Dodaj do ulubionych

Problem z koleżanką.

14.11.10, 21:54
Więc, mam taką 'koleżankę'. I ona jest taka sztuczna. Jak do mnie przychodzi to obgaduje ludzi i mówi jacy oni okropni są itp. a na następny dzien na fejsie poprostu wielkie love. Tak samo jak mówi, ale ona brzydka, ona wcale nie jest ładna. Jakby to było najważniejsze. Kiedys zaprosiła mnie do siebie do domu, a na następny dzień mielismy isc do miasta. Okazało się że ja byłam jej 'podstawką' żeby ona poszła sobie na lodowisko z chłopakiem. Wkurzyłam się na nią i poszłam do domu. Ale z niej jest poprostu masakra. Co o tym sądzicie? Mam się z nią kolegować? Znacie takich ludzi?
Obserwuj wątek
    • superoolah Re: Problem z koleżanką. 14.11.10, 22:01
      EEEEJ , kociaki no.
    • magnaw18 Re: Problem z koleżanką. 14.11.10, 22:12
      moim zdaniem za dobrą koleżanką ona nie jest i skąd wiesz że ciebie też np. nie obgaduje za plecami ? Ja bym się z taką nie kolegowała ale to już twój wybór
    • indigo Re: Problem z koleżanką. 14.11.10, 22:14
      Ja uważam ,że marnujesz tylko czas spotykając się z nią .Może porozmawiaj z nią ,aby jak już umawia się z chłopakiem i ty masz być `podstawką' to powiedziała Ci o tym?
      Jejku jak mnie to denerwuje jak ktoś w moim towarzystwie obgaduje kogoś...
      Ja na twoim miejscu porozmawiałabym z nią.Chociaż czy ona się zmieni ....
      • indigo Re: Problem z koleżanką. 14.11.10, 22:15
        Wiesz co ,nie zdziwiłabym się jakby ona Ciebie obgadywała...
        • superoolah Re: Problem z koleżanką. 14.11.10, 22:50
          wieem, pewnie też mnie obgaduje.
        • lieb_de_sekunde wiesz co ci powiem? 14.11.10, 23:05

ja bym tam dziwce wygarnęła. xd
          na pewno masz innych zajeku...bistych znajomych wiec nie przejmuj się tą idiotką. powiedz jej po prostu co myslisz, albo jak chcesz odwalic to po chamsku to wygarnij jej przez gg. haha,. i olej ją bo nie masz po co marnować nerwów. Bo na pewno obgaduje cię za plecami... Jezeli gada na innych to na ciebie też.
          Ave. ^^
          • lieb_de_sekunde głupi kotek. cenzurę mi walnął... 14.11.10, 23:06
            zajeku...bistychbig_grin
    • klaudia2081 Re: Problem z koleżanką. 14.11.10, 23:02
      odpuść ją sobie : >
    • werona112 Re: Problem z koleżanką. 14.11.10, 23:04
      Najlepiej nie utrzymuj z nią bliższego kontaktu, po to Ci tylko na gorsze wyjdzie! big_grintongue_out
      Znam takich ludzi i z właśnego doświadczenia wiem, że nie warto psuć sobie nerwów na takich lamusów shocksmirk
      Powodzenia kiss
    • ley Re: Problem z koleżanką. 15.11.10, 14:01
      znaaaam ich całkiem sporo. nie koleguje się z nimi. unikam ich, a moje kontakty ograniczają się do "cześć", krótkiej rozmowy i "do widzenia". skoro obgaduje innych, Ciebie też obgaduje. według mnie powinnaś kontakty z nią ograniczyć do minimum. ale to tylko moje zdanie. c;

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka