zouza_ 17.11.10, 15:28 no więc sprawa prosta. proszę was żebyście napisały tytuły fajnych dramatów. mam zamiar sobie wieczorem trochę popłakać. ;D tylko proszę żeby to był jakiś taki dobry dramat. z góry dzięki. ;P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zouza_ Re: draamat. coś typu.. 17.11.10, 15:30 Charlie St. Cloud, December Boys i takie tam podobne. Odpowiedz Link Zgłoś
linda Re: draamat. 17.11.10, 15:38 sekret jest fajny , ale sekretów jest kilka. mi chodzi o ten w którym występuje córka matka.....rozbijają się samochodzem i wtedy dzieje się coś tam......dość ciekawe i takie aż dobitne Odpowiedz Link Zgłoś
brenda123 Re: draamat. 17.11.10, 15:49 Szkoła uczuć Duma i uprzedzenie Lymelife Ostatnia piosenka Młodzi gniewni: Historia Rona Clarka Odpowiedz Link Zgłoś
kawaiikimie Re: draamat. 17.11.10, 16:04 Szkoła Uczuć <3 Ostatnia Piosenka Titanic Odpowiedz Link Zgłoś
linda Re: draamat. 17.11.10, 15:47 www.filmweb.pl/film/Sekret-2007-211625 przeczytaj sobie ......jest zupęnie inny opis Odpowiedz Link Zgłoś
obsessive Re: draamat. 17.11.10, 15:54 Ja bym ci polecała Ps:kocham Cie Ryczałam przez 80 % filmu Odpowiedz Link Zgłoś
only_exception Re: draamat. 17.11.10, 15:54 szkoła uczuć keitch ostatnia piosenka “Przełamując fale “Gdyby nie było jutra” Lilja 4-ever Odpowiedz Link Zgłoś
werona112 Re: draamat. 17.11.10, 15:58 Zielona mila (na tym będziesz musiała mieć pod ręką ręcznik xd) Titanic.( na tym też ;D) Człowiek przyszłości (i na tym ;d Ostatnia piosenka . Co sie wydarzyła z Medison Country. (chyba dobrze napisałam xdd) Odpowiedz Link Zgłoś
pluszbezpluszu Re: draamat. 17.11.10, 15:59 Nie podobny ale strasznie naszła mnie ochota na obejrzenie "Pustego domu" więc i tobie polecam... o i "Oddech"... Ah.. ma ktoś polecić jakieś filmy podobne klimatem do filmów Kim Ki Duk'a? Odpowiedz Link Zgłoś
green_day_love Przy tym płakałam jak przy żadnym innym filmie.... 17.11.10, 16:00 "Ciekawy Przypadek Benjamina Buttona" Od połowy filmu zaczyna się robić coraz smutniejszy.. Oglądałam go w sumie dwa razy i za każdym razem płakałam przy nim okropnie. Tak poza tym to bardzo ciekawy film, wyjątkowa historia. Gorąco Ci polecam, mam nadzieję, że się na niego skusisz, bo warto Odpowiedz Link Zgłoś
seneka4 Re: draamat. 17.11.10, 16:01 O moje ulubione filmy to dramaty i na pewno te dwa Ci się spodobają - polecam Ci Requiem Dla Snu i American Beauty. Odpowiedz Link Zgłoś
zouza_ Re: draamat. 17.11.10, 16:07 requiem dla snu oglądałam i do ej pory nie mogę się do końca otrząsnąć. i jeszcze do tego Jared. Odpowiedz Link Zgłoś
nikuchova. Re: draamat. 17.11.10, 16:03 na pewno Szkoła uczuć. łzy, które chcesz uzyskać, gwarantowane, bo to piękny i wzruszający film. polecam również Prayers for Bobby, The last song, a także Dear John (Wciąż ją kocham). hm, może jeszcze Reqiuem for a dream - ja nie płakałam, nie wiem jak będzie w Twoim przypadku, ale film godny uwagi. Odpowiedz Link Zgłoś
by_moonlight Re: draamat. 17.11.10, 16:13 Dramat, przy którym można popłakać? Mnie zawsze wzrusza Zielona Mila. A szczególnie końcówka filmu. Odpowiedz Link Zgłoś
optymistka. . 17.11.10, 16:24 dla mnie dramaty to piękne filmy. jednym z takich dramatów jest : Requiem Dla Snu Odpowiedz Link Zgłoś
miastowa. Re: draamat. 18.11.10, 18:59 ja ryczałam na "Twój na zawsze " kocham ten film Odpowiedz Link Zgłoś
doggy Re: draamat. 18.11.10, 19:12 Ja strasznie ryczałam na 'Marley i ja' xd To było naprawdę smutne, nie śmiejcie się! xd Odpowiedz Link Zgłoś
twilight Bracia. 18.11.10, 22:09 świetny film, oglądałam go kilka razy, i za każdym płacze. śwwieeeetny i taki bardziej dla młodzieży to Keith. Cast away co gryzie gilberta grape'a Wszystko za życie (to jest super, strasznie długie, ale świetne) Królowie Dogtown (nie dramat ale kiedy oglądałam po raz 1 płakałam.) Pogrubiłam moje ulubione. Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatex Re: draamat. 19.11.10, 16:30 To znasz, ale szkoła uczuć to najlepszy dramat na świecie.Poryczysz się jak bóbr.! Odpowiedz Link Zgłoś