06.11.10, 19:13
Co sądzicie o tej stronce? Jesteście zadowoleni, czy macie jakieś uwagi? Bo ja
jestem zadowolona. Widać że redakcji kotka zależy na zadowoleniu
użytkowniczek. Bo miałam konto na takim jednym portalu i tam wogóle się nie
liczyli z opiniami ludności. Było tam sporo anty fanów biebera, a jak na złość
dawali same artykuły z nim . Na szczęście tutaj tak nie jest.
Kotko-założyciele chyba bardzo się starają by ten portal był najlepszy, bo z
wszystkich portali mi się najbardziej podoba. Ale mam małą prośbę, więc jeżeli
redakcja to czyta to proszę coś z tym zrobić: Według mnie tło kotka jest
trochę za różowe . Nie mówię że ma być tu ponuro, ale ten róż jest bardziej
dla mniejszych dziewczynek niż dla nastolatek. Może więcej fioletu, błękitu,
beżu , zieleni czy coś ?xd Ale błagam ! Nie przesadzajcie z tym różowym! A
JAKIE WY MACIE UWAGI? Fajnie jakby był magazyn (dwutygodnik czy coś) kotek
.......xD
Obserwuj wątek
    • miastowa. Re: kotek.pl 06.11.10, 19:18
      no fajna ogółem , tylko mnie brakuje funcji wiadomości lub czatu , abyśmy mogły
      ze sobą pisać . nie ma ;/
    • lady_cat nieeeeeeeeeeee. 06.11.10, 19:21
      *nie czasopismo , zadne czasopismo. mało komu chciałoby wydawać się kasę na tego
      periodyka .
      *te kolory sa okay . czemu niektórzy się ich czepiają ? każdy jest do nich przyzwyczajony.
      a z takimi innymi, to byłaby rewolucja. ja nie mogłabym wytrwać na takiej stronie.
      *teraz kotek trochę przystopował z beiberem, ale kiedyś było bardzo duzo o nim newsów.

ja lubię na kotku tą atmosferę . brakuje mi tu parę osób, ale trudno. < 3
    • jb.0la Fajny jest.Magazyn wolalabym nie. A co do rozu ... 06.11.10, 19:23
      to zgadzam sie! wink I jeszcze by dobrze bylo jakby byla wlasnie jakas taka
      rubryczka czy cos w tym stylu na zdjecia rysunkow kotkowiczek. big_grin Swietnie by
      bylo! I chyba tyle smile
      • jb.0la No i jeszcze ten czat lub wiadomosci jakby bylo 06.11.10, 19:25
    • szalony_chomik Re: kotek.pl 06.11.10, 19:28
      Ale ten magazyn mógł by być jakby dawali dużo plakatów bo w bravo są do d...
      • szalony_chomik Zapomniałam dodać że czat między sobą mógł by być 06.11.10, 19:29
        przypomnieliście mi choinka
    • martunia1 przecież jest błękit :/ 06.11.10, 19:30
      • szalony_chomik Re: przecież jest błękit :/ 06.11.10, 19:34
        tak ale ładniejszy wydaje mi się ciemniejszy, a fiolet zamiast tego różu
      • hilary_fanka Moim zdaniem... 06.11.10, 19:37
        Kotek jest świetny! Jestem na nim już rok, wchodze codziennie i jeszcze mi się nie znudził.
        Jeśli chodzi o zmiany, byłabym za możliwością zmiany nicku. Chętnie bym zmieniła mój,
        bo przez niego ludZie patrzą na mnie jak na słitaśną fankę - cóż, że nie Miley, Seleny czy
        Bimbera, ale jednak. To, co mnie wkurza to zdecydowanie za dużo newsów o Srejlenie i
        Bimberze! Codziennie coś o nich, czasem dwa newsy - rano i wieczorem. Tak to jest super.
        Człowiek jest na bieżąco jeśli chodzi o sławy, a forum czasem pomaga w lekcjach. serce
    • kiwi Re: kotek.pl 06.11.10, 19:33
      no z tą gazetą chyba cię posrało, a to tło na kotku nie jest wcale takie
      złe...przynajmniej dla mnie. już się do niego przyzwyczaiłam i nie wyobrażam
      sobie, żeby było powiedzmy zielone, czy coś.
    • szalony_chomik jednak macie rację. Ztą gazetą mnie posrało, bo .. 06.11.10, 19:38
      ..tu mamy wszystko za darmo brawo
    • kikunia Re: kotek.pl 06.11.10, 19:41
      kiedyś bardziej mi się podobał..
      czemu?
      ponieważ są tu w większości informacje o gwiazdkach Disneya, itp.
      A mi zmienił sie gust muzyczny i nie tylko
      Nie ogladam Disney Channel, nie słucham popu.
      A tutaj nie ma żadnych informacji p o Arctic Monkeys, Placebo,radiohead, Klaxons, czy
      choćby polski happysad itd.
      No i myślę że dla niektórych rock to tylko Paramore(bardzo lubie ten zespół)
      Ogólnie uważam, że portal jest w sam raz, dla fanów gwiazd tutaj opisywanych.
      Mnie kotek zaczyna nudzić.
      A jeśli chodzi o foum: widzę na nim dużo kłótni i ciagłych: kosz! był taki wątek.. to jest po
      woli bez sensu...
      • jane_ Re: kotek.pl 06.11.10, 20:07
        wybacz, ale o małpach było dużo, jak humbug wychodził, a trudno pisac o czymś, kiedy nic się nie dzieje, jeśli chodzi o teraźniejszość.
        a sama pisałam recenzję surfing the void.
        i na każdej stronie kotka jest przynajmniej jedna notka z kręgów lekko alternatywnych. trzeba chcieć, a się zauważy i doceni.
        • kikunia Re: kotek.pl 07.11.10, 21:59

jane_ napisał(a):

> wybacz, ale o małpach było dużo, jak humbug wychodził, a trudno pisac o czymś,
          > kiedy nic się nie dzieje, jeśli chodzi o teraźniejszość.
          > a sama pisałam recenzję surfing the void.
          > i na każdej stronie kotka jest przynajmniej jedna notka z kręgów lekko alternat
          > ywnych. trzeba chcieć, a się zauważy i doceni.

dużo? hahaha !
          a twoje artykuły: wybacz ale mnie nie ciekawią.
          • jane_ Re: kotek.pl 08.11.10, 12:43
            hahah, zabawne. to się zdecyduj, czy czegoś chcesz, czy nie.

było dużo, poszukaj sobie.

a jak kotek Ci nie odpowiada, to nikt Cię tu nie trzyma.
            • kikunia Re: kotek.pl 08.11.10, 18:06
              zabawna to jest Twoja "cięta riposta"
              Tak? A było coś o Klaxons, Placebo, Mando Diao ?
              No cóż lubię sobie czasem wejść na forum i zobaczyć jak wszystkich pojeżdżasz ; )
              Najchętniej usunełabym konto, niestety nie ma takiej opcji ; )
              • jane_ Re: kotek.pl 08.11.10, 20:28
                ależ owszem, jest. wystarczy napisać maila na adres pomoc@agora.pl, z moją pomocą na pewno usuną Ci profil. <3
    • linda Re: kotek.pl 06.11.10, 19:46
      uwielbiam tą stronkę i nasze forum ! nie wyobrażam sobie nagle zostać odcienta od internetu i kotka surprisedsurprised

lubię tą stronkę poniewarz można wypowiedzieć się na wiele ciekawych tematów. porozmawiać itp. tło także mi się podoba. nie chcę aby kotek go zmieniał bo wtedy będzie zupełnie innym kotek xD a wiadomości , które zapodaje praktycznie zawsze ( z tego co zauważyłam jaa ) są prawdziwe. mało tego nie pisze o każdym skandalu czy każdej wpadce gwiazd. ani też o duperelach typu jakie zack efron nosi majtki , tak jak pudelek.pl można się z kimś zaprzyjaźnić smirk i wgl super big_grin a co mnie wkurza na kotkuu ?? simowe forum !
    • frutella_xd Re: kotek.pl 06.11.10, 19:48
      Historię tej strony można podzielić na dwie części. Stary kotek i nowy kotek. Stary kotek niestety już nie wróci. Szkoda. Teraz ten portal także jest w porządku,ale mam kilka innych zastrzeżeń. Po pierwsze, za dużo pokemonów. Faktycznie, ostatnio zaczęło pojawiać się coraz mniej artykułów o Bieberze ( dzięki Bogu), ale ciągle jest tego za dużo. Po trzecie, jest tu od cholery kont prowokacyjnych i wkurzających użytkowników. Coraz częściej powstają bezsensowe wątki. Zaletą jest to, że poznałam tu wiele wspaniałych osób. Nie chcę stracić z nimi kontaktu. Czasami mogę tu poczytać o swoich ulubionych gwiazdach, aczkolwiek bardzo rzadko.
      • szalony_chomik a wiecie ile na bravo.pl piszą o bieberze?szok! 06.11.10, 19:55
        Cieszcie się ze to nie bravo. Serio .
    • koralowa kotek.pl 06.11.10, 19:55
      Magazyn Kotek ? Nie, tylko nie to. Co do samego portalu kotek.pl to kiedyś był
      lepszy. Teraz to mi tam kotek zwisa. Wchodzę to sporadycznie.
    • kocio Re: kotek.pl 06.11.10, 19:58
      zgadzam się z twoją opinią kolorki tutaj są zbyt jaskrawe
      • szalony_chomik tło 06.11.10, 20:07
        może takie białe a na nim poskręcane kwiaty(fioletowy czy kolorowe) Ale takie
        skręcone....nie wiem jak to wytłumaczyć ....
    • truuu Re: kotek.pl 06.11.10, 20:05
      magazyn to nie jest najlepszy pomysł ;p
      a w kotku jak na razie mi się wszystko podoba - starają się dodawać nie tylko
      notki o gwiazdach Disneya ale też o innych i to mi się podoba. po za tym duży
      wkład mają też użytkowniczki - typu zdjęcie dnia, te rozwiązywanie problemów,
      kącik jane_ i takie tam tongue_out
      fajnie że są też konkursy bo to fajna sprawa xd
      tylko jakoś atmosfera na forum się trochę psuje..
    • jane_ Re: kotek.pl 06.11.10, 20:08
      mi tam pasuje. nie mogę nic zarzucić Kotkowi, wręcz przeciwnie.

inna sprawa, nie ma już atmosfery, ale to nie wina strony. c;
    • plombrng_mary Re: kotek.pl 06.11.10, 21:05
      bardzo lubię te stronękiss ale
      dopiero od września mam
      konto a co do kolorków
      to co tu jest jaskrawego?
      ja lubię kolor różowybig_grin
      ale o gustach się nie dyskutuję
    • blondi.xd Re: kotek.pl 06.11.10, 21:10
      dużo lepsza strona niż magazyn. podoba mi się ta strona nawet bardzo wink każdemu
      serwisowi powinno zależeć na tym aby był najlepszy i żeby miał jak najwięcej
      użytkowniczek. big_grin
      • donia.19 Re: kotek.pl 06.11.10, 21:14
        jestem bardzo zadowolona z tej stronki ... są duże możliwośći , ale fajnie jakby można było
        wysyłać wiadomości [ to tylko taka mała uwaga] ogólnie kotek jest bardzo fajnysmilesmile
    • magnaw18 Re: kotek.pl 06.11.10, 21:17
      lubię kotka ale uważam że pisze za dużo o tym justinie, bo artykuły pojawiają
      się nawet kilka razy dziennie, a i wkurza mnie że często piszą głupoty o Tokio
      Hotel np. pisało coś że zaczynają trasę teraz i olewają Europę, a przecież
      dopiero co skończyli trasę po Europie...
      Tak poza tym to wszystko jest raczej fajne smile
      • magnaw18 a jeszcze coś 06.11.10, 21:18
        w sprawie tła, strasznie mi się nie podobało na początku ale już się przyzwyczaiłam
        • savannah95 Re: a jeszcze coś 06.11.10, 21:25
          róż był jest i będzie niech tak zostaniesmile
    • kajka11 Re: kotek.pl 07.11.10, 22:04
      a mi się podoba to że jest tu tak różowo-niebiesko
    • kapitanmchappy A mi.... 08.11.10, 13:04
      się kotek podoba i jest super ;]brawobrawo

Kolory też są spoko . wink

• kontrastowa Re: kotek.pl 08.11.10, 18:13
      wiadomości sa , fajni ludzie , forum na którym zawsze można sie pożalić . xdd , szata może być , ale mogła by być ciut inna jak dla mnie , no i plotki , naszczescie już nie ma tyle Biebera ..

lubie Kotka. xd
      • kasiekk2 Re: kotek.pl 08.11.10, 18:19
        Mimo , że jest 'czasami' strasznie mało tolerancji , to i tak lubię kociaka :3
        • hellokiciara kocur. 08.11.10, 20:39
          lubią tą stronkę .zastrzeżeń nie mam .wzrosła tolerancja .wcześniej prawie jej brakowało.
          kolory na kotku są ok .
          • hellokiciara Pytanie do kotów które są już tu kupę czasu :3 08.11.10, 20:40
            BRAKUJĘ WAM ANCI ? : 3
            • jane_ Re: Pytanie do kotów które są już tu kupę czasu : 08.11.10, 21:02
              była tu dzisiaj, pisała do mnie wiadomość i kasowałam kilka jej tematów. c;
    • myslicielka123 Re: kotek.pl 08.11.10, 20:50
      kiedyś to to było fajnie a terazuncertainuncertainuncertainsciana
      • hellokiciara jane_ 08.11.10, 21:33
        domyślam się że ancia napisała ci coś rzeczywiście warte przeczytania , że byłaś skłonna usunąć .a piszę jeszcze tym niezawodnym pokemoniastym pismem ?
    • plombrng_mary Re: kotek.pl 09.11.10, 15:34
      o i jeszcze fajnie by było jak powiedziałaś inne tło ja sobie wyobrażam białe tło z fioletowymi kwiatami wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka