blondzia Nie wstydzę się . 11.04.11, 19:29 I moje koleżanki też się nie wstydzą ! Chodzą ze swoimi mamami po mieście i jest OK. W ogóle to ja bardziej lubię chodzić na zakupy i kupować z mamą niż z jaką kol wiek koleżanką Odpowiedz Link Zgłoś
dirty Re: wstydzicie się rodziców? 11.04.11, 19:47 nie mówię 'starzy' tylko starsi . nie wstydzę się ich , ale czuję się trochę zażenowana jak idę gdzieś z mamą, ale się nie chowam Odpowiedz Link Zgłoś
spajki17 ... 11.04.11, 19:48 Ja wiem, że nigdy już nie powierze mojej mamie sekretów, bo od razu każdy będzie o tym gadał. Kiedy byłam młodsza to powiedziałam coś mamie i później tego żałowałam, bo mama opowiedziała o tym całej rodzinie. Pamiętam, że bardzo wtedy płakałam, bo wszystko słyszałam i nadal jej nie ufam. Strasznie się mnie czepia. Kiedy chcę z nią porozmawiać, wszystko obraca przeciwko mnie. Niekiedy jest mi bardzo przykro. Dlatego teraz wstydzę się rodziców w takim sensie, że nie powiem im o moich osobistych sprawach. Nie chcę zeby wiedziała, że np się zakochałam,<chociaż nie, ale kiedyś w przyszłości> , nawet stanik nie powiem jej żeby mi kupiła, <sama kupię> Odpowiedz Link Zgłoś
happiness nie. 11.04.11, 19:58 jak mogłabym się wstydzić osoby,ktora mnie nosiła pod sercem,a później wychowywała,dbała o mnie,martwila się ? nie wstydzę się,moi rodzice są naprawdę fajni i nienawidzę jak ktoś mówi na rodziców starzy. Stara to może być szafa,a nie mama ;c Odpowiedz Link Zgłoś
dacey oczywiście , że nie . 11.04.11, 20:00 Nie zamieniłabym moich rodziców na żadnych innych i szczerze żałuję, że tata musi harować za granicą , ale choroba nie wybiera... Skoro mama nie może pracować trudno. Ale nie o tym tu . Oczywiście nigdy nie powiedziałam na mamę , czy tatę źle . W sensie "stara" itp .. Nawet "matka" bym się nie odważyła powiedzieć. Nie mam pojęcia dlaczego. Takich ludzi tylko tepić ! Odpowiedz Link Zgłoś
szprota Re: oczywiście , że nie . 12.04.11, 10:54 a ja czasami mówię matka, ale to nie, że się ch wstydzę tylko z szacunku Odpowiedz Link Zgłoś
darusianad Ja też 11.04.11, 20:06 ja też się nie wstydze swoich rodziców. Nawet moje koleżanki w klasie zazdroszczą mi moich rodziców ;D Natomiast mysle że rodziców powinno sie szanpwac i spedzać z nimi jak najwiecej czasu. xD Odpowiedz Link Zgłoś
glamour to jest... 11.04.11, 20:17 po prostu nie szanowanie swoich rodziców. Nasi rówieśnicy mówią na rodziców starzy więc pewnie i ich dzieci bd mówić do nich stary, stara-ciekawe czy im będzie tak miło??!! Ja osobiście uwielbiam spędzać czas z rodzicami, szczególnie z mamą na jakieś zakupy pójść, przejść się. Czasem wolę z nimi czas spędzać niż ze znajomymi. :p Odpowiedz Link Zgłoś
brendzia_18 wstydzicie się rodziców? 11.04.11, 20:31 Nigdy tak nie było i zapewne nigdy tak nie będzie! Zawsze dobrze czuję się w towarzystwie rodziców nawet jeśli czasem mnie denerwują i są trochę zwariowani.Bardzo ich kocham;D Odpowiedz Link Zgłoś
kara4454 Re: kara4454 11.04.11, 20:27 jak przypał robią przy znajomych to sie ich wtedy wstydze Odpowiedz Link Zgłoś
ruddy. nie? 11.04.11, 20:30 nigdy się nie wstydziłam i wydaje mi się, że wstydzić też się nie będę. Odpowiedz Link Zgłoś
sopwil / 11.04.11, 20:45 wiadomo, że mało kto napisze Ci, że się ich wstydzi. No cóż. Nie wstydzę się, bo nie obchodzi mnie zdanie innych. Moi rodzice są moi, i są jacy są, ale nie wstydzę się ich. Nawet jakby mama miałaby mnie ganiac po wiosce z wałkiem w ręku, to nasza sprawa. Niech sobie ludzie myślą co chcą, mi zależy na opinii moich przyjaciół i rodziny, bo tylko dla nich mogę się zmienic(na lepsze- oczywiście ). Odpowiedz Link Zgłoś
mileey92 Nigdy w życiu ! nie wstydzę się moich rodziców ! 11.04.11, 20:55 nieeeeeeeeeee ! nigdy nawet by mi przez gardło nie przeszło słowo "starzy" ; / może jestem dziwna ale lubię chodzić z mamą na zakupy i trzymać tatę z rękę . ; ) Baaaaaaardzo Kocham moich Rodziców ! < 33333333333333 Odpowiedz Link Zgłoś
miley_55 Oczywiście że nie. 12.04.11, 14:22 Nie wstydzę się. Nigdy nie wstydziłam. kocham rodziców. <3 Chodze z mamą na zakupy, mam bardzo dobre kontakty z rodzicami. Nie mam z tym problemu. A 'starzy' to nigdy nie powiem. mam szacunek. Rodziców ma się jednych, jacy są to są, ale to oni nas wychowali, martwią się o nas i chcą dla nas jak najlepiej. Pomyślcie, ile oni pracy wkładają, ile się męczą ile robią żeby było nam dobrze. Niektórzy jeszcze niestety niedojrzali do tego. ( nie mówię tu o patologicznych przypadkach czy coś, to wgl inny temat.) Odpowiedz Link Zgłoś
esperanza. nie bardzo. 11.04.11, 21:01 rodzice to rodzice martwią się, Ci którzy ich nie doceniają to idioci. ciekawa jestem co by zrobili jakby byli w domu dziecka. Odpowiedz Link Zgłoś
riki1246 Re: wstydzicie się rodziców? 11.04.11, 21:02 Nie wstydzę się swoich rodziców .. Kocham ich bardzo mocno i lubię spędzać z nimi czas .. Ale jednak bardziej z mamą .. chyba że tata jest w świetnym humorze to wtedy z ni też Odpowiedz Link Zgłoś
koralina94 Re: wstydzicie się rodziców? 11.04.11, 21:09 Nie wstydzę się. I nie cierpię, kiedy ktoś nazywa rodziców "starymi". Dziecinada. Lubię chodzić z mamą na zakupy, bo ona zawsze szczerze powie mi, w czym dobrze wyglądam i doradzi. Z tatą też lubię spędzać czas Jakoś nigdy nie przyszło mi na myśl, że mogłabym się wstydzić swoich rodziców. I masz rację, rodziców ma się jednych i trzeba ich szanować, jacy by nie byli. Odpowiedz Link Zgłoś
pusiooooo Re: wstydzicie się rodziców? 11.04.11, 21:35 Ja mam tak samo jak ty ! Moi znajomy mówią "moja stara", "moja matka" itd, a ja i tak mówię mama. Ja też chodzę na zakupy z rodzicami, do kina i jeżdzę z nimi na wakacje, bo niektórzy już w wieku 13 lat chcą jeździć sami ! Dla mnie to i tak zawsze będą kochani rodzice ! Odpowiedz Link Zgłoś
alyson96 Re: wstydzicie się rodziców? 11.04.11, 21:39 Taty nie, ale Mamy czasami tak. Kiedyś byłam z nią na zakupach w centrum handlowym to oczywiście zaczęła mnie wołać tak że kurde wszyscy chyba słyszeli -,- . I ogólnie mnie ona rozwala swoją inteligencją , nie chce mi się tera o tym pisać. Odpowiedz Link Zgłoś
grabi_son Re: wstydzicie się rodziców? 11.04.11, 22:00 czasami gadają głupoty przy znajomych i mam ochotę zapaść się pod ziemię ale mimo wszystko strasznie ich kocham ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
just.breathe Re: wstydzicie się rodziców? 11.04.11, 22:06 Niee. Mówię rodzicom o wszystkim. Nie wstydzę się również dawać im buziaki na powitanie i pożegnanie nawet na widoku kolegów i koleżanek. Masz rację - rodzice są jedni, i trzeba ich kochać. Odpowiedz Link Zgłoś
julusia_xd Re: wstydzicie się rodziców? 11.04.11, 22:13 je się tam nie wstydzę bo nie mam czegoo....xD Odpowiedz Link Zgłoś
justynka.90 Re: wstydzicie się rodziców? 11.04.11, 22:34 ja tam się mojej mamy nie wstydzę. owszem, jest trochę niepoważna i czasem potrafi mi narobić siary, ale jednak moi znajomi raczej ją lubią. często się razem śmiejemy, i mimo tego, że również często się kłócimy to lubię spędzać z nią czas. Odpowiedz Link Zgłoś
melissa_x3 Re: wstydzicie się rodziców? 11.04.11, 23:04 Ja tez nie mam nic do swoich rodziców. naprawde sa niesamowici. moge im powiedziec o wszystkim i prosic o wszystko. ; p ja tez nie mam czeegos takiego ze jak ide z mama to chowam sie i zakrywam twarz. czestoo wole isc do centrum z mamą niż z kolezankaami. Odpowiedz Link Zgłoś
aniulka785 Re: wstydzicie się rodziców? 13.04.11, 17:08 ja nie bo po co oni są po to by pomagać Odpowiedz Link Zgłoś
phoebe124 Re: wstydzicie się rodziców? 12.04.11, 06:47 Ja się nie wstydzę .Ale moja koleżanka TAK !^^ Odpowiedz Link Zgłoś
kingura117 Re: wstydzicie się rodziców? 12.04.11, 07:53 Ja się nie wstydzę moich rodziców Wszyscy moi znajomi bardzo lubią moją mamę Obydwoje są zwariowania i za to ich kocham Odpowiedz Link Zgłoś
dajankaa Re: wstydzicie się rodziców? 12.04.11, 08:10 ja się nie wstydzę swoich. Jeśli już to ich zachowania, ale ogólnie to się cieszę, że ich mam. Moje kumpele zazdroszczą mi ich, bo są rozrywkowi, bardziej niż inni. ; d potrafią zażartować i wgle. Odpowiedz Link Zgłoś
marzka Re: wstydzicie się rodziców? 12.04.11, 08:20 Nie wstydzę się Bo niby dlaczego miałabym się wstydzić? Odpowiedz Link Zgłoś