majka04 06.12.10, 14:53 był ktoś z was na tym filmie lub oglądał ? jest mi to bardzo potrzebne , ponieważ chciałabym pójść z klasą do kina i nie wiem czy się opłaca Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
serduchowo Re: "Och Życie" 06.12.10, 15:01 idźcie na harrego, większość będzie zadowolona gwarantuję nie widziałam tego filmu, przykro mi Odpowiedz Link Zgłoś
magy10041996 Re: "Och Życie" 06.12.10, 15:27 nie u nas chyba nie leciał ale jak będzie to pujde Odpowiedz Link Zgłoś
majka04 @serduchowo 06.12.10, 15:39 gdyby moja klasa tylko chciała iść na Harrego ja już na nim byłam i uważam że był świetny i z klasą poszłabym jeszcze raz ale Ci nie chcę Odpowiedz Link Zgłoś
dosia321 Re: "Och Życie" 06.12.10, 16:04 nie wiedziałam nawet że taki film jest.;/ Odpowiedz Link Zgłoś
g_o_s_i_a Re: "Och Życie" 11.12.10, 19:00 Nie słyszałam o tym filmie, co jest dziwne O_o Odpowiedz Link Zgłoś
sophie_annabet byłam ;) 12.12.10, 19:53 fajna i sympatyczna komedia ogólnie. nie jest to coś ambitnego, więc do kina idzie się głównie po to, by się pośmiać, ale myślę, że jak wybierzesz się z klasą to większości się spodoba. dużo śmiesznych momentów, doba gra aktorska, niewiele mogę zarzucić, polecam Odpowiedz Link Zgłoś
lisaxx Re: byłam ;) 12.12.10, 20:00 bylam z klasą , film swietny ;D w niektorych momentach tak lalismy ;d ogolnie film fajny i taki romantyczny , chociaz chlopacy mowili ze sredni bo taki romantyczny to ze nudny , ale kij z nimi ;pp wiekszosc w klasie mam dziewczyn i nam sie podobalo , naszej wychowawczyni tez ;d chociaz byl troche przewidywalny , jak te wszystkie filmy , ale fajnie sie go ogladalo ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
miastowa. Re: "Och Życie" 13.12.10, 19:53 fajny śmieszny film , byłam w sobotę z kumpelą Odpowiedz Link Zgłoś