olckaa 03.11.10, 15:54 Mojemu chłopakowi nie podobają się moje włosy .... to znaczy kolor ! Mam z tego powodu doła ... mysle nad przefarbowaniem się (zlookaj fotki na moim profilu) Z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aviaire_ Re: Chłopak 03.11.10, 16:05 chcesz się zmienić dla chłopaka..? ja na Twoim miejscu nie farbowałabym włosów, bo chłopakowi się nie podobają. a Ty zrobisz jak bd uważać. Odpowiedz Link Zgłoś
sandy Re: Chłopak 03.11.10, 16:09 Nie zmieniaj koloru włosów tylko dlatego że nie podobają się twojemu chłopakowi, to ty masz decydować co chcesz w sobie zmienić a pn to powinien zaakceptować Odpowiedz Link Zgłoś
majson Re: Chłopak 03.11.10, 20:51 jeśli ci na nim bardzo zależy to zapytaj się jaki by chciał żebyś miała kolor włosów Jakiś swetaśny blond czy emo czarny Odpowiedz Link Zgłoś
renooo17 Re: Chłopak 03.11.10, 21:01 nie warto się tym aż tak przejmować jednak każda z nas czuła by się pewnie lepiej gdyby w pełni podobała się swojemu facetowi ja na przykład nienawidzę gdy mój chłopak zachwyca sie jakąś niebieskooką blondyną - bo ja nigdy taka nie będe mam ciemniejszą karnację, brązowe oczy i czarne włosy Jeżeli bardzo zależy ci na chłopaku to spytaj się go w jakim kolorze by cię najchętniej widział Jednak nie rób nic wbrew sobie. Jeśli zmiana tobie nie będzie się podobała to z niej zrezygnuj Odpowiedz Link Zgłoś
nati19love Re: Chłopak 05.11.10, 17:47 Mi się podobają twoje włosy nie zmieniaj koloru fajne są powiedz mu , że nie będzie decydował za ciebie jeżeli ci się podobają Odpowiedz Link Zgłoś
maks30129419 Re: Chłopak 05.11.10, 17:55 Jeśli masz zamiar byc z nim do końca życia to farbuj , a jezeli nie to po co ? Żeby za miesiąc , czy dwa zerwał z toba i bedziesz żałowac ? Mi sie podobaja twoje XD Odpowiedz Link Zgłoś
colaxdd Eh. 05.11.10, 17:51 Tak, bądź głupia i zmieniaj się dla chłopaka, który zaraz Cię zostawi, skoro jest taki pewny siebie, że takie rzeczy mówi. Odpowiedz Link Zgłoś
klaudi073 Yyy.. 05.11.10, 17:58 Masz b.ładne jak mu sie nie podobają niech spada..;p Odpowiedz Link Zgłoś
nicoole Nie powinien się Cb czepiać, bo to Twój chłopak... 05.11.10, 18:00 Farba strasznie niszczy włosy... masz ładny kolor... nie rewelacyjny, ale w sam raz Odpowiedz Link Zgłoś
patimari22 Re: Chłopak 05.11.10, 18:14 Masz śliczne włosy na serio a jesli on ich nie lubi no to jego proble no chyba ze masz naprawde takigo dola zrób sobie pasemka może taki kolor k8sklep.pl/K8sklepstrona/pasemka.jpg proponuje 3 albo 6 kolor Odpowiedz Link Zgłoś
boo_boo Ładne masz włosy! 05.11.10, 18:17 Nie przejmuj się tak jego zdaniem. Powiedz mu że tobie się podobają a on powinien to uszanować. Odpowiedz Link Zgłoś
lady_cat jejq. -,- 05.11.10, 18:17 niech zaakcpetuje cię taką , jaką jesteś. nie? to niehc spier.dala. - , - nie rób z siebie, kolejnej plastikowej laski, która przemalowuje sie na kolor, w którym wygląda jak idiotka. jasny blond - czarny , czarny - jasny blond. w taki oto sposób dziewczyna wygląda jeszcze brzydziej . uwierz, że obecnie jesteś ładniejsz.a < 3 oczywiscie, jesli TY chcesz się przemalowac, to to zrób. ale nie ldatego bo ON tak chce . Odpowiedz Link Zgłoś
cariette Re: Chłopak 05.11.10, 18:22 Nie przejmuj się . Wygląd nie jest najważniejszy , liczy się przede wszystkim charakter . Niech nie czepia się mało istotnych szczegółów . Jeżeli cię kocha , to powinien zaakceptować cię taką jaką jesteś . Odpowiedz Link Zgłoś
alfabetka Re: Chłopak 05.11.10, 18:23 masz bardzo ładny kolor włosów. nie farbuj ich bo będziesz wyglądała wtedy nieładnie. Odpowiedz Link Zgłoś