meggi_ 13.11.10, 17:44 czy jest możliwość sprawienia żeby skóra była bledsza ? chcę mieć trochę bledszą skórę, bez tony tapety. a mam o tyle gorzej, że kiedy wychodzi słońce bardzo szybko się opalam znacie jakieś sposoby ? czy to w ogóle możliwe ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
scarrlet Re: bledsza skóra ? 13.11.10, 21:12 po prostu się nie opalaj, twoja skóra przez zimę sama zblednie. Używaj kremów z jak najwyższym filtrem, na co dzień nie tylko w wiosną i latem.. Odpowiedz Link Zgłoś
majson Re: bledsza skóra ? 13.11.10, 21:16 ale fajnie masz ja bym chciała być brązowa jak czekoladka No możesz robić często pilingi które zdzierają naskórek czyli tą opaleniznę. ale nie do końca oczywiście ją zmyją. Do ciała jakieś mocne mocno szoruj a twarzy trochę delikatniejsze ale też musisz poszorować jakąś szczotą. No i nie wiem co jeszcze... Odpowiedz Link Zgłoś
vera7 Re: bledsza skóra ? 14.11.10, 16:44 Niestety Ci nic nie pomoge ale mam nadzieje że sobie poradzisz z tym i szczerze Ci zazdroszcze, ja mam taką blada skore i oddałabym prawie wszystko zeby moc szybko sie opalacPozdro Odpowiedz Link Zgłoś
naomi. Re: bledsza skóra ? 14.11.10, 16:50 to chyba dobrze ? mam tak samo i się bardzo cieszę. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiekk2 Re: bledsza skóra ? 14.11.10, 16:53 Ja ci zazdroszcze . Ja jestem blada . ; x Uwierz , nie wygląda to fajnie . Odpowiedz Link Zgłoś
nevada_ Ja jestem blada jak ściana.:) 15.11.10, 15:55 I uwierz mi - czekoladkowa skóra to pięny dar. Odpowiedz Link Zgłoś
kawaiikimie Re: Ja jestem blada jak ściana.:) 16.11.10, 20:40 Ja jestem biała jak ściana. Chociaż ma to też swoje zalety, to wolałabym mieć chyba troszkę ciemniejszą karnację. Ciesz się. (: Odpowiedz Link Zgłoś
fuckinbad Re: bledsza skóra ? 16.11.10, 20:42 Używaj wysokiego filtra, ja mam bardzo jasną karnację, dużo piegów i opalam się na czerwono, więc zwykle stosuję 50 albo 60 z Vichy, polecam. : ) Odpowiedz Link Zgłoś
miastowa. Re: bledsza skóra ? 17.11.10, 19:05 nie znam sposobów. a mnie się bardzo podoba blada skóra . ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
pola16 Re: bledsza skóra ? 17.11.10, 19:11 Hmmm... Szczerze powiedziawszy to nie wiem, ale może w drogerii pomogą? Odpowiedz Link Zgłoś
olcissia_1998 --- 17.11.10, 19:12 A ja mam podobny problem tylko na odwrót. Mam strasznie blada skórę, a słońce bardzo słabo na mnie bierze, a jak już to na czerwono i tylko niektóre części ciała. A tylko raz opaliłam sie na brązowo. Odpowiedz Link Zgłoś
ixxprincessxxi Co? a ja marze, żeby być troche bardziej ciemna :D 17.11.10, 19:16 Odpowiedz Link Zgłoś
nora. Re: bledsza skóra ? 17.11.10, 19:19 nie wiem niestety jak Ci pomóc, może jakieś peelingi czy coś ? heh. ja tam jestem blada jak trup i chciałabym się opalić, chociaż troszkę, ale moja skóra może być tylko blada lub czerwona haha. Odpowiedz Link Zgłoś
klema Re: bledsza skóra ? 17.11.10, 19:21 nie radzę ci tego. opalona skóra wygląda ładniej i zdrowiej. sama mam bladą i nie cieszę się z tego. ale chyba nie ma żadnych kremów na coś takiego. jedynie najwyższy krem z filtrem. ;] Odpowiedz Link Zgłoś
gabi_989 Re: bledsza skóra ? 17.11.10, 19:51 W lecie jak jest gorąco używaj przeciw opalaczy najmocniejszych..!! tyle mogę ci poradzić.. Odpowiedz Link Zgłoś
taebaby. Re: bledsza skóra ? 17.11.10, 19:59 Ostatnio widziałam w sklepie tabletki, które wybielają skórę ale nie mam pojęcia czy dostaniesz coś takiego w PL. Odpowiedz Link Zgłoś