Dodaj do ulubionych

problem . oczy . wejdź

11.12.10, 11:04
od 3 dni jak wstaje mam tak jakby zaklejone oczy . nie moge otworzyć tylko pierw przetrzec , nie wiem jak to nazwać bo nigdy czegoś takiego nie miałam! i nie wiem co to jest .. jakby śpiochy .. nie mam pojęci ;< może np to od tuszu ? źle zmywam czy coś ..
może miała któraś z was kiedyś coś takiego? co to jest ? jak zrobić żeby tak nie było ?
proszee pomóżcie crying
Obserwuj wątek
    • werona112 Re: problem . oczy . wejdź 11.12.10, 11:18
      sorki, nigdy nie miałam takiego czegoś wiec nie pomoge, ale może próbuj je ''rozklejać'' woda ? rano ?
      nie wiem, naprawde ,

Powodzenia, werona112.
      • arriane_ Re: problem . oczy . wejdź 11.12.10, 11:21
        Wydaje mi się,że miałam coś takiego.Spróbuj ''ochlapać'' twarz wodą.
      • gaba97 Miałam 11.12.10, 11:23
        Jak byłam mała, miałam taki okres czasu kiedy zaklejały mi się oczy podczas snu. Jakby właśnie za dużo śpiochów... Kiedyś miałam tak bardzo że nie mogłam ich otworzyć, nic nie widziałam, mama przemyła i=mi je wodą i dopiero się otworzyły. Po jakimś czasie mi przeszło i do tej pory nie miałam nic podobnego wink
    • elizabeth_ Re: problem . oczy . wejdź 11.12.10, 11:21
      może to właśnie płyn do demakijażu Cię tak uczula? zrezygnuj z niego zobacz co się będzie działo. jeśli nie przejdzie idź do lekarza.
      • twilight_lovee Re: problem . oczy . wejdź 11.12.10, 11:24
        może zmieniałas ostatnio płyn do demakijażu oczu ? Kup sb dla oczy wrażliwych ; ) .
        I moze masz nową maskare , która cie uczula ? no nie wiem , ale to tylko rano sie dzieje ? : *
      • strawberry_ ja tak miałam 11.12.10, 11:24
        idź po prostu do okulisty. nie bój się, nie ślepnisz ani nic. tongue_out to napewno uczulenie na jakiś kosmetyk czy coś, łatwo jest się tego pozbyć.
        ja do tego jeszcze miałam opuchnięte oczy rano, ale to moje uczulenie, mam jakieś krople do oczu, tabletki i git. cool
    • werusia145 Re: problem . oczy . wejdź 11.12.10, 11:23
      Chyba ropa , nie wiem co to jest . Ale też miałam takie coś i nie wiem od czego to się robi . Na pewno nie od tuszu , bo ja to miałam gdzieś jak miałam 5 lat .
      • strawberry_ do wypowiedzi werusia145 11.12.10, 11:27
        jakby co, to tylko chciałam powiedzieć, żebyś się nie przejmowała tym, że werusia145 nie miała tego od kosmetyków, bo mogą być przeróżne objawy. tongue_out
    • valhalla Re: problem . oczy . wejdź 11.12.10, 11:41
      miałam kiedyś podobnie, okazało się, że to zapalenie spojówek i dostałam jakieś kropelki do oczu. przeszło po paru dniach.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka