dosia321 22.11.10, 14:06 Potrzebuję kilka piosenek na dyskotekę, takie wiecie dyskotekowe;p Nom...z góry dzięki, i proszę nie usuwajcie tego watka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stupiddreamx3 Re: dyskoteka xd 22.11.10, 14:17 * like G6 * good times * dziunia * pokaż jak się kręcisz * green light : ) Odpowiedz Link Zgłoś
crezyyy Re: dyskoteka xd 22.11.10, 14:32 monday morning coś wolnego dla zakochańców ;p - Virgin - Nie zawiedź mnie Katy perry - hot n cold alemania - Lena aly&aj - like whoa avril lavigne -hot blog27 - princes dream camp rock - hasta lavista dka - tylko ty kochanie eminem - not' a fraid eminem - we made you keri hilson - i like kesha - tik tok lady gaga - alejandro gaga - poker face madagaskar - wyginam śmiało ciało musso - hay Odpowiedz Link Zgłoś
alex95 Re: dyskoteka xd 22.11.10, 14:42 enrique iglesias- like it pitbull- hotel room service pitbull alexandra burke- all night long nelly furtado- jump usher- yeah Usher ft. Pitbull - DJ Got Us Fallin' In Love shakira- loca Odpowiedz Link Zgłoś
cookie18 tuu :D 22.11.10, 14:55 candy girl - wszystko czego dziś chce candy girl - yeah D-Bomb - Bo ja tańczyć chce Toples - Zaproś mnie do swego domu pewex - dziunia masters - żono moja Ramaya - Mężu mój cheryl cole - parachute eminem ft rihanna - i love the way you lie . rihanna ft eminem - i love the way you lie 2 katy perry - california gurls katy perry - firework katy perry - peacock katy perry - waking up in vegas katy perry - hot'n cold katy perry - teenage dream katy perry -i kissed a girl bruno mars - just the way you are mike posner - cooler than me eminem - not afraid lady gaga - bad romance lady gaga - alejandro lady gaga - poker face 50 cent ft ne-yo - baby by me . ne-yo - closer mogłabym tak godzinami wypisywać Odpowiedz Link Zgłoś
pofu ja mam taką piosenkę która rozkręca u nas c.szkołę 22.11.10, 14:59 tak jak w temacie . u nas bardzo rozkręca piosenka "weselny klimat" x DD . fajny jest . ; PP no i loca , shakiry . ; ** weź to . POZDRO , POFU ! ; ** Odpowiedz Link Zgłoś
milenka452 Re: dyskoteka xd 22.11.10, 15:09 afrojack ft. eva simons - take over control Jak na razie tyle mi do głowy przychodzi... Jak coś wymyślę to napisze xD Odpowiedz Link Zgłoś
l.o.v.e Re: dyskoteka xd 22.11.10, 15:15 Only Girl, Dj got Us Falling In Love Again, 10 Minutes, Loca, Waka Waka, Airplanes, Love The Way you lie, Take it off. Odpowiedz Link Zgłoś