alice087 _____________ 25.12.10, 18:06 moi kuzyni/kuzynki mieszkają za oceanem albo z 300 km ode mnie... wiec rzadko do mnie przyjeżdżają. ale oni i tak są starsi ode mnie, więc nie robią takich głupstw xD Odpowiedz Link Zgłoś
not4u_boysxd Re: kuzyn... 25.12.10, 18:16 tigress..na Twoim miejscu zabiłabym gó...arza, i ciotkę xd też mam młodszego kuzyna, 5 lat..kiedyś pomazał mi ścianę, dostał taki wpie*dol że to szok.. Potem nigdy już nas nie odwiedzili xD Odpowiedz Link Zgłoś
shewerewolf ` 25.12.10, 20:41 No mam '-.- Niestety... Ja bym chyba tego bachora spie...ła na miejscu i kazała wypie...ć z mojego domu. Wiem wredna jestem ale w takim przypadku to bym go chyba jebła w ten głupi, mały łeb!!! Współczuję Ci bardzo. Bless Odpowiedz Link Zgłoś
chaos_i_nielad Re: kuzyn... 25.12.10, 20:46 Co tu dużo mówić rozpieszczony mały bachor... -.- Odpowiedz Link Zgłoś
bombshell Re: kuzyn... 25.12.10, 20:54 mam, mam. wystarczy spojrzeć na moją ośmioletnią kuzynkę. pochowaj wszystko, a jeżeli masz takową możliwość, po prostu pozamykaj wszystkie swoje rzeczy na kluczyk, przynajmniej nie będziesz się martwić. a co do rysunku: nie martw się! Narysujesz jeszcze lepszy Odpowiedz Link Zgłoś
loves_vampire11 Re: kuzyn... 25.12.10, 21:11 Mam tak co wizytę jakiegoś mojego pojeba*ego kuzyna ! Ogółem nie lubie ich i zawsze jest tłumaczenie bo to jeszcze dziecko siedzi mi w pokoju i wku...a mnie !! ;/ nienawidzę moich kuzynów wiec nie masz co narzekać ;D ; * Odpowiedz Link Zgłoś
niemampomyslu Re: kuzyn... 25.12.10, 21:32 mam trzech kuzynów. jeden jest fajny, reszta to pojemańce. głupi, sztywny kujon, który przez 20 lat nie był na żadnej dyskotece, uważający sok jabłkowy za alkohol i 16-letni, wredny sztywnias gadający po angielsku jak Dżoana po polsku, przemądrzały i ogólnie świrnięty. Odpowiedz Link Zgłoś
marsjanka115 x__x 27.12.10, 11:16 kuzynka i jej 2 bracia mają 11-15 lat a zachowują się jak dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
emilka11 Nie wiesz nawet co ja mam -.-" ; (( 28.12.10, 18:10 Ja mam kuzyna, który mieszka ze mną w jednym domu i jest zupełnie jak młodszy brat. Ma aż 12 lat a zachowuje się jak jakiś rozpieszczony 5latek. Wiesz co ostatnio zrobił ? Jakoś przed świętami ... Podrzucił mi groźby pod drzwi od pokoju ;/ Namalował jakieś twarze na kartkach, oznaczył gdzie jestem ja itp. i napisał, że zdechnę z głodu, że zrobię "kapu" ;d I takie inne .. To jest dopiero chore ... Nie idzie wytrzymać, a najbardziej nie lubię tego jak przychodzi do mnie i normalnie czyta moje wiadomości w tele albo w komputerze ; (( Maskara .. ; // Odpowiedz Link Zgłoś
kredkakolorowa Re: kuzyn... 28.12.10, 18:41 Wspulczuje Tobie! Jak jade samochodem to nie trzymam torebki na kolanach, ale z boku, od strony drzwi. Niedawno wraz z wujkiem jechalismy do teatru i mielismy po drodze wziac moja siostre cioteczna. Jak podjechalismy na przystanek autobusowy, to ciocia wsadzila swoja corke z tylu i chciala cos na powiedziec, otwierajac przednie drzwi, gdzie byla moja torebka! Jezuuuu Torebka wpadla do blotnistej kaluzy, a glupia ciocia nic! Nawet nie przeprosila, aaaaa, myslalam ze ja zabije! Grrrr Odpowiedz Link Zgłoś
kitek14 Masakra o.O 28.12.10, 18:58 Ja muszę wytrzymywać z braciszkiem 24h na dobę!!! To jest tragedia! Młody dokucza, bije wszędzie ale jak się obronię to zaraz dostaję opie....l, bo ''on jest młodzy ijeszcze wszystkiego nie rozumie''. Aha, nie rozumie! Tylko klnie jak szewc a ma 6 lat ;d Jak on coś sknoci to oczywiście wina spada na mnie Jeszcze jak moja kuzynka przyjedzie, to trzeba ich roździelac, bo ona+ mój brat to małe diabły, które tylko w klatce zamnkąć, o chlebie i wodzie Naprawde samej sobie się dziwie, że jeszcze nie wylądowałam w psychiatryku o.O Odpowiedz Link Zgłoś