Dodaj do ulubionych

VD - 11 odcinek . jak wrażenia ?

11.12.10, 00:35
ach . oglądałam ;D
ta przemiana Tylera - genialna ;D . Kate manipulująca umysłem Stefana.. już sie bałam .. umowa między Eleną a Elijach'em .. nawet spoko .. i w końcu końcówka .. ach ! Jak Elena i Stefan sie całować zaczeli i wg to płakać zaczęłamserceserce .. no i Rose i Damon .. och i ach D cudny odcinek ;****

a wy co sądzice ?big_grin
Obserwuj wątek
    • elizabeth_ Re: VD - 11 odcinek . jak wrażenia ? 11.12.10, 15:04
      szkoda mi rose. polubiłam ją. mam nadzieję, że damon ją jakoś uratuje :d
      przemiana taylora była bardzo fajnie pokazana. no i element zaskoczenia - nie sądziłam, że elijach wcale nie chce zabić eleny...
    • nothing... Re: VD - 11 odcinek . jak wrażenia ? 11.12.10, 15:10
      Nie sądzę by to był najlepszy odcinek. Nie, na pewno nim nie jest. Przemiana Tylera była świetna, ale wkurzało mnie pare rzeczy: Bonnie- gra mi na nerwach od dłuższego czasu,w mieście pełno wampirów, wilkołaków, zdrajców, a jej nie zdziwił fakt, że pojawiło się 2 czarowników. Inteligentna nie ma co. Elena- rany jak on mnie zaczyna denerwować! Zawsze musi być święta i ratować wszystkich w około siebie. Pytam się: dlaczego tak szybko wypuścili Stefana z grobowca co?! Miałam taką nadzieje, że będzie coś między nim, a Kat, a on po prostu sobie poszedł i ją tam zostawił jakby nigdy nic.
    • anonimowa13 Re: VD - 11 odcinek . jak wrażenia ? 11.12.10, 15:14
      ja dopiero mam zamiar oglądać ale z zapowiedzi wynikało że będą niezłe jazdy smile Damon!
    • 07gabinia Re: VD - 11 odcinek . jak wrażenia ? 11.12.10, 15:20
      Odcinek był cudny!Eh tylko szkoda mi Rose... Polubiłam ją. Ale liczę na Damona. Aż mi się płakać chciało jak Stefan wrócił, świetnie<3
    • cookie18 zara bede oglądać :D 11.12.10, 15:29
    • amazinga Re: VD - 11 odcinek . jak wrażenia ? 11.12.10, 15:39
      Dobry odcinek, aczkolwiek brakowało mi czegoś co by wyszło na korzyść stosunkom Eleny i Damona. Szkoda, że nie wykorzystał tego, że Stefan jest uwięziony. Szkoda, że to co 'śniło' się Stefanowi nie jest prawdą. Szkoda też mi Tylera - biedaczysko. A oferta Elijach'a podoba mi się, ale wątpię w to, że udałoby mu się unicestwić Klausa.
      Czekam na więcej...
      Damon serce
    • alicesz Re: VD - 11 odcinek . jak wrażenia ? 11.12.10, 16:34
      Ten odcinek był po prostu zniewalający^^ Przemiana Tyler'a... Akcja z wilkiem i Rose, manipulacja Kate na Stefanie. Myślałam, że się zesikam z wrażenia;D Oglądałam zwiastun następnego odcinka i mam nadzieję, że pomiędzy Caroline i Taylerem zrodzi się jakaś namietność, a Matt może sobie spadać xD W końcu pomiędzy Stefanem i Eleną znowuż wszystko ok.
      Na początku cieszyłam się, że Rose nic się nie stało, ale po oglądnięciu zwiastuna szczęka mi opadła... Damon straci swoją "wyjątkową przyjaciółkę";/ szkoda...
      No i jest jeszcze Bonnie... Biedna, jest kompletnie nieświadoma tego, że Luka ją okłamuje... A Jaremy niech się wypcha. Wkurza mnie ten dzieciak... Koniecznie chce być jakimś "super hero". Jest żałosny...
      to na tyle.
    • twist_of_fateee Re: VD - 11 odcinek . jak wrażenia ? 11.12.10, 16:42
      Wrażenia...nie do opisania !
      Cudowny odcinek kiss !
      • luflee. jej, ale przeżywacie. 13.12.10, 19:48
    • fuckinbad Re: VD - 11 odcinek . jak wrażenia ? 11.12.10, 16:50
      dla mnie był trochę słaby, w porównaniu do innych z tego sezonu. taka była już szopka z tym, że Stefan prześpi się z Kateriną, a Rose nie lubię odkąd przespała się z Damonem. miałam nadzieję, że Taylor ukąsi Caroline. Bonnie jest okropnie tępa jak na czarownicę... nagle znikąd pojawiają się dwaj inni magowie, co przypadkowo zbiega się z tym jak Ellijah (chyba tak się to pisze?) zaczyna ścigać Elenę. mam wrażenie, że trochę naciągnięty wątek z tym, że to Klaus jest zły a wszyscy inni chcą pomóc biednej Elenie, która, tak w ogóle, powinna być już od paru odcinków wampirem.
      • elenadamon Re: VD - 11 odcinek . jak wrażenia ? 13.12.10, 19:02
        moim zdaniem to był najlepszy odcinek VD. przemiana Tylera genialna i wspaniale dobrane efekty. zrobić dobry film ( a co dopiero serial...) to wilka sztuka i nie jeden raz oglądałam coś czego nie można nazwać mianem serialu... szkoda, że następny odcinek będzie dopiero 27 stycznia!!!! sad uwielbiam Damona i Rose!!! Ogólnie Ian to najlepszy aktor! podziwiam go za umiejętność ukazywania Damona w różnych odsłonach. Odcinek na 6
        Love Damonserceserceserce
    • beautiful_ Re: VD - 11 odcinek . jak wrażenia ? 11.12.10, 16:51
      Byłam w szoku, tak przemiana Taylera byłam pod wielkim wrażeniem, serio ale szkoda mi go byłooo. A ten typ [czarownik] co tam kręci, wolę żeby Bonnie dała szansę Jeremyemu ;DD
      I kurde wrócił Stefan [no nawet spoko] ale wszystko zepsuł , Elena miała być z Damonem! xDD A to ugryzienie wilkołaka chyba jednak ją zabije ehh xd
    • izuunia55 Re: VD - 11 odcinek . jak wrażenia ? 11.12.10, 16:57
      Będę dopiero dziś wieczorem oglądać-nie mogę się doczekaćbig_grin
      • koteq54 ? 11.12.10, 16:59
        Na jakim kanale to jest ? ; )
    • dosia321 Re: VD - 11 odcinek . jak wrażenia ? 11.12.10, 17:05
      mi się ładuje odcinek ^^ ale i tak wiem żę będzie zajebisty jak każdy tongue_outbig_grinbig_grin
    • g_o_s_i_a Re: VD - 11 odcinek . jak wrażenia ? 11.12.10, 18:44
      Jeszcze nie oglądałam, narobiłaś mi smaku big_grin
      • g_o_s_i_a Re: VD - 11 odcinek . jak wrażenia ? 13.12.10, 19:07
        Właśnie skończyłam oglądać, odcinek mega, jak zawsze big_grinbig_grin
    • tigress Re: VD - 11 odcinek . jak wrażenia ? 13.12.10, 19:11
      Nie oglądam tego
      • meesters. VD - 11 odcinek . jak wrażenia ? 13.12.10, 19:15
        Podobał mi się. Zwłaszcza przemiana Tyler'a.

Ja wciąż liczę na to, że kiedyś, w końcu Elena będzie z Damon'em xd
    • jade no normalnie przefascynujące 13.12.10, 19:24
      ja nie mogę. zaraz się posikam z wrażenia. Stefan jest booooski looooooove serce kiss haha weź się opanuj
    • emisia1 Re: VD - 11 odcinek . jak wrażenia ? 18.12.10, 11:15
      Super odc. big_grin
      Choć oglądałam go już tydzień temu i trochę zapomniała co było to pamiętam, ze był ekstra tongue_out

Dam Wam link do zwiastuna następnego odcinka :
      www.youtube.com/watch?v=ERnfB-qrtPw
    • klaudi073 Damon:*** 18.12.10, 11:19
      Odcinek jak zawsze mega a Damon ..mmm...serce
      szkoda ze na nastepny trzeba czekac az tyle...;/
      • emisia1 Re: Damon:*** 18.12.10, 11:36
        Następny będzie za tydzień wink
        Mi też nie chce się czekać ... uncertain
        • klaudi073 emisia1 18.12.10, 11:50
          emisia1 napisał(a):

> Następny będzie za tydzień wink
          > Mi też nie chce się czekać ... uncertain

następny bedzie 27 stycznia a nie za tydzien..;/
    • vampirzyca1995 :* 18.12.10, 13:29
      docinek był zajefajny kisskiss nie moge sie doczekac nastepnego pozdrawiamkiss

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka