taravende Re: 113 pytań. xd 23.06.11, 15:59 1. Imię: Kamila 2. Kolor włosów: Brąz 3. Kolor oczu: Brązowe 4. Obecny wzrost: 168 cm 5. Okulary/szkła kontaktowe: Okulary do czytania 6. Znak zodiaku: Rak 7. Obecny wiek: 16 8. Rodzeństwo: Justyna i Kornelia(urodzi się w sierpniu) 9. Wiek rodzeństwa: Justyna - 14, Kornelia.... 10. Miejsce zamieszkania: Białystok 11. Tatuaże/piercing: Mam zamiar piercingować się 12. Najlepsza przyjaciółka/przyjaciel: Mam ich kilka, najlepszych na świecie 13. Chłopak/dziewczyna: brak 14. Rodzaj pocałunku: yyyyyyy 15. Hobby: Muzyka, Kick-boxing, Książki 16. Jesteś w centrum uwagi czy 'podpierasz ściany'?: Ani to, ani to 17. Jakim rodzajem samochodu jeździsz?: Uhu, jeszcze trochę mi brakuje do własnego samochodu 18. Jesteś punktualna czy często się spóźniasz?: Często zasypiam 19. Masz prace?: Nie 20. Czy lubisz być pośród ludzi?: Raczej tak 21. Czy kiedykolwiek kochałeś kogoś u kogo nie miałaś żadnych szans: Nie 22. Czy płakałeś kiedy przez kogoś płci przeciwnej?: Nie 23. Czy jesteś teraz samotny?: Nie ;> 24. Czy kiedykolwiek bałeś się, ze nigdy nie weźmiesz ślubu?: Pff, po co mi ślub? 25. Czy chcesz wziąć ślub?: Nie 26. Czy chcesz mieć dzieci?: Raczej nie ULUBIONE: 27. Pokój: Nie chce mi sie opisywac...jest czerwony 28. Rodzaj muzyki: Ogolnie to rock i metal 29. Piosenka: Obecnie Saint Vitus - I Bleed Black 30. Wspomnienie: "Kurwa, moje pole!" 31. Dzień tygodnia: Piątek 32. Kolor: Czarny, granatowy, czerwony 33. Perfum albo woda kolońska: Jakiś Pur Blanca 34. Kwiat: Tulipan 35. Miesiąc: Lipiec 36. Gazeta: Fakt CZY ROBIŁEŚ TO W CIĄGU OSTATNICH 48 GODZIN: 37. Płakałeś: Nie 38. Kupiłeś coś: Coca-Colę 39. Źle się czułeś (fizycznie): Tak 40. Śpiewałeś: Nie 41. Powiedziałeś 'Kocham Cię': Nie 42. Chciałeś komuś powiedzieć, że kogo kochasz, ale nie zrobiłeś tego: Nie 43. Poznałeś kogoś nowego: Nie 44. Ruszyłeś się: Tak 45. Miałeś poważną rozmowę: Nie 46. Piłeś/paliłeś: Nie 47. Przytuliłeś kogoś: Tak 48. Pocałowałeś kogoś: Nie 49. Kłóciłeś się z rodzicami: Nie 50. Marzyłeś o osobie, z którą nie możesz być: Nie W PRZYSZŁOŚCI: 51. Co będziesz robić jak dorośniesz: Wyrusze w podroz dookola swiata 52. Gdzie będziesz żył: Wszedzie 53. Czy chcesz mieć dzieci: Nie za bardzo 54. Jeżeli tak, ile: - 55. Jak byś je nazwał: - TO CZY TO: 56. Coca Cola/Pepsi: Bez roznicy 57. Długopis/ołówek: Olowek 58. Wanilia/czekolada: Czekolada 59. Przytulenie/pocałunek: Przytulenie 60. Światło włączone/wyłączone: Wyłączone 61. Ciemny/jasny: Ciemny 62. Róża/lilia: Róża 63. McDonalds/Burger King: McDonalds 64. Sandały/buty: Buty 65. CD/kaseta: CD 66. Skittles/M&M's: Obojetne 67. Bogaty&nieszczęśliwy/szczesliwy&biedny: Mam to gdzies ULUBIONE: 68. Jedzenie: Babci <3 69. Zespół: Obecnie najlepszy: PANTERA 70. Film: KAC VEGAS ROCKS! 71. Program telewizyjny: Rzadko ogladam TV, jak juz cos to moze byc MTV... 72. Napój: Herbatka 73. Temat do rozmowy: Wszystko 73. Nauczyciel: Najlepszy jest pan Edmund! 74. Rodzaj sklepu: Monopolowy 75. Stacja radiowa: Nie mam 76. Książka: Obecnie "Desperacja" 77. Święto: Nie lubie swiat 78. Sport: Kick-boxing 79. Fast Food: McDonalds i KFC 80. Kolor do ubierania: ym, wszystkie ciemne 81. Liczba: 4 82. Smak lodów: Czekoladowy CZY KIEDYKOLWIEK: 83. Farbowałeś włosy: Nie 84. Wdałeś się w bójkę (ile razy): A licza sie te dla jaj? 85. Zostałeś w domu w sobotę: No 86. Miałeś problemy z policja: Nie 87. Okradłeś kogoś: Nie o.O 88. Złamałeś kość: Raz 89. Zasnąłeś na lekcji: No pewnie 90. Poszedłeś do wiezienia: Nie 91. Byłeś w szpitalu: Taaa 92. Pocałowałeś kogoś tej samej płci: Jeszcze nie 93. Zgubiłeś się na wakacjach: Nie 94. Miałeś samochodu: Ne 95. Pragnąłeś być starszy/młodszy: Starsza 96. Paliłeś: Tak 97. Piłeś: Tak 98. Uważałeś, ze jesteś atrakcyjny: Jestem zajebista 99. Uważałeś, ze jesteś fajny: Jestem zajebista 100. Co robiłeś wczoraj: Spotkalam sie ze znajomymi, bylam na miescie, zawiozlam kopie swiadectwa itd. do szkoly... 101. Co robiłeś dzisiaj: Zjadlam i usiadlam na kompie 102. Co będziesz robić jutro: Bede pewnie grac w kosza^^ 103. Co robisz w tym tygodniu: Za dlugo wypisywac 104. Co robiłeś w zeszłym tygodniu: Nic specjalnego 105. Co zrobisz kiedy to się skończy: RZECZY, KTÓRE ROBIŁEŚ OSTATNIO 106. Rzecz, którą jadłeś: Schabowy 107. Rzecz, którą ostatnio piłeś: Cola 108. Piosenka, którą słyszałeś: "Sulfur" Katatonii 109. Program jaki oglądałeś: Cos na TVN 110. Osoba, którą widziałeś: Babcia 111. Osoba, która dzwoniła do ciebie: Mama 112. Osoba, do której ty dzwoniłeś: Nikt 113. Osoba, którą przytulałeś: Siostra Odpowiedz Link Zgłoś
panterowataa Re: 113 pytań. xd 23.06.11, 20:33 1. Imię: Aleksandra. 2. Kolor włosów: Obecnie czerwone xD. 3. Kolor oczu: Zielone. 4.Obecny wzrost: 169cm. 5. Okulary/szkła kontaktowe: od czasu do czasu noszę okulary xD. 6. Znak zodiaku: Rak. 7. Obecny wiek: hahaha się ma te wiosenki ;D. 8. Rodzeństwo: brat Łukasz. 9. Wiek rodzeństwa: 23 lata. 10. Miejsce zamieszkania: Elbląg. 11. Tatuaże/piercing: kolczyk w pępku kiedyś, teraz przymierzam się do kolczyka w wardze ;p. 12. Najlepsza przyjaciółka/przyjaciel: Agata. 13. Chłopak/dziewczyna: hmmm... obecnie brak. 14. Rodzaj pocałunku: po francusku ;D. 15. Hobby: muzyka, taniec, zwierzaki ;D, 16. Jesteś w centrum uwagi czy 'podpierasz ściany'?: Zależy kiedy xD. 17. Jakim rodzajem samochodu jeździsz?: Różniaste, znajomi mają różne auta ;p. 18. Jesteś punktualna czy często się spóźniasz?: Zdecydowanie punktualna jak się z kimś umawiam to zawsze jestem o tej o której się umówiłam. 19. Masz prace?: Nie ;p. 20. Czy lubisz być pośród ludzi?: Jasne, że tak ;pp. 21. Czy kiedykolwiek kochałeś kogoś u kogo nie miałaś żadnych szans: Nie. 22. Czy płakałeś kiedy przez kogoś płci przeciwnej?: Tak. 23. Czy jesteś teraz samotny?: Zależy w jakim sensie xD. Jeśli chodzi o chłopaka to nie mam, a jeśli o przyjaciół to na pewno nie jestem samotna . 24. Czy kiedykolwiek bałeś się, ze nigdy nie weźmiesz ślubu?: Nie ;p. 25. Czy chcesz wziąć ślub?: Kiedyś tak. 26. Czy chcesz mieć dzieci?: Na pewno tak ;p. ULUBIONE: 27. Pokój: nie chce mi się opisywać xD. 28. Rodzaj muzyki: Oj najróżniejsza ;p jestem otwarta na nowe rodzaje, ale preferuje, pop, rock ostry i łagodniejszy, latino pop i wiele, wiele innych co mi wpadnie w ucho to już w nim zostaje . 29. Piosenka: Oj ciężko wybrać, ale takie moje obecnie ulubione to: Rise Against "Behind Closed Doors" i "Blood to bleed", Rihanna "Man Down", Jennifer Lopez "I'm into you", "Papi" i "On the floor" no i oczywiście Stachursky "Czuję i wiem" i "Jesteś moim przeznaczeniem" . Ale jest ich zupełnie więcej ;DD. 30. Wspomnienie: Oj dużo przyjemnych <3 31. Dzień tygodnia: Piątek XD. 32. Kolor: niebieski, fioletowy, czarny, czerwony, zielony. 33. Perfum albo woda kolońska: Ciężko by wybrać xD. 34. Kwiat: Róża. 35. Miesiąc: Czerwiec, lipiec, sierpień ;D i STYCZEŃ! ;D;D;D 36. Gazeta: jakaś by się pewnie znalazła ;D CZY ROBIŁEŚ TO W CIĄGU OSTATNICH 48 GODZIN: 37. Płakałeś: Tak. 38. Kupiłeś coś: hmm... piwo i fajki xD. 39. Źle się czułeś (fizycznie): Nie. 40. Śpiewałeś: Oj tak ;D. 41. Powiedziałeś 'Kocham Cię': Tak. 42. Chciałeś komuś powiedzieć, ze kogo kochasz, ale nie zrobiłeś tego: Tak. 43. Poznałeś kogoś nowego: Nie ;p. 44. Ruszyłeś się: Tak. 45. Miałeś poważną rozmowę: Nie. 46. Piłeś/paliłes: Oł taaaak ;DDDD. 47. Przytuliłeś kogoś: Tak. 48. Pocałowałeś kogoś: Niee ;p. 49. Kłóciłeś się z rodzicami: Nie. 50. Marzyłeś o osobie, z którą nie możesz być: hmmm... Nieee ;p. W PRZYSZŁOŚCI: 51. Co będziesz robić jak dorośniesz: Pracować ;D. 52. Gdzie będziesz żył: Za granicą - Holandia może ;p. 53. Czy chcesz mieć dzieci: Tak. 54. Jeżeli tak, ile: Dwójkę . 55. Jak byś je nazwał: Dziewczynkę - Maria Antonina, gdyby były dwie to jedną Maria a drugą Antonina a chłopca to pewnie Michał albo Jakub . TO CZY TO: 56. Coca Cola/Pepsi: PIWO! ;D. Ale pytanie odnosi się do coca coli albo pepsi to powiem szczerze, że to i to lubię ;D. 57. Długopis/ołówek: Długopis. 58. Wanilia/czekolada: Czeeekolada ;D. 59. Przytulenie/pocałunek: Pocałunek . 60. Światło włączone/wyłączone: Wyłączone. 61. Ciemny/jasny: Ciemny. 62. Róża/lilia: Róża. 63. McDonalds/Burger King: McDonald's. 64. Sandały/buty: Buty. 65. CD/kaseta: CD. 66. Skittles/M&M's: M&M's 67. Bogaty&nieszczęśliwy/szczesliwy&biedny: Zależy ;p. ULUBIONE: 68. Jedzenie: piersi z kurczaczka ;D. 69. Zespół: Rise Against, Limp Bizkit, Bullet For My Valentine, i RBD ;D. 70. Film: " Powiedz tak ", " Szkoła Uczuć ", "Kiler", "Sara", " Agenci bardzo specjalni ". 71. Program telewizyjny: " Cukiernicy na start " ;DD. 72. Napój: różniaste ;p. 73. Temat do rozmowy: moda, imprezy, faceci ;D 73. Nauczyciel: A był taki jeden w gimnazjum jeszcze. Mój wychowawca uczył nas przez rok bo zastępował wcześniejszą wychowawczynię ale Pan Łukasz był NAJLEPSZY!!! Takiego nauczyciela to na rękach nosić ;* Tęskno mi za nim . 74. Rodzaj sklepu: Zdecydowanie z ciuchami ;p. 75. Stacja radiowa: RMF FM i ZET. 76. Książka: Paulo Coelho "Alchemik". 77. Święto: Wigilia i Boże Narodzenie ;p. 78. Sport: siatkówka ;p. 79. Fast Food: McDonald's i różne pizzerie ;p. 80. Kolor do ubierania: Czarny, granatowy, różowy, fioletowy ;p. Różne nooo ;p. 81. Liczba: 6 i 9 ;p. 82. Smak Lodów: Czekoladowy, waniliowy, truskawkowy, malinowy, adwokat xD. CZY KIEDYKOLWIEK: 83. Farbowałeś włosy: o matko i to nie raz ;DDD. 84. Wdałeś się w bójkę (ile razy): Oj trochę ich było ;D. 85. Zostałeś w domu w sobotę: No jasne xDD 86. Miałeś problemy z policja: Nie. 87. Okradłeś kogoś: Nie mam lepkich rąk. 88. Złamałeś kość: Nie. 89. Zasnąłeś na lekcji: hahaha oj tak xD. 90. Poszedłeś do wiezienia: buhahahaha NIE ;P. 91. Byłeś w szpitalu: Tak i to nie jeden raz ;p. 92. Pocałowałeś kogoś tej samej płci: Zdarzyło się. Zabronione? ;p. 93. Zgubiłeś się na wakacjach: Jeszcze nie ;p. 94. Miałeś samochodu: Nie. 95. Pragnąłeś być starszy/młodszy: Starsza ale to kiedyś xD. 96. Paliłeś: Palę ;p. 97. Piłeś: Piję ;p. 98. Uważałeś, ze jesteś atrakcyjny: No pewnie ;p. 99. Uważałeś, ze jesteś fajny: No jasne ;p. 100. Co robiłeś wczoraj: Opijałam wakacje ;p. 101. Co robiłeś dzisiaj: Leniuchowałam ;D. 102. Co będziesz robić jutro: Coś się wymyśli ;D. 103. Co robisz w tym tygodniu: Dużo rzeczy ;p. 104. Co robiłeś w zeszłym tygodniu: Oj no porabiało się to i tamto ;D. 105. Co zrobisz kiedy to się skończy: Hahaha będę się śmiała, że już się skończyło ;p. RZECZY, KTÓRE ROBIŁEŚ OSTATNIO 106. Rzecz, którą jadłeś: Ciastka ;p. 107. Rzecz, którą ostatnio piłeś: Coca cola. 108. Piosenka, którą słyszałeś: "Jesteś moim przeznaczeniem". 109. Program jaki oglądałeś: TVP 2 " Bethoven " leciał ;D. 110. Osoba, którą widziałeś: Brat, bratowa, mama i tata ;D. 111. Osoba, która dzwoniła do ciebie: Akurat nikt nie dryndał ;p. 112. Osoba, do której ty dzwoniłeś: Nie dzwoniłam ;D. 113. Osoba, którą przytulałeś: Przyjaciółka i koty ;ddd. Odpowiedz Link Zgłoś
xmissnothing Re: 113 pytań. xd 12.07.11, 19:11 1. Imię: Joanna. 2. Kolor włosów: Blond. 3. Kolor oczu: Brązowo-zielone. 4. Obecny wzrost: 160? 5. Okulary/szkła kontaktowe: Nie potrzebuję. 6. Znak zodiaku: Byk. 7. Obecny wiek: 15. 8. Rodzeństwo: Jedynaczka. 9. Wiek rodzeństwa: - 10. Miejsce zamieszkania: - 11. Tatuaże/piercing: - 12. Najlepsza przyjaciółka/przyjaciel: Marta, Klaudia. 13. Chłopak/dziewczyna: Nie mam. 14. Rodzaj pocałunku: No nie wiem.. 15. Hobby: Nauka języków. 16. Jesteś w centrum uwagi czy 'podpierasz ściany'?: Kiedyś zawsze centrum, ale teraz nie lubię być w centrum zainteresowania, wole być "niewidzialna". 17. Jakim rodzajem samochodu jeździsz?: Ja się nie znam. 18. Jesteś punktualna czy często się spóźniasz?: Spóźnialska od zawsze. 19. Masz prace?: Nie. 20. Czy lubisz być pośród ludzi?: Zależy kiedy i jacy ludzie. 21. Czy kiedykolwiek kochałeś kogoś u kogo nie miałaś żadnych szans: Tak. 22. Czy płakałeś kiedy przez kogoś płci przeciwnej?: Tak. 23. Czy jesteś teraz samotny?: W jakim sensie? 24. Czy kiedykolwiek bałeś się, ze nigdy nie weźmiesz ślubu?: Nie wiem, nie myślę o tym nawet jeszcze. 25. Czy chcesz wziąć ślub?: Nie wiem. 26. Czy chcesz mieć dzieci?: Nie. ULUBIONE: 27. Pokój: Jak pokój, kwadratowy jest. I takie tam. 28. Rodzaj muzyki: Rock. 29. Piosenka: Trudno wybrać. 30. Wspomnienie: Ciekawe. 31. Dzień tygodnia: Który jest dziś? Wtorek. Ulubiony? Piątek. 32. Kolor: Czarny, beżowy, brązowy, biały, czerwony, niebieski, etc. 33. Perfum albo woda kolońska: Zależy. 34. Kwiat: Obojętnie. 35. Miesiąc: Grudzień. 36. Gazeta: Vogue. CZY ROBIŁEŚ TO W CIĄGU OSTATNICH 48 GODZIN: 37. Plakales: Nie. 38. Kupiłeś cos: Stoje kąpielowe. 39. Źle się czułeś (fizycznie): Tak. 40. Śpiewałeś: Tak. 41. Powiedziałeś 'Kocham Cię': Nie. 42. Chciałeś komuś powiedzieć, ze kogoś kochasz, ale nie zrobiłeś tego: Nie. 43. Poznałeś kogoś nowego: Tak. 44. Ruszyłeś się: Tak. 45. Miałeś poważną rozmowę: Nie. 46. Piłeś/paliłes: Tak, tak. 47. Przytuliłeś kogoś: Nie. 48. Pocałowałeś kogoś: Nie. 49. Kłóciłeś się z rodzicami: Tak. 50. Marzyłeś o osobie, z którą nie możesz być: Tak. W PRZYSZŁOŚCI: 51. Co będziesz robić jak dorośniesz: Prawnik. 52. Gdzie będziesz żył: UK. 53. Czy chcesz mieć dzieci: Nie. 54. Jeżeli tak, ile: - 55. Jak byś je nazwał: - TO CZY TO: 56. Coca Cola/Pepsi: Coca cola. 57. Długopis/ołówek: Ołówek. 58. Wanilia/czekolada: Wanilia. 59. Przytulenie/pocałunek: Pocałunek. 60. Światło włączone/wyłączone: Włączone. 61. Ciemny/jasny: Jasny. 62. Róża/lilia: Lilia. 63. McDonalds/Burger King: McDonalds. 64. Sandały/buty: Buty. 65. CD/kaseta: CD. 66. Skittles/M&M's: Skittels. 67. Bogaty&nieszczęśliwy/szczesliwy&biedny: Bogaty i nieszczęśliwy. Niestety. ULUBIONE: 68. Jedzenie: Głodówka, nie myślę o jedzeniu. 69. Zespół: The pretty reckless. 70. Film: Ostatnia piosenka, Diabeł ubiera się u Prady. 71. Program telewizyjny: Kourtney & Kim take New York. 72. Napój: Herbata mrożona. 73. Temat do rozmowy: To zależy.. 74. Nauczyciel: Od historii i wosu. 75. Rodzaj sklepu: Księgarnia i z ubraniami. 76. Stacja radiowa: Eska, 77. Książka: Ostatnia piosenka. 78. Święto: Totalnie Boże Narodzenie. 79. Sport: Jazda konna, siatkówka. 80. Fast Food: Fuj. 81. Kolor do ubierania: Beżowy, czarny, czerwony, niebieski, biały, brązowy. 82. Liczba: 1, 27, 5. 83. Smak Lodów: Jogurtowy. CZY KIEDYKOLWIEK: 84. Farbowałeś włosy: Nie. 85. Wdałeś się w bójkę (ile razy): Nie. 86. Zostałeś w domu w sobotę: Tak. 87. Miałeś problemy z policja: Nie. 88. Okradłeś kogoś: Nie. 89. Złamałeś kość: Nie. 90. Zasnąłeś na lekcji: Tak. 91. Poszedłeś do wiezienia: TAK, OCZYWIŚCIE. Nie. 92. Byłeś w szpitalu: U kogoś w odwiedzinach tak, sama z jakimś uszkodzeniem czy coś, nie. 93. Pocałowałeś kogoś tej samej płci: Tak. 94. Zgubiłeś się na wakacjach: Nie. 95. Miałeś samochód: Mój własny? Nie. Rodzice? Tak. 96. Pragnąłeś być starszy/młodszy: Nie mam być od kogo, nie mam rodzeństwa. 97. Paliłeś: Tak. 98. Piłeś: Tak. 99. Uważałeś, ze jesteś atrakcyjny: Nie. 100. Uważałeś, ze jesteś fajny: Tak. 101. Co robiłeś wczoraj: Byłam na imprezie. 102. Co robiłeś dzisiaj: Oglądałam telewizję, leżałam w łózku. 103. Co będziesz robić jutro: Idę na dwór. 104. Co robisz w tym tygodniu: Jeszcze do końca nie wiem. 105. Co robiłeś w zeszłym tygodniu: Imprezowałam. 106. Co zrobisz kiedy to się skończy: Kiedy skończy się co? RZECZY, KTÓRE ROBIŁEŚ OSTATNIO 107. Rzecz, którą jadłeś: Nic. 108. Rzecz, którą ostatnio piłeś: Woda. 109. Piosenka, którą słyszałeś: Goin' down. 110. Program jaki oglądałeś: E! 111. Osoba, którą widziałeś: Kolega. 112. Osoba, która dzwoniła do ciebie: Siostra przyjaciółki. 113. Osoba, do której ty dzwoniłeś: Kolega. 114. Osoba, którą przytulałeś: Nikt. Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczna... Re: 113 pytań. xd 13.07.11, 20:35 1.Weronika 2.ciemny blond 3.niebieskie 4.175cm 5.nie 6.ryba 7.14 8.nie mam 9.--- 10.zst 11.pircing 12.Ola 13.chłopak <3 14.francuski <3 15.zwierzęta, muzyka..... 16.różnie, ale raczej centrum uwagi 17.tak jak ty, nie mam swojego, ale rodzice mają dwa 18.raczej punktualna 19.nie 20.tak 21.raczej nieeeee 22.tak 23.nie 24.aaa.... bałam, ale teraz się nie boję, z wiekiem przeszło 25.sama nie wiem, może w dalekiej przyszłości....... 26.tak, ale w przyszłości ! 27.łóżko, ogromna szafa, biurko, krzesło, półki, a drugi to: łóżko, 2 biurka, krzesło, półki, meble... 28.przeróżne gatunki ! nie mam jednego 29.chyba nie mam ulubionej 30.dużo ich...... <333 31.piątek 32.prawie wszystkie 33.mam ich kilka.... 34.chyba jednak będzie to róża.. <3 35.czerwiec-lipiec 36.nie mam ulubionej, rzadko je czytam... 37.nie 38.papierosy i żelki 39.tak, chora jetsem 40.tak 41.tak 42.nie 43.tak 44.tak 45.nie 46.paliłam 47.tak 48.nie moje kochanie mieszka daleko ode mnie 49.nie 50.nie 51.lekarz weterynarii 52.tu gdzie teraz, albo we wrocławiu, a z resztą skąd to mam wiedzieć 53.w przyszłości pewnie, że tak 54.1-2 55.chłopak: Fabian, dziewczynka: Julka, podoba mi się jeszcze kilka, więc mam mały wybór....... 56.pepsi 57.długopis 58.czekolada 59.pocałunek 60.wyłączone 61.ciemny 62.róża 63.McDonalds 64.buty!!! 65.CD 66.skittels!!! <3 67.a kto by nie wolał?! 68.placki ziemniaczane <3 69.nie mam ulubionego 70.jest ich wiele 71.nie mam ulubionego 72.ehm....też lubię pomarańczowy.... 73. ??? 74.z ubraniami, kto ich nie lubi ? 75.nie mam ulubionej 76.''Ten obcy'' 77.Boże Narodzenie 78.nie mam ulubionego 79.KFC 80.ehm.... czarny, niebieski, biały, różowy.......... 81.7 82.waniliowy, czekoladowy i kaktusowy mmmmm pycha ! <3 83.nie 84.tak, nie wiem, nie liczę 85.tak 86.nie 87.nie 88.nie 89.nie, ale gdyby nie moja koleżanka...... 90.nie 91.nie 92.nie 93.nie 94.nie 95.tak 96.tak 97.tak 98.aa........ tak 99.aa........ też tak 100.na działkach siedziłam..... 101.u kolegi byłam... 102.idę do tego samego kolegi, u którego byłam dzisiaj... 103.ojjj mam wszystko wymieniać ??! 104.w niemczech byłam ......... 105.pójdę coś zjeść !!! 106.naleśniki 107.sok z czarnej porzeczki 108.nie znam tytułu, ale fajna była.... 109.TVN 110.mama 111.Ola (przyjaciółka) 112.mam puste konto, zresztą jak zawsze 113.kolegę, na dowidzenia żeby było jasne a już myślała, że tego nie skończe !!! Odpowiedz Link Zgłoś
fresa. Re: 113 pytań. xd 13.07.11, 21:03 1. Imię: Paulina 2. Kolor włosów: ciemny brąz 3. Kolor oczu: Niebieskie 4.Obecny wzrost: 167 cm 5. Okulary/szkła kontaktowe: szkła kontaktowe 6. Znak zodiaku: Panna 7. Obecny wiek: 14,5 8. Rodzeństwo: brat starszy 9. Wiek rodzeństwa: 19 l. 10. Miejsce zamieszkania: Lublin 11. Tatuaże/piercing: nie mam 12. Najlepsza przyjaciółka/przyjaciel: Emila i Monika 13. Chłopak/dziewczyna: brak 14. Rodzaj pocałunku: Pocałunkowy ;P 15. Hobby: muzyka, zwierzęta, TANIEC 16. Jesteś w centrum uwagi czy 'podpierasz ściany'?: zależy kiedy ;p 17. Jakim rodzajem samochodu jeździsz?: Nie mam swojego samochodu, ale rodzice mają 18. Jesteś punktualna czy często się spóźniasz?: punktualna 19. Masz prace?: Niee 20. Czy lubisz być pośród ludzi?: Pewnie 21. Czy kiedykolwiek kochałeś kogoś u kogo nie miałaś żadnych szans: Tak 22. Czy płakałeś kiedy przez kogoś płci przeciwnej?: Tak 23. Czy jesteś teraz samotny?: trochę 24. Czy kiedykolwiek bałeś się, ze nigdy nie weźmiesz ślubu?: nie 25. Czy chcesz wziąć ślub?: tak 26. Czy chcesz mieć dzieci?: tak ULUBIONE: 27. Pokój: nie chcę mi się opisywać 28. Rodzaj muzyki: Rock, Rap 29. Piosenka: Trudno wybrać 30. Wspomnienie: Fajne 31. Dzień tygodnia: Sobota 32. Kolor: Czarny, czerwony, różowy 33. Perfum albo woda kolońska: Dużo 34. Kwiat: Róża 35. Miesiąc: Czerwiec 36. Gazeta: Bravo Sport CZY ROBIŁEŚ TO W CIĄGU OSTATNICH 48 GODZIN: 37. Plakales: Nie 38. Kupiłeś cos: nie 39. Źle się czułeś (fizycznie): Nie 40. Śpiewałeś: Tak 41. Powiedziałeś 'Kocham Cię': Nie 42. Chciałeś komuś powiedzieć, ze kogo kochasz, ale nie zrobiłeś tego: Nie 43. Poznałeś kogoś nowego: Nie 44. Ruszyłeś się: Tak 45. Miałeś poważną rozmowę: Nie 46. Piłeś/paliłes: nie 47. Przytuliłeś kogoś: Nie 48. Pocałowałeś kogoś: Nie 49. Kłóciłeś się z rodzicami: tak 50. Marzyłeś o osobie, z którą nie możesz być: Nie W PRZYSZŁOŚCI: 51. Co będziesz robić jak dorośniesz: nie wiem 52. Gdzie będziesz żył: za granicą 53. Czy chcesz mieć dzieci: tak 54. Jeżeli tak, ile: 2 55. Jak byś je nazwał: nie zastanawiam się TO CZY TO: 56. Coca Cola/Pepsi: Pepsi 57. Długopis/ołówek: Długopis 58. Wanilia/czekolada: Wanilia lepsza 59. Przytulenie/pocałunek: Pocalunek 60. Światło włączone/wyłączone: Wyłączone 61. Ciemny/jasny: Ciemny 62. Róża/lilia: Róża 63. McDonalds/Burger King: McDonalds 64. Sandały/buty: Buty 65. CD/kaseta: CD 66. Skittles/M&M's: Skittels 67. Bogaty&nieszczęśliwy/szczesliwy&biedny: A ja wolę bogatego i szczęśliwego, cha! ULUBIONE: 68. Jedzenie: spaghetti, pizza 69. Zespół: Nie mam tego jedynego 70. Film: saga Zmierzch 71. Program telewizyjny: Brak 72. Napój: Pepsi albo sok pomarańczowy 73. Temat do rozmowy: nie wiem 73. Nauczyciel: żaden 74. Rodzaj sklepu: z kosmetykami 75. Stacja radiowa: Eska 76. Książka: dużo 77. Święto: Boże Narodzenie 78. Sport: piłka nożna, siatka 79. Fast Food: McDonalds i KFC 80. Kolor do ubierania: Czarny i czerwony i różowy 81. Liczba: 6 82. Smak Lodów: truskawka CZY KIEDYKOLWIEK: 83. Farbowałeś włosy: szamponetką 84. Wdałeś się w bójkę (ile razy): dużo 85. Zostałeś w domu w sobotę: Pewnie 86. Miałeś problemy z policja: Nie 87. Okradłeś kogoś: Nie jestem złodziejką 88. Złamałeś kość: nie 89. Zasnąłeś na lekcji: Tak 90. Poszedłeś do wiezienia: Nie 91. Byłeś w szpitalu: podczas narodzin .. 92. Pocałowałeś kogoś tej samej płci: Nie, chyba że mamę, babcię albo siostrę 93. Zgubiłeś się na wakacjach: Nie 94. Miałeś samochodu: Ne 95. Pragnąłeś być starszy/młodszy: Starsza, o tak! 96. Paliłeś: Nie 97. Piłeś: Tak 98. Uważałeś, ze jesteś atrakcyjny: Jasne 99. Uważałeś, ze jesteś fajny: Jasne 100. Co robiłeś wczoraj: nie pamiętam 101. Co robiłeś dzisiaj: po dworze chodziłam 102. Co będziesz robić jutro: Nie wiem, nie mam grafiku 103. Co robisz w tym tygodniu: Dużo reczy 104. Co robiłeś w zeszłym tygodniu: Dużo rzeczy 105. Co zrobisz kiedy to się skończy: Wreszcie przestanę myśleć o tych głupich pytaniach końcowych ;/ RZECZY, KTÓRE ROBIŁEŚ OSTATNIO 106. Rzecz, którą jadłeś: naleśniki 107. Rzecz, którą ostatnio piłeś: herbata 108. Piosenka, którą słyszałeś: Smells like spirit 109. Program jaki oglądałeś: TV4 110. Osoba, którą widziałeś: tata 111. Osoba, która dzwoniła do ciebie: Przyjaciółka 112. Osoba, do której ty dzwoniłeś: Nikt 113. Osoba, którą przytulałeś: przyjaciółka Odpowiedz Link Zgłoś
ecia22100 Re: 113 pytań. xd 09.08.11, 18:12 1 emi 2 brąz 3 brąz 4 164 5 nieee 6 waga 7 13 8 wolenie mówić ale niestety... 9 19, 23, 24 10 zapomniałam... 11 ta jasne 12 ola 13 brak 14 żal 15 nie mam 16 centrum 17 18 19 20 21 22 23 Odpowiedz Link Zgłoś
luuluu Re: 113 pytań. xd 10.08.11, 11:47 ale to długie ;O Imię : Karolcia <3 Kolor włosów : niespotykany ciemny brąz Kolor oczu : zielono - złote Obecny wzrost : tak jakoś 160 cm ;D Okulay/szkła : nie posiadam ;D Znak zodiaku : Panna<3 Obecny wiek : za kilka dni skończę lat 14 i będę słiit piętnastką <3 Rodzeństwo : starszy braat Wiek rodzeństwa : 18 lat Miejsce zamieszkania : nei podam ;DD Tatuaże/piercing : po 1 kolczyku w uszach , mam zamiar mieć w pępku i chciałabym tatuaż z henny Najlepsza przyjaciółka : Alicja <3 Chłopak : nie posiadaam .. ale chciałabym ! ;< Rodzaj pocałunku : aha? wtf ?! Hobby : muzyka , fotograafia , konie , sztukaa Centrum/podpieranie ścian : nie jestem w centrum raczej ;P Samochód : rodzice mają Nissana ;DD taki fajny , srebrny ;D Punktualna : staram się być , nie nawidzę być spóźniona , ale to zależy ;D Praca : nie posiadam ;D Lubisz być pośród ludzi : zależy pośród jakich ;D Czy kiedykolwiek kochałeś kogoś u kogo nie miałaś żadnych szans : ee nie ;D . Czy płakałeś kiedy przez kogoś płci przeciwnej? : tak czy jesteś samotny teraz : no tak troche ;D ślub : nie boję się tego że nie wezmę , czekam na tego jedynego tak , chcę wziąć ślub , tak chcę mieć dzieci kiedyś. sorki , nie chce mi sie dalej wypełniać Odpowiedz Link Zgłoś
miley138 Re: 113 pytań. xd 10.08.11, 13:13 [i]1. Imię: Aleksandra 2. Kolor włosów: Blond. 3. Kolor oczu: Niebieskie.163 5. Okulary/szkła kontaktowe: Nie posiadam :] 6. Znak zodiaku: Strzelec. 7. Obecny wiek: 14 [ jeszcze ;/ ] 8. Rodzeństwo: żałosne rodzeństwo raczej - Mikołaj 9. Wiek rodzeństwa: 11l. 10. Miejsce zamieszkania: Warszawa 11. Tatuaże/piercing: Tatuażu nie mam, natomiast mam 7 dziurek w uszach ) 12. Najlepsza przyjaciółka/przyjaciel: - 13. Chłopak/dziewczyna: - 14. Rodzaj pocałunku: - 15. Hobby: Jazda na rolkach, muzyka, zwierzęta, książki i seriale o wampirach ^^ 16. Jesteś w centrum uwagi czy 'podpierasz ściany'?: Centrum 17. Jakim rodzajem samochodu jeździsz?: Nie mam swojego samochodu, ale rodzice mają trzy. 18. Jesteś punktualna czy często się spóźniasz?: Na lekcje ( do szkoły idę jak na spacer xD ) wiecznie spóźniona, a tak poza tym trochę ;] 19. Masz prace?: Niee 20. Czy lubisz być pośród ludzi?: Zależy. 21. Czy kiedykolwiek kochałeś kogoś u kogo nie miałaś żadnych szans: Nie. Niemożliwe. 22. Czy płakałeś kiedy przez kogoś płci przeciwnej?: Niggdy! 23. Czy jesteś teraz samotny?: Tak 24. Czy kiedykolwiek bałeś się, ze nigdy nie weźmiesz ślubu?: Ja nie mam się czego bać, nie chcę męża... Może zmienię zdanie, ale na razie nie obchodzi mnie mąż. :] 25. Czy chcesz wziąć ślub?: Kiedyś tak 26. Czy chcesz mieć dzieci?: Boję się porodu ULUBIONE: 27. Pokój: zielono-niebieskie ściany, drewniane meble ( łóżko, biurko, komoda, regał itp.) mam duuużo miśków, które leżą na dwóch ostatnich półkach regału i mój pies je gryzie, na trzech wyżej książki 28. Rodzaj muzyki: Pop, R&B, Country 29. Piosenka: Trudno wybrać. 30. Wspomnienie: Fajne 31. Dzień tygodnia: Piątek ;DD 32. Kolor: Odcienie niebieskiego, zielonego i czerwonego, pomarańczowy i fioletowy 33. Perfum albo woda kolońska: Nie specjalnie, przepadam za perfumami :pp 34. Kwiat: Szczerze mówiąc nigdy się na tym nie zastanawiałam; Ważne, żeby był prawdziwy 35. Miesiąc: Grudzeeiń serce 36. Gazeta: Bravo CZY ROBIŁEŚ TO W CIĄGU OSTATNICH 48 GODZIN: 37. Plakales: Tak 38. Kupiłeś cos: Nie 39. Źle się czułeś (fizycznie): Nie 40. Śpiewałeś: Tak 41. Powiedziałeś 'Kocham Cię': Nie 42. Chciałeś komuś powiedzieć, ze kogo kochasz, ale nie zrobiłeś tego: Nie 43. Poznałeś kogoś nowego: Tak ( więcej niż dwa dni ) 44. Ruszyłeś się: Tak 45. Miałeś poważną rozmowę: Nie 46. Piłeś/paliłes: Tak, wode Zywiec Zdrój xD 47. Przytuliłeś kogoś: Nie 48. Pocałowałeś kogoś: Nie 49. Kłóciłeś się z rodzicami: Nie 50. Marzyłeś o osobie, z którą nie możesz być: Nie W PRZYSZŁOŚCI: 51. Co będziesz robić jak dorośniesz: Może wnętrza projektować xD 52. Gdzie będziesz żył: Nigdy się nad tym nie zastanawiałam xD 53. Czy chcesz mieć dzieci: Tak, ale nie teraz i boję się porodu ( Podobno mam podejście, poza tym mam duużo sióstr ciotecznych i braci kilku ) 54. Jeżeli tak, ile: Jedno lub dwoje, a najlepiej bliźniaki 55. Jak byś je nazwał: Tylko dziewczynki chciałabym Nadie i Micchaline xD TO CZY TO: 56. Coca Cola/Pepsi: - 57. Długopis/ołówek: Ołówek 58. Wanilia/czekolada: Czekolada 59. Przytulenie/pocałunek: Przytulanie 60. Światło włączone/wyłączone: Wyłączone 61. Ciemny/jasny: Ciemny 62. Róża/lilia: Lilia 63. McDonalds/Burger King: McDonalds 64. Sandały/buty: Buty 65. CD/kaseta: CD 66. Skittles/M&M's: Skittels 67. Bogaty&nieszczęśliwy/szczesliwy&biedny: A ja wolę bogatego i szczęśliwego, cha! Ja też, ale wiem, że to nie możliwe xD ULUBIONE: 68. Jedzenie: Sałatka frytki i woda smakowa - w McDonaldzie 69. Zespół: Nie słucham zespołów ; tylko poszczególnie piosenki xD 70. Film: Dużo by tego 71. Program telewizyjny: - 72. Napój: Woda smakowa 73. Temat do rozmowy: - 73. Nauczyciel: Nienawidzę nauczycieli, ale pani od geofrafii jest ;P 74. Rodzaj sklepu: Z ciuchami 75. Stacja radiowa: RMF FM Radioo Zet ;DD 76. Książka: Zmierzch, Pamiętniki Wampirów ^^ 77. Święto: Boże Narodzenie 78. Sport: Jazda na rolkach ;DD 79. Fast Food: McDonalds i KFC 80. Kolor do ubierania: Ooo ja nie wiem ;DD 81. Liczba: - 82. Smak Lodów: Pistacjowy i guma balonowa ;DD CZY KIEDYKOLWIEK: 83. Farbowałeś włosy: nie, ale mam pasemnka 84. Wdałeś się w bójkę (ile razy): Niee 85. Zostałeś w domu w sobotę: Pewnie 86. Miałeś problemy z policja: Nie 87. Okradłeś kogoś: Pękłam xD 89. Zasnąłeś na lekcji: Nie 90. Poszedłeś do wiezienia: Nie 91. Byłeś w szpitalu: Tak. Ludzie myśleli, że mam wyrostek, już na sale operacyjna, a tu wyniki, że to zwykłe uczulenie xD 92. Pocałowałeś kogoś tej samej płci: Nie, chyba że mamę, babcię albo siostrę. 93. Zgubiłeś się na wakacjach: Tak. Kiedyś jak byłam mała. Nad Bałtykiem 94. Miałeś samochodu: Ne 95. Pragnąłeś być starszy/młodszy: Starsza, o tak! - Ale teraz nie bardzo ;P 96. Paliłeś: Nie. 97. Piłeś: Nie. 98. Uważałeś, ze jesteś atrakcyjny: Nadal jestem i będę xD 99. Uważałeś, ze jesteś fajny: Nadal jestem i będę xD 100. Co robiłeś wczoraj: Siedziałam w domu. 101. Co robiłeś dzisiaj: Oglądałam telewizję 102. Co będziesz robić jutro: Nie wiem, nie mam grafiku. 103. Co robisz w tym tygodniu: Dużo rzeczy 104. Co robiłeś w zeszłym tygodniu: Dużo rzeczy 105. Co zrobisz kiedy to się skończy: Wreszcie przestanę myśleć o tych głupich pytaniach końcowych ;/ RZECZY, KTÓRE ROBIŁEŚ OSTATNIO 106. Rzecz, którą jadłeś: Płatki, ale na sucho 107. Rzecz, którą ostatnio piłeś: Woda truskawkowa 108. Piosenka, którą słyszałeś: "Kryzys" 109. Program jaki oglądałeś: TVP Seriale 110. Osoba, którą widziałeś: Tata 111. Osoba, która dzwoniła do ciebie: Przyjaciółka 112. Osoba, do której ty dzwoniłeś: Mama 113. Osoba, którą przytulałeś: Koleżanka Niektórych odpowiedzi nie zmieniałam, bo nie było takiej potrzeby xD Odpowiedz Link Zgłoś
sanique Re: 113 pytań. xd 24.09.11, 12:14 1. Imię: Sandra. 2. Kolor włosów: Ciemny Brąz. 3. Kolor oczu: Niebieskie. 4.Obecny wzrost: 168 cm. 5. Okulary/szkła kontaktowe: - 6. Znak zodiaku: Skorpion. 7. Obecny wiek: 16 lat. 8. Rodzeństwo: Mam brata Igora. 9. Wiek rodzeństwa: 21 lat. 10. Miejsce zamieszkania: Gliwice. 11. Tatuaże/piercing: Chciałabym tatuaż na prawym ramieniu (napis; love overcomes all!)i za niedługo robię sobie monroe. 12. Najlepsza przyjaciółka/przyjaciel: Mam jednego przyjaciela. ;P Jest nim mój brat. 13. Chłopak/dziewczyna: - 14. Rodzaj pocałunku: - 15. Hobby: Sport (bieganie, pływanie), rysowanie, malowanie i słuchanie muzyki. 16. Jesteś w centrum uwagi czy 'podpierasz ściany'?: Zależy od nastroju. 17. Jakim rodzajem samochodu jeździsz?: - 18. Jesteś punktualna czy często się spóźniasz?: Staram się nie spóźniać. 19. Masz prace?: Jeszcze nie, uczę się. 20. Czy lubisz być pośród ludzi?: Tak, ale czasami potrzebuję chwilę pobyć sama. 21. Czy kiedykolwiek kochałeś kogoś u kogo nie miałaś żadnych szans: Nie. 22. Czy płakałeś kiedy przez kogoś płci przeciwnej?: Nie. 23. Czy jesteś teraz samotny?: Chociaż na razie nie mam chłopaka, nie czuję się samotna. 24. Czy kiedykolwiek bałeś się, ze nigdy nie weźmiesz ślubu?: Nie. 25. Czy chcesz wziąć ślub?: Teraz nie, musi minąć kilka lat. 26. Czy chcesz mieć dzieci?: Tak, przynajmniej dwójkę. ULUBIONE: 27. Pokój: - 28. Rodzaj muzyki: Soul, Trance i Hardstyle. 29. Piosenka: Mam kilka ulubionych piosenek; Amy Winehouse - Back To Black, Amna - Tell Me Why, Lolita - Joli Garcon, Inna - Sun Is Up, Brennan Heart - Just As Easy 30. Wspomnienie: - 31. Dzień tygodnia: Sobota 32. Kolor: Biały i różowy. 33. Perfum albo woda kolońska: - 34. Kwiat: Czerwona Róża. 35. Miesiąc: Lipiec. 36. Gazeta: Joy i Cosmopolitan. CZY ROBIŁEŚ TO W CIĄGU OSTATNICH 48 GODZIN: 37. Plakales: Nie 38. Kupiłeś coś: Nie, leżę chora w domu. :c 39. Źle się czułeś (fizycznie): Tak. 40. Śpiewałeś: Nie. 41. Powiedziałeś 'Kocham Cię': Nie 42. Chciałeś komuś powiedzieć, ze kogo kochasz, ale nie zrobiłeś tego: Nie 43. Poznałeś kogoś nowego: Nie 44. Ruszyłeś się: Tak, z łazienki i z powrotem. ^^ 45. Miałeś poważną rozmowę: Nie 46. Piłeś/paliłes: Nie. 47. Przytuliłeś kogoś: Tak. 48. Pocałowałeś kogoś: W policzek, koleżankę. ^^ 49. Kłóciłeś się z rodzicami: Nie 50. Marzyłeś o osobie, z którą nie możesz być: Nie W PRZYSZŁOŚCI: 51. Co będziesz robić jak dorośniesz: Jeszcze nie wiem mam kilka opcji. Chciałabym być stylistką albo dziennikarką. 52. Gdzie będziesz żył: W Norwegii *-* 53. Czy chcesz mieć dzieci: Tak, bardzo. 54. Jeżeli tak, ile: Dwoje, troję. 55. Jak byś je nazwał: Jeśli byłyby dziewczynki to; Ania, Madzia, Kamila a jeśli chłopcy to; Igor, Darek, Kamil. TO CZY TO: 56. Coca Cola/Pepsi: Pepsi 57. Długopis/ołówek: Długopis 58. Wanilia/czekolada: Czekolada. 59. Przytulenie/pocałunek: I to i to. 60. Światło włączone/wyłączone: Wyłączone 61. Ciemny/jasny: Ciemny 62. Róża/lilia: Róża 63. McDonalds/Burger King: McDonalds 64. Sandały/buty: Buty 65. CD/kaseta: CD 66. Skittles/M&M's: Skittels 67. Bogaty&nieszczęśliwy/szczesliwy&biedny: Bogaty i szczęśliwy. ^^ ULUBIONE: 68. Jedzenie: Kebab, Tortilla z Mc Donald i Spagetti. 69. Zespół: Within Temptation. 70. Film: Requiem Dla Snu, Zielona Mila, Skazani Na Shawshank. 71. Program telewizyjny: X Factor, You Can Dance i Top Model. ^^ 72. Napój: Montew Dew, Pepsi. 73. Temat do rozmowy: - 73. Nauczyciel: - 74. Rodzaj sklepu: - 75. Stacja radiowa: RMF Maxxx i planeta. 76. Książka: Zielona Mila Stephana Kinga i Saga O Ludziach Lodu Margit Sandemo. 77. Święto: Boże Narodzenie 78. Sport: Pływanie i Bieganie. 79. Fast Food: McDonalds. 80. Kolor do ubierania: Niebieski, czarny, biały i różowy. 81. Liczba: 4. 82. Smak Lodów: Karmelowy. CZY KIEDYKOLWIEK: 83. Farbowałeś włosy: Tak, nie raz. 84. Wdałeś się w bójkę: Tak. 85. Zostałeś w domu w sobotę: Tak. 86. Miałeś problemy z policja: Tak. 87. Okradłeś kogoś: Nie. 88. Złamałeś kość: Nie. 89. Zasnąłeś na lekcji: Tak 90. Poszedłeś do wiezienia: Nie 91. Byłeś w szpitalu: Tak. 92. Pocałowałeś kogoś tej samej płci: Tak. 93. Zgubiłeś się na wakacjach: Nie 94. Miałeś samochodu: Nie 95. Pragnąłeś być starszy/młodszy: Chciałam być starsza, ale to w dzieciństwie. 96. Paliłeś: Tak 97. Piłeś: Tak 98. Uważałeś, ze jesteś atrakcyjny: Tak i teraz też tak myślę. 99. Uważałeś, ze jesteś fajny: Tak. 100. Co robiłeś wczoraj: Siedziałam w domu chora, przyszła do mnie koleżanka ^^ 101. Co robiłeś dzisiaj: Słuchałam muzyki, zjadłam śniadanie, coś poczytałam. 102. Co będziesz robić jutro: Nie wiem jeszcze. 103. Co robisz w tym tygodniu: - 104. Co robiłeś w zeszłym tygodniu: - 105. Co zrobisz kiedy to się skończy: Poprzeglądam demoty. ^^ RZECZY, KTÓRE ROBIŁEŚ OSTATNIO 106. Rzecz, którą jadłeś: Ciasto śliwkowe. ^^ 107. Rzecz, którą ostatnio piłeś: Woda. 108. Piosenka, którą słyszałeś: Właśnie słucham Amy Winehouse - Some Unholy War. 109. Program jaki oglądałeś: Wczoraj oglądałam Top Model na kompie. 110. Osoba, którą widziałeś: Mama 111. Osoba, która dzwoniła do ciebie: Koleżanka. 112. Osoba, do której ty dzwoniłeś: - 113. Osoba, którą przytulałeś: Koleżankę. Odpowiedz Link Zgłoś
selenagomez555 Re: 113 pytań. xd 24.09.11, 13:36 1. Imię: Ola 2. Kolor włosów: Brązowe 3. Kolor oczu: zielona 4.Obecny wzrost: 173 5. Okulary/szkła kontaktowe: nie 6. Znak zodiaku: Rak 7. Obecny wiek: 17 8. Rodzeństwo: 3 - Beata, Paulina, Martyna, + w drodze podobno kolejna siostra 9. Wiek rodzeństwa: Beata 18, Paulina 7, Martyna 1, Podobno kolejna siostra, za 3 miesiące mama ma termin 10. Miejsce zamieszkania:.......... 11. Tatuaże/piercing: aktualnie brak 12. Najlepsza przyjaciółka/przyjaciel: 2 Olka i Magda 13. Chłopak/dziewczyna: brak 14. Rodzaj pocałunku: Pocałunkowy 15. Hobby: Jazda na deskorolce, muzyka, zwierzęta, taniec, gra aktorska 16. Jesteś w centrum uwagi czy 'podpierasz ściany'? Centrum 17. Jakim rodzajem samochodu jeździsz?: Nie mam swojego samochodu, ale rodzice mają dwa 18. Jesteś punktualna czy często się spóźniasz?: Ja ogólnie się spóźniam 19. Masz prace?: Niee 20. Czy lubisz być pośród ludzi?: Pewnie 21. Czy kiedykolwiek kochałeś kogoś u kogo nie miałaś żadnych szans: Nie. Niemożliwe. 22. Czy płakałeś kiedy przez kogoś płci przeciwnej?: Niggdy 23. Czy jesteś teraz samotny?: Coś ty! 24. Czy kiedykolwiek bałeś się, ze nigdy nie weźmiesz ślubu?: nie 25. Czy chcesz wziąć ślub?: Na chwile obecną nie 26. Czy chcesz mieć dzieci?: Nie wiem ULUBIONE: 27. Pokój: że mam opisać?ściany niebieskie, 2 osobowe łóżko biurko toaletka itp. 28. Rodzaj muzyki: Pop 29. Piosenka: Trudno wybrać 30. Wspomnienie: Fajne 31. Dzień tygodnia: Sobota 32. Kolor: Czarny, biały, czerwony 33. Perfum albo woda kolońska: Bruno Banani 34. Kwiat: Róża czarna 35. Miesiąc: czerwiec 36. Gazeta: róoożne CZY ROBIŁEŚ TO W CIĄGU OSTATNICH 48 GODZIN: 37. Plakales: Nie 38. Kupiłeś cos: słodycze 39. Źle się czułeś (fizycznie): Nie 40. Śpiewałeś: Tak 41. Powiedziałeś 'Kocham Cię': Nie 42. Chciałeś komuś powiedzieć, ze kogo kochasz, ale nie zrobiłeś tego: Nie 43. Poznałeś kogoś nowego: Nie 44. Ruszyłeś się: Tak 45. Miałeś poważną rozmowę: Nie 46. Piłeś/paliłes: nie 47. Przytuliłeś kogoś: tak 48. Pocałowałeś kogoś: Nie 49. Kłóciłeś się z rodzicami: Nie 50. Marzyłeś o osobie, z którą nie możesz być: Nie W PRZYSZŁOŚCI: 51. Co będziesz robić jak dorośniesz nie wiem 52. Gdzie będziesz żył: W warszawie 53. Czy chcesz mieć dzieci:hmmmmm 54. Jeżeli tak, ile: ....... 55. Jak byś je nazwał: ........ TO CZY TO: 56. Coca Cola/Pepsi: coca cola 57. Długopis/ołówek: Długopis 58. Wanilia/czekolada: czekolada 59. Przytulenie/pocałunek: Pocalunek 60. Światło włączone/wyłączone: Wyłączone 61. Ciemny/jasny: Ciemny 62. Róża/lilia: Róża 63. McDonalds/Burger King: McDonalds 64. Sandały/buty: Buty 65. CD/kaseta: CD 66. Skittles/M&M's: Skittels 67. Bogaty&nieszczęśliwy/szczesliwy&biedny: A ja wolę bogatego i szczęśliwego,! ULUBIONE: 95. Pragnąłeś być starszy/młodszy: Sama nie wiem chyba starsza żeby nie mieć doczynienia z młodszym rodzeństwem ;/ 96. Paliłeś: nie 97. Piłeś: Tak 98. Uważałeś, ze jesteś atrakcyjny: Jasne 99. Uważałeś, ze jesteś fajny: Jasne 100. Co robiłeś wczoraj: spałam u koleżanki 101. Co robiłeś dzisiaj: Oglądałam telewizję 102. Co będziesz robić jutro: Nie wiem, nie mam grafiku 103. Co robisz w tym tygodniu: Dużo reczy 104. Co robiłeś w zeszłym tygodniu: Dużo rzeczy 105. Co zrobisz kiedy to się skończy: Wreszcie przestanę myśleć o tych głupich pytaniach końcowych ;/ RZECZY, KTÓRE ROBIŁEŚ OSTATNIO 106. Rzecz, którą jadłeś: Tost z serem 107. Rzecz, którą ostatnio piłeś: mleko 108. Piosenka, którą słyszałeś: tik tok kesha 109. Program jaki oglądałeś: Mtv 110. Osoba, którą widziałeś: siostra Paulina (ta co ma 7 lat ) 111. Osoba, która dzwoniła do ciebie: Przyjaciółka 112. Osoba, do której ty dzwoniłeś: Przyjaciółka 113. Osoba, którą przytulałeś: Siostra Paulina ( ta co ma 7 lat ) Odpowiedz Link Zgłoś
dark_candy_ .. 24.09.11, 14:46 1. Imię: Izzy 2. Kolor włosów:rude 3. Kolor oczu: szaro-niebieskie 4.Obecny wzrost: powyżej 165 5. Okulary/szkła kontaktowe: okulary 6. Znak zodiaku: waga 7. Obecny wiek: 18, za niecałe 2 tygodnie (?) 8. Rodzeństwo: brat, młodszy 9. Wiek rodzeństwa: 11 10. Miejsce zamieszkania: polska 11. Tatuaże/piercing: tatuaż za niedługo 12. Najlepsza przyjaciółka/przyjaciel: mam 13. Chłopak/dziewczyna: brak 14. Rodzaj pocałunku: ? 15. Hobby: muzyka 16. Jesteś w centrum uwagi czy 'podpierasz ściany'?: nie wiem 17. Jakim rodzajem samochodu jeździsz?: zajebistym 18. Jesteś punktualna czy często się spóźniasz?: punktualna... 19. Masz prace?: nie 20. Czy lubisz być pośród ludzi?: zależy od humoru 21. Czy kiedykolwiek kochałeś kogoś u kogo nie miałaś żadnych szans: byłam/jestem tylko zauroczona 22. Czy płakałeś kiedy przez kogoś płci przeciwnej?: niestety tak 23. Czy jesteś teraz samotny?: mhm 24. Czy kiedykolwiek bałeś się, ze nigdy nie weźmiesz ślubu?: tak 25. Czy chcesz wziąć ślub?: tak 26. Czy chcesz mieć dzieci?: tak ULUBIONE: 27. Pokój: normalny 28. Rodzaj muzyki: rock 29. Piosenka: obecnie nie mam fazy na żadną 30. Wspomnienie: chciałabym zapomnieć o niektórych rzeczach 31. Dzień tygodnia: sobota 32. Kolor: czarny, czerwony 33. Perfum albo woda kolońska: perfum 34. Kwiat: czerwona róża 35. Miesiąc: lipiec 36. Gazeta: glamour CZY ROBIŁEŚ TO W CIĄGU OSTATNICH 48 GODZIN: 37. Plakales: nie 38. Kupiłeś cos: jedzenie 39. Źle się czułeś (fizycznie): nie 40. Śpiewałeś: tak 41. Powiedziałeś 'Kocham Cię': tak 42. Chciałeś komuś powiedzieć, ze kogo kochasz, ale nie zrobiłeś tego: nie 43. Poznałeś kogoś nowego: nie 44. Ruszyłeś się: nie 45. Miałeś poważną rozmowę: nie 46. Piłeś/paliłes: nie 47. Przytuliłeś kogoś: tak 48. Pocałowałeś kogoś: nie 49. Kłóciłeś się z rodzicami: nie 50. Marzyłeś o osobie, z którą nie możesz być: tak W PRZYSZŁOŚCI: 51. Co będziesz robić jak dorośniesz: nie wiem 52. Gdzie będziesz żył: chciałabym za granicą 53. Czy chcesz mieć dzieci: tak 54. Jeżeli tak, ile: dwójkę 55. Jak byś je nazwał: dziewczynkę: Nicola/Mary , chłopca:Michał (mam sentyment do tego imienia...prześladuje mnie) TO CZY TO: 56. Coca Cola/Pepsi: pepsi 57. Długopis/ołówek: długopis 58. Wanilia/czekolada: wanilia 59. Przytulenie/pocałunek: pocałunek 60. Światło włączone/wyłączone: wyłączone 61. Ciemny/jasny: ciemny 62. Róża/lilia: róża 63. McDonalds/Burger King: McDonalds 64. Sandały/buty: buty 65. CD/kaseta: CD 66. Skittles/M&M's: skittels 67. Bogaty&nieszczęśliwy/szczesliwy&biedny: wolę tak jak jest teraz. ULUBIONE: 68. Jedzenie: jakieś dobre 69. Zespół: 30 Seconds To Mars, Linkin Park, Paramore, MCR, Lady GaGa, wymieniać dalej? 70. Film: Transformers, Thor, HP 1-7 71. Program telewizyjny: trudno powiedzieć, bo rzadko oglądam coś w tv 72. Napój: pepsi lub herbatka z cytryną 73. Temat do rozmowy: taki z którego można się pośmiać 73. Nauczyciel: od historii, wos'u i geografii naj 74. Rodzaj sklepu: ciuchyyy 75. Stacja radiowa: eska rock 76. Książka: dużo ich 77. Święto: urodziny 78. Sport: football, wurwa! 79. Fast Food: McDonalds i KFC 80. Kolor do ubierania: czarny, czerwony, biały, zielony, szary 81. Liczba: 3 82. Smak Lodów: wanilia, śmietanka, truskawka, orzech CZY KIEDYKOLWIEK: 83. Farbowałeś włosy: i to kilka razy 84. Wdałeś się w bójkę (ile razy): z bratem to z miliard razy 85. Zostałeś w domu w sobotę: oj taa 86. Miałeś problemy z policja: nie 87. Okradłeś kogoś: nigdy 88. Złamałeś kość: nie przypominam sobie 89. Zasnąłeś na lekcji: nie 90. Poszedłeś do wiezienia: nie 91. Byłeś w szpitalu: tylko w odwiedzinach 92. Pocałowałeś kogoś tej samej płci: tak, w policzek! 93. Zgubiłeś się na wakacjach: nie 94. Miałeś samochodu: ? 95. Pragnąłeś być starszy/młodszy: teraz chciałabym mieć dalej 17 lat 96. Paliłeś: tak 97. Piłeś: tak 98. Uważałeś, ze jesteś atrakcyjny: nie koniecznie 99. Uważałeś, ze jesteś fajny: jestem zajebista! 100. Co robiłeś wczoraj: byłam w szkole? 101. Co robiłeś dzisiaj: od rana ściągam/oglądam seriale/filmy 102. Co będziesz robić jutro: zapewne uczyć się 103. Co robisz w tym tygodniu: nie wiem 104. Co robiłeś w zeszłym tygodniu: męczyłam się w szkole 105. Co zrobisz kiedy to się skończy: pojadę na wymarzone wakacje RZECZY, KTÓRE ROBIŁEŚ OSTATNIO 106. Rzecz, którą jadłeś: kinder bueno 107. Rzecz, którą ostatnio piłeś: herbata 108. Piosenka, którą słyszałeś: blackout 109. Program jaki oglądałeś: żaden 110. Osoba, którą widziałeś: mama, tata, brat, wujek, babcia, dziadek 111. Osoba, która dzwoniła do ciebie: nikt do mnie jeszcze nie dzwonił 112. Osoba, do której ty dzwoniłeś: nikt 113. Osoba, którą przytulałeś: poduszka xd Odpowiedz Link Zgłoś
tymtymtyrymtym Re: 113 pytań. xd 07.10.11, 21:35 1. Imię: dominika 2. Kolor włosów: blond. 3. Kolor oczu: niebieskie 4.Obecny wzrost: 170 cm 5. Okulary/szkła kontaktowe: nie 6. Znak zodiaku: lew 7. Obecny wiek:13 8. Rodzeństwo: 2 bracia 9. Wiek rodzeństwa: 26, 30 10. Miejsce zamieszkania: sopot 11. Tatuaże/piercing: kolczyki w uszach 12. Najlepsza przyjaciółka/przyjaciel: michalina, marta, karolina, gosia 13. Chłopak/dziewczyna: nie 14. Rodzaj pocałunku: ? 15. Hobby: muzyka 16. Jesteś w centrum uwagi czy 'podpierasz ściany'? raczej ściany 17. Jakim rodzajem samochodu jeździsz?: za młoda jestem 18. Jesteś punktualna czy często się spóźniasz?: punktualna 19. Masz prace?: nie 20. Czy lubisz być pośród ludzi?: tylko wśród znajomych 21. Czy kiedykolwiek kochałeś kogoś u kogo nie miałaś żadnych szans: tak 22. Czy płakałeś kiedy przez kogoś płci przeciwnej?: tak 23. Czy jesteś teraz samotny?: w sensie? 24. Czy kiedykolwiek bałeś się, ze nigdy nie weźmiesz ślubu?: nie 25. Czy chcesz wziąć ślub?: tak 26. Czy chcesz mieć dzieci?: raczej tak ULUBIONE: 27. Pokój: mój, o 28. Rodzaj muzyki: rock, rock alternatywny itp. 29. Piosenka: za dużo ich 30. Wspomnienie: ciekawe 31. Dzień tygodnia: sobota 32. Kolor: czarny, fioletowy 33. Perfum albo woda kolońska: fuj 34. Kwiat: nie wiem 35. Miesiąc: czerwiec/lipiec 36. Gazeta: brak CZY ROBIŁEŚ TO W CIĄGU OSTATNICH 48 GODZIN: 37. Plakales: tak 38. Kupiłeś cos: nie 39. Źle się czułeś (fizycznie): nie 40. Śpiewałeś: tylko nuciłam 41. Powiedziałeś 'Kocham Cię': nie 42. Chciałeś komuś powiedzieć, ze kogo kochasz, ale nie zrobiłeś tego: tak jakby 43. Poznałeś kogoś nowego: nie 44. Ruszyłeś się: tak 45. Miałeś poważną rozmowę: nie 46. Piłeś/paliłes: nie 47. Przytuliłeś kogoś: przyjaciółkę 48. Pocałowałeś kogoś: nie 49. Kłóciłeś się z rodzicami: nie 50. Marzyłeś o osobie, z którą nie możesz być: tak W PRZYSZŁOŚCI: 51. Co będziesz robić jak dorośniesz: brak planów 52. Gdzie będziesz żył: tu gdzie teraz 53. Czy chcesz mieć dzieci: raczej tak 54. Jeżeli tak, ile: - 55. Jak byś je nazwał: Maja, chłopak nie wiem TO CZY TO: 56. Coca Cola/Pepsi: cola 57. Długopis/ołówek: długopis 58. Wanilia/czekolada: czekolada 59. Przytulenie/pocałunek: przytulenie 60. Światło włączone/wyłączone: wyłączone 61. Ciemny/jasny: ciemny 62. Róża/lilia: lilia 63. McDonalds/Burger King: mcdonalds 64. Sandały/buty: buty 65. CD/kaseta: CD 66. Skittles/M&M's: m&m's 67. Bogaty&nieszczęśliwy/szczesliwy&biedny: szczęsliwy biedny ULUBIONE: 68. Jedzenie: nie jestem pewna 69. Zespół: hm... 70. Film: ET 71. Program telewizyjny: brak 72. Napój: sok bananowy, o 73. Temat do rozmowy: nie wiem 73. Nauczyciel: od fizyki, angielskiego 74. Rodzaj sklepu: empik xd 75. Stacja radiowa: brak 76. Książka: harry potter 77. Święto: Boże Narodzenie 78. Sport: siatka 79. Fast Food: kfc 80. Kolor do ubierania: czarny, fioletowy 81. Liczba: nie wiem 82. Smak Lodów: waniliowy CZY KIEDYKOLWIEK: 83. Farbowałeś włosy: nie 84. Wdałeś się w bójkę (ile razy): nie 85. Zostałeś w domu w sobotę: tak 86. Miałeś problemy z policja: nie 87. Okradłeś kogoś: nie 88. Złamałeś kość: nie 89. Zasnąłeś na lekcji: tak xd 90. Poszedłeś do wiezienia: nie 91. Byłeś w szpitalu: tak 92. Pocałowałeś kogoś tej samej płci: nie 93. Zgubiłeś się na wakacjach: tak xd 94. Miałeś samochodu: nie 95. Pragnąłeś być starszy/młodszy: hmm.. kiedyś na pewno 96. Paliłeś: nie 97. Piłeś: nie 98. Uważałeś, ze jesteś atrakcyjny: ... 99. Uważałeś, ze jesteś fajny: ... 100. Co robiłeś wczoraj: szkoła, nauka 101. Co robiłeś dzisiaj: szkoła, lenistwo 102. Co będziesz robić jutro: spać 103. Co robisz w tym tygodniu: brak planów 104. Co robiłeś w zeszłym tygodniu: coś na pewno 105. Co zrobisz kiedy to się skończy: ehhhh.... RZECZY, KTÓRE ROBIŁEŚ OSTATNIO 106. Rzecz, którą jadłeś: prince polo 107. Rzecz, którą ostatnio piłeś: woda 108. Piosenka, którą słyszałeś: 'enter' 109. Program jaki oglądałeś: nie pamiętam xd 110. Osoba, którą widziałeś: tata 111. Osoba, która dzwoniła do ciebie: przyjaciółka 112. Osoba, do której ty dzwoniłeś: nie wiem 113. Osoba, którą przytulałeś: przyjaciółka Odpowiedz Link Zgłoś
revanes Re: 113 pytań. xd 10.11.11, 18:02 1. Imię: Magda. 2. Kolor włosów: Blond. 3. Kolor oczu: Niebieskie. 4.Obecny wzrost: 173 cm. 5. Okulary/szkła kontaktowe: Nie. 6. Znak zodiaku: Wodnik 7. Obecny wiek: Naście. 8. Rodzeństwo: Brak. 9. Wiek rodzeństwa: - - - 10. Miejsce zamieszkania: Miasto. 11. Tatuaże/piercing: Nie. 12. Najlepsza przyjaciółka/przyjaciel: Ola , Daria , Barteek :d 13. Chłopak/dziewczyna: Posiadam chłopaka. 14. Rodzaj pocałunku: To zależy.. 15. Hobby: Muzyka. Rysowanie. I takie tam < 3 16. Jesteś w centrum uwagi czy 'podpierasz ściany'?: Nie zawsze jestem w centrum uwagi, ale nie podpieram ścian. Coś pomiędzy. 17. Jakim rodzajem samochodu jeździsz?: Rodzice mają dwa. Lancia & Audi. 18. Jesteś punktualna czy często się spóźniasz?: Punktualna. 19. Masz prace?: Nie. 20. Czy lubisz być pośród ludzi?: Oczywiście. 21. Czy kiedykolwiek kochałeś kogoś u kogo nie miałaś żadnych szans: W sumie to nie. 22. Czy płakałeś kiedy przez kogoś płci przeciwnej?: Oj tak. 23. Czy jesteś teraz samotny?: Nie. 24. Czy kiedykolwiek bałeś się, ze nigdy nie weźmiesz ślubu?: Nie myślę o ślubie. 25. Czy chcesz wziąć ślub?: Kiedyś na pewno tak. 26. Czy chcesz mieć dzieci?: W przyszłości tak. ULUBIONE: 27. Pokój: ściany jasnożółte, niebieski dywan, obrazy z IKEI, dużo mebli ;d 28. Rodzaj muzyki: Słucham tego, co mi wpadnie w ucho. 29. Piosenka: Jest ich wiele. 30. Wspomnienie: Dzisiejsza lekcja biologii xd 31. Dzień tygodnia: Piątek. 32. Kolor: Czarny, niebiesko. 33. Perfum albo woda kolońska: Raczej perfumy.. 34. Kwiat: Herbaciana róża. 35. Miesiąc: Styczeń 36. Gazeta: Czytam najróżniejsze gazety. CZY ROBIŁEŚ TO W CIĄGU OSTATNICH 48 GODZIN: 37. Plakales: Nie. 38. Kupiłeś cos: Nie. 39. Źle się czułeś (fizycznie): Tak. 40. Śpiewałeś: Tak. 41. Powiedziałeś 'Kocham Cię': Tak. 42. Chciałeś komuś powiedzieć, ze kogo kochasz, ale nie zrobiłeś tego: Nie. 43. Poznałeś kogoś nowego: Nie. 44. Ruszyłeś się: Tak. 45. Miałeś poważną rozmowę: Tak. 46. Piłeś/paliłes: Nie pijam i nie palę.. 47. Przytuliłeś kogoś: Tak. 48. Pocałowałeś kogoś: Tak. 49. Kłóciłeś się z rodzicami: Nie. 50. Marzyłeś o osobie, z którą nie możesz być: Nie. W PRZYSZŁOŚCI: 51. Co będziesz robić jak dorośniesz: Szczerze - nie wiem. 52. Gdzie będziesz żył: W niewielkim mieście. 53. Czy chcesz mieć dzieci: Tak. 54. Jeżeli tak, ile: Dwójkę. 55. Jak byś je nazwał: Nie myślę o tym. TO CZY TO: 56. Coca Cola/Pepsi: Cola. 57. Długopis/ołówek: Długopis. 58. Wanilia/czekolada: Czekolada. 59. Przytulenie/pocałunek: Pocałunek. 60. Światło włączone/wyłączone: Wyłączone. 61. Ciemny/jasny: Jasny. 62. Róża/lilia: Róża. 63. McDonalds/Burger King: McDonalds. 64. Sandały/buty: Buty. 65. CD/kaseta: CD. 66. Skittles/M&M's: M&M's. 67. Bogaty&nieszczęśliwy/szczesliwy&biedny: Szczęśliwy i biedny. ULUBIONE: 68. Jedzenie: Jabłko. 69. Zespół: Wiele ich. 70. Film: Star Wars. 71. Program telewizyjny: Dr. House. 72. Napój: Herbata < 3 73. Temat do rozmowy: Rozmawiam z ludźmi o wszystkim. 73. Nauczyciel: Pani od Historii rlz. 74. Rodzaj sklepu: Meblowy ;D 75. Stacja radiowa: RMF MAXXX. 76. Książka: Dużo czytam, więc mam dużo ulubionych książek. 77. Święto: Boże Narodzenie. 78. Sport: Pływanie, siatka, narty. 79. Fast Food: McDonald's. 80. Kolor do ubierania: Czarny, szary, niebieski.. W sumie to wszystkie. 81. Liczba: 22 82. Smak Lodów: O smaku ciastek < 3 CZY KIEDYKOLWIEK: 83. Farbowałeś włosy: NIE. 84. Wdałeś się w bójkę (ile razy): Raczej się nie biję. 85. Zostałeś w domu w sobotę: Tak. 86. Miałeś problemy z policja: Nie. 87. Okradłeś kogoś: Nie. 88. Złamałeś kość: Nie. 89. Zasnąłeś na lekcji: Nie. 90. Poszedłeś do wiezienia: Nie. 91. Byłeś w szpitalu: Oczywiście, nie raz. 92. Pocałowałeś kogoś tej samej płci: Nie. Tylko cmok w policzek. 93. Zgubiłeś się na wakacjach: Nie. 94. Miałeś samochodu: Nie. 95. Pragnąłeś być starszy/młodszy: Jak byłam dzieckiem w wieku przedszkolnym chciałam być dorosła ;D 96. Paliłeś: Nie. 97. Piłeś: Tak. 98. Uważałeś, ze jesteś atrakcyjny: Cóż, czasem są takie chwile.. 99. Uważałeś, ze jesteś fajny: Ocenę zostawiam innym. 100. Co robiłeś wczoraj: Byłam w szkole. 101. Co robiłeś dzisiaj: Jadłam obiad. 102. Co będziesz robić jutro: Siedzieć w domu. 103. Co robisz w tym tygodniu: Wszystko i nic. 104. Co robiłeś w zeszłym tygodniu: Patrz wyżej. 105. Co zrobisz kiedy to się skończy: Nie wiem. RZECZY, KTÓRE ROBIŁEŚ OSTATNIO 106. Rzecz, którą jadłeś: Banan. 107. Rzecz, którą ostatnio piłeś: Sok. 108. Piosenka, którą słyszałeś: Britney Spears "Criminal" w radiu. 109. Program jaki oglądałeś: MTV. 110. Osoba, którą widziałeś: Mama. 111. Osoba, która dzwoniła do ciebie: Kuzyn. 112. Osoba, do której ty dzwoniłeś: Mama. 113. Osoba, którą przytulałeś: Koleżanki XD Odpowiedz Link Zgłoś
kotkaevita15 Re: 113 pytań. xd 18.02.12, 20:19 1. Imię: Jula 2. Kolor włosów: Blond. 3. Kolor oczu: Zielone 4.Obecny wzrost:151 cm 5. Okulary/szkła kontaktowe: okulary... 6. Znak zodiaku: rak 7. Obecny wiek:11-12 8. Rodzeństwo: Kaśka 9. Wiek rodzeństwa: Kaśka - 22 lata 10. Miejsce zamieszkania:olska 11. Tatuaże/piercing: ... 12. Najlepsza przyjaciółka/przyjaciel: Mam dwie przyjaciółki - Kama i Ola 13. Chłopak/dziewczyna: brak 14. Rodzaj pocałunku: Pocałunkowy 15. Hobby: Jazda na rolkach, muzyka, zwierzęta, taniec 16. Jesteś w centrum uwagi czy 'podpierasz ściany'?:raz to raz to 17. Jakim rodzajem samochodu jeździsz?: Nie mam swojego samochodu 18. Jesteś punktualna czy często się spóźniasz?: punktualna 19. Masz prace?: Nie 20. Czy lubisz być pośród ludzi?: Pewnie 21. Czy kiedykolwiek kochałeś kogoś u kogo nie miałaś żadnych szans:Tak 22. Czy płakałeś kiedy przez kogoś płci przeciwnej?: Nie 23. Czy jesteś teraz samotny?:nie 24. Czy kiedykolwiek bałeś się, ze nigdy nie weźmiesz ślubu?: nie 25. Czy chcesz wziąć ślub?: teraz nie, ale za 15 lat tak 26. Czy chcesz mieć dzieci?: Nie wiem ULUBIONE: 27. Pokój: że mam opisać? ściany białe z obrazami dywan zielono beżowy, łóżko, krzesło, biurko... itd 28. Rodzaj muzyki: Pop i rock 29. Piosenka: Selena Gomez - Summer not hot 30. Wspomnienie: Fajne 31. Dzień tygodnia: Sobota 32. Kolor: różowy, fioletowy, błękitny czerwony 33. Perfum albo woda kolońska: 34. Kwiat: róża 35. Miesiąc:Lipiec 36. Gazeta:BrawoGIRL! i Dyiewcyzna CZY ROBIŁEŚ TO W CIĄGU OSTATNICH 48 GODZIN: 37. Plakales: Nie 38. Kupiłeś cos:nie 39. Źle się czułeś (fizycznie): Nie 40. Śpiewałeś: Tak 41. Powiedziałeś 'Kocham Cię': Nie 42. Chciałeś komuś powiedzieć, ze kogo kochasz, ale nie zrobiłeś tego: Nie 43. Poznałeś kogoś nowego: Nie 44. Ruszyłeś się: Tak 45. Miałeś poważną rozmowę: Nie 46. Piłeś/paliłes: sok 47. Przytuliłeś kogoś: Nie 48. Pocałowałeś kogoś: Nie 49. Kłóciłeś się z rodzicami: Nie 50. Marzyłeś o osobie, z którą nie możesz być: Nie W PRZYSZŁOŚCI: 51. Co będziesz robić jak dorośniesz: Altorka lub tancerka 52. Gdzie będziesz żył: Nad morzem lub w Lublinie 53. Czy chcesz mieć dzieci: Nie wiem 54. Jeżeli tak, ile: Jedno lub dwa 55. Jak byś je nazwał: DyiewcyznaŁ Iya, Karolina, chopiec Jan, Bartek TO CZY TO: 56. Coca Cola/Pepsi: Pepsi 57. Długopis/ołówek: długopis(czarny) 58. Wanilia/czekolada: czekolada lepsza 59. Przytulenie/pocałunek: Pocałunek 60. Światło włączone/wyłączone: włączone 61. Ciemny/jasny: jasny 62. Róża/lilia: Róża 63. McDonalds/Burger King: McDonalds 64. Sandały/buty: Buty 65. CD/kaseta: CD 66. Skittles/M&M's: Skittels 67. Bogaty&nieszczęśliwy/szczesliwy&biedny: A ja wolę bogatego i szczęśliwego, cha! ULUBIONE: 68. Jedzenie: Hamburger, frytki i pepsi w puszce. 69. Zespół: Nie mam tego jedynego 70. Film: hania montania xd żart 71. Program telewizyjny: Brak 72. Napój: Pepsi albo sok pomarańczowy 73. Temat do rozmowy: nie wiem 73. Nauczyciel: Chyba ktoś kto to napisał sobie kpi. Nienawidzę nauczycieli 74. Rodzaj sklepu: Księgarnia i z ciuchami 75. Stacja radiowa: RMF FM i Eska 76. Książka: nie lubieczytac 77. Święto: Boże Narodzenie 78. Sport: Jazda na deskorolce i surfing 79. Fast Food: McDonalds i KFC 80. Kolor do ubierania: Czarny i czerwony, fioletowy i biały 81. Liczba: 15 82. Smak Lodów: Pistacjowy i bananowy CZY KIEDYKOLWIEK: 83. Farbowałeś włosy: nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 84. Wdałeś się w bójkę (ile razy): Kilkanaście 85. Zostałeś w domu w sobotę: Pewnie 86. Miałeś problemy z policja: Nie 87. Okradłeś kogoś: Nie jestem złodziejką 88. Złamałeś kość: Pięć razy 89. Zasnąłeś na lekcji: Tak 90. Poszedłeś do wiezienia: Nie 91. Byłeś w szpitalu: Tak. Jak złamałam ręce, nogi i palec. A nie urodziłam się na ulicy. 92. Pocałowałeś kogoś tej samej płci: Nie, chyba że mamę, babcię albo siostrę 93. Zgubiłeś się na wakacjach: Nie 94. Miałeś samochodu: Ne 95. Pragnąłeś być starszy/młodszy: Starsza, o tak! 96. Paliłeś: Tak 97. Piłeś: Tak 98. Uważałeś, ze jesteś atrakcyjny: Jasne 99. Uważałeś, ze jesteś fajny: Jasne 100. Co robiłeś wczoraj: Byłam na zakupach 101. Co robiłeś dzisiaj: Oglądałam telewizję 102. Co będziesz robić jutro: Nie wiem, nie mam grafiku 103. Co robisz w tym tygodniu: Dużo reczy 104. Co robiłeś w zeszłym tygodniu: Dużo rzeczy 105. Co zrobisz kiedy to się skończy: Wreszcie przestanę myśleć o tych głupich pytaniach końcowych ;/ RZECZY, KTÓRE ROBIŁEŚ OSTATNIO 106. Rzecz, którą jadłeś: Tost z serem 107. Rzecz, którą ostatnio piłeś: Cola 108. Piosenka, którą słyszałeś: "Don't Forget" 109. Program jaki oglądałeś: Disney Channel 110. Osoba, którą widziałeś: Mama 111. Osoba, która dzwoniła do ciebie: Przyjaciółka 112. Osoba, do której ty dzwoniłeś: Nikt 113. Osoba, którą przytulałeś: Siostra Odpowiedz Link Zgłoś
indygo. Re: 113 pytań. xd 18.02.12, 21:17 1. Imię: Kasia. 2. Kolor włosów: Blond. 3. Kolor oczu: Brązowe. 4.Obecny wzrost: Jakieś 164. 5. Okulary/szkła kontaktowe: Nie. 6. Znak zodiaku: Wodnik. 7. Obecny wiek: 15. 8. Rodzeństwo: Młodszy diabeł Marta. 9. Wiek rodzeństwa: 10. 10. Miejsce zamieszkania: Wiocha na podhalu. 11. Tatuaże/piercing: Nie. 12. Najlepsza przyjaciółka/przyjaciel: Przyjaciółka - Gabryśka. 13. Chłopak/dziewczyna: Nie mam. 14. Rodzaj pocałunku: Hm? To jeszcze przede mną, więc powiem że romantyczny. 15. Hobby: Nie mam. 16. Jesteś w centrum uwagi czy 'podpierasz ściany'?: Eee, tak jakby pomiędzy. 17. Jakim rodzajem samochodu jeździsz?: Rodziców? Ford Mondeo. 18. Jesteś punktualna czy często się spóźniasz?: Wiecznie się spóźniam. Ale w szkole mi się udaje być na czas 19. Masz pracę?: Nie. 20. Czy lubisz być pośród ludzi?: Tak. 21. Czy kiedykolwiek kochałeś kogoś u kogo nie miałaś żadnych szans: Nie, nigdy jeszcze nie byłam zakochana. 22. Czy płakałeś kiedy przez kogoś płci przeciwnej?: Nie. 23. Czy jesteś teraz samotny?: Nie. 24. Czy kiedykolwiek bałeś się, ze nigdy nie weźmiesz ślubu?: Nie. 25. Czy chcesz wziąć ślub?: Jasne. 26. Czy chcesz mieć dzieci?: Tak, co najmniej troje. ULUBIONE: 27. Pokój: Zielone ściany, meble w kolorze olchy miodowej, lustro, kilka plakatów... 28. Rodzaj muzyki: Nie mam ulubionego gatunku. 29. Piosenka: Zmienia się z dnia na dzień. 30. Wspomnienie: Moje, więc nie opowiem. 31. Dzień tygodnia: Sobota. 32. Kolor: Zielony, Czarny, Żółty. 33. Perfum albo woda kolońska: Oriflame Eclipse 34. Kwiat: Róża - herbaciana lub biała. 35. Miesiąc: Lipiec 36. Gazeta: Nie czytam gazet. CZY ROBIŁEŚ TO W CIĄGU OSTATNICH 48 GODZIN: 37. Płakałeś: Tak. 38. Kupiłeś coś: Książkę, serwetki do decoupage'u. 39. Źle się czułeś (fizycznie): Tak. 40. Śpiewałeś: Tak. 41. Powiedziałeś 'Kocham Cię': Nie. 42. Chciałeś komuś powiedzieć, ze kogo kochasz, ale nie zrobiłeś tego: Nie. 43. Poznałeś kogoś nowego: Nie. 44. Ruszyłeś się: Tak. 45. Miałeś poważną rozmowę: Nie. 46. Piłeś/paliłes: Nie, jestem grzeczną dziewczynką . 47. Przytuliłeś kogoś: Nie. 48. Pocałowałeś kogoś: Nie. 49. Kłóciłeś się z rodzicami: Nie. 50. Marzyłeś o osobie, z którą nie możesz być: Nie. W PRZYSZŁOŚCI: 51. Co będziesz robić jak dorośniesz: Cholera jedna wie. 52. Gdzie będziesz żył: Chciałabym w jakimś większym mieście. 53. Czy chcesz mieć dzieci: Tak. 54. Jeżeli tak, ile: Co najmniej troje. 55. Jak byś je nazwał: Nie mam fioletowego pojęcia. TO CZY TO: 56. Coca Cola/Pepsi: Cola. 57. Długopis/ołówek: Ołówek. 58. Wanilia/czekolada: Czekolada. 59. Przytulenie/pocałunek: Pocałunek. 60. Światło włączone/wyłączone: Włączone. 61. Ciemny/jasny: Ciemny. 62. Róża/lilia: Róża. 63. McDonalds/Burger King: McDonalds. 64. Sandały/buty: Buty. 65. CD/kaseta: CD. 66. Skittles/M&M's: Skittles. 67. Bogaty&nieszczęśliwy/szczesliwy&biedny: Nie mam zdania. ULUBIONE: 68. Jedzenie: Pizza i czekolada. 69. Zespół: Nie mam. 70. Film: Oj, też ciężko powiedzieć. Niech będzie 'Titanic'. 71. Program telewizyjny: Żaden. 72. Napój: Kubuś. Albo sok multiwitamina. 73. Temat do rozmowy: Nie mam pomysłu. 73. Nauczyciel: Ciężko o takiego. 74. Rodzaj sklepu: Empik. 75. Stacja radiowa: Radio Zet. 76. Książka: Harry Potter, Percy Jackson. 77. Święto: Boże Narodzenie. 78. Sport: Rolki. 79. Fast Food: McDonalds. 80. Kolor do ubierania: Wszystkie. 81. Liczba: Nie mam. 82. Smak Lodów: Kawowy. CZY KIEDYKOLWIEK: 83. Farbowałeś włosy: Szamponetką. 84. Wdałeś się w bójkę (ile razy): Niezliczona ilość. Ale to tylko z siostrą. 85. Zostałeś w domu w sobotę: Tak. 86. Miałeś problemy z policja: Nie. 87. Okradłeś kogoś: Nie. 88. Złamałeś kość: Nie. 89. Zasnąłeś na lekcji: Nie. 90. Poszedłeś do wiezienia: Nie. 91. Byłeś w szpitalu: Tak żeby leżeć tam to nie. No, tylko przy narodzeniu. 92. Pocałowałeś kogoś tej samej płci: Tak, w policzek. 93. Zgubiłeś się na wakacjach: Nie. 94. Miałeś samochodu: Nie. 95. Pragnąłeś być starszy/młodszy: Starsza. 96. Paliłeś: Nie. I nie zamierzam. 97. Piłeś: Nie. 98. Uważałeś, ze jesteś atrakcyjny: Tak. 99. Uważałeś, ze jesteś fajny: Tak. 100. Co robiłeś wczoraj: Byłam na kręglach. 101. Co robiłeś dzisiaj: Włóczyłam się po domu, siedziałam przy kompie. 102. Co będziesz robić jutro: Nie wiem. Zamierzam trochę porysować, zobaczy się. 103. Co robisz w tym tygodniu: Głównie śpię, czytam, rysuję, siedzę przy kompie. Mam ferie. 104. Co robiłeś w zeszłym tygodniu: Za dużo żeby pisać. 105. Co zrobisz kiedy to się skończy: Pójdę poszukać czegoś słodkiego. RZECZY, KTÓRE ROBIŁEŚ OSTATNIO 106. Rzecz, którą jadłeś: Ciasto czekoladowe. 107. Rzecz, którą ostatnio piłeś: Mleko. 108. Piosenka, którą słyszałeś: Arshad - Girl on Fire 109. Program jaki oglądałeś: Mecz tenisa. 110. Osoba, którą widziałeś: Siostra. 111. Osoba, która dzwoniła do ciebie: Przyjaciółka. 112. Osoba, do której ty dzwoniłeś: Ta sama przyjaciółka. 113. Osoba, którą przytulałeś: Mama. Nareszcie. Odpowiedz Link Zgłoś
kotkaevita15 Re: 113 pytań. xd 19.02.12, 12:00 1. Imię: Julia 2. Kolor włosów: Blond. 3. Kolor oczu: Zielono-brązowe 4.Obecny wzrost: ok. 151 cm 5. Okulary/szkła kontaktowe: okulary... 6. Znak zodiaku: Rak 7. Obecny wiek: 11 8. Rodzeństwo: Kaśka 9. Wiek rodzeństwa: Kaśka- 22 lata. 10. Miejsce zamieszkania: Polska 11. Tatuaże/piercing: brak 12. Najlepsza przyjaciółka/przyjaciel: Mam dwie przyjaciółki - Ola i Kama 13. Chłopak/dziewczyna: brak 14. Rodzaj pocałunku: Romantyczny 15. Hobby: Jazda na rolkach, muzyka, , taniec 16. Jesteś w centrum uwagi czy 'podpierasz ściany'?: raz to raz to 17. Jakim rodzajem samochodu jeździsz?: nie mam swojego, ale tata ma 18. Jesteś punktualna czy często się spóźniasz?: punktualna 19. Masz prace?: Nie 20. Czy lubisz być pośród ludzi?: Pewnie 21. Czy kiedykolwiek kochałeś kogoś u kogo nie miałaś żadnych szans: Być może... 22. Czy płakałeś kiedy przez kogoś płci przeciwnej?: Nie 23. Czy jesteś teraz samotny?: Nie 24. Czy kiedykolwiek bałeś się, ze nigdy nie weźmiesz ślubu?: Nie 25. Czy chcesz wziąć ślub?: Tak, ale nie teraz 26. Czy chcesz mieć dzieci?: nie wiem... ULUBIONE: 27. Pokój: ok no to ściany białe z obrazami (), dywan zielono-beżowy, łóżko, krzesło, biurko... itd 28. Rodzaj muzyki: Pop i Rock 29. Piosenka: Selena Gomez- Who Says 30. Wspomnienie: Fajne 31. Dzień tygodnia: Sobota 32. Kolor: czerwony, fioletowy, różowy i jasnoniebieski 33. Perfum albo woda kolońska: perfumy, nie przepadam za wodą kolońską... 34. Kwiat: Róża i stokrotki 35. Miesiąc: Lipiec 36. Gazeta:'' BrawoGIRL!'' i ''Dziewczyna'' CZY ROBIŁEŚ TO W CIĄGU OSTATNICH 48 GODZIN: 37. Plakales: Nie 38. Kupiłeś cos: nie 39. Źle się czułeś (fizycznie): Nie 40. Śpiewałeś: Tak 41. Powiedziałeś 'Kocham Cię': Nie 42. Chciałeś komuś powiedzieć, ze kogo kochasz, ale nie zrobiłeś tego: Nie 43. Poznałeś kogoś nowego: Nie 44. Ruszyłeś się: Tak 45. Miałeś poważną rozmowę: Nie 46. Piłeś/ piłaś: herbata 47. Przytuliłeś kogoś: Nie 48. Pocałowałeś kogoś: Nie 49. Kłóciłeś się z rodzicami: Nie 50. Marzyłeś o osobie, z którą nie możesz być: Nie W PRZYSZŁOŚCI: 51. Co będziesz robić jak dorośniesz: Aktorka lub speakerka w TV 52. Gdzie będziesz żył: Tam, gdzie teraz lub w Lublinie 53. Czy chcesz mieć dzieci: średnio 54. Jeżeli tak, ile: Jedno lub dwa 55. Jak byś je nazwał: dziewczyny: Iza, Karolina Chłopcy: Jasiek lub Marek TO CZY TO: 56. Coca Cola/Pepsi: Pepsi 57. Długopis/ołówek: Długopis (czarny) 58. Wanilia/czekolada: czekolada 59. Przytulenie/pocałunek: Pocałunek 60. Światło włączone/wyłączone: włączone 61. Ciemny/jasny: jasny 62. Róża/lilia: Róża 63. McDonalds/Burger King: McDonalds 64. Sandały/buty: Buty 65. CD/kaseta: CD 66. Skittles/M&M's: M&M's 67. Bogaty&nieszczęśliwy/szczesliwy&biedny: A ja wolę bogatego i szczęśliwego, cha! ULUBIONE: 68. Jedzenie: spaghetti lub pizza, a ze słodyczy, to babeczki 69. Zespół: Selena Gomez and The Scene i Evenescense 70. Film: Kopciuszek, roztańczona historia 71. Program telewizyjny: Disney Chanel 73. Temat do rozmowy: plotki 73. Nauczyciel: pani od polaka i anglika są całkiem spoko, ale reszta... 74. Rodzaj sklepu: Spożywczy, i z ciuchami 75. Stacja radiowa: RMF FM , Viva i Radio ZET 76. Książka: Saga BezSennik i Troje to już tłum 77. Święto: Boże Narodzenie i Valentynki 78. Sport: Jazda na rowerze i rolkach, spacerek 79. Fast Food: pizza i zapiekanki 80. Kolor do ubierania: niebieski, fioletowy, biały (nie galowy!) i beżowy 81. Liczba: 5, 10, 15 i 19 82. Smak Lodów: bananowy, straciatella i czekoladowe CZY KIEDYKOLWIEK: 83. Farbowałeś włosy: nie 84. Wdałeś się w bójkę (ile razy): zero 85. Zostałeś w domu w sobotę: Pewnie 86. Miałeś problemy z policja: Nie 87. Okradłeś kogoś: Nie 88. Złamałeś kość: ani razu 89. Zasnąłeś na lekcji: nie 90. Poszedłeś do wiezienia: Nie 91. Byłeś w szpitalu: Tak. 92. Pocałowałeś kogoś tej samej płci: Nie, chyba że mamę 93. Zgubiłeś się na wakacjach: Nie 94. Miałeś samochodu: Ne 95. Pragnąłeś być starszy/młodszy: czasem 96. Paliłeś: nie 97. Piłeś: nie 98. Uważałeś, ze jesteś atrakcyjny: tak 99. Uważałeś, ze jesteś fajny: tak 100. Co robiłeś wczoraj:spałam 101. Co robiłeś dzisiaj: grałam na kompie 102. Co będziesz robić jutro: jeść 103. Co robisz w tym tygodniu: Dużo rzeczy 104. Co robiłeś w zeszłym tygodniu: Dużo rzeczy 105. Co zrobisz kiedy to się skończy: ??? RZECZY, KTÓRE ROBIŁEŚ OSTATNIO 106. Rzecz, którą jadłeś: Kanapki z serem topionym, jajkiem i szczypiorkiem 107. Rzecz, którą ostatnio piłeś: herbata 108. Piosenka, którą słyszałeś: Lasgo- Gone 109. Program jaki oglądałeś: Disney Channel 110. Osoba, którą widziałeś: Mama 111. Osoba, która dzwoniła do ciebie: ... 112. Osoba, do której ty dzwoniłeś: ... 113. Osoba, którą przytulałeś: ... Odpowiedz Link Zgłoś
nienormalna. Re: 113 pytań. xd 23.02.12, 14:00 1. Imię: Delfina 2. Kolor włosów: Brąz chyba 3. Kolor oczu: Niebieskie. 4.Obecny wzrost: 153 cm 5. Okulary/szkła kontaktowe: niee 6. Znak zodiaku: Lew 7. Obecny wiek: 15 rocznikowo to 16 8. Rodzeństwo: Tomek i Marianna 9. Wiek rodzeństwa: Tomek 6 lat & Marianna 14 lat 10. Miejsce zamieszkania: CK 11. Tatuaże/piercing: Chce na palcach tatuaż a tak to kolczyki w uszach się raczej nie liczą 12. Najlepsza przyjaciółka/przyjaciel: Mam dwóch przyjaciół - Polka & Marcel 13. Chłopak/dziewczyna: brak 14. Rodzaj pocałunku: yhym nie wiem 15. Hobby: muzyka, muzyka & muzyka i ubrania 16. Jesteś w centrum uwagi czy 'podpierasz ściany' ? Centrum raczej 17. Jakim rodzajem samochodu jeździsz?: Nie mam swojego samochodu, ale rodzice mają dwa 18. Jesteś punktualna czy często się spóźniasz?: Zawsze punktualna 19. Masz prace?: Niee 20. Czy lubisz być pośród ludzi?: Czasami 21. Czy kiedykolwiek kochałeś kogoś u kogo nie miałaś żadnych szans: Tak 22. Czy płakałeś kiedy przez kogoś płci przeciwnej?: raz chyba 23. Czy jesteś teraz samotny?: samotna nie ale sama tak 24. Czy kiedykolwiek bałeś się, ze nigdy nie weźmiesz ślubu?: nie chcę męża.. albo on mnie co za różnica 25. Czy chcesz wziąć ślub?: nie za bardzo ale to się może zmienić 26. Czy chcesz mieć dzieci?: Nie ULUBIONE: 27. Pokój: ściany zielone a na suficie namalowany motyl , dwa łóżka, mnóstwo ubrań i szafek 28. Rodzaj muzyki: Punk rock i Rock 29. Piosenka: Teraz Rise Against -Satellite 30. Wspomnienie: WTF ?!? o co chodzi 31. Dzień tygodnia: Czwartek 32. Kolor: Czarny, niebieski, fioletowy, biały, 33. Perfum albo woda kolońska: Beckham i Playboy 34. Kwiat: Róża 35. Miesiąc: Luty 36. Gazeta: Nic CZY ROBIŁEŚ TO W CIĄGU OSTATNICH 48 GODZIN: 37. Plakales: Nie 38. Kupiłeś cos: agarafki i drożdże haha 39. Źle się czułeś (fizycznie): Tak 40. Śpiewałeś: Tak 41. Powiedziałeś 'Kocham Cię': Nie 42. Chciałeś komuś powiedzieć, ze kogo kochasz, ale nie zrobiłeś tego: Nie 43. Poznałeś kogoś nowego: Tak 44. Ruszyłeś się: Tak 45. Miałeś poważną rozmowę: nie 46. Piłeś/paliłes: nie 47. Przytuliłeś kogoś: Nie 48. Pocałowałeś kogoś: Nie 49. Kłóciłeś się z rodzicami: Nie 50. Marzyłeś o osobie, z którą nie możesz być: nie W PRZYSZŁOŚCI: 51. Co będziesz robić jak dorośniesz: Reżyser lub lekarz 52. Gdzie będziesz żył: W jakimś mieście 53. Czy chcesz mieć dzieci: niee 54. Jeżeli tak, ile: - 55. Jak byś je nazwał: - TO CZY TO: 56. Coca Cola/Pepsi: Pepsi 57. Długopis/ołówek: ołówek 58. Wanilia/czekolada: czekolada 59. Przytulenie/pocałunek: przytulenie 60. Światło włączone/wyłączone: Włączone 61. Ciemny/jasny: Ciemny 62. Róża/lilia: Róża 63. McDonalds/Burger King: McDonalds 64. Sandały/buty: Buty 65. CD/kaseta: CD 66. Skittles/M&M's: M&M's 67. Bogaty&nieszczęśliwy/szczesliwy&biedny: bogaty i nieszczęśliwy ULUBIONE: 68. Jedzenie: pizza lub spaghetti 69. Zespół: My Chemical Romance i Kasabian i RHCP i ATL i WTK i Green Day itp. 70. Film: Keith 71. Program telewizyjny: Dr House 72. Napój: cos zimnego 73. Temat do rozmowy: operacje 73. Nauczyciel: taki który nie zwraca uwage na twoje buty i ubrania 74. Rodzaj sklepu: z butami 75. Stacja radiowa: Eska Rock 76. Książka: Danina. Nowoczesna baśń 77. Święto: Dzień Dziecka 78. Sport: pływanie 79. Fast Food: nic 80. Kolor do ubierania: Czarny, fioletowy i biały i może jeszcze zielony 81. Liczba: 25 82. Smak Lodów: Grejfrutowy CZY KIEDYKOLWIEK: 83. Farbowałeś włosy: niee 84. Wdałeś się w bójkę (ile razy): never 85. Zostałeś w domu w sobotę: Pewnie 86. Miałeś problemy z policja: Nie 87. Okradłeś kogoś: Nie 88. Złamałeś kość: nie 89. Zasnąłeś na lekcji: nie 90. Poszedłeś do wiezienia: Nie 91. Byłeś w szpitalu: Tak dużo razy 92. Pocałowałeś kogoś tej samej płci: Nie 93. Zgubiłeś się na wakacjach: Nie 94. Miałeś samochodu: Ne 95. Pragnąłeś być starszy/młodszy: nie 96. Paliłeś: nie 97. Piłeś: nie 98. Uważałeś, ze jesteś atrakcyjny: nie 99. Uważałeś, ze jesteś fajny: nie zbyt 100. Co robiłeś wczoraj: spałam między innymi 101. Co robiłeś dzisiaj: to na przykład 102. Co będziesz robić jutro: zobaczy się 103. Co robisz w tym tygodniu: to co zwykle 104. Co robiłeś w zeszłym tygodniu: koczowałam na Saharze 105. Co zrobisz kiedy to się skończy: będe zadowolona że nie przerwałam w połowie tych głupich pytan RZECZY, KTÓRE ROBIŁEŚ OSTATNIO 106. Rzecz, którą jadłeś: chałka 107. Rzecz, którą ostatnio piłeś: herbata 108. Piosenka, którą słyszałeś: " This is War" 109. Program jaki oglądałeś: TVN7 i Dr House'a tam 110. Osoba, którą widziałeś: wiele na raz 111. Osoba, która dzwoniła do ciebie: nikt 112. Osoba, do której ty dzwoniłeś: Nikt 113. Osoba, którą przytulałeś: nikt Alleluja koniec Odpowiedz Link Zgłoś
selena_gomez_17 Re: 113 pytań. xd 23.02.12, 16:05 1. Imię: Kasia 2. Kolor włosów: Blond 3. Kolor oczu: Zielone 4.Obecny wzrost: 166cm 5. Okulary/szkła kontaktowe: Okulary 6. Znak zodiaku: Baran 7. Obecny wiek: 14 8. Rodzeństwo: Nie mam. 9. Wiek rodzeństwa: -.- 10. Miejsce zamieszkania: P. Śl. 11. Tatuaże/piercing: Chcę mieć tatuaż w przyszłości 12. Najlepsza przyjaciółka/przyjaciel: Aga 13. Chłopak/dziewczyna: brak 14. Rodzaj pocałunku: ? 15. Hobby: Śpiew, czytanie książek, zakupy 16. Jesteś w centrum uwagi czy 'podpierasz ściany'?: Gdzieś pośrodku 17. Jakim rodzajem samochodu jeździsz?: ale o co chodzi? 18. Jesteś punktualna czy często się spóźniasz?: Różnie to bywa 19. Masz prace?: Niee 20. Czy lubisz być pośród ludzi?: Pewnie 21. Czy kiedykolwiek kochałeś kogoś u kogo nie miałaś żadnych szans: Nie. 22. Czy płakałeś kiedy przez kogoś płci przeciwnej?: Nie 23. Czy jesteś teraz samotny?: Nie 24. Czy kiedykolwiek bałeś się, ze nigdy nie weźmiesz ślubu?: Nie 25. Czy chcesz wziąć ślub?: Tak 26. Czy chcesz mieć dzieci?: Tak ULUBIONE: 27. Pokój: fioletowe ściany, łóżko, biurko, krzesło, szafki itd. 28. Rodzaj muzyki: Pop, Reggae, Hip-hop, Rap, Rock 29. Piosenka: Nie wiem 30. Wspomnienie: Fajne 31. Dzień tygodnia: Sobota 32. Kolor: zielony, fioletowy, czerwony 33. Perfum albo woda kolońska: Nie dużo 34. Kwiat: nie wiem 35. Miesiąc: Czerwiec 36. Gazeta: Zazwyczaj nie kupuje, ale jak już to Fun Club CZY ROBIŁEŚ TO W CIĄGU OSTATNICH 48 GODZIN: 37. Plakales: Nie 38. Kupiłeś cos: Nie 39. Źle się czułeś (fizycznie): Nie 40. Śpiewałeś: Tak 41. Powiedziałeś 'Kocham Cię': Nie 42. Chciałeś komuś powiedzieć, ze kogo kochasz, ale nie zrobiłeś tego: Nie 43. Poznałeś kogoś nowego: Nie 44. Ruszyłeś się: Tak 45. Miałeś poważną rozmowę: Nie 46. Piłeś/paliłes: Nie 47. Przytuliłeś kogoś: Tak 48. Pocałowałeś kogoś: Nie 49. Kłóciłeś się z rodzicami: Trochę 50. Marzyłeś o osobie, z którą nie możesz być: Tak W PRZYSZŁOŚCI: 51. Co będziesz robić jak dorośniesz: Tłumaczka 52. Gdzie będziesz żył: Na Florydzie 53. Czy chcesz mieć dzieci: Tak 54. Jeżeli tak, ile: 3 55. Jak byś je nazwał: Kuba, Patryk i Julia TO CZY TO: 56. Coca Cola/Pepsi: Coca Cola 57. Długopis/ołówek: Długopis 58. Wanilia/czekolada: Czekolada 59. Przytulenie/pocałunek: Pocałunek 60. Światło włączone/wyłączone: Wyłączone 61. Ciemny/jasny: Ciemny 62. Róża/lilia: Róża 63. McDonalds/Burger King: Burger King 64. Sandały/buty: Buty 65. CD/kaseta: CD 66. Skittles/M&M's: M&M's 67. Bogaty&nieszczęśliwy/szczesliwy&biedny: Wolę bogatego i szczęśliwego. ULUBIONE: 68. Jedzenie: Pizza 69. Zespół: One direction 70. Film: Nie mam jednego 71. Program telewizyjny: Nickelodeon HD, Disney Channel, TVN 72. Napój: Sok pomarańczowy, Coca Cola, Frugo albo Shake czekoladowy 73. Temat do rozmowy: nie wiem 73. Nauczyciel: nie wiem 74. Rodzaj sklepu: Empik i z ciuchami 75. Stacja radiowa: RMF MAXXX 76. Książka: Dużo 77. Święto: Boże Narodzenie 78. Sport: Pływanie 79. Fast Food: Kebab, Cheesburger 80. Kolor do ubierania: Wszystkie 81. Liczba: 16 82. Smak Lodów: Czekoladowy i ciasteczkowy CZY KIEDYKOLWIEK: 83. Farbowałeś włosy: nie 84. Wdałeś się w bójkę (ile razy): w taką prawdziwą to nie, a tak pomiędzy kolegami to kiedyś codziennie 85. Zostałeś w domu w sobotę: Pewnie 86. Miałeś problemy z policja: Nie 87. Okradłeś kogoś: Nie jestem złodziejką 88. Złamałeś kość: Nigdy 89. Zasnąłeś na lekcji: Nie 90. Poszedłeś do wiezienia: Nie 91. Byłeś w szpitalu: Jak się urodziłam i kogoś odwiedzić 92. Pocałowałeś kogoś tej samej płci: Nie, chyba że mamę 93. Zgubiłeś się na wakacjach: Nie 94. Miałeś samochodu: Nie 95. Pragnąłeś być starszy/młodszy: Starsza, o tak! 96. Paliłeś: Nie 97. Piłeś: Kiedyś kieliszek białego wina do obiadu czy coś 98. Uważałeś, ze jesteś atrakcyjny: Tak 99. Uważałeś, ze jesteś fajny: Tak 100. Co robiłeś wczoraj: To co zawsze trochę na TV, trochę na kompie, zadanie... 101. Co robiłeś dzisiaj: Byłam w szkole 102. Co będziesz robić jutro: Nie wiem 103. Co robisz w tym tygodniu: Nie wiem 104. Co robiłeś w zeszłym tygodniu: Dużo rzeczy 105. Co zrobisz kiedy to się skończy: Bede graua w gre RZECZY, KTÓRE ROBIŁEŚ OSTATNIO 106. Rzecz, którą jadłeś: Bogracz i pieczywo 107. Rzecz, którą ostatnio piłeś: Kawa zbożowa z mlekiem i cukrem 108. Piosenka, którą słyszałeś: One direction One thing 109. Program jaki oglądałeś: TVN Ugotowani 110. Osoba, którą widziałeś: Moja przyjaciółka 111. Osoba, która dzwoniła do ciebie: Koleżanka 112. Osoba, do której ty dzwoniłeś: Mama 113. Osoba, którą przytulałeś: Przyjaciółka Odpowiedz Link Zgłoś
corellka Re: 113 pytań. xd 23.02.12, 17:00 1. Imię: Agnieszka 2. Kolor włosów: Ciemny Blond. 3. Kolor oczu: Niebieskie. 4.Obecny wzrost: 147 cm 5. Okulary/szkła kontaktowe: Okulary 6. Znak zodiaku: Lew 7. Obecny wiek: 14 8. Rodzeństwo: 2 siostry 9. Wiek rodzeństwa: 22 i 2 <to nie żart> 10. Miejsce zamieszkania: Swiat 11. Tatuaże/piercing: Zero kolczyków, ale w przyszłosci dużo dziurek i ok 3 dziar. 12. Najlepsza przyjaciółka/przyjaciel: Emanuela 13. Chłopak/dziewczyna: brak 14. Rodzaj pocałunku: c/uj wie jeszcze tego nie robiłam 15. Hobby: muzyka, gitara, rock, linkin park i konie 16. Jesteś w centrum uwagi czy 'podpierasz ściany'?: raczej to drugie 17. Jakim rodzajem samochodu jeździsz?: Nie mam swojego samochodu, ale rodzice mają dwa 18. Jesteś punktualna czy często się spóźniasz?: punktualna 19. Masz prace?: Niee 20. Czy lubisz być pośród ludzi?: zależy pośrod kogo, ale jestem samotnikiem 21. Czy kiedykolwiek kochałeś kogoś u kogo nie miałaś żadnych szans: 2 razy 22. Czy płakałeś kiedy przez kogoś płci przeciwnej?: Kiedy napie...m sie z kolegami w podstawówce <1-3> 23. Czy jesteś teraz samotny?: Zależy pod jakim względem o tym mówimy 24. Czy kiedykolwiek bałeś się, ze nigdy nie weźmiesz ślubu?: Nie myślałam o tym 25. Czy chcesz wziąć ślub?: Chyba tak 26. Czy chcesz mieć dzieci?: Tak ULUBIONE: 27. Pokój: że mam opisać? zielono fioletowy, pełny plakatów i bałaganu 28. Rodzaj muzyki: Rock/NuMetal/Heavy Metal/Hard rock 29. Piosenka: Obecnie Linkin Park - Somewhere In Belong <3 30. Wspomnienie: Nie ciekawe, raczej smutne, jestem nudna pechowa osoba 31. Dzień tygodnia: Sobota 32. Kolor: Czarny, niebieski 33. Perfum albo woda kolońska: Nie 34. Kwiat: Nie wiem 35. Miesiąc: Wakacyjne! 36. Gazeta: Twist CZY ROBIŁEŚ TO W CIĄGU OSTATNICH 48 GODZIN: 37. Plakales: Nie 38. Kupiłeś cos: jogurt pitny 39. Źle się czułeś (fizycznie): Nie 40. Śpiewałeś: Tak 41. Powiedziałeś 'Kocham Cię': Nie 42. Chciałeś komuś powiedzieć, ze kogo kochasz, ale nie zrobiłeś tego: Nie 43. Poznałeś kogoś nowego: Nie 44. Ruszyłeś się: Tak 45. Miałeś poważną rozmowę: Nie 46. Piłeś/paliłes: TAK! Piłam frugo! 47. Przytuliłeś kogoś: Tak 48. Pocałowałeś kogoś: Nie 49. Kłóciłeś się z rodzicami: Nie 50. Marzyłeś o osobie, z którą nie możesz być: Może... W PRZYSZŁOŚCI: 51. Co będziesz robić jak dorośniesz: Dziennikarka, Grafik, a jak nie wypali to GITARZYSTA! 52. Gdzie będziesz żył: Ameryka, a konkrernie New York lub Los Angeles 53. Czy chcesz mieć dzieci: Tak 54. Jeżeli tak, ile: 1-2 55. Jak byś je nazwał: Nie wiem xD TO CZY TO: 56. Coca Cola/Pepsi: cola 57. Długopis/ołówek: Długopis 58. Wanilia/czekolada: Czekolada 59. Przytulenie/pocałunek: nie wiem 60. Światło włączone/wyłączone: Wyłączone 61. Ciemny/jasny: Ciemny 62. Róża/lilia: Róża 63. McDonalds/Burger King: McDonalds 64. Sandały/buty: Buty 65. CD/kaseta: CD 66. Skittles/M&M's: Skittels 67. Bogaty&nieszczęśliwy/szczesliwy&biedny: szczesliwy biedny ULUBIONE: 68. Jedzenie: pierogi!kebab 69. Zespół: Linkin Park, Soad, 30STM itd. 70. Film: Marley i ja 71. Program telewizyjny: Rodzinka pl xd 72. Napój: wszelkie soki 73. Temat do rozmowy: muzyka 73. Nauczyciel: Chyba ktoś kto to napisał sobie kpi. Nienawidzę nauczycieli 74. Rodzaj sklepu: empik i spożywczak xdd 75. Stacja radiowa: nie wiem 76. Książka: harry potter 77. Święto: Boże Narodzenie 78. Sport: jazda konna i pływanie 79. Fast Food: kebab 80. Kolor do ubierania: wszystkie 81. Liczba: 8 82. Smak Lodów: jabłko, cytryna, straciateela CZY KIEDYKOLWIEK: 83. Farbowałeś włosy: nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 84. Wdałeś się w bójkę (ile razy): Jestem chłopczycą, to naturalne, że codziennie 85. Zostałeś w domu w sobotę: Pewnie 86. Miałeś problemy z policja: Nie 87. Okradłeś kogoś: Babcie z kasy xd 88. Złamałeś kość: raz 89. Zasnąłeś na lekcji: Tak 90. Poszedłeś do wiezienia: Nie 91. Byłeś w szpitalu: tak 92. Pocałowałeś kogoś tej samej płci: Nie!!! 93. Zgubiłeś się na wakacjach: takk xd 94. Miałeś samochodu: Ne 95. Pragnąłeś być starszy/młodszy: Starsza, o tak! 96. Paliłeś: Nie 97. Piłeś: Tak 98. Uważałeś, ze jesteś atrakcyjny: Nie 99. Uważałeś, ze jesteś fajny: Nie 100. Co robiłeś wczoraj: Siedziałam w domu 101. Co robiłeś dzisiaj: Szkoła, komp 102. Co będziesz robić jutro: komputer xD 103. Co robisz w tym tygodniu: Dużo rzeczy 104. Co robiłeś w zeszłym tygodniu: Dużo rzeczy 105. Co zrobisz kiedy to się skończy: Wreszcie przestanę myśleć o tych głupich pytaniach końcowych ;/ RZECZY, KTÓRE ROBIŁEŚ OSTATNIO 106. Rzecz, którą jadłeś: Kurczak 107. Rzecz, którą ostatnio piłeś: Woda z sokiem 108. Piosenka, którą słyszałeś: No Sex - Limp Bizkit 109. Program jaki oglądałeś: Nie wiem xd 110. Osoba, którą widziałeś: Mama, babcia, siostra 111. Osoba, która dzwoniła do ciebie: Koleżanka 112. Osoba, do której ty dzwoniłeś: Koleżanka 113. Osoba, którą przytulałeś: Nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
ola39 Re: 113 pytań. xd 23.02.12, 16:55 1. Imię: Ola 2. Kolor włosów: Jasny brąz (właściwie to ciemny bląd, ale nie lubię jak ktoś tak mówi) 3. Kolor oczu: Niebieskie 4.Obecny wzrost: Nie wiem dokładnie ok. 170 cm 5. Okulary/szkła kontaktowe: nie mam 6. Znak zodiaku: Panna 7. Obecny wiek: rocznikowo 15, ale dopiero we wrześniu 8. Rodzeństwo: 2 siostry: Karolina i Ewelina 9. Wiek rodzeństwa: Karolina - 22 lata, Ewelina - 19 lat 10. Miejsce zamieszkania: CD 11. Tatuaże/piercing: NIE 12. Najlepsza przyjaciółka/przyjaciel: Nie wierzę w przyjaźń, 2 najlepsze koleżanki - Magda i Julka 13. Chłopak/dziewczyna: brak 14. Rodzaj pocałunku: yyy?! 15. Hobby: zwierzęta, książki, muzyka 16. jestem sobą i nie lubię być sztuczna 17. Rodzice mają 2, a siostra 1 18. punktualna 19. Masz prace?: nie? 20. Czy lubisz być pośród ludzi?: To zależy jakich 21. Czy kiedykolwiek kochałeś kogoś u kogo nie miałaś żadnych szans: ja nie kocham 22. Czy płakałeś kiedy przez kogoś płci przeciwnej?: tak 23. Czy jesteś teraz samotny?: tak 24. Czy kiedykolwiek bałeś się, ze nigdy nie weźmiesz ślubu?: Nie chcę psuć nikomu życia wychodząc za niego 25. Czy chcesz wziąć ślub?: Nie 26. Czy chcesz mieć dzieci?: Nie ULUBIONE: 27. Pokój: normalny 28. Rodzaj muzyki: Pop i Rock 29. Piosenka: Trudno wybrać 30. Wspomnienie: nie wiem 31. Dzień tygodnia: Sobota 32. Kolor: nie wiem 33. Perfum albo woda kolońska: nie potrafię wybrać 34. Kwiat: nie mam 35. Miesiąc: Lipiec i maj 36. Gazeta: Popcorn CZY ROBIŁEŚ TO W CIĄGU OSTATNICH 48 GODZIN: 37. Plakales: tak 38. Kupiłeś cos: nie 39. Źle się czułeś (fizycznie): tak 40. Śpiewałeś: Tak 41. Powiedziałeś 'Kocham Cię': tak 42. Chciałeś komuś powiedzieć, ze kogo kochasz, ale nie zrobiłeś tego: tak 43. Poznałeś kogoś nowego: tak 44. Ruszyłeś się: Tak 45. Miałeś poważną rozmowę: tak 46. Piłeś/paliłes: tak 47. Przytuliłeś kogoś: tak 48. Pocałowałeś kogoś: tak 49. Kłóciłeś się z rodzicami: tak 50. Marzyłeś o osobie, z którą nie możesz być: nie W PRZYSZŁOŚCI: 51. Co będziesz robić jak dorośniesz: nie wiem 52. Gdzie będziesz żył: na wsi 53. Czy chcesz mieć dzieci: nie 54. Jeżeli tak, ile: 55. Jak byś je nazwał: TO CZY TO: 56. Coca Cola/Pepsi: Coca Cola 57. Długopis/ołówek: Długopis 58. Wanilia/czekolada: czekolada 59. Przytulenie/pocałunek: przytulenie 60. Światło włączone/wyłączone: Włączone 61. Ciemny/jasny: jasny 62. Róża/lilia: Róża 63. McDonalds/Burger King: McDonalds 64. Sandały/buty: Buty 65. CD/kaseta: CD 66. Skittles/M&M's: to i to 67. Bogaty&nieszczęśliwy/szczesliwy&biedny: nigdy nie będę ani bogata ani szczęśliwa ULUBIONE: 68. Jedzenie: nie wiem 69. Zespół: Nie mam tego jedynego 70. Film: nie wiem 71. Program telewizyjny: Brak 72. Napój: nie wiem 73. Temat do rozmowy: nie wiem 73. Nauczyciel: nie wiem, chyba pani od polskiego xd 74. Rodzaj sklepu: Księgarnia, z ciuchami, supermarket 75. Stacja radiowa: RMF FM i Eska 76. Książka: zbyt wiele by wymieniać 77. Święto: nie lubię Świąt 78. Sport: siedzenie 79. Fast Food: McDonalds 80. Kolor do ubierania: różne 81. Liczba: 3 i 9 82. Smak Lodów: wszystkie tylko nie czekoladowe CZY KIEDYKOLWIEK: 83. Farbowałeś włosy: nie 84. Wdałeś się w bójkę (ile razy): Kilkanaście 85. Zostałeś w domu w sobotę: Pewnie 86. Miałeś problemy z policja: Nie 87. Okradłeś kogoś: Nie jestem złodziejką 88. Złamałeś kość: nigdy 89. Zasnąłeś na lekcji: nie 90. Poszedłeś do wiezienia: Nie 91. Byłeś w szpitalu: 2 92. Pocałowałeś kogoś tej samej płci: Nie, chyba że mamę, babcię albo siostrę lub koleżankę 93. Zgubiłeś się na wakacjach: Nie 94. Miałeś samochodu: 95. Pragnąłeś być starszy/młodszy: starsza jak byłam mała, teraz chcę być dzieckiem 96. Paliłeś: nie i nigdy nie chcę 97. Piłeś: Tak, ale małe ilości 98. Uważałeś, ze jesteś atrakcyjny: nie wiem 99. Uważałeś, ze jesteś fajny: nie 100. byłam w szkole 101. Oglądałam telewizję, czytałam książkę, byłam na podwórku, siedziałam przy komputerze 102. będę w szkole 103. Dużo reczy 104. Dużo rzeczy 105. Wreszcie przestanę myśleć o tych głupich pytaniach RZECZY, KTÓRE ROBIŁEŚ OSTATNIO 106. Rzecz, którą jadłeś: naleśniki z dżemem śliwkowym 107. Rzecz, którą ostatnio piłeś: woda 108. Piosenka, którą słyszałeś: me muero de amor 109. Program jaki oglądałeś: 4fun.tv 110. Osoba, którą widziałeś: tata 111. Osoba, która dzwoniła do ciebie: mama 112. Osoba, do której ty dzwoniłeś: Nie pamiętam 113. Osoba, którą przytulałeś: mama Odpowiedz Link Zgłoś
camper_kala Re: 113 pytań. xd 23.02.12, 21:28 1. Imię: Klaudia 2. Kolor włosów: ciemny Blond. 3. Kolor oczu: Niebieskie. 4.Obecny wzrost: 170cm 5. Okulary/szkła kontaktowe: Niee 6. Znak zodiaku: Rybcie 7. Obecny wiek: 15.!!! 8. Rodzeństwo: niet 9. Wiek rodzeństwa: no nie mam niee o.O 10. Miejsce zamieszkania: Jastrzębie Zdrój 11. Tatuaże/piercing: neee 12. Najlepsza przyjaciółka/przyjaciel: Sonia, Jagoda, Bartosh 13. Chłopak/dziewczyna: Michał 14. Rodzaj pocałunku: Francuski 15. Hobby: muzyka, siatkówka, fotografia 16. Jesteś w centrum uwagi czy 'podpierasz ściany'?: oczywiście, że w centrum.!!! 17. Jakim rodzajem samochodu jeździsz?: nee mam prawka xd 18. Jesteś punktualna czy często się spóźniasz?: rzadko spóźniona 19. Masz prace?: Taa buda to moja work 20. Czy lubisz być pośród ludzi?: Yes 21. Czy kiedykolwiek kochałeś kogoś u kogo nie miałaś żadnych szans: Tak 22. Czy płakałeś kiedy przez kogoś płci przeciwnej?: Yhm... 23. Czy jesteś teraz samotny?: Nie 24. Czy kiedykolwiek bałeś się, ze nigdy nie weźmiesz ślubu?: Nie, nie obchodzi mnie to. 25. Czy chcesz wziąć ślub?: Nie wiem, się zobaczyyy 26. Czy chcesz mieć dzieci?: Yes ULUBIONE: 27. Pokój: normal 28. Rodzaj muzyki: rock, metal 29. Piosenka: "Trudno wybrać" 30. Wspomnienie: takie tam^^ 31. Dzień tygodnia: Sobota 32. Kolor: Szary 33. Perfum albo woda kolońska: MEXX 34. Kwiat: tulipan, kaktus 35. Miesiąc: czerwiec 36. Gazeta: Vouge CZY ROBIŁEŚ TO W CIĄGU OSTATNICH 48 GODZIN: 37. Plakales: Yes, ze śmiechuuu 38. Kupiłeś cos: Taa batonaxd 39. Źle się czułeś (fizycznie): Yhm... 40. Śpiewałeś: Nie-.-'' 41. Powiedziałeś 'Kocham Cię': Yes 42. Chciałeś komuś powiedzieć, ze kogo kochasz, ale nie zrobiłeś tego: Nie 43. Poznałeś kogoś nowego: Niet 44. Ruszyłeś się: No raczej...-.-'' 45. Miałeś poważną rozmowę: Nie 46. Piłeś/paliłes: Troszkuu;3 47. Przytuliłeś kogoś: Taaak 48. Pocałowałeś kogoś: takkkkkkk 49. Kłóciłeś się z rodzicami: codziennie 50. Marzyłeś o osobie, z którą nie możesz być: Nie W PRZYSZŁOŚCI: 51. Co będziesz robić jak dorośniesz: tłumacz języka angielskiego i hiszpańskiego 52. Gdzie będziesz żył: In LONDON 53. Czy chcesz mieć dzieci: Tak 54. Jeżeli tak, ile: 3 lub 4 55. Jak byś je nazwał: Isabella, Dorian, Sewerus, Elena TO CZY TO: 56. Coca Cola/Pepsi: Pepsi 57. Długopis/ołówek: Długopis 58. Wanilia/czekolada: Czekooo 59. Przytulenie/pocałunek: Pocalunek 60. Światło włączone/wyłączone: Wyłączone 61. Ciemny/jasny: Ciemny 62. Róża/lilia: Lilia 63. McDonalds/Burger King: McDonalds 64. Sandały/buty: Buty 65. CD/kaseta: CD 66. Skittles/M&M's: obojętnie 67. Bogaty&nieszczęśliwy/szczesliwy&biedny: Biedny i szczęśliwy ULUBIONE: 68. Jedzenie: włoskie sałatki 69. Zespół: The Pretty Reckles, Paramore, Behemoth 70. Film: Titanic, Szkoła uczuć, naznaczony... 71. Program telewizyjny: __________ 72. Napój: Pepsi albo sok pomarańczowy 73. Temat do rozmowy: newsy z otoczenia;ppp 73. Nauczyciel: BUHAHAHAHAHHAHA!!!!!!!!!!!!! 74. Rodzaj sklepu: NY 75. Stacja radiowa: __________ 76. Książka: Nieśmiertelny 77. Święto: Wigilia 78. Sport: siatkówka 79. Fast Food: McDonalds i KFC 80. Kolor do ubierania: Czarny, szaary, brązowyy 81. Liczba: 5 82. Smak Lodów: _____________ CZY KIEDYKOLWIEK: 83. Farbowałeś włosy: neee 84. Wdałeś się w bójkę (ile razy): Kilkanaście 85. Zostałeś w domu w sobotę: Pewnie 86. Miałeś problemy z policja: Nie 87. Okradłeś kogoś: niet 88. Złamałeś kość: nosek 3x 89. Zasnąłeś na lekcji: Tak na matmie;p 90. Poszedłeś do wiezienia: Nie 91. Byłeś w szpitalu: Nom 92. Pocałowałeś kogoś tej samej płci: Yhm^^ 93. Zgubiłeś się na wakacjach: yes 94. Miałeś samochodu: ? 95. Pragnąłeś być starszy/młodszy: yhyyyyyym 96. Paliłeś: Tak 97. Piłeś: Tak 98. Uważałeś, ze jesteś atrakcyjny: Pffff 99. Uważałeś, ze jesteś fajny: o.O 100. Co robiłeś wczoraj: Byczyłam się 101. Co robiłeś dzisiaj: - / - 102. Co będziesz robić jutro: Nie wiem, nie mam grafiku 103. Co robisz w tym tygodniu: Niććć 104. Co robiłeś w zeszłym tygodniu: takie tam^^ 105. Co zrobisz kiedy to się skończy: Wreszcie przestanę myśleć o tych głupich pytaniach końcowych ;/ RZECZY, KTÓRE ROBIŁEŚ OSTATNIO 106. Rzecz, którą jadłeś: lizaka 107. Rzecz, którą ostatnio piłeś: kakałko 108. Piosenka, którą słyszałeś: "Call me baby" 109. Program jaki oglądałeś: Polsat 110. Osoba, którą widziałeś: Ojciec-.-'' 111. Osoba, która dzwoniła do ciebie: Bartoshhh 112. Osoba, do której ty dzwoniłeś: ________ 113. Osoba, którą przytulałeś: Chłopaka Odpowiedz Link Zgłoś
kika00011 Re: 113 pytań. xd 04.03.12, 22:42 1. Imię: Kasia 2. Kolor włosów: brąż 3. Kolor oczu: Niebieskie. 4.Obecny wzrost: Nie wiem ;p 5. Okulary/szkła kontaktowe: nie 6. Znak zodiaku: Wagaa 7. Obecny wiek: jeszcze 14 ;D 8. Rodzeństwo: Arek, Paweł, Piotrek, Adam xd 9. Wiek rodzeństwa: nie powiem xd 10. Miejsce zamieszkania: Podlasie 11. Tatuaże/piercing: kolczyk w wardze i języku + tatuaż na nadgarstku- w przyszłości ;d 12. Najlepsza przyjaciółka/przyjaciel: Weronika i Klaudia 13. Chłopak/dziewczyna: brak 14. Rodzaj pocałunku: mmmm.... 15. Hobby: muzyka, fotografia, rysunek 16. Jesteś w centrum uwagi czy 'podpierasz ściany'?: centrum 17. Jakim rodzajem samochodu jeździsz?: na razie nie jeżdżę autem 18. Jesteś punktualna czy często się spóźniasz?: punktualna 19. Masz prace?: Nie 20. Czy lubisz być pośród ludzi?: jasne 21. Czy kiedykolwiek kochałeś kogoś u kogo nie miałaś żadnych szans: tak 22. Czy płakałeś kiedy przez kogoś płci przeciwnej?: nie 23. Czy jesteś teraz samotny?: nigdy nie jestem samotna 24. Czy kiedykolwiek bałeś się, ze nigdy nie weźmiesz ślubu?: nigdy nie wezmę ślubu, wolny związek wystarczy 25. Czy chcesz wziąć ślub?: nie 26. Czy chcesz mieć dzieci?: nigdy! nienawidzę dzieci! ULUBIONE: 27. Pokój: nie mam ulubionego... ma być ładnie, przestronnie i z mnóstwem zdjęć na ścianach 28. Rodzaj muzyki: rock 29. Piosenka: duuużo 30. Wspomnienie: dużo ich xd 31. Dzień tygodnia: Sobota 32. Kolor: czarny, brązowy 33. Perfum albo woda kolońska: słodkie ;d 34. Kwiat: nie znam się na kwiatach, muszą być ładne xd 35. Miesiąc: sierpień 36. Gazeta: bravo xd CZY ROBIŁEŚ TO W CIĄGU OSTATNICH 48 GODZIN: 37. Plakales: Nie 38. Kupiłeś cos: nie 39. Źle się czułeś (fizycznie): tak 40. Śpiewałeś: Tak 41. Powiedziałeś 'Kocham Cię': Nie 42. Chciałeś komuś powiedzieć, ze kogo kochasz, ale nie zrobiłeś tego: Nie 43. Poznałeś kogoś nowego: tak 44. Ruszyłeś się: Tak 45. Miałeś poważną rozmowę: Nie 46. Piłeś/paliłes: nie 47. Przytuliłeś kogoś: tak xd 48. Pocałowałeś kogoś: może... xd 49. Kłóciłeś się z rodzicami: robię to co pół godziny... 50. Marzyłeś o osobie, z którą nie możesz być: nie przypominam sobie xd W PRZYSZŁOŚCI: 51. Co będziesz robić jak dorośniesz: zrobię sobie kolczyk w wardze i w języku. wytatuuje sobie cytat na nadgarstku, skoczę ze spadochronem, wyjadę do Los Angeles (po drodze zwiedzając inne piękne miejsca), zostanę dziennikarką w LA 52. Gdzie będziesz żył: w Los Angeles 53. Czy chcesz mieć dzieci: nie! nienawidzę wstrętnych, małych potworów 54. Jeżeli tak, ile: zero 55. Jak byś je nazwał: nijak TO CZY TO: 56. Coca Cola/Pepsi: coa cola 57. Długopis/ołówek: ołówek 58. Wanilia/czekolada: czekolada 59. Przytulenie/pocałunek: przytulenie 60. Światło włączone/wyłączone: Wyłączone 61. Ciemny/jasny: Ciemny 62. Róża/lilia: Róża 63. McDonalds/Burger King: McDonalds 64. Sandały/buty: Buty 65. CD/kaseta: CD 66. Skittles/M&M's: M&M's 67. Bogaty&nieszczęśliwy/szczesliwy&biedny: bogaty i szczęśliwy ULUBIONE: 68. Jedzenie: pizza 69. Zespół: Tokio Hotel, Nitvana, Linkin Park, Dżem, Happysad i inne xd 70. Film: Safe House 71. Program telewizyjny: FoxLife xd 72. Napój: sok pomarańczowy lub herbata owocowa <mniam> 73. Temat do rozmowy: muzyka, filmy, książki 73. Nauczyciel: żadeeeeeen 74. Rodzaj sklepu: z ciuchami, z butami i biżuterią, księgarnia 75. Stacja radiowa: RMF FM i Eska 76. Książka: dużo ich; np. "Nawiedzone miasteczko Shadow hills" 77. Święto: żadne, nienawidzę świąt 78. Sport: sporty ekstremalne + piłka nożna 79. Fast Food: McDonalds 80. Kolor do ubierania: szary, pastelowe, pstrokate 81. Liczba: 13 82. Smak Lodów: śmietankowe, śmietankowo-czekoladowe CZY KIEDYKOLWIEK: 83. Farbowałeś włosy: nie 84. Wdałeś się w bójkę (ile razy): może raz 85. Zostałeś w domu w sobotę: Pewnie 86. Miałeś problemy z policja: Nie 87. Okradłeś kogoś: Nie 88. Złamałeś kość: nie, tylko skręciłam 89. Zasnąłeś na lekcji: Tak 90. Poszedłeś do wiezienia: Nie 91. Byłeś w szpitalu: nie 92. Pocałowałeś kogoś tej samej płci: Nie 93. Zgubiłeś się na wakacjach: Nie 94. Miałeś samochodu: Ne 95. Pragnąłeś być starszy/młodszy: młodsza, tak! 96. Paliłeś: Nie 97. Piłeś: Nie 98. Uważałeś, ze jesteś atrakcyjny: Pewnie! xd 99. Uważałeś, ze jesteś fajny: Oczywiście 100. Co robiłeś wczoraj: kino, wygłupy i sklepy! 101. Co robiłeś dzisiaj: komputer 102. Co będziesz robić jutro: idę do szkoły -.- 103. Co robisz w tym tygodniu: uczę się. 104. Co robiłeś w zeszłym tygodniu: nie pamiętam xd 105. Co zrobisz kiedy to się skończy: jeszcze nie wiem. Spontan! RZECZY, KTÓRE ROBIŁEŚ OSTATNIO 106. Rzecz, którą jadłeś: Kinder mleczna kanapka! 107. Rzecz, którą ostatnio piłeś: herbata wieloowocowa 108. Piosenka, którą słyszałeś: "Dogs Unleashed" 109. Program jaki oglądałeś: TVP2 110. Osoba, którą widziałeś: Mama 111. Osoba, która dzwoniła do ciebie: Przyjaciółka 112. Osoba, do której ty dzwoniłeś: Przyjaciółka 113. Osoba, którą przytulałeś: koleżanki! <3 Odpowiedz Link Zgłoś
smile.love Re: 113 pytań cz.1 - od końca :D 28.09.12, 20:42 RZECZY, KTÓRE ROBIŁEŚ OSTATNIO 106. Rzecz, którą jadłeś: zapiekanka 107. Rzecz, którą ostatnio piłeś: herbata 108. Piosenka, którą słyszałeś: Glee - Gives You Hell 109. Program jaki oglądałeś: Tvp1 110. Osoba, którą widziałeś: Mama 111. Osoba, która dzwoniła do ciebie: - 112. Osoba, do której ty dzwoniłeś: - 113. Osoba, którą przytulałeś: nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
smile.love Re: 113 pytań cz.2 - od końca :D 28.09.12, 20:46 CZY KIEDYKOLWIEK 83. Farbowałeś włosy: nie 84. Wdałeś się w bójkę (ile razy): nie 85. Zostałeś w domu w sobotę: Tak 86. Miałeś problemy z policja: Nie 87. Okradłeś kogoś: nie 88. Złamałeś kość: nie 89. Zasnąłeś na lekcji nie 90. Poszedłeś do wiezienia: nie 91. Byłeś w szpitalu: nie 92. Pocałowałeś kogoś tej samej płci: Tak, ale kogoś z rodziny 93. Zgubiłeś się na wakacjach: Nie 94. Miałeś samochodu: Nie 95. Pragnąłeś być starszy/młodszy: nie 96. Paliłeś: nie 97. Piłeś: nie 98. Uważałeś, ze jesteś atrakcyjny: no, powiedzmy 99. Uważałeś, ze jesteś fajny: Tak 100. Co robiłeś wczoraj: byłam na wycieczce i na zakupach 101. Co robiłeś dzisiaj: odrabiałam lekcje, siedziałam na Kotku.pl 102. Co będziesz robić jutro: lekje, lekcje i jescze raz lekcje 103. Co robisz w tym tygodniu: - 104. Co robiłeś w zeszłym tygodniu: - 105. Co zrobisz kiedy to się skończy: - Odpowiedz Link Zgłoś
smile.love Re: 113 pytań cz.3 - od końca :D 28.09.12, 20:48 ULUBIONE 68. Jedzenie: - 69. Zespół: Nirvana 70. Film: Jutro idziemy do kina 71. Program telewizyjny: - 72. Napój: - 73. Temat do rozmowy: - 73. Nauczyciel: pan od historii i w-f 74. Rodzaj sklepu: - 75. Stacja radiowa: - 76. Książka: dużoooo 77. Święto: Boże Narodzenie 78. Sport: Piłka nożna, sitka 79. Fast Food: KFC i jego sprzedawca 80. Kolor do ubierania: różowy 81. Liczba: 5 i 20 82. Smak Lodów: Truskawkowy Odpowiedz Link Zgłoś
smile.love Re: 113 pytań cz.4 - od końca :D 28.09.12, 20:49 TO CZY TO 56. Coca Cola/Pepsi: Pepsi 57. Długopis/ołówek: Długopis 58. Wanilia/czekolada: - 59. Przytulenie/pocałunek: Pocałunek 60. Światło włączone/wyłączone: Wyłączone 61. Ciemny/jasny: jasny 62. Róża/lilia: Róża 63. McDonalds/Burger King: McDonalds 64. Sandały/buty: Buty 65. CD/kaseta: CD 66. Skittles/M&M's: Skittels 67. Bogaty&nieszczęśliwy/szczesliwy&biedny: bogatego i szczęśliwy Odpowiedz Link Zgłoś
smile.love Re: 113 pytań cz.5 - od końca :D 28.09.12, 20:51 W PRZYSZŁOŚCI 51. Co będziesz robić jak dorośniesz: lekarz 52. Gdzie będziesz żył: - 53. Czy chcesz mieć dzieci: tak 54. Jeżeli tak, ile: jedno 55. Jak byś je nazwał: chłopiec - Max, lub Marcin, dziewczyna - Julia Odpowiedz Link Zgłoś
smile.love Re: 113 pytań cz.6 - od końca :D 28.09.12, 20:54 CZY ROBIŁEŚ TO W CIĄGU OSTATNICH 48 GODZIN 37. Plakales: Nie 38. Kupiłeś cos: Oooo tak... 39. Źle się czułeś (fizycznie): Nie 40. Śpiewałeś: Tak 41. Powiedziałeś 'Kocham Cię': Nie 42. Chciałeś komuś powiedzieć, ze kogo kochasz, ale nie zrobiłeś tego: Tak 43. Poznałeś kogoś nowego: Haha xd tak 44. Ruszyłeś się: Tak 45. Miałeś poważną rozmowę: Nie 46. Piłeś/paliłes: wodę, sok, herbatę 47. Przytuliłeś kogoś: Nie 48. Pocałowałeś kogoś: Tak 49. Kłóciłeś się z rodzicami: Nie 50. Marzyłeś o osobie, z którą nie możesz być: Takkkkk Odpowiedz Link Zgłoś
smile.love Re: 113 pytań cz.7 - od końca :D 28.09.12, 20:56 ULUBIONE 27. Pokój: że mam opisać? - 28. Rodzaj muzyki: - 29. Piosenka: - 30. Wspomnienie: Oooo, spotkanie z kasjerem w KFC 31. Dzień tygodnia: Środa 32. Kolor: - 33. Perfum albo woda kolońska: - 34. Kwiat: Stokrotka 35. Miesiąc: Grudzień 36. Gazeta: Świat wiedzy Odpowiedz Link Zgłoś
smile.love Re: 113 pytań cz.7 - od końca :D 28.09.12, 20:59 1. Imię: Dominika 2. Kolor włosów: Brąz 3. Kolor oczu: Brąz 4.Obecny wzrost: - 5. Okulary/szkła kontaktowe: Tak 6. Znak zodiaku: Lew 7. Obecny wiek: 13 8. Rodzeństwo: - 9. Wiek rodzeństwa: - 10. Miejsce zamieszkania: - 11. Tatuaże/piercing: - 12. Najlepsza przyjaciółka/przyjaciel: - 13. Chłopak/dziewczyna: - 14. Rodzaj pocałunku: Ooooo 15. Hobby: dużoooo tego 16. Jesteś w centrum uwagi czy 'podpierasz ściany'? centrum, ale też ściana 17. Jakim rodzajem samochodu jeździsz? - 18. Jesteś punktualna czy często się spóźniasz? punktualna 19. Masz prace? nie 20. Czy lubisz być pośród ludzi? czasami 21. Czy kiedykolwiek kochałeś kogoś u kogo nie miałaś żadnych szans - oj, tak 22. Czy płakałeś kiedy przez kogoś płci przeciwnej? nie 23. Czy jesteś teraz samotny? nie 24. Czy kiedykolwiek bałeś się, ze nigdy nie weźmiesz ślubu? nie 25. Czy chcesz wziąć ślub? tak 26. Czy chcesz mieć dzieci? tak Odpowiedz Link Zgłoś
kotkaevita15 Re: 113 pytań. xd 28.09.12, 21:03 1. Imię: Julia 2. Kolor włosów: Średni blond z rudawymi pasemkami xd 3. Kolor oczu: brązowo-zielone 4.Obecny wzrost:153 cm 5. Okulary/szkła kontaktowe: okulary 6. Znak zodiaku: RaK 3 7. Obecny wiek: 12 latek xd 8. Rodzeństwo: moja kochana siostra Kaśka ;D 9. Wiek rodzeństwa:Kaśka - 21 lat xd 10. Miejsce zamieszkania: Za górami, za lasami... 11. Tatuaże/piercing: chcialabym miec maly klucz wiolinowy 12. Najlepsza przyjaciółka/przyjaciel: Paulina, Natalia, Andżelika, Olka, Anka i Kama xd 13. Chłopak/dziewczyna: brak 14. Rodzaj pocałunku: pocałunek pocałunkowy 15. Hobby: jogging, słuchanie MUZY 16. Jesteś w centrum uwagi czy 'podpierasz ściany'?: centrum xd 17. Jakim rodzajem samochodu jeździsz?: moje nogi to jak samochod xd 18. Jesteś punktualna czy często się spóźniasz?: punktualna xd 19. Masz prace?: Niee 20. Czy lubisz być pośród ludzi?: no pewka 21. Czy kiedykolwiek kochałeś kogoś u kogo nie miałaś żadnych szans: tak xd 22. Czy płakałeś kiedy przez kogoś płci przeciwnej?: nie 23. Czy jesteś teraz samotny?: nie 24. Czy kiedykolwiek bałeś się, ze nigdy nie weźmiesz ślubu?: nie, jestem pewna, ze bede miala kiedys meza ) 25. Czy chcesz wziąć ślub?: tak, keidyś! 26. Czy chcesz mieć dzieci?: moze xd kiedys... ULUBIONE: 27. Pokój: ściany biale, dywan zielony, lozko pom. z niebieska kołdrą w male kotki, biurko brązowe, krzeslo tez... eee szafy tez brązowe, zielone firanki... tyle xd a i jeszcze stolik i pyfy... brązowe xd 28. Rodzaj muzyki: Pop, lekki rock 29. Piosenka: cover Louisa Tomlinsona - Valerie 30. Wspomnienie: Fajne 31. Dzień tygodnia: Sobota i Piątek po południu 32. Kolor: czerwony, niebieski, bialy 33. Perfum albo woda kolońska: wszystkie, które ladnie pachna xd 34. Kwiat: Róża czerwona, stokrotka 35. Miesiąc: Grudzień i lipiec 36. Gazeta: FunClub CZY ROBIŁEŚ TO W CIĄGU OSTATNICH 48 GODZIN: 37. Plakales: Nie 38. Kupiłeś cos: gazetę, pączka xd 39. Źle się czułeś (fizycznie): Nie 40. Śpiewałeś: Tak xd 41. Powiedziałeś 'Kocham Cię': tak 42. Chciałeś komuś powiedzieć, ze kogo kochasz, ale nie zrobiłeś tego: Nie 43. Poznałeś kogoś nowego: Nie 44. Ruszyłeś się: Tak 45. Miałeś poważną rozmowę: Nie 46. Piłeś/paliłes: tak, ale tylko herbate xd 47. Przytuliłeś kogoś: tak 48. Pocałowałeś kogoś: Nie 49. Kłóciłeś się z rodzicami: Nie 50. Marzyłeś o osobie, z którą nie możesz być: tak :3 W PRZYSZŁOŚCI: 51. Co będziesz robić jak dorośniesz: Aktorka 52. Gdzie będziesz żył: Tu gdzie teraz lub w Anglii lib gdzies indziej 53. Czy chcesz mieć dzieci: moze xd 54. Jeżeli tak, ile: Jedno-dwoje 55. Jak byś je nazwał: Marek/Jan ; Iza/Karolina TO CZY TO: 56. Coca Cola/Pepsi: Pepsi 57. Długopis/ołówek: Długopis 58. Wanilia/czekolada: CZEKOLADAlepsza 59. Przytulenie/pocałunek: przytulenie 60. Światło włączone/wyłączone: w nicy - wył, wieczorem - wł. rano - wyl poludnie - wyl. 61. Ciemny/jasny: Ciemny 62. Róża/lilia: Róża 63. McDonalds/Burger King: McDonalds 64. Sandały/buty: Buty 65. CD/kaseta: CD 66. Skittles/M&M's: M&M's 67. Bogaty&nieszczęśliwy/szczesliwy&biedny: A ja wolę bogatego i szczęśliwego, cha! ULUBIONE: 68. Jedzenie: pizza *_* i sok pomarańczowy 69. Zespół: ONE DIRECTION 70. Film: duzo xd 71. Program telewizyjny: duzo xd xd 72. Napój: Pepsi albo sok pomarańczowy 73. Temat do rozmowy: duzo haha xd 73. Nauczyciel:pani od matmy, czasem jest taka zabawna o lol xd xd xd xd xd 74. Rodzaj sklepu: z jedzonkiem i z ciuchami 75. Stacja radiowa: RMF FM i Eska i 4FunTV 76. Książka: Magia Avalonu i gdybym była czekolada... 77. Święto: Boże Narodzenie, Wigilia 78. Sport: jogging 79. Fast Food: fryytki 80. Kolor do ubierania: kolorowy lub czarny 81. Liczba: 155204 82. Smak Lodów: bananowo-czekoladowy CZY KIEDYKOLWIEK: 83. Farbowałeś włosy: nie 84. Wdałeś się w bójkę (ile razy): 0 (chyba ze takie damsie rekoczyny, kumpelskie to ze 1000000000000razy xd) 85. Zostałeś w domu w sobotę: Pewnie 86. Miałeś problemy z policja: Nie 87. Okradłeś kogoś: Nie jestem złodziejką 88. Złamałeś kość: nie 89. Zasnąłeś na lekcji: niee... xd 90. Poszedłeś do wiezienia: Nie 91. Byłeś w szpitalu: Tak. 92. Pocałowałeś kogoś tej samej płci: Nie, chyba że mamę albo siostrę 93. Zgubiłeś się na wakacjach: Nie 94. Miałeś samochodu: Ne 95. Pragnąłeś być starszy/młodszy: czasem xd 96. Paliłeś: nie 97. Piłeś: nie 98. Uważałeś, ze jesteś atrakcyjny: Jasne 99. Uważałeś, ze jesteś fajny: Jasne 100. Co robiłeś wczoraj: Byłam u kumpeli 101. Co robiłeś dzisiaj: słuchalam muzy 102. Co będziesz robić jutro: Nie wiem 103. Co robisz w tym tygodniu: Dużo reczy 104. Co robiłeś w zeszłym tygodniu: Dużo rzeczy 105. Co zrobisz kiedy to się skończy: wypiję... drugą herbatkę xd RZECZY, KTÓRE ROBIŁEŚ OSTATNIO 106. Rzecz, którą jadłeś: płatki na mleku 107. Rzecz, którą ostatnio piłeś: mleko xd 108. Piosenka, którą słyszałeś: LWWY 109. Program jaki oglądałeś: Disney Channel 110. Osoba, którą widziałeś: Mama, siostra, moi znajomi ze szkoly xd 111. Osoba, która dzwoniła do ciebie: Przyjaciółka 112. Osoba, do której ty dzwoniłeś: Nikt 113. Osoba, którą przytulałeś: mama Odpowiedz Link Zgłoś