• monik4 Re: Wow . ; D 13.11.10, 14:29
      AAAAAA!!!!!!!! jest nieziemska ;D kiss**
    • pinky33 Re: Wow . ; D 13.11.10, 14:33
      nawet fajna uu całkiem do rzeczy te Japony czy chinczycy hahh wink
      • light @pinky33 13.11.10, 14:41
        Podwójny fail. To Koreańczycy.
    • light Jeśli podoba Ci się to... 13.11.10, 14:39
      To radzę poznać kogoś jeszcze. Może przesłuchaj sobie DBSK, Super Junior, Beast, U-kiss... Nie jestem wielką znawczynią k-popu, nie słucham wielu zespołów, ale te które Ci podałam warto poznać.
      • najli. Nie mój stajl. 16.11.10, 11:35
        Nie no nie podoba mi się. Może dlatego, że nie kupuję każdej piosenki, która leci w radiu.
    • crazy_s Re: Wow . ; D 13.11.10, 14:43
      jak to usłyszałam uszy mnie zabolały -.-
    • music11 Re: Wow . ; D 13.11.10, 14:56
      Kurna!To nie jest żadna japońska,chińska muzyka!
      To sninee bardzo popularny KOREAŃSKI zespół...
      Jak nie znasz,to nie zaczynaj tematu że fajna...boże dziewczyno jestes żałosna.Dlatego najbardziej nie lubie ludzi , którzy myslą że są fanem takiej muzyki,czy też tej piosenki!
      a ty jesteś tego przykładem!Jesteś przykładem takich zajebiście durnych dzieciaków!
      Hmm
      Japońska muzyka,chińska a koreańska to jest zupełnie coś inengo.
      Daję przykłady:
      -japońska
      www.youtube.com/watch?v=Zx31gaf6Afk-koreańska
      www.youtube.com/watch?v=TGbwL8kSpEk-chińska
      www.youtube.com/watch?v=F1Lrf5vyOLU
      Porównaj sobie języki...boże..ta dzisiejsza młodzież
      a no i prawie bym zapomniała...chińska moda,muzyka to nie jest żadne gó...!Gównem to ty tu jestes w tej chiwli!
      • complicated do music11 13.11.10, 15:01
        normalnie lubie cie!!!! jeydyisy juz moze na konwenty????
      • light @music11 13.11.10, 15:06
        Huh, spokojnie... Mnie też troszkę denerwuje, kiedy ktoś nazywa wszystkich Azjatów Chińczykami i się nawet nie zastanawia choćby nad brzmieniem języka, ale dziewczyna chciała tylko zapytać o to, czy podoba nam się ta muzyka. Nie napisała, że jest fanką tego zespołu, prawda?^^ Poza tym dobrze, że założyła ten wątek: dowie się czegoś nowego o SHINee i inni też może znajdą coś dla siebie.
      • malinka.. Huhuhu.. xd 14.11.10, 13:05
        Myślisz, że się przejme wyzywaniem?

Przepraszam cię bardzo Skarbie, ale czy ja napisałam, że to mój ulubiony zespół czy coś.?
        Nie, to nie wyzywaj .
        Sorry, ale ja nie znam koreańskiego, Japońskiego ani Chińskiego, ale dobrze znam angielski i niemiecki.
        Także fajnie by było jakbyś przestała wyzywać innych, ponieważ nie znają obcych języków.
    • juliii Re: Wow . ; D 13.11.10, 15:00
      nie w moim stylu.
    • werona112 No fajnia ;) 13.11.10, 15:15
      Świetna, podoba mi się ;D
      • jaejung Re: No fajnia ;) 13.11.10, 15:52
        o, SHINee! ♥
        ale chyba jestem jakaś inna, bo Hello zupełnie mi się nie podoba /chowa się

a mentalności ludzi niestety nie zmienimy i to mnie smuci. i nienawidzę stereotypów, uprzedzeń i wsadzania wszystkiego do jednego worka.
        p.s. Azja to nie tylko Chiny, lol
    • xxmartinixx Re: Wow . ; D 13.11.10, 16:23
      uwielbiam tą piosenkę.. co ja gadam kocham!!! SHINee są świetni *loveee*
      mnie tez strasznie wkurzaja te stereotypy no ale cóż nic na no to nie poradzimy dziewczyny sad musimy sie z tym pogodzić
    • pomponik Re: Wow . ; D 13.11.10, 18:07
      Omo! SHINee kiss Sarang, sarang, sarang serce
    • teukiee94 Re: Wow . ; D 13.11.10, 19:53
      Piosenka, zgodze się z tobą, jest świetna ...

jest tylko mały szczegół ;d

ten zespół - SHINee - to jest zespół koreański
    • julita980 Re: Wow . ; D 13.11.10, 20:19
      super ekstrapiwo
    • truffle_ świetna :D 14.11.10, 12:53
      fajna! big_grin dotychczas nie miałam styczności z taką muzyką, ale chyba zacznę mieć! xD
    • pluszbezpluszu SHINeeee!!!!!!!!!!!!!!! 15.11.10, 11:19
      Jaaaa... SHINee... Kocham tych chłopakówbig_grinbig_grin A pomyśleć, że kiedyś ich nie lubiłam... (jeśli też ktoś tak ma to polecam obejrzeć Hello Baby z nimibig_grinbig_grin)
      Szczególnie ostatnio mam jakąś straszną fazę na Taemina... Ja chcę adoptować tego dzieciaka...

Plus widzę, że już inni uświadomili, że Korea to nie Japonia ani Chiny... Bo różnica (już nie wnikając kulturę, język który ani troche nie jest podobny) w muzyce jest dość ogromna... Kpop rządzicool

A propo SHINee- czy to nie jest najsłodsza rzecz jaką ostatnio widzieliście? Siedzę od wczoraj i przewijam od nowa... tu (PS. więzadło Jonghyun'a to wymówka by go zdjąć na jakiś czas przez ten "skandal"?? Swoją drogą biedny chłopaczyna)
      • pluszbezpluszu Re: SHINeeee!!!!!!!!!!!!!!! 15.11.10, 11:40
        PS. Jak ci się "Hello" SHINee podobało to polecam chociażby
        "No Other" SuJu
    • seneka4 Re: Wow . ; D 15.11.10, 11:23
      To jest koreański zespół Shine. Kiedyś się nimi interesowałam ,szukałam jakiejś oryginalnej muzyki. Słyszałam już tą piosenkę ,nie najgorsza. ;D
    • itsumademo. sratatata 15.11.10, 12:08
      taaak, to jest koreański pop. jesli ci się podoba polecam Ci też SS501 i 2PM ; d
    • kasiulska15 To nie Shinee 16.11.10, 11:05
      To nie Shinee tylko BEAST
      Swoją drogą nie przepadam za nimi.
      • electric_razor hah 16.11.10, 16:58
        Radzę najpierw zdobyć jakąś wiedzę, a potem się wypowiadać. To jest SHINee <wow>
        Chociaż nie mam pojęcia jak mogłaś ich pomylić B2ST z SHINee, choćby dlatego że w tym pierwszym zespole jest ich sześciu, a nie pięciu. A po drugie to nawet w tytule jest napisane że to SHINee.
        No ale każdy popełnia błędy.
        Chyba że to był żart. Jak już to troszkę nieśmieszny.

<wgl jak można ''nie przepadać'' za szajniakami (aka bestiami) ???>
        • kasiulska15 Re: hah 16.11.10, 17:34
          Kochana, ja nie mylę Shinee z Beast... Aż taka tępa i ślepa to ja nie jestem by nie móc odróżnić chłopaków z Shinee od Beast (choć tych Beast nie rozróżniam bo się nimi nie interesuję). Doskonale wiem ilu jest członków, jak wyglądają i jak się nazywają oraz żeby nie było, że kłamię, żeby wyjść z twrza...wiem, że eeee nie wiem np to, że Onew jest "Chicken Maniac".
          Plus czytać także potrafię więc widzę (stąd wiem, że to Beast) co jest napisane "BEAST - 'Beautiful' OFFICIAL M/V "... Cóż może to jakaś sprawa techniczna ale mnie to wyskakuje zamiast SHINee.

Ah i ja nie nieprzepadam za "szajniakami"(których uwielbiam) tylko "bestiami".
          • pluszbezpluszu Re: hah 16.11.10, 18:24
            Swoją drogą mnie teraz też B2ST wyskakuje
          • electric_razor Re: hah 16.11.10, 18:52
            Ha, mój błąd. Po prostu założycielka tematu dała link do całego konto, a nie do samego 'Hello'' SHINee, o którym toczyła się dyskusja. Twój zresztą też trochę, bo gdybyś przeczytała kilka postów, może byś się domyśliła że chodzi o ''Hello''. Nie chciałam na Ciebie tak naskakiwać, ale dla mnie np. pomylenie takich dwóch zespołów to herezja wink
            Poza tym różni ludzie przelewają się na forum kotka, myślący że szajny są z 'Hin', albo coś w tym stylu.
            • kasiulska15 Re: hah 16.11.10, 19:09
              Rozumiemtongue_out w sumie mogłam jasniej napisactongue_out

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka