07.12.10, 11:06
Co zrobiłybyście w sytuacji gdy:
Zapraszasz chłopaka do swojego domu, całujecie się, a on w ogóle nie angażuje się, albo w tym samym momencie przełącza kanały w telewizorze. Bo jak wyrzuciłam go za drzwi i pomimo przeprosin (on zupełnie się tym nie przejął, uśmiechał się do mnie jak idiota tłumacząc się, że przecież on jest 2 lata do tyłu - wiecie, ta głupia zasada o inteligencji w wieku dojrzewania, która totalnie się nie sprawdza) nie chce go więcej widzieć!
Obserwuj wątek
    • klarix1 Chłopak. 07.12.10, 11:21
      Jak nie widzi co do niego czujesz, odpuść sobie. Nie ma nic gorszego niż niedojrzały gó...arz/..

klarix1.
      • bohaterka Re: Chłopak. 07.12.10, 15:13
        Nie dojrzały. Odpuść sobie.
        • temptation Re: Chłopak. 07.12.10, 18:37
          Widocznie mu na tobie nie zależy , jest za mało dojrzały .I jeszcze się łebek będzie głupio tłumaczył -.-'
          • werona112 Re: Chłopak. 08.12.10, 12:53
            Oduść sobie, zwykły lamus big_grin

werona112.
    • monik4 Re: Chłopak 08.12.10, 12:59
      Zle go potraktowalas
    • paattii Re: Chłopak 08.12.10, 19:03
      Wiesz... nie znamy dokładnie sytuacji... Ile jesteście razem, czy mówi że cię kocha itd.<br />

Moje cudo też potrafi się zająć czym innym (na przykład sobie coś tam ogląda na necie). A potrafi tak się zapomnieć ze muszę go sprowadzać na ziemię. Ewentualnie specjalnie niby nie jest zainteresowany żeby się podroczyć...
    • olciaaa03 Re: Chłopak 10.12.10, 23:19
      Ja bym zerwała bo zachowuje się tak jakby mu nie zależało a te tłumaczenia że chłopacy są dwa lata do tyłu to gó...ana wymówka ;/
      • decode Re: Chłopak 11.12.10, 07:54
        odpuść sobie, dobrze radze c;
        • oscarro_11 Re: Chłopak 11.12.10, 15:45
          już mi go żal .hehe
          koleżanki mają rację odpuść go sobie tylko byś się denerwowała niepotrzebnie
    • izoolka Re: Chłopak 14.12.10, 22:26
      co za idiota..niech sie określi..ile on ma lat ? zachowuje sie lekko dziwnie..chyba że Ty jesteś dla neigo zbyt dojrzała..zasada z 2 lata wstecz działa wierz mi.
    • agussxd Re: Chłopak 24.12.10, 22:48
      Też bym tak zrobiła ! Niech pokaże ze jemu na Tb zalezy..
      • blondi_girl Re: Chłopak 24.12.10, 22:54
        Jeśli zachowuje sie tak każdewj sytuacji to widocznie jeszcze nie dojrzał do bycia w związku...
    • zbieramchmury Re: Chłopak 24.12.10, 23:01
      odpuść sobie. chłopak jeszcze nie dorósł.
    • by_moonlight Re: Chłopak 25.12.10, 00:04
      Łał. Muszę przyznać, że wymówka pomysłowa - "Nie bądź zła. Jestem mniej dojrzały od ciebie o całe dwa lata.". ^^ Nie uważasz, że trochę przesadzasz? Spróbuj go zrozumieć, bo jak dla mnie to wygląda w ten sposób: chłopak mnie wkurzył, a co za tym idzie nie jest mnie warty, więc z nim zrywam.
      Nie wiem, nie było mnie tam, ale jak dla mnie tekst "Nie chcę go więcej widzieć" jest mocno przesadzony.
    • kcjb Re: Chłopak 25.12.10, 00:16
      haha ale Frajer! ja bym mu napluła na ryj i z kopem wyje*bała z chaty
    • nikawika Re: Chłopak 28.12.10, 21:32
      wiesz, nie wiem co ty do niego czujesz, i co on czuje do ciebie.
      chociaż, po tej sprawie widzę że jakoś specjalnie mu na tobie nie zależy, skoro podczas całowania, on zajmuje się telewizorem.
      pogadaj z nim, spytaj co on czuje do ciebie.
    • kabanos8 Re: Chłopak 28.01.11, 23:38
      do dupy z nim są lepsi! powodzenia w szukaniu innych kiss
    • pauline_demi Re: Chłopak 29.01.11, 21:34
      nearlaify: to prawda oni są cofnięci w rozwoju ale według mojej teorii minimum 10 lat sciana
    • alicesz Re: Chłopak 29.01.11, 22:22
      Po prostu sobie go daruj i żyj dalejsmile Po co zamartwiać się przez jakiegoś frajera. Albo znajdź sobie starszego.
    • cherry.creme Re: Chłopak 29.01.11, 22:29
      Ej, no to dobry jest, skoro w trakcie pocałunku umie przełączyć kanał w tv xd

Za jaja bym powiesiła ;d
    • tsst prowokacja ? ; > 29.01.11, 22:30
      ale oan jest idiota. albo ty ze nie zauwazylas wczesniej jaki jest.
    • possibility19 Re: Chłopak 29.01.11, 22:53
      Jak dla mnie chłopak wogóle nie traktuje tego poważnie. Zero uczucia, jakiejkolwiek powagi. Dobrze zobiłaś wyrzucając go ! Stawiając się na Twoim miejscu zrobiła bym w tej sytuacji to samo wink Życzę Ci abyś znalazła kogoś lepszego kiss

Possibility19
    • forever_alone Re: Chłopak 30.01.11, 21:09
      wybacz, ale to musiało być meeeeeeega śmieszne xD
      olej wink
      • jonasofanka nie rozumiem, ale... 30.01.11, 21:16
        ... nie przejmuj się, to cały banan ; D
    • videl_gohan Re: Chłopak 02.02.11, 21:13
      Myśle,że to zwykła swinia,której wgl na tobie nie zależy.
      Olej go jak tak ma się zachowywac, a jego pszeprosiny i tlumaczenia miej w no ....
    • fantvd Re: Chłopak 04.02.11, 12:55
      szczerze to przegielas z tym wyrzucaniem go z domu bo to chamskie ale nie dziwie ci sie ze bylas wsciekla bo ja tez bym byla w takiej sytuacji ale mysle ze zamiast go wyrzucac z domu to bys pogadala z nim i powiedziala ze chcialabys aby on byl bardziej zaaranzowany
    • aguskaa_ Re: Chłopak 04.02.11, 15:00
      co za ćwok ;d

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka