miastowa. 13.11.10, 19:13 no właśnie co sądzicie ? lubicie czy też nie ? zamawiacie ? jesteś zadowolone ? szczególnie fajne kosmetyki ? co zamawiacie często ? jesteś konsultantką ? wolisz avon czy oriflame ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
naturally. Re: avon , oriflame 13.11.10, 19:16 są spoko. lubię. często zamawiam. :p czy ja wiem, lubię błyszczyki z avonu<3 nie, wolę avon Odpowiedz Link Zgłoś
szalony_chomik Re: avon , oriflame 13.11.10, 19:17 wybieram odpowiedź numer 8 czyli: lubię placki Odpowiedz Link Zgłoś
muszelka Re: avon , oriflame 13.11.10, 19:20 zdecydowanie avon . zamawiam tam wszystkie kosmetyki . chociaż oriflame podobno nie jest takie złe . Odpowiedz Link Zgłoś
kawaiikimie Re: avon , oriflame 13.11.10, 19:20 no właśnie co sądzicie ? - Są tam kosmetyki dobrej jakości. lubicie czy też nie ? Lubię. zamawiacie ? Zamawiam jesteś zadowolone ? Tak. szczególnie fajne kosmetyki ? Bardzo lubię tusz do rzęs z Oriflame, a z Avonu wolę błyszczyki. co zamawiacie często ? Najczęściej błyszczyki, pomadki, tusze do rzęs i ostatnio zamówiłam perfumy z Orifalmu z taką pompką (kolor różowy) jesteś konsultantką ? Nie. wolisz avon czy oriflame ? Oriflame . Odpowiedz Link Zgłoś
demily33 i avon , i oriflame 13.11.10, 19:20 bardzo lubię kosmetyki i z Avonu i z Oriflame w oriflame są lepsze kremy do ciała a w avonie lepsze perfumy , żele , peelingi ja z avonu mam np. super puder transparentny wolę avon Odpowiedz Link Zgłoś
miastowa. Re: avon , oriflame 13.11.10, 19:52 no właśnie co sądzicie ? lubię kosmetyki nie są za drogie , a jakość zadowala lubicie czy też nie ? tak zamawiacie ?tak dosyć często jesteś zadowolone ? tak szczególnie fajne kosmetyki ? lubię żele pod prysznic avon senses i balsamy do ust z avonu . a oriflame perfumy ale z avonu też spoko co zamawiacie często ? najczęściej te żele avon senses jesteś konsultantką ? nie jestem . wolisz avon czy oriflame ? i to i to . Odpowiedz Link Zgłoś
kiwi Re: avon , oriflame 13.11.10, 20:36 ja tylko raz zamówiłam od koleżanki z avonu 2 błyszczyki, z których jeden ma brzydki zapach i zamówiłam jeszcze taką śliczną mgiełkę do ciała. w przyszłym tygodniu, jak kolegówna przyniesie nowy katalog, może cos zamówię c; Odpowiedz Link Zgłoś
aska5523 Re: avon , oriflame 14.11.10, 09:25 Avon Fajne kosmetyki, niedrogie, zamowilam raz od kolezanki, bylam zadowolona z zakupu. Jak juz pisalam zamowilam tylko raz, bo moja kol juz nie jest w Avonie wiec nie mam u kogo zamawiac . konsultantka nie jestem . Lubie i Avon i Oriflame ;p Oriflame Fajne kosmetyki, niedrogie, zamawialam ok.4 razy u kolezanki, Bylam zadowolona, Konsultantka nie jestem . Po raz drugi planuje zamowic krem uniwersalny - mam karmelowy a teraz chce zamowic waniliowy bo jest on po prostu boski Odpowiedz Link Zgłoś
collage Re: avon , oriflame 14.11.10, 09:58 jestem konsultantką avon. c; kosmetyki z avonu uwielbiam, aczkolwiek z oriflame niezbyt ładnie pachną, ale najlepsza jest najnowsza linia very me. Odpowiedz Link Zgłoś
fuck_yea Re: avon , oriflame 14.11.10, 13:06 zdecydowanie Avon ; ). najbardziej zadowolona jestem z arbuzowej pomadki ochronnej ; d . świetnie pachnie i ogólnie ;dd. Odpowiedz Link Zgłoś
indigo Re: avon , oriflame 14.11.10, 22:41 Z avonu mam tylko kokosową mgiełkę do ciała.Naprawdę pięknie pachnie Odpowiedz Link Zgłoś
nevada_ Ja nie korzystam z produktów tych firm.:-) 15.11.10, 14:56 Korzystam z produktów Inglota,i jestem bardzo zadowolona z tych kosmetyków.Są porządne,a ceny nie są aż takie wielkie. Odpowiedz Link Zgłoś
pauluu avon ;* 17.11.10, 19:47 nie przepadam zbytnio za Oriflame. Nie wiem dlaczego. Dziewczyna brata jest konsultantką. Odpowiedz Link Zgłoś