12.11.10, 09:37
hej kociaki!
siedzę przy komputerze z moją naj przyjaciółeczką <3 kiss*****
ona miała 4 kg nadwagi, zrzuciła 2. chce zrzucić kolejne dwa. czy znacie jakieś strony, które znajdą jej dietę (ma 12 lat, a diety są tak od 14)

ja mam 9 kg nadwagi. diety jeszcze nigdy nie próbowałam, zachęciła mnie właśnie Basia (powyżej, jednak nie mogę stosować jej diety, ponieważ to była głodówka, a ja tego nie przeżyję)

namawiam Basię, żeby się nie głodziła tylko znalazła jakąś dietę dla siebie i żebyśmy się odchudzały razem! podajcie jakieś linki!
Obserwuj wątek
    • szalona_fanka46 Re: Dieta 12.11.10, 09:43
      Jak mogą być diety od 14 lat.!?
      Ja ci porponuję dużo ruchu.! Piłka nożna, siatkówka, tenis, jazda na rowerze, na rolkach, biegi. Wybierz coś dla siebie.
      Zrezygnuj też z tuczących posiłków, które zawierają duże ilości tłuszczu.!
    • sweet_dreams13 Re: Dieta 12.11.10, 09:47
      po pierwsze: skąd wiesz, że maszz nadwagę
      po drugie: lekkie boczki są normalne w okresie dojrzewania, bo rośniemy i odchudzać to się możesz jak przestaniesz rosnąć
      po trzecie: nie stosuj diet, ponieważ one bardzo mało daja będąc mlodą osobą. Ja ważylam 57 przy wzroście 170. Uważałam, że to za dużo, a jak się okazało powinnam ważyć ok. 61 kg. Nie sluchałam rodziców i zaczęłam stosować"dietę gwiazd" piłam tylko wodę i jadlam greiphruta. Po tygodniu wpadlam w anemię, aczkolwiek schdlam, ale kosztem zdrowia.
    • lizzunia Re: Dieta 12.11.10, 10:01
      może napiszcie E-meli do dietetyka na stronach sś podane ...................ja naszczęsie nie musze stosowac diety mam 7 kilo niedowagi ;/
    • natisia4 Re: Dieta 12.11.10, 10:24
      Lepiej nie szukaj diety, tylko nie jedz słodyczy fast-foodów itp. Jeśli twoja koleżanka liczy na większe efekty to proponuję dietę 1500kcal. Pamiętajcie, że ma być zdrowo. Ja schudłam 10kg! Powodzeniakiss**
    • katsuumi_17 Re: Dieta 12.11.10, 10:31
      Nastolatki w waszym wieku nie powinny się odchudzać. Wystarczy, że ograniczycie tłuste i słodkie, zaczniecie ćwiczyć i będziecie prowadzić zdrowszy tryb życia, a odchudzaniem prawdziwym zajmiecie się za kilka lat smile
    • nicoole Wpisz w google " Dieta Kopenchadzka" 12.11.10, 10:38
      • tinn nicoole głupia jesteś 12.11.10, 10:42
        kopenhaska to jedna z najcięższych diet. I napewno nie jest dla dwunastolatek.

A Wy dziewczyny, zamiast siedzieć przed komputerem, ruszcie dupe i idźcie na basen, spacer, pograjcie w coś. I nie żryjcie tyle, pół porcji takiej jak zawsze i będą efekty. No i darujcie sobie jedzenie po 18, a słodycze powiedzmy jakiś baton, czy czekoladka w niedzielę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka