omega 18.12.10, 03:24 wiem to glupie ale mam 168 i waze 57 kg waga moze nie jest taka tragiczna ale wkurzaja mnie moje biodra 97cm wiem koszmar wiecie moze jak stracic pare cm w biodrach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mrs_alex Re: waga;) biodra 18.12.10, 08:38 Hmm...Nie jestem pewna, czy biodra da się 'zmniejszyć'... Na pewno są jakieś sposoby, może poszukaj ich w necie? Albo po prostu się z nimi pogódź? Pewnie za kilka lat, jako dorosła kobieta, będą Ci się one podobały Spójrz np. na Beyonce czy L.Lo. Są piękne, chociaż mają biodra . Odpowiedz Link Zgłoś
slodkiporanek Re: waga;) biodra 18.12.10, 09:01 wazysz dobrze, więc pewnie taka twoja budowa... moze pływaj - to wyszczupla wszystkie partie ciała. Odpowiedz Link Zgłoś
miley Re: waga;) biodra 18.12.10, 09:31 no ja nie wiem mam167 i 46 więc nie mam pojęcia ale może coś w necie Odpowiedz Link Zgłoś
itsjustmee Re: waga;) biodra 18.12.10, 10:00 Podobno faceci lecą na większe biodra przez instynkt, taka natura, bo większe biodra są lepsze do rodzenia dzieci, czy coś. "Idealne" wymiary kobiety to 90cmx60cmx90cm, więc akurat masz okej. Poza tym, duże biodra nie są złe, popatrz na Beyonce Odpowiedz Link Zgłoś
aaasia Re: waga;) biodra 22.12.10, 13:26 ja się zgadzam z tobąw 100% itsjustmee... a co do tematu ja też mam takie biodra na początku to nie denerwowało ale doszłam do wniosku że to nie jest koniec świata Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy . 22.12.10, 13:39 Masz po prostu taką budowę ciała, za wiele nie zmienisz, możesz jeszcze trochę schudnąć, ale to za wiele nie zmieni, bo kości biodrowe będziesz miała takie same, możesz pozbyć się z nich tylko tłuszczyku. Ja mam podobnie, więc łączę się z tobą w bólu. Odpowiedz Link Zgłoś
kontrastowa Re: waga;) biodra 22.12.10, 15:06 170,5 cm 52 kg . = do mojej wagi nie mam nic . ;d chciałabym troche przytyć ^^ ale niby jestem taka chuda, ale biodra mam strasznie szerokie . mnie też to denerwuje . Ale to są kości , wiec wątpie, że da sie je zmniejszyć ^^ Odpowiedz Link Zgłoś