Dodaj do ulubionych

chłopak, moja przyjaciółka HeLp !

03.12.10, 16:10
Moja przyjaciółka kiedyś chodziła z takim jednym ale teraz sie rozstali xdd i on sie mnie wczoraj zapytał czy chce z nim chodzić bo byliśmym i jesteśmy przyjaciółmi xdd zapytałam sie przyjaciółki czy jej to nieprzeszkadza a ona ze nie xdd ale powiedziała mi o nim wszystkko co robi z dziewczynami że jest z dziewczyną a potem okazuje sie ze jednak było więcej tych dziewczyn ;\ i to mnie tak jakoś zniechęciło ;\ no i dzis jak sie pytał sie co mu odpowiem a ja ze jeszcze sie zastanowie ;\ no i ona powiedziała też że przez niego będe płakać i wgl. że radzi mi z nim niechodzić ;\
moim zdaniem jest bardzo fany ale to co moja przyjaciółka mi powiedziała zszokowało mnie ... chyba ze chciała żeby ze mna niechodził bo to on z nią zerwał !!
no i teraz niewiem czy z nim chodzić czy nie
no i co myślicie mam sprubować z nim czy nie ?.
bez głupich komentarzy i nieusuwajcie bo to dla mnie ważne kiss
Sorka że tak napisałam ale sie śpiesze :]
Obserwuj wątek
    • klama_kcmil Re: chłopak, moja przyjaciółka HeLp ! 03.12.10, 16:17
      Myślę, że jeśli to Twoja prawdziwa przyjaciółka, to powiedziała Ci to dla Twojego dobra, więc powinnaś jej zaufać.
    • paramore.x33 Re: chłopak, moja przyjaciółka HeLp ! 03.12.10, 16:17
      z jednej strony jesli ta dziewczyna jest Twoja prawdziwa przyjaciolka to moze ma racje i nie powinnas probowac. A za 2 strony moze jeszcze on sie jej podoba? lub ona jest zazdrosna? Możliwe.

Sadze, ze powinnas usiasc i przemyslec to wszystko, czy sie oplaca, i czy naprawde go lubisz na tyle by z nim byc. wink

peeeace.
      - mandy
    • werka13 Re: chłopak, moja przyjaciółka HeLp ! 03.12.10, 16:18
      Pochodz a jak bd wam zle to się po prostu rozstaniecie uncertain
    • naomi. Re: chłopak, moja przyjaciółka HeLp ! 03.12.10, 16:26
      jakoś nie bardzo wierze , że twoja przyjaciółka by się nie gniewała na Ciebie.
      bo ja bym się wku...ła. ;d

no ale nie wiem <3
    • polskalady tak!!! 03.12.10, 16:30
      TAK MASZ sprubować kisskiss
      • ewcia1 naomi!! 03.12.10, 16:36
        naomi ona powiedziała że jak chcesz to możesz i była na niego wkużona ze tydzień temu sie w niej kochał a w tym tygodniu we mnie i dlatego ;\
        • naomi. Re: naomi!! 03.12.10, 17:19
          aha , spoko smile
    • julciak chłopak, moja przyjaciółka HeLp ! 03.12.10, 16:34
      jest zazdrosna, że chłopak ma u Ciebie szansę. Może nie jest taki jak mówi. Zgódź się, zobaczysz skutki smile
    • lovejustin__ Re: chłopak, moja przyjaciółka HeLp ! 03.12.10, 16:41
      to były twojej przyaciółki. jeżeli zaczęlibyście chodzić ze sobą, to pomyśl, jak ona by się czuła..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka