Dodaj do ulubionych

Willow Smith - co o niej sądzicie ?

• juliap1999 Jak dla mnie, to ona jest... żałosna! 09.12.10, 19:54
      Najpierw Jaden, a teraz ona. I twierdzi, że będzie 2. Rihanną! Śmiech! Szkoda mi jej. Piosenkę miała raczej słabą, ale prawie do przeżycia. Teledysk - okropny. I jak ona się ubiera? Żal ściska serce!
      • alexrusso Lepsza od Cyruski ! 09.12.10, 20:01
        Oczywiście młodej Cyrus. Chociaż sądzę, że ona , no może ładnie śpiewa jak na 10 lat ale jest za młoda. Sodówa jej odbije jeszcze.

alexrusookwiat
    • storczyk Uważam że jest zamłoda ale... 09.12.10, 19:57
      ...daje radę brawo
    • stefoll Re: Willow Smith - co o niej sądzicie ? 09.12.10, 20:06
      moim zdaniem za młoda.
      nie powiem ładnie śpiewa. ale nie.
    • monik4 Re: Willow Smith - co o niej sądzicie ? 09.12.10, 20:12
      No moze i mloda ale ma swietny glos.
    • sylwia288 Re: Willow Smith - co o niej sądzicie ? 10.12.10, 09:59
      To prawda jest za młoda, moim zdaniem powinna poczekać jeszcze co najmniej 5 lat, ale ja tam ją lubię, ma odważy styl i świetny głos !
    • kielbaska2 Re: Willow Smith - co o niej sądzicie ? 10.12.10, 10:20
      jasne że jest za młoda bierze się do czegośuncertain w tym wieku .
    • chrupek Willow Smith 10.12.10, 10:42
      Za młoda na show-biznes jest. Nagrała jedną piosenkę, wszyscy się ekscytują, a zaraz będzie, że to ma dziw**. Psychika jej siądzie po dwóch/trzech latach.
    • coca. Willow Smith - co o niej sądzicie ? 10.12.10, 12:07
      ma świetny głos, zobaczymy co będzie za kilka lat. nie dziwnie się że pojawiła się w show-biznesie ojciec, brat. sama w pewnej części pewnie chciała. na pewno jest dużo lepsza od tej całej Noah.

prezentchoinkasanta
    • elizabeth_ Re: Willow Smith - co o niej sądzicie ? 11.12.10, 11:23
      za młoda żeby bawić się w show biznes. zniszczy ją tak samo jak wszystkie inne gwiazdy, które zaczynały w młodym wieku. skoro ma 9 lat powinna się uczyć czytać i pisać, a nie jeździć na trasy koncertowe. rodzice zabierają jej w ten sposób dzieciństwo.
    • selena_disney Re: Willow Smith - co o niej sądzicie ? 12.12.10, 15:00
      na focie w nowym Bravo wyszła COOL
    • morelka227 Nie wiem czemu, ale jej nie lubię 12.12.10, 15:03
    • czekoo. Re: Willow Smith - co o niej sądzicie ? 12.12.10, 15:03
      Tak , jest młoda . Nie wiem czy powinna już zaczynać kariery ;/ Mogłaby troche poczekać , jeszcze kilka lat .. Nie powinna jeszcze zaczynać kariery w showbiznesie .
    • golden_star Brak komentarza 12.12.10, 15:03
      Nie będę komentować rozwydrzonej 10 letnie dziewczynki, która rzuca szkołę dla kariery. Zal jednym słowem.
      • green_alien Co o niej sądzę? 12.12.10, 15:11
        A więc tak sądzę :
        Mały,pusty,rozkapryszony,rozpieszczony dzieciak,który ma bogatych rodziców,którzy na zachciankę swojej Wilow zrobili z niej gwiazdę przy pomocy kasy i dobrego playbacka.Żałosne,puste dziecko.Tyle o niej sądzę.Jest to bardzo przykre,że jej rodzice tak ją rozpuścili.Ale cóż,nie zmienimy tej 10-letniej "meeggaa gwiazdki ".Przepraszam,trochę mnie poniosło.Ale takie jest moje zdanie.
      • martunia1 zgadzam się 12.12.10, 17:40
    • moniss_ Re: Willow Smith - co o niej sądzicie ? 12.12.10, 15:19
      nie mam nic na nią, piosenkę ma fajną ,ale za młoda jest trochę to jej może dzieciństwo zniszczyć ; /
      • kara4454 Re: Willow Smith - co o niej sądzicie ? 14.12.10, 22:15
        jak dla mnie jest fajowa i ma fajową piosenke wink
    • keisha12 Stanowczo za młoda!!!! 15.12.10, 12:47
      Rozumiem, żeby była znana z filmów. Ale ona jest przecież ,,piosenkarką'', a ma dopiero 10 lat!
      Uważam, że to zniszczone i rozpuszczone dziecko!

P.S. przynajmniej ładnie śpiewa
      • kofamlizaki Re: 17.12.10, 19:52
        helo !!! 10 lat !! i ona chce byc rihana !!??? ale głos spox ;Ptongue_out
    • dirtymoney. Re: Willow Smith - co o niej sądzicie ? 16.12.10, 15:42
      Ja sądzę, że jest za młoda. Światek show - biznesu ją zepsuje. Tak, czy inaczej, za kilka miesięcy, lat .... Stanie się po prostu rozkapryszoną gwiazdką. O ile już nią nie jest.
    • ghastly Re: Willow Smith - co o niej sądzicie ? 16.12.10, 18:54
      Za młoda, stara maleńka i ogólnie... Żal mi jej.
    • sweetek_xd NA MOJE TAK ! 16.12.10, 19:04
      • jessicakaulitz Re: Ja jestem na tak xd 16.12.10, 19:08
    • lays_x33 Tak. 16.12.10, 19:13
      Ale to wina jej rodziców . Potem będzie miała zrypane życie . Na razie jest ok ,ona tak tego nie odczuwa ,ale w przyszłości będzie żałować .
    • weronika_97 Re: Willow Smith - co o niej sądzicie ? 16.12.10, 19:17
      za młoda. gdybym miała dziecko, w życiu w tym wieku nie pozwoliła mu już pracować uncertain
    • magy10041996 Re: Willow Smith - co o niej sądzicie ? 16.12.10, 19:20
      ona jest bardzo zamłoda powinna chodzic do szkoły i sie uczyc a nie siedzieć w showbiznesieangry
    • alicesz Re: Willow Smith - co o niej sądzicie ? 16.12.10, 19:21
      A co to za maleńka dziewojka? Nigdy jej nie widziałam, ani jej nie słyszałam, bo z waszych komentarzy wynika, że próbuje swoich sił w śpiewaniu, tak? Jejuu... ja w jej wieku bawiłam się lalkami Barbie i marzyłam o byciu piosenkarką;/ Życie jest niesprawiedliwe. Tylko fart urodzenia się w takiej, a nie innej rodzinie czyni ją popularną (chociaż jej nie kojarzę). W przyszłości możliwie będzie fałszywą, głupią dziewczynką co nawet nie będzie się kształcić, bo i tak ma furę kasy. To jest takie żałosne... Życzę takim osobom jak ona i innym młodym gwiazdkom sytuacji w której stracą cały swój dobytek i tzw. talent żeby poczuli na własnej skórze co to znaczy prawdziwe życie!!!
    • black_girlx3 Re: Willow Smith - co o niej sądzicie ? 16.12.10, 19:25
      ja do niej nic nie mam wink
    • twilightwoman Re: Willow Smith - co o niej sądzicie ? 18.12.10, 13:46
      moim zdaniem ona ma wielki talent którym jest głos, ale chyba każdy który widział teledysk do jej piosenki uważa, że trochę przesadza. jakieś wisiory na paznokciach, co rusz inna fryzura i wymyślne stroje. mogłaby być chociaż troszeczkę skromniejsza
    • ciapolka Re: Willow Smith - co o niej sądzicie ? 18.12.10, 13:51
      nie zachwyca głosem to napewno.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka