Dodaj do ulubionych

pokemony opanują reggae ;c

14.11.10, 21:31
cześć kochane..

ostatnio boję się o muzykę.
byłam świadkiem jak dzień po dniu słit pokemony opanowały rocka. lofciały metallicę, nirvanę, ac/dc tylko dlatego, że w telewizji o danym zespole zrobiło się głośniej a jak przyszło co do czego to uwielbienie znikło.
po występie Kamila Bednarka<nic do niego nie mam, wręcz przeciwnie> nastąpiły komentarze od pokemonów typu 'Kamil jesteś booski, ta muzyka jest ćóódowna. koocham cie'
Faza na reggae myślę, że się zaczęła. boję się co będzie dalej, bez kitu.
a wy co sądzicie ?
Obserwuj wątek
    • shut_up Re: pokemony opanują reggae ;c 14.11.10, 21:35
      ja też, tym bardziej że reggae to oddycham. a pewnie słit pokemonki nie wiedzą nawet, że te piosenki to nie reggae, tylko przekształcone jakby, nie wiedzą kto to bob marley, the wailers, habakuk nie wiedzą tego i to mnie boli :c

REGGAE NIE DA SIE OPANOWAC!!
      • kasiulec yyy;/;/ 14.11.10, 21:41
        lubie rock i metal ale reagge takze i za pokemona sie nie uwazam...;/
      • martussiaaa Pokemony opanują reggae ;c 14.11.10, 21:49
        Too okropne . sad
    • muffy_x3 Re: pokemony opanują reggae ;c 14.11.10, 21:36
      Ja osobiscie reggae nie slucham, ale nie martw sie. Przeciez latwo jest odroznic czlowieka pozera od czlowieka, ktory naprawde lubi dany gatunek muzyki i jej slucha. Pokemonom za jakis czas przejdzie i nie ma sie co nimi przejmowac. Tak to juz jest, jedyne co mozesz zrobic to na kazdym kroku podkreslac, ze trzeba je tepic...
    • porcelanovelove Re: pokemony opanują reggae ;c 14.11.10, 21:38
      nie przejmuj sie, sFFit pokemonki szybko przejdą.. ; /
      i powrócą do Hanny Montany ^^
    • bellalullably16 Re: pokemony opanują reggae ;c 14.11.10, 21:39
      sorka ale jakas opentana jestes czy co??? jakie pokemony, nie wieze no zal...
      • kasiekk2 Re: pokemony opanują reggae ;c 14.11.10, 21:43
        Nie rozumiem . Jakie 'przesłanie' ma twój wątek ?confused
      • xxjustynaxx Re: pokemony opanują reggae ;c 14.11.10, 21:49
        ty nade mną jesteś autentycznym przykładem pokemona.
    • twilight Re: pokemony opanują reggae ;c 14.11.10, 21:43
      może i masz racje.
      Ale, jak sama napisałaś, to minie. Haha. Już to sobie wyobrażam
      -Oo... To słuchasz reggae?
      -Eee...Tak. Kamila ! big_grin Jestem super
      -A myślałaś o zostaniu rastamanką?
      -To taki fanclub Kamila, tak?

Luuz... szybko przyszło, szybko pójdzie <wiem , było inaczej ale ja wole tak>
    • zlababa c; 14.11.10, 21:47
      Może przynajmniej zejdą wreszcie z rock'a
      • green_alien Re: c; 14.11.10, 21:56
        To minie,tak jak niedługo minie z rockiem.Trzeba czekać.Przykro mi,że opanowały również twój ulubiony gatunek muzyczny.Nie mogę się doczekać chwili ,gdy znudzi im się rock.
    • carino hm 14.11.10, 22:00
      Może poprostu, mieć ich w dupie ? smile
    • shadow_95 Re: pokemony opanują reggae ;c 14.11.10, 22:00
      ja akurat nie słucham reggae ale cie rozumiem bo lubie rocka itp ostatnio myślałam że padne jak zobaczyłam w New Yorkerze koszulke z cekinowym napisem ac/dc po prostu myslałam ze juz nie powiem co zrobie bo mnie zbanuja ! mnie też wkurzaja te wszystkie pokemony niech spadaja do biebera i hanki montanki !
      • elisss92 niby tak 14.11.10, 22:04
        To czyste pozerstwo, jak po smierci MJ. nagle tyle osób zaczęło kochac jego muzykę, teraz nadszedł czas na reggae. To smutne.
        Czekam na czasy kiedy modne staną się szanty ; )
    • jane_ Re: pokemony opanują reggae ;c 14.11.10, 22:03
      teraz dla was każda inna osoba oprócz was, która słucha tego gatunku, to pokemon. pozdro dla shut_up, która jako pierwsza dała mi do zrozumienia, że to przeciez nie mój klimat i jak ja śmie się w ogóle wypowiadać. skandal.

reggae nie lubię, lecz temat ogarniam. a na płytę starguardmuffin czekam. i nie sądzę, że grzeszę.
      • kaajul jane_ ma rację, tylko że 15.11.10, 17:22
        ja podobno jak byłam małą to na rękach do Boba Marleya cał czas tańczyłam xDDD
        • laurilla Jestes fajna.xd 15.11.10, 17:25
          kaajul - i sluchasz nawet fajnej muzzzyyy.;]
          • laurilla Re: Jestes fajna.xd 15.11.10, 17:26
            o sory nie ten watek XD
      • shut_up yhym. 20.11.10, 11:08
        jane_ napisał(a):

> teraz dla was każda inna osoba oprócz was, która słucha tego gatunku, to pokemo
        > n. pozdro dla shut_up, która jako pierwsza dała mi do zrozumienia, że to przeci
        > ez nie mój klimat i jak ja śmie się w ogóle wypowiadać. skandal.
        >
        > reggae nie lubię, lecz temat ogarniam. a na płytę starguardmuffin czekam. i nie
        > sądzę, że grzeszę.

bo jane wszystko odbiera na poważnie, i nie rozumie że to był żart. przecież nie zakażę komuś słuchać reggae. naprawdę, wystarczyło parę razy mnie przeczytać i byś wiedziała, o co mi chodzi :d
    • marsjanka115 x__x 14.11.10, 22:09
      tak przyznaję rację.
      moja była kol.
      napisała coś takiego :
      Ajć Kamilunio przeszedł !! jeee !! jakiś on bossski a muzia też niczego sobie ! od dziś jestem faneczką reege (tak napisała) .
      scianascianasciana
      wszystko opanuje pokemonizm : ((
    • riki1246 aha fajnie to ty też jesteś pokemonem ? 14.11.10, 22:16
      skoro mówisz chyba o '' wszystkich ''
      ja nie lubie muzyki reggae i nie zamierzam lubić
      ale nie mam nic do tych którzy lubią..
      ja wole Pop , Hip - Hop najczęściej tego słucham
      i nie wiem po co to wielkie haalo i ten wątek..
      jeśli kogoś uraziłam to wielkie SORRY
      • taa.no do wszystkich 15.11.10, 14:50
        Myślę, że nie warto zwracać uwagi na takich ludzi. Jak już ktoś tu napisał- łatwo można rozpoznać kogoś kto słucha reggae bo kocha tą muzykę i pozera. Ja osobiście reggae słucham jakoś od 6 klasy podstawówki, byłam na ORF raz i mam zamiar jeździć co roku, klimat jaki tam panuje jest wspaniały. Uważam też, że nie możemy szufladkować ludzi. Jeśli ktoś słucha reggae to nie znaczy, że nie może słuchać innej muzyki prawda?
        • dirty Re: do wszystkich 15.11.10, 15:32
          tak tak.

nie miałam na myśli, ze kazda osoba która słucha reggae to pokemon. tylko te słit faneczki które słuchają reggae np od 2 tygodni i myślą, że są super ;/
          tak. trzeba takie osoby tępić. ;/
          • jane_ Re: do wszystkich 15.11.10, 15:34
            w przeszłości też słuchałaś reggae od dwóch tygodni. czy ktoś Cię tępił?
            • minnie_mick Re: do wszystkich 15.11.10, 15:41
              emm, ja też dopiero zaczęłam słuchać po tym jak on wystąpił, wcześniej po prostu nawet nie słyszałam tej muzyki - nawet w radiu czy gdzieś. A za pokemona się nie uważam. ; pp
              a skoro jak to nazwałaś " pokemony " słuchały AD/DC itd. a potem zapomniały o rocku i wgl. to zapomną też o reggae -,-
            • dirty Re: do wszystkich 15.11.10, 16:13
              ale gdy zaczynałam słuchać reggae nie nazywałam siebie wielką fanką.
              musiało minąć trochę czasu aż otwarcie przyznałam, że jestem fanem.
              • jane_ Re: do wszystkich 15.11.10, 16:19
                oh, ale na pewno nie jesteś wszechwiedząca na temat tego gatunku. ktoś inny spokojnie mógłby Cię zagiąć. a fanem się po prostu czuje, nie ma określonego czasu, od kiedy można siebie tak określać.

i w ogóle, co mi czy Tobie do tego, kto czego, od kiedy i jak słucha? chce? jego wola. ale oczywiście, najlepiej wszystkich od razu wyzwac od pokemonów. bo tak łatwiej, uznać swoją wyższość. każdy kiedyś zaczynał, poznawał jakiś gatunek. zamiast go zniechęcać, bo przestaniesz być sóper alternatyfna, powinnas zachęcać. bo muzyka powinna łączyć, nie dzielić, takie stare, acz wciąż dające do myślenia hasło. ale widocznie Twoje dobro jest ważniejsze od dobra ogółu. cóż.
                • mileymandy Zgadzam się z Jane 15.11.10, 17:57
                  Dirty:Może zastanowiłabyś się nieco głębiej nad swoją wypowiedziąsmirk?
    • drakangel oby nie!! 15.11.10, 15:41
    • gabi_989 Re: pokemony opanują reggae ;c 15.11.10, 15:46
      Powiem to tak... nic do tego Kamila nie mam .. ładnie śpiewał i w ogóle nie jak chłopak.. ale ja takiej muzyki nie słuchałam i nawet on mnie do tego nie przekonał... Kocham Linkin Park i AC/DC i zawsze tak będzie ;]
    • nicoole Ja od 3 lat słucham reggae i.. 15.11.10, 15:47
      wkurzają mnie osoby, które zaczynają słuchać tej muzyki, bo inni ją słuchają, choć większość większość nie wie o czym są te piosenki...uncertainuncertainuncertainuncertainuncertainuncertainuncertainuncertain
      • pola16 Re: Ja od 3 lat słucham reggae i.. 15.11.10, 15:54
        Przyznam szczerze, że ogólnie za tą muzyką nie przepadam, ale jest parę piosenek, które mi przypadły do gustu. Zaczęłam słuchać i im częściej słucham to rozumiem ich przesłanie.

Wszelaką krytyką się nie przejmuje.
      • ksiaka xd 15.11.10, 18:31
        ja nie słucham tego typu muzyki. słucham rocku. nie musisz skreślać od razu każdego, kto słucha reggae od czasu występu Bednarka. każdy może się czymś zniechęcić po 2 tyg. można np. zrozumieć, że to nie twój ' kult' .
        zgadzam się z jane_
    • naomi. niestety. 15.11.10, 15:54
      dziewczyną , bardziej się podoba Kamil , niż to co on śpiewa ale to szczegół.
      gdyby , nie to że w mam talent pojawiło się słowo ' reggae ' to większość lasek by nie wiedziała co to za muzyka. -.-

takie , są w tych czasach nastolatki <3

w tamtym roku była mania na kaczorex'a. a teraz biedny kamil.
      żałosne -.-

• kcjb Re: pokemony opanują reggae ;c 15.11.10, 15:58
      Sczerze to chyba dobrze że bd miał więcej fanów.. czy tych ''pokemoniastych'' czy nie .. ale mam nadzieje ze ''pokemony'' bd rozumiały tą muzykę co on robi a nie słuchały ją bo on jest boski .. Czas pokaże
    • julkalove Re: pokemony opanują reggae ;c 15.11.10, 16:04
      ja reegae nie lubie ale Kamil ma naprawde talent jesli reegae to tylo z jego ust big_grin
      • ilovemusic_ wtf ?! -.-' 15.11.10, 16:11
        tak, bo przecież każdy to słitaśny pokemon a ty to przecież taki kozak jesteś -.-
        nie wiem o co ci wgl chodzi, to co napisałaś jest bez sensu i już sama nie wiem czy ty chciałaś zaimponować komuś czy nie ale uwierz że nie musiałaś tego pisać teraz nie którzy nie mają dobrego zdania o tobie , nie wywyższaj się tongue_out
        • dirty Re: wtf ?! -.-' 15.11.10, 16:14
          nie chciałam się wywyższyć.
          chciałam po prostu sprawdzić czy inni podzielają moje zdanie, bejb ;]
    • badcat. Re: pokemony opanują reggae ;c 15.11.10, 16:07
      mam nadzieję, że tak nie będzie. A JEŚLI TAK TO BĘDZIE TO KATASTROFA ;//angry !!. uwielbiam gotic rocka i gotic metal i oby 'pokemonkitongue_out' tego nie dotykały bo u duszę scianadevil
    • kasia_th Re: pokemony opanują reggae ;c 15.11.10, 16:13
      no masz troche racjiuncertain
    • eurodont ... 15.11.10, 16:13
      ja nie słucham tej muzyki Kamil poprostu fajnie zaśpiewał big_grin ! wkur.wiają mnie te pokemonyy scianasciana
    • delicjaxx jestem tego samego zdania co jane_ .. 15.11.10, 16:14
    • siobhan6 Racja. 15.11.10, 16:23
      j.w.
    • newborn. . 15.11.10, 16:28
      Od razu po przeczytaniu tematu wiedziałam o czym będzie wątek. wink
      Masz rację.
    • pauu26 Re: pokemony opanują reggae ;c 15.11.10, 16:32
      nawet jak się zacznie to myślę, że niedługo się skończy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka