riki1246
29.11.10, 18:33
PROSZE POMÓŻCIE
A więc tak na początku zaczyna się to od tego że kiedyś dawno temu no może nie tak dawno bo od września..
Kochałam sie w takim chłopaku.. Filipie.. zaczęło się to nie pamiętam jak ale chyba przez n-k.. rok temu.
Był to mój obiekt westchnień krótko mówiąc.. a teraz jest on obiektem mojej przyjaciółki..
Zerwałam z nim tą '' miłość '' we wrześniu.. o coś się tam '' posprzeczaliśmy '' ...
Ale w środku lub na początku Listopada moja przyjaciółka Sandra się w nim zakochała.. Wywnioskowałam to w niepewności z komentarzy i pinesek na naszej klasie.. praktycznie przy każdym zdjęciu pineska tylko u niej dla Filipa a u niego dla Sandry.. i pod większości zdjęć komentarze typu : super fotka , czadowa fotka , fajnie , super , ekstra i te duperele co nie ??
No ale mało tego później za kilka dni moja '' zagadka '' tak to ujme sie rozwikłała..
Sandra sama się przyznała że zabujała się w Filipie.. Ale nie w tym rzecz..
Rzecz jest w tym.. że ja nie chce aby ona z nim gadała nie wiem czy to zazdrość czy coś ale nie chce.. Boje się że strace najlepszą przyjaciółke.. bo Sandra cały czas o nim gada i w ogóle.. am to serdecznie gdzieś za przeproszeniem.. co mnie obchodzi mój '' eks '' ??
Prosze o propozycje co mam zrobić bo ja nie wiem nie mam pojęcia..
Jak Sandrze wybić z głowy Filipa..
Bo ta '' miłość '' jest bez wzajemności.. czuje to..
a z resztą nie chce aby skończyła tak samo jak ja na łzach..
Jeszcze poprosiła mnie niedawno żebym jej znalazła o czym można gadać z chłopakiem
Z góry dziękuje..
P.s będzie jakaś nagroda