paula03 21.11.10, 16:08 Znacie może jakieś fajne piosenki o miłości ?? Najlepiej o złamanej miłości Nie wiem może był taki wątek Z góry bardzo dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szalony_chomik Re: Piosenki o miłości! ;pp 21.11.10, 16:11 Ashley - "Dwa serca" Taylor Swift-"Love story" i taylor swift white horse. Odpowiedz Link Zgłoś
alexrusso Re: Piosenki o miłości! ;pp 21.11.10, 16:17 jak się nie mylę to takich wątków już było parę mi się podoba bardzo Pectus " oceany " Odpowiedz Link Zgłoś
amela Re: Piosenki o miłości! ;pp 21.11.10, 16:17 nie wiem . stand in the rain jest fajne . c: i ta piosenka z a walk to remember . w ogóle dużo piosenek jest o złamanej miłości . <: Odpowiedz Link Zgłoś
iamvegas Re: Piosenki o miłości! ;pp 21.11.10, 17:24 o takiej niespełnionej śpiewają np. BMTH, ale raczej by ci się nie spodobało, bo to deathcore ;] najpiękniejsza piosenka o miłości, która po prostu mnie rozbraja to chyba 'your guardian angel' the red jumpsuit apparatus. jest cudowna w wersji akustycznej. 'devour' mansona właściwie też zahacza o tę tematykę, ale jak to na mansona przystało, dość specyficznie. świetne jest też 'with the eyes wide shut' blessthefall. nie wiem czy ci się spodobają, bo nie mam pojęcia w jakiej muzyce gustujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
gabi_989 Re: Piosenki o miłości! ;pp 21.11.10, 17:28 Poszukaj na internecie.. chodzi mi o co żebyś wpisała w google i ci dużo się wyświetli takich stronek... Odpowiedz Link Zgłoś
wisienka9 Re: Piosenki o miłości! ;pp 21.11.10, 17:30 Jula - Byłam Asia Ash - Nie ma nas. Odpowiedz Link Zgłoś
pola16 Ashley, Jula... 21.11.10, 17:33 dużo jest ich nie sposób wymienić ich wszystkich... Ostatnio słucham tylko te o tej tematyce wpadając w jeszcze większego doła... Odpowiedz Link Zgłoś