demis68 Re: Damian Skoczyk. 01.11.10, 09:04 również zgadzam się z wami damian to człowiek co ma wspaniały głosi wielki potencjał jury dobrze nie wybrali mam nadzieję że Kamila Bednarka nieodrzucą bo jestem za nim murem^^ Odpowiedz Link Zgłoś
dominikax3 Re: Damian Skoczyk. 01.11.10, 09:10 tez chciałam żeby on przeszedł, Me Myself And I w ogóle mi się nie podobało. Odpowiedz Link Zgłoś
julka_th Re: Damian Skoczyk. 01.11.10, 09:51 o był super a foremniakowa jest durną jędzą! i tyle nie zna się i udaję taką ważną Odpowiedz Link Zgłoś
jessicakaulitz Re: Me myself and I byli lepsi... 01.11.10, 10:00 Damian miał faktycznie niesamowity głos, ale trzeba przyznać, że Me myself and I są wyjątkowi. Odpowiedz Link Zgłoś
koralowa Damian Skoczyk. 01.11.10, 09:59 Nie lubię tego chłopaka. I nie oszukujmy się My Myself And I, byli lepsi. Odpowiedz Link Zgłoś
agusiax3 damian. <3 01.11.10, 10:01 nie trawie tej Foremniak wg. : o i powinien przejść DAMIAN, tak uważam, a nie te słowiki. Odpowiedz Link Zgłoś
nick_jonas_jb Re: Damian Skoczyk. 01.11.10, 10:03 Dla mnie i on i oni byli super ale on był lepszy i zdziwił mnie wybór jury.... ;/// Odpowiedz Link Zgłoś
ksiaka Re: Damian Skoczyk. 01.11.10, 10:07 Przyznaję ma ładny głos. Jednak Me Myself And I tworzą świetną muzykę, a śpiewać tak jak ten Damian każdy może. Sama głosowałam na Me Myself And I i cieszę się z wyboru jurorów. Odpowiedz Link Zgłoś
kamila_1355 On kontra oni. ;d 01.11.10, 10:11 dla mnie występ Me Myself & I to nic szczególnego poza jakimiś dźwiękami wydawanymi do mikrofonu. może się nie znam,ale tak to odbieram. Damian był o wiele lepszy. nie rozumiem dlaczego w Polsce zamyka się drzwi młodym i utalentowanym? Odpowiedz Link Zgłoś