarali się o
dziecko. Urodziła synka i nazwała go Adam. Postanowili razem wychowywać synka.
Mało ze sobą rozmawiali, choć mieszkali pod jednym dachem. Edzio i Polly nadal
byli skłóceni. To nie koniec, ale w tedy przez przypadek skasowałam tą
rodzinę. Szkoda.tongue_out A wy jakie macie rodzinki? Też takie zwariowane?
Ps; nie zmyśliłam tego jakby co kwiatkwiatkwiatkwiatkwiat
Obserwuj wątek
    • simowymaniaczek [...] 28.10.10, 17:17
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • xxxpeacexxx Re: Jakie macie rodzinki w grze the Sims? 28.10.10, 18:41
        Ja też miałam ich mnóstwo. Kiedyś zrobiłam simkę Zdzisławę Klozetową i ona się
        związała z kosiarzem śmierci i urodziły się im dzieci. Były normalne tylko
        miały szaro-czarną skórę.
        Zrobiłam też dziewczynę i chłopaka i ciągle robiłam im dzieci, a potem je
        zabijałam i przychodziła po nie opieka społeczna. A kiedyś poszłam do domu mojej
        sąsiadki i zobaczyłam tam dziecko mojej simki jak ta sąsiadka się nim
        opiekowała. Normalnie szok !
        Nie wiedziałam, że po zabraniu dzieci przez opiekę społeczną mogą zaadoptowac
        te dzieci inne rodziny.scared
    • lady_malfoy Re: Jakie macie rodzinki w grze the Sims? 28.10.10, 20:11
      Ja głównie tworze osoby które znam,przyjaciół,rodzinę i oczywiście siebie : )
      • luflee. beka. 01.11.10, 13:01
        myślisz, ze pamiętam każdą stworzoną rodzinę?
    • seneka4 Re: Jakie macie rodzinki w grze the Sims? 29.10.10, 18:08
      Stworzyłam kiedyś taką zwariowaną rodzinę. ;D Składała się ona z dwóch osób;
      Marygilmore (to był koleś)i Jone(kobieta) Stonsów. Facet był strasznie gruby,
      blady, piegowaty i miał różowe włosy i zielone oczy. Miał prawie całe ciało w
      tatuażach i wyglądał śmiesznie. ;> Jone miała zielone włosy żółte oczy ,była
      strasznie chuda i ubrana jak prostytutka ^^' oboje byli źli i lubieli badać
      katakumby i kraść. ^^' byli złodziejami i ich marzeniem było zawładnąć światem.
      ^^' facet cały czas gadał do siebie i się diabelsko śmiał. ;p kobieta się biła z
      wszystkimi simkami ,gadała o sobie i je wyzywała i odbijała facetów. ;d
      śmiesznie jest grać taką niezwykłą rodziną. wink
    • mileymandy Mam taką jedną 29.10.10, 18:48
      Ale zaraz ją uśmiercę.Podpowiem,iż nazywa się Biebersuspicious
    • paula2659 Re: Jakie macie rodzinki w grze the Sims? 29.10.10, 18:53
      ja nie mam The sims 3 ale mam nadzieje ze wygram tą gre w konkursie kotkowymkiss Kiedyś jak w to grałam to miałam rodzine która była zespołem muzycznymkiss
    • naomi. żal ? -.-' 29.10.10, 19:05
      • kiiin55 . 29.10.10, 19:09
        da sie związać ze śmiercią ? XD
    • cyniczna Re: Jakie macie rodzinki w grze the Sims? 29.10.10, 19:32
      chyba za dużo pijesz.
    • olcissia_1998 ... 29.10.10, 19:57
      Dwie siostry- Katina i Sabina. Katina ma (wymyślone smile) 26 lat, a Sabina 19.
      Kati pracuje jako dziennikarka, a Sabi dąży do sławy wink To znaczy odrzuciła
      studia by zostać gwiazdą muzyki dance i pop...

Mieszkają w domu odziedziczonym po rodzicach. Katina całe dnie spędza w domu
      pisząc książki, a jak już wychodzi do o pracy. Sabina jest jej
      przeciwieństwem...w kółko imprezuje, wychodzi na miasto prawie codziennie, a
      praca jest dla niej zabawą...

Katina chce mieć normalną rodzinę... chce męża i gromadkę dzieci...a Sabina
      chce żyć wiecznie młodo, nie myśli o macierzyństwie i mężu, a o zabawie do
      samego rana...

Kati chce mieszkać w małym domku w lesie, a Sabi w villi z salą do imprez...
    • hanisiaa Re: Jakie macie rodzinki w grze the Sims? 01.11.10, 12:32
      Ja też tych rodzin mam zatrzęsieniee shock mam taką rodzinę "Jaga" jestw niej stara
      Baba Jaga która mieszka w domku w którym był cmentarz i po terenie chodzą duchy
      ^^ Baba zatrudnia pokojowke , itd. i zrobiłam na parceli taki inny "dom" i w tym
      domu było może ze 100 simów : znajomych i pracowników i wszyscy póżniej umierali
      hehe LOL cool
      • pinky33 Re: Jakie macie rodzinki w grze the Sims? 11.11.10, 15:59
        Ja miałam tak simkę Belle która poznała Michała.
        Urodzili im się trzej synowie: Bazyl Kamil i January.
        Kamil i January żył sobie gdzieś z Januarym.Bazyl poznał Noemi i mieli dzieci: Nataszę i bliznaki Karol i Mikołaj.Potem Noemi zdradzała Bazyla z innym z którym ma bliznaiczki.
        Bazyl ponownie się ożenił z Tamerą ale on zabiła go i jego synów Karola i Mikołaja.
        Natszę-pasierbicę więziła w piwnicy.Tam razem z Natasza przebywał jej chłopak Clitton.Zrobił jej dziecko a gdy się dowiedziałam ze on nie lubi dzieci zerwał z nataszą.
        Ona uciekła od macochy i zamieszkała w opuszczonym domku nad morzem.Tam urodziła córkę,Marichuy .Razem tak się ukrywały.Potem Nataszka poznała Garlanda i wyszła za mąż.Urodziła jej się druga a Garlanda pierwsza córka-Diana.Marichuy poznała Juana Migela San Romana big_grin i są parą.Natomias Natasza zaszła drugi raz w ciąze i ma syna -Dawida.Wraz z narodzinami syna wszycy przeprowadzili sie do innego domu i nie sa już biedne.Tymczasem matka Nataszy się postarzała (ma bliźnaki które sa owocem romansu) .Fajnie nie>?? big_grinbig_grin ;P

Teraz czekam aż Marichuy podrośnie (jest obecnie nastolatką) wtedy będzie miała dziecko z Juanem Migelem smile

Pozdro...tongue_out serce simsyserce cool
    • desire Re: Jakie macie rodzinki w grze the Sims? 07.12.10, 21:20
      w simsach 3 mozna kogos zabic? ; ]
    • jay_bieber Re: Jakie macie rodzinki w grze the Sims? 07.12.10, 21:33
      nie pamiętam, jak sie nazywał, ale mój brat miał takiego faceta, który byl ogrodnikiem, później poślubił sąsiadkę, miał z nią dziecko, ale później mojemu bratu zaczęło się nudzic, to przygotowywał przyjęcia. zapraszał znajomych i zamykal ich w piwnicy. mieszkali w takich kojcach :pp mieli tam lóżka, ale słomiane i czasem brat je podpalał, a oni umierali. po jakimś czasie moj brat miał w piwnicy cały cmentarz :bb

wiem, mój brat jest dziwny...

czasem się go boję... shock
    • stranger17 Re: Jakie macie rodzinki w grze the Sims? 14.05.11, 18:22
      Mam The Sims 2 (jak coś to wszystkie dodatki ;PP)

Rodzina Turner..
      Najpierw były dwie osoby - Camille i Raj. Adoptowali dziewczynkę, Danielle (murzynka). Później urodził się Carlos, następnie bliźniaczki Nina i Tori.
      Danielle kiedy dorosła wyprowadziła się i jest w otoczeniu (nie chciało mi się jej robić dom).
      Carlos poszedł na studia. Poznał tam dziewczynę Stefanię Ksenon i są zaręczeni. Carlos i Stefania zdradzają siebie nawzajem, ale kiedy skończą studia będą małżeństwem. Carlos jest na czwartym roku studiów (nauki polityczne), a Stefania na trzecim(biologia).
      Camille i Raj są emerytami, a Nina i Tori dziećmi..
      • answer miałam dwie nienormalne 14.05.11, 18:45
        Jedna to była w The Sims 2 ( też mam wszystkie dodatki )

Była laska Lala, co miała blond włosy, różowe usta, wszytko ogólnie różowe i skóre na solarce. Lala mieszkała w dużym domu ( kodyyy) niedaleko centrum. Studiowała ( niepamiętam co ), ale potem zrezygnowała żeby zostać gwiazdą popu. COś tam nie wyszło, ale poznała Legionela, co był gruby i miał zielone włosy. Bardzo się pokochali, a potem zamieszkali w drewnianej vilii Legiasmile Urodziła się Legionelka i Lalka, i one miały blond włosy, potem Lalka dorosła i Legionelka też. Mieszkały z rodzicami, ale Lalka z rodzicami zginęła w pożarze. :Legionelka zamieszkała z przyjacielem Naciem, hiszpanem, naukowcem z zawodu, i rozpoczęła studia biologiczne. Skończyła je,a le zaszła w ciąże i nie zaczęła pracy. Aktualnie, Legiacio, synek Legionelki i Nacia jest nastolatkiem, odlutkiem, a jego rodzice pracują nad późnym rodzeństwem dla syna

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka