20.11.10, 23:06
ahh .
wszystko zaczęło mi się totalnie walić ; (.
rodzice się rozwodzą , wojna jest e domu crying .
poprostu maskara .
kłócą się , mieszkam z moją mamą , tatą i babcią ( od strony mamy )
ojciec uważa że powinien płacić 1/3 rachunków , a mama uważa że 1/2
bo moja babcia miała raka piersi , i jest emerytką .
w poniedziałek wyłączyli nam gaz , bo ojciec nie płacił połowę rachunków .
co mam zrobić ?
dziś z gazem wszystko spoko.
nie mogę się wyprowadzić , bo mam tu osoby na których mi zależy ,
moich przyjaciół, chłopaka , znajomych , sąsiadów - którzy mnie (wszyscy) znają . nie daleko mam las, dwa jeziora . kocham to miejsce , a oni chcą mi to odebrać crying . pomóżcie , kotki ! w kwesti materialnej, nie jest źle, bo mam wszytko czego potrzebuje - jak normalna nastolatka .
dodam jeszcze , że kiedyś ojciec wrócił pijany ok. 1.00 ( w nocy ) (ojciec nie ma problemów z alkocholem ) zabrał mojej mamie klucze, bo zamknęła drzwi . rano była awantura, bo mama zabrała mu klucze do auta, bo nie chciał jej oddać jej własności . stałam za futryną , oglądając ich kłótnie , przez łzy , i kiedy zobaczyłam jak wygina jej rękę , żeby odebrać klucze ( to był jedyny wpadek przemocy, malutki , bo mamie nic się nie stało ) wbiegłam do pokoju i mocno go odepchnęłam , że walnął się o ścianę . wymienili się kluczami .

ohh, kotki ! czasami to tylko się ućpać . ( NIE ĆPAM ! xd )
w szkole idzie mi dobrze ( mam 5 i 6 )
psychicznie czasami nie wyrabiam, do psychologa iść nie będę .
czekam na jakieś sensowne rady . jeśli masz ochotę napisać jakiś głupi komentarz , to se daruj , bo ja na serio nie wyrabiam ; ( .

crying
Obserwuj wątek
    • sev Re: życie . 20.11.10, 23:19
      POMÓŻCIE !!cry
    • kasiulec Re: życie . 20.11.10, 23:22
      nie ty jedna masz taki problem , uwież....... ale nie pisze o tym na forum.........
    • oliiviia cóż. 20.11.10, 23:23
      czasami tak jest. uwierz, że niektórzy mają gorzej. próbuj nie przejmować się tym, to sprawa twoich rodziców, prędzej czy później wszystko ułożą, a martwienie się jest nie potrzebne. sama nic nie zdziałasz, więc zostaw to im i żyj dalej. to trudne, wiem, ale tak trzeba.
      • amela . 20.11.10, 23:27
        moi rodzice też nie są razem . mama ma innego faceta , tatę widuję raz na miesiąc / dwa . od zawsze . przepłakałam tysiące nocy i to nic nie dało . na to nie ma rady . bynajmniej ja , nie miałam .
    • kotek.bieberka Re: życie . 20.11.10, 23:37
      Jesteś w moim wieku, ja też tak miałam, ale nie z rodzicami tylko ogólnie problemy...sciana
    • selenka65 Re: życie . 21.11.10, 10:19
      YYYYYY nie wiem co ci doradzić nigdy nie byłam w takiej sytuacji.
      Lecz mogę cię pocieszyć, że wszystko będzie dobrzekisskisskiss
      Pozdrowienia
      • jenga98 Wejdź i się przekonaj że nie tylko ty ... 21.11.10, 10:26
        Mam podobnie : Gdy miałam 2 latka moja mam miała udar mózgu (żyje ale ma problemy z chodzeniem i mowieniem) a mój tata ode mnie odszedł a teraz ma żonę i córkę która ma 2,5 lat. Jeżdze do niego co niedziele zachwilę właśnie ale nie lubię. Jego żona mówi mi ciągle że mam tłuste włosy i kiedyś jak miałam sinego siniaka na ręce to ona do krwi mi to zaczęła szorować bo myślała że to rzepa jest. Więc nie martw się kchana nie tylko ty masz taki problem wszystko się ułoży !!!
    • pinky33 Re: życie . 21.11.10, 10:29
      rozumiem co czujesz.
      tez mam takie miescje niedslko za moim domem. Znajduja sie tam kilka jeziorek w których przezyłam piekne chwile i te dobre i smutne.Zawsze tam chodze gdy jest mi ciezko crying zabiłabym sie gdyby mi to odebrali.Porozmawiaj z rodzicami ze nie chcesz sie roztawac z tym miejscem bo bardzo sie przyzwyczajiłas do niego.

Nie moga ci tego odebrac!!
    • lady_cat Re: życie . 21.11.10, 10:34
      współczuję Tobie. ; <

uświadom sobie, że nie tylko ty tak masz, ze niektórzy mają jeszcze gorzej . dzieci w Afrcye głodują, a . . . dobra, wiem - marne pocieszenie .

polece ci słuchac tego : ndk - uwierzyć w siebie .
      • sev Re: życie . 21.11.10, 12:59
        dziękuje wam kociaki .
        uświadomiłam sobie że nie tylko ja mam problemy.
        przyjaciele też mnie pocieszają - jakoś wyszłam z dołka.
        dziękuje jeszcze raz za wszystko !
        nie da się wszystkim nie martwić , ale na serio podniosłyście mnie na duszy ^^ .
        < 3333. kocham was ^^

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka