Dodaj do ulubionych

Kotkki! Help me!! trzeba mi jakiś really good idea

28.10.10, 22:39
Tak więcc... ! jestem zapisana do konkursuuu.... jest on na temat hiv, aids... ogólnie nie ma
okreslonego podtematu co do tego.. mam zrobić plakat.. potrzbuje jakś naprawde
pomysłowych.. dobrych chwytliwych pomysów... poprotu nie coś co jest oklepane i
napewno będzie na wiekszoćci prac.... porostu coś innegoo... wink Liczę na Wass...
błaaagamm. smilesmilesmile i pozzdrawiaammm. ;*kiss
Obserwuj wątek
    • w_paski ym.. 28.10.10, 22:47
      nie kalecz języka polskiego
      znajomość angielskiego u osoby w twoim wieku nie jest powodem do szpanu

co do wątku to opisz to lepiej czy to ma jakaś praca,prezentacja,przedstawienie bo opcji jest
      mnóstwo jak to trochę sprecyzujesz to na pewno ci pomogę
      • lieb_de_sekunde Re: ym.. 28.10.10, 23:03
        a ty co... udajesz Dżone Krupe z top model? haha
        • lieb_de_sekunde Re: ym.. 28.10.10, 23:04
          bez urazy ale szpanowanie językiem jest trochę żalosne
          • kari116 Re: ym.. 28.10.10, 23:07
            nie mam pomysłu.
          • kari116 Re: ym.. 28.10.10, 23:11
            nie mam pomysłu wybacz... a tak na serio to nie szpanuj językiem, bo nie
            wychodzi ci..
      • ewuu_jb Re: ym.. 28.10.10, 23:09
        ??
        > nie kalecz języka polskiego
        > znajomość angielskiego u osoby w twoim wieku nie jest powodem do szpanu

ummm..? w moim wieku..? przepraszam bardzo, a ty to jakaś specjalista czy co? jestem
        od ciebie o 2 lata starsza.. nie wymądrzam się.... ale troche dłuzej mam doczynienia z
        angielskim.. ; / wiem, że jest to moze i nie gramatycznie.. ale taka juz jestem lubie łaączyć
        niektóre wyrazy z polskiego i niektóre z ang. znajomi rodzina to akceptują... więc nie będę
        się przejmować ze ty nie.. ;/ i pisać będę dalej po swojemu... bez urazy ;/

co do prośby... normalny plakat.. ;/ ja akurat robię ołówkiem bo to mi najlepiej
        wychodzi... o tematyce hiv, aids.. obojętnie co czy plakat który przestżega czyt taki
        który chroni... dowolne.. poprostu HIV i AIDS...

• w_paski Re: ym.. 29.10.10, 21:15
          wiesz po przeczytaniu twojego postu(nr.2) mnie normalnie zatkało
          czy ty do cholery jesteś głupia?
          wiek nie ma znaczenia
          nigdy nie wiesz kto jest po drugiej stronie równie dobrze mogę być dzieckiem które zna
          kilkanaście języków z iq 200(to przykład ja się za taką nie uważam) albo kimś kto poprostu
          zna angielski bo się go uczył od dziecka
          ...i tak w twoim wieku
          a to ,,łączenie" dwóch języków to kaleczenie i polskiego i angielskiego
          pozatym co mnie obchodzi twoja rodzina i znajomi? tak samo jak ciebie nie obchodzą moi
          nie bronię ci tak pisać możesz robić co chcesz
          czy ja w swoim poście cię obraziłam? nie. więc nie rozumiem co cie tak zbulwersowało
          chodziło mi o to że coś tekigeo (to twoje pisanie) to jest znieważenie ojczystego języka
          domyślam się że nie chciałaś tym nas obrazić bo po co obrażać obce osoby(zero
          sarkazmu)zresztą to tylko jeden wątek a podobnych jest setki to jednakowosz to mnie
          jako polkę obraża i z całym szacunkiem do twoich poglądów i przyzwyczajeń proszę żebyś
          pisała albo po polsku albo angielsku

co do reszty możesz ze znajomymi przedstawić np. fragment książki albo filmu o tych
          chorobach wiesz nagle wpadł mi do głowy taki pomysł
          każdy z nas pamięta jakąś ,,tajemniczą" reklemę np. heyah
          najpierw dajesz plakaty w których nie wiadomo o co chodzi by przyciągnąć uwagę uwierz
          mi to działa a później rozwiązanie przed tym możesz np.ponaklejać zdjęcia jakiś starych
          strzykawek (odrazu się skojarzy) śladów krwi itp dosyć brutalne ale to niestety właśnie teraz
          tylko przemawia do ludzi
        • sylwek11 Re: ym.. 29.10.10, 21:19
          ewuu_jb napisał(a):

> ummm..? w moim wieku..? przepraszam bardzo, a ty to jakaś specjalista czy co?
          > jestem
          > od ciebie o 2 lata starsza.. nie wymądrzam się.... ale troche dłuzej mam doczy
          > nienia z
          to ze jesteś strasza nic nie znaczy . Moja koleżanka odkąd ma 4 lata uczy się
          angielskiego .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka