Dodaj do ulubionych

Zegarek??:/

05.12.10, 13:23
Siema, więc jestem tą jedną z tych niezdecydowanych dziewczyn.Na Święta od wszystkich wybłagałam kase.I planowałam sobie kupić zegarek Baby-G który kosztuje ok. 260zł.Jest dosyć porządny i mi sie podoba tylko teraz nie wiem czy go sobie kupić czy może wydac kaske na cos innegouncertain
I teraz prosze Was o zdanie.Kupić go czy nie kupić, i oto jest pytaniewink A ja czekam na Waszą odpowiedź.Jesli inny wzor Wam się podoba to tez pisaćsmile wszystko biore pod uwagęwink i z góry dzięki za wszystki komentarze, nawet te złekiss
a tu macie ten zegarek:
www.timetrend.pl/sklep-1,2,5838,5895,4164-0-0-BG_5601_4ER.html
Obserwuj wątek
    • kiwi Re: Zegarek??:/ 05.12.10, 13:29
      mi się zawsze ten zegarek podobał w wersji białej. moim zdaniem jest porządny i warto go kupić...oczywiście jeśli będziesz go nosiła c;
    • magy10041996 Re: Zegarek??:/ 05.12.10, 13:31
      Wybacz jak dla mnie to za różowy xD
      • dusia12 Re: Zegarek??:/ 05.12.10, 13:36
        Uważam że powinnaś kupić, bo wiem że jest porządny. wink

Tylko ja nie za bardzo lubię różowego, wybrałabym wersję niebieską lub białą.

Pozdrawiam i życzę udanych Świąt. kiss
      • ladybird14 Re: Zegarek??:/ 05.12.10, 13:44
        bez urazy ale mi sie nie podobacry
    • pyskatagowniara Re: Zegarek??:/ 05.12.10, 13:36
      Tak się składa że ja prowadzę sprzedaż zegarków , Mam bardzo podobny do tego co chcesz kupić tylko za 15 zł + przesyłka . Jeśli chcesz to zobacz mam różne wzory itp. Link : www.photoblog.pl/dlaxkazdegoxcosxdobregox
      • paulinka_us5 THX 05.12.10, 13:40
        Dzieki kupie go sobiesmilekisskissserceserce
    • pinkcaffe Re: Zegarek??:/ 05.12.10, 13:54
      Nie jest zbyt "piękny", no ale rozumiem, że nie wygląd tu jest ważny xd Skoro uważasz, że ma fajne dodatki to czemu nie? Zegarek ci się przyda, a przecież tyle czekałaś na tą kasę...
      No chyba, że masz coś lepszego na oku... Najlepiej na razie nic nie kupuj i się zastanów. Forsę zostaw na później aż podejmiesz decyzję
    • vampirediaries Re: Zegarek??:/ 05.12.10, 13:55
      Chyba spadłaś na głowe... różowy zegarek ?!?!?!??!?!?!!?!?!??!?!?!?!??!?!?!?!?!?!?!?!!?!?!?!??!?!?!
    • forgetmenot zegarek 05.12.10, 14:30
      Szkoda byłoby mi wydać tak dużą kwotę na zegarek. Ja wolałabym kupić kilka tańszych rzeczy, lub odłożyć sobie ta kasę. Poza tym nie obraź się- może i jest porządny, ale wygląda trochę kiczowato i bazarowo. Różowy zegarek, to zupełnie nie dla mnie, ale to w końcu Twoja decyzjasmile
    • temptation Re: Zegarek??:/ 06.12.10, 15:45
      Ja bym kupiła sobie coś innego , np. jakąś mp4 , czy coś innego . Na pewno nie wydała bym 300zł na zegarek , bo wgl. mi się nie podobają takie zegarki i mało kiedy spotkałam się z takim zegarkiem u młodzieży .Ja mam takie zdanie ponieważ jestem raczej przeciwna takim zegarkom , ale ktoś inny np. ty- może Ci się coś takiego podobać wink . Gusty są różne .
    • marjaa Re: Zegarek??:/ 13.12.10, 14:19
      Jak najbardziej polecam. Ja mam ten: www.flickr.com/photos/54789838@N07/5114059986/

W ogóle ten model występuje w bardzo fajnych kolorkach. smile
    • indigo Re: Zegarek??:/ 13.12.10, 16:34
      Może i jest porządny ,ale czy on Ci będzie do wszystkiego pasować?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka