evelijnka101 Re: Nietypowe hobby dziewczyn . 21.11.10, 17:03 f1, piłka nożna, siatkówka . kocham to. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
fuck_yea Re: Nietypowe hobby dziewczyn . 21.11.10, 17:17 należę do bractwa rycerskiego i jestem rycerką ; ). a dokładniej wojem ;d. bo robię wikingów Odpowiedz Link Zgłoś
asiula39 Re: Nietypowe hobby dziewczyn . 21.11.10, 17:25 uwielbiam oglądać wrestling. ;] Odpowiedz Link Zgłoś
werka197 Re: Nietypowe hobby dziewczyn . 21.11.10, 17:24 Gry strategiczne ;P Moje 'zle hobby' wedlug mojej rodzicielki Odpowiedz Link Zgłoś
tajemnicza. Re: Nietypowe hobby dziewczyn . 21.11.10, 17:28 rozkrecanie dlugopisow Odpowiedz Link Zgłoś
bazuka Re: Nietypowe hobby dziewczyn . 21.11.10, 17:45 przebije was wszystkich xd Moje hobby to ... QUADY . Typowo nie '' dziewczyńskie '' . To wzieło się poprostu od tego że mój tata mnie nauczył jeździć i tak mnie to w ciągło że do dziś lubię tak zaszaleć Odpowiedz Link Zgłoś
dosia321 Re: Nietypowe hobby dziewczyn . 21.11.10, 17:41 lubię gry dla chłopaków;p Odpowiedz Link Zgłoś
emmaj660 Re: Nietypowe hobby dziewczyn . 21.11.10, 17:43 ja uwielbiam formułe1 F1 Odpowiedz Link Zgłoś
sw33t_girl Re: Nietypowe hobby dziewczyn . 21.11.10, 17:58 Ja kocham motory a zwłaszcza ścigacze jeździć nauczył mnie mój kolega i jestem mu za to wdzięczna na dodatek pasjonuje się też autami wiem o nich prawie wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
suzann. Re: Nietypowe hobby dziewczyn . 21.11.10, 17:55 Piłka nożna. <3 Ale dużo dziewczyn interesuje się tym sportem, więc nie wiem czy to jakieś wyjątkowe hobby. Odpowiedz Link Zgłoś
tigerowa Re: Nietypowe hobby dziewczyn . 28.11.10, 22:16 Zbieram znaczki..nie nie żartuję ;p Ja uwielbiam żużel (na zawsze wierni biało-niebieskim) UNIA LESZNO! <3 Jeździć na crossie oraz quadem ^^ Grać w Stalker, Asassin, GTA, Need for speed, cal of duty oraz mass effect xD Mam starszych braci i stąd te gry xD No i oczywiście Jazda konna<33 Biegi oraz fotografia Odpowiedz Link Zgłoś
thepretty Re: Nietypowe hobby dziewczyn . 21.11.10, 18:03 Lubię żużel też, ale UNIA LESZNO Lubie też jeździć motorem, quadem, na desce. Odpowiedz Link Zgłoś
lady_cat Re: Nietypowe hobby dziewczyn . 21.11.10, 18:08 kocham piłke nożna. może i to nie jest hobbym, bo chyba nie powinno tak to się nazywac, a jednak . może i też to jest popularne i dużo osób to lubi . . . chocby na kotku . ale uwierzcie, że w mojej klasie tylko jedna dziewczyna się na tym zna i jeden chłopak . nikt więcej . Odpowiedz Link Zgłoś
saintdevil Re: Nietypowe hobby dziewczyn . 21.11.10, 18:09 ja? ehm. jazda konna... nie wiem czy to nietypowe hobby ale kocham to! nie mogę żyć bez koni. wiosna 2011 to będzie najlepszy czas w moim życiu - kupuję sobie własnego konia! <3 o taak. mam w domu takiego big quada! również to kocham. zważając na to, że mieszkam na "wsi" więc są tu wspaniałe tereny. ; D Odpowiedz Link Zgłoś
agapi Re: Nietypowe hobby dziewczyn . 21.11.10, 18:12 hobby? hmm... łowienie ryb xD serio, super sprawa. człowiek się odpręża, wycisza... ogólnie jest świetnie, zwłaszcza, kiedy łowi się z jakiejś łódki . Odpowiedz Link Zgłoś
moniaa95 Re: Nietypowe hobby dziewczyn . 21.11.10, 18:14 Sport głównie nożna i ręczna ;D czasami spędzam godziny przed TV i oglądam mecze ! ale i tak oglądania na stadionie nic nie przebije ;D aa no i jeszcze trenuje K1 xD ;D Odpowiedz Link Zgłoś
katniss Re: Nietypowe hobby dziewczyn . 21.11.10, 18:16 Widzę że wiele dziewczyn interesuje się żużlem a przynajmniej tak twierdzi. Mnie to nie kręci. Sport to, jak już, tenis. Ostatnio zaczęłam się interesować bronią palną i białą, ale to raczej tymczasowe hobby. Moją prawdziwą miłością jest antropologia! Jak ja to kocham, mogłabym spędzac dnie i noce, archeologia też naturalnie mnie ciekawi, ale jednak bardziej ciągnie mnie do tego pierwszego. Odpowiedz Link Zgłoś
karla2325 Re: Nietypowe hobby dziewczyn . 21.11.10, 18:21 lubię muzykę heavy-metal, hardcore, rock i bardzooo elektryczne klimaty. nie jara mnie cienki popik, ale z takich zespołów lubię tokio hotel Odpowiedz Link Zgłoś
oliwia003 Re: Nietypowe hobby dziewczyn . 21.11.10, 18:23 hehe,no ja tez jestem takim przykladem dziewczyny z dziwnym hobby w przeciwienstwie do ciebie uwielbiam piłkę nożną a tak dla ciekawostki: ;p kumpel powiedzial mi kiedys: -no nie dziwie ci sie ze lubisz pilke nozna,21 spoconych facetow biegajacych po boisku za pilką... ;p hehe ;p ale ja nie dla tego lubie nożną,to jest poprostu sport ktory mnie przyciaga i co dziwne uwielbiam patrzec jak grają chłopacy (dziewczyny robia to ślamazarnie wręcz;p ) ale sama nie zbyt lubie grac... buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
czekoolada Re: Nietypowe hobby dziewczyn . 21.11.10, 18:25 ja uwielbiam jeździć na snowboardzie i grać w piłkę nożną.^^ jak był mundial to całe dnie siedziałam przed tv. ;d Odpowiedz Link Zgłoś
nastyangel Re: Nietypowe hobby dziewczyn . 21.11.10, 18:25 Kocham piłkę nożną! <3 Odpowiedz Link Zgłoś
peaceandloveex3 kliknij. ;d 21.11.10, 18:26 Może to ne jest tak nietypowe, alee . . . Ja lubię grać w piłkę nożną, koszykówkę i jeździć na desce. ;p Odpowiedz Link Zgłoś
agata373 UNIA LESZNO.! <333 21.11.10, 18:40 Jak już ; pp Dzisiaj byłam w focusie w Zielonej i krzyknęłam "Hej, Unia, hej, Unia! .." ; ]] Hardcore ; d Nie no tylko ludzie patrzyli jaka idiotka Odpowiedz Link Zgłoś
kate__ WWE!! 21.11.10, 18:46 WWE to najlepsza rzecz na świecie! ZAraził mnie tym kuzyn, brat i najlepszy przyjaciel. Oah! Uwielbiam to!! Odpowiedz Link Zgłoś
lol500 Re: Nietypowe hobby dziewczyn . 21.11.10, 18:45 Moje nietypowe hobby to motocykle Uwielbiam na nich jeździć , majstrować przy nich ... Lubię też pomagać przy przygotowaniu samochodu do malowania , typowo męskie zajęcie ^^ Odpowiedz Link Zgłoś