juliap1999 Jak dla mnie, to ona jest... żałosna! 09.12.10, 19:54 Najpierw Jaden, a teraz ona. I twierdzi, że będzie 2. Rihanną! Śmiech! Szkoda mi jej. Piosenkę miała raczej słabą, ale prawie do przeżycia. Teledysk - okropny. I jak ona się ubiera? Żal ściska serce! Odpowiedz Link Zgłoś
alexrusso Lepsza od Cyruski ! 09.12.10, 20:01 Oczywiście młodej Cyrus. Chociaż sądzę, że ona , no może ładnie śpiewa jak na 10 lat ale jest za młoda. Sodówa jej odbije jeszcze. alexrusoo Odpowiedz Link Zgłoś
stefoll Re: Willow Smith - co o niej sądzicie ? 09.12.10, 20:06 moim zdaniem za młoda. nie powiem ładnie śpiewa. ale nie. Odpowiedz Link Zgłoś
monik4 Re: Willow Smith - co o niej sądzicie ? 09.12.10, 20:12 No moze i mloda ale ma swietny glos. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia288 Re: Willow Smith - co o niej sądzicie ? 10.12.10, 09:59 To prawda jest za młoda, moim zdaniem powinna poczekać jeszcze co najmniej 5 lat, ale ja tam ją lubię, ma odważy styl i świetny głos ! Odpowiedz Link Zgłoś
kielbaska2 Re: Willow Smith - co o niej sądzicie ? 10.12.10, 10:20 jasne że jest za młoda bierze się do czegoś w tym wieku . Odpowiedz Link Zgłoś
chrupek Willow Smith 10.12.10, 10:42 Za młoda na show-biznes jest. Nagrała jedną piosenkę, wszyscy się ekscytują, a zaraz będzie, że to ma dziw**. Psychika jej siądzie po dwóch/trzech latach. Odpowiedz Link Zgłoś
coca. Willow Smith - co o niej sądzicie ? 10.12.10, 12:07 ma świetny głos, zobaczymy co będzie za kilka lat. nie dziwnie się że pojawiła się w show-biznesie ojciec, brat. sama w pewnej części pewnie chciała. na pewno jest dużo lepsza od tej całej Noah. Odpowiedz Link Zgłoś
elizabeth_ Re: Willow Smith - co o niej sądzicie ? 11.12.10, 11:23 za młoda żeby bawić się w show biznes. zniszczy ją tak samo jak wszystkie inne gwiazdy, które zaczynały w młodym wieku. skoro ma 9 lat powinna się uczyć czytać i pisać, a nie jeździć na trasy koncertowe. rodzice zabierają jej w ten sposób dzieciństwo. Odpowiedz Link Zgłoś
selena_disney Re: Willow Smith - co o niej sądzicie ? 12.12.10, 15:00 na focie w nowym Bravo wyszła COOL Odpowiedz Link Zgłoś
czekoo. Re: Willow Smith - co o niej sądzicie ? 12.12.10, 15:03 Tak , jest młoda . Nie wiem czy powinna już zaczynać kariery ;/ Mogłaby troche poczekać , jeszcze kilka lat .. Nie powinna jeszcze zaczynać kariery w showbiznesie . Odpowiedz Link Zgłoś
golden_star Brak komentarza 12.12.10, 15:03 Nie będę komentować rozwydrzonej 10 letnie dziewczynki, która rzuca szkołę dla kariery. Zal jednym słowem. Odpowiedz Link Zgłoś
green_alien Co o niej sądzę? 12.12.10, 15:11 A więc tak sądzę : Mały,pusty,rozkapryszony,rozpieszczony dzieciak,który ma bogatych rodziców,którzy na zachciankę swojej Wilow zrobili z niej gwiazdę przy pomocy kasy i dobrego playbacka.Żałosne,puste dziecko.Tyle o niej sądzę.Jest to bardzo przykre,że jej rodzice tak ją rozpuścili.Ale cóż,nie zmienimy tej 10-letniej "meeggaa gwiazdki ".Przepraszam,trochę mnie poniosło.Ale takie jest moje zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
moniss_ Re: Willow Smith - co o niej sądzicie ? 12.12.10, 15:19 nie mam nic na nią, piosenkę ma fajną ,ale za młoda jest trochę to jej może dzieciństwo zniszczyć ; / Odpowiedz Link Zgłoś
kara4454 Re: Willow Smith - co o niej sądzicie ? 14.12.10, 22:15 jak dla mnie jest fajowa i ma fajową piosenke Odpowiedz Link Zgłoś
keisha12 Stanowczo za młoda!!!! 15.12.10, 12:47 Rozumiem, żeby była znana z filmów. Ale ona jest przecież ,,piosenkarką'', a ma dopiero 10 lat! Uważam, że to zniszczone i rozpuszczone dziecko! P.S. przynajmniej ładnie śpiewa Odpowiedz Link Zgłoś
kofamlizaki Re: 17.12.10, 19:52 helo !!! 10 lat !! i ona chce byc rihana !!??? ale głos spox ;P Odpowiedz Link Zgłoś
dirtymoney. Re: Willow Smith - co o niej sądzicie ? 16.12.10, 15:42 Ja sądzę, że jest za młoda. Światek show - biznesu ją zepsuje. Tak, czy inaczej, za kilka miesięcy, lat .... Stanie się po prostu rozkapryszoną gwiazdką. O ile już nią nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
ghastly Re: Willow Smith - co o niej sądzicie ? 16.12.10, 18:54 Za młoda, stara maleńka i ogólnie... Żal mi jej. Odpowiedz Link Zgłoś
lays_x33 Tak. 16.12.10, 19:13 Ale to wina jej rodziców . Potem będzie miała zrypane życie . Na razie jest ok ,ona tak tego nie odczuwa ,ale w przyszłości będzie żałować . Odpowiedz Link Zgłoś
weronika_97 Re: Willow Smith - co o niej sądzicie ? 16.12.10, 19:17 za młoda. gdybym miała dziecko, w życiu w tym wieku nie pozwoliła mu już pracować Odpowiedz Link Zgłoś
magy10041996 Re: Willow Smith - co o niej sądzicie ? 16.12.10, 19:20 ona jest bardzo zamłoda powinna chodzic do szkoły i sie uczyc a nie siedzieć w showbiznesie Odpowiedz Link Zgłoś
alicesz Re: Willow Smith - co o niej sądzicie ? 16.12.10, 19:21 A co to za maleńka dziewojka? Nigdy jej nie widziałam, ani jej nie słyszałam, bo z waszych komentarzy wynika, że próbuje swoich sił w śpiewaniu, tak? Jejuu... ja w jej wieku bawiłam się lalkami Barbie i marzyłam o byciu piosenkarką;/ Życie jest niesprawiedliwe. Tylko fart urodzenia się w takiej, a nie innej rodzinie czyni ją popularną (chociaż jej nie kojarzę). W przyszłości możliwie będzie fałszywą, głupią dziewczynką co nawet nie będzie się kształcić, bo i tak ma furę kasy. To jest takie żałosne... Życzę takim osobom jak ona i innym młodym gwiazdkom sytuacji w której stracą cały swój dobytek i tzw. talent żeby poczuli na własnej skórze co to znaczy prawdziwe życie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
black_girlx3 Re: Willow Smith - co o niej sądzicie ? 16.12.10, 19:25 ja do niej nic nie mam Odpowiedz Link Zgłoś
twilightwoman Re: Willow Smith - co o niej sądzicie ? 18.12.10, 13:46 moim zdaniem ona ma wielki talent którym jest głos, ale chyba każdy który widział teledysk do jej piosenki uważa, że trochę przesadza. jakieś wisiory na paznokciach, co rusz inna fryzura i wymyślne stroje. mogłaby być chociaż troszeczkę skromniejsza Odpowiedz Link Zgłoś
ciapolka Re: Willow Smith - co o niej sądzicie ? 18.12.10, 13:51 nie zachwyca głosem to napewno. Odpowiedz Link Zgłoś