bizzbee 26.12.10, 18:36 heavymetalowa grupa pojawi się na drugiej edycji festiwalu Sonisphere 10 czerwca 2011 roku! wybiera się ktoś? które bilety kupiliście/kupujecie? więcej tutaj Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mweezy . 26.12.10, 18:40 Dzięki bizbi, na prawdę DZIĘKUJĘ, że mi o tym przypominasz. *emo* Nie jadę :< Odpowiedz Link Zgłoś
bizzbee Re: . 26.12.10, 18:43 oj, przepraszam. może pocieszę cię wiadomością, że prawdopodobnie też nie jadę, za daleko, nie mam z kim a samej mnie nie puszczą. Odpowiedz Link Zgłoś
watka9 ... 27.12.10, 14:11 ja bym bardzo chciała pojechać, bo bardzo ich lubię, ale wątpię , że rodzice puszczą gimnazjalistkę na koncert zespołu heavymetalowego. cóż obejdzie się bez ;cc Odpowiedz Link Zgłoś
lieb_de_sekunde o matko 28.12.10, 13:21 Super!! Lubie ich. bede prosic o bilet ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy . 27.12.10, 14:04 Genialny pomysł, bizbi, UCIEKAMY! Brawka dla tej pani <3 Ale musimy opracować megaproeloziomalasty supermegatajny plan ucieczki :d Odpowiedz Link Zgłoś
minaslia Re: . 27.12.10, 14:12 Choć ich nie słucham, pojechałabym, ale mama mnie nie puści na bank ;< Odpowiedz Link Zgłoś
bizzbee Re: . 27.12.10, 15:52 u mnie by sie nawet zgodzili, tylko problem z jeb.anym dojazdem, jestem z małopolski, konkretnie z nowego sącza tata by pojechał ze mną, ale pracuje za granicą i nie wie czy podczas koncertu byłby w polsce. nie wiem, może uda mi sie kupić bilet przed samym koncertem Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy . 28.12.10, 13:15 Eh, mam podobną sytuację :< Cholera. Dobra, myślimy jakby tu uciec. :d Odpowiedz Link Zgłoś
candy21 . 27.12.10, 14:18 chciałabym baardzo pojechać.. ale znając szczęście nie pojade... ; / niestety.. Odpowiedz Link Zgłoś
marsjanka115 x__x 28.12.10, 13:24 witamy na pomorzu ! tu nie ma żadnych koncertów festiwali itp. dobijcie znów Warszawa wrr Odpowiedz Link Zgłoś
martucha.12 Fuck, fuck, fuck. 29.12.10, 15:02 Nie pozwolą mi jechać! ;c Tym bardziej, że ja z Poznania. -,- Moge uciec z wami? :3 Odpowiedz Link Zgłoś
bfmvfan Re: Fuck, fuck, fuck. 29.12.10, 15:07 Dobra ! Kto jedzie ? Zabierzecie nas do walizek ! Okeeey? ;> Odpowiedz Link Zgłoś
bfmvfan Bardzo bym chciała ... 29.12.10, 15:06 ... ale mnie rodzice nie puszczą;/ ech... trudny żywot nastolatki... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
niemampomyslu zaraz wejdzie tutaj to probieberowe dziecko... 29.12.10, 15:07 strzeżcie się. Nie jestem ich wielką fanką, tzn. nawet ich lubię, ale bez przesady. Fajnie, że przyjadą do Polski, w końcu ktoś normalny, a nie te wszystkie sztuczne gwiazdusie. Odpowiedz Link Zgłoś
bfmvfan Re: zaraz wejdzie tutaj to probieberowe dziecko.. 29.12.10, 15:31 Niestety : (( Już ktoś mi powiedział, żebym się leczyła, po tym, jak spytałam się tego 'probieberowego' dzieciątka, czy mogę jej powiedzieć, co o niej myślę. ech ... Odpowiedz Link Zgłoś
niemampomyslu Pamiętasz może, jaki nick miało to coś? 29.12.10, 18:03 Jego opis mnie rozwalił. Fanka rocka-Biebera, Seleny i kogoś tam jeszcze, nienawidzi popu-Metallicy, Nirvany, Iron Maiden. Odpowiedz Link Zgłoś
bfmvfan Serio ?! O.O 29.12.10, 18:06 Ja nie mogę -.-' Nie wiem tylko, czy śmiać się, czy płakać ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
truuu Re: Serio ?! O.O 29.12.10, 18:13 nie słucham ich za bardzo, ale jestem bardzo szczęśliwa że wreszcie jakieś przyzwoite zespoły zaczęły się zjeżdżać do Polski. oczywiście nie twierdze że ich wcześniej tu nie było :p i w ogóle too.. życzę wam udanej tajnej podróży w walizkach.. xd Odpowiedz Link Zgłoś
niemampomyslu Ta. 29.12.10, 18:20 'jestem wielką fanką rocka', 'nienawidzę popu'. Ulubieni wykonawcy-Bejber, Gomez, jeszcze ktoś pokroju Cytrus, albo nawet i ona. Znienawidzeni-Metallica, Nirvana itp. We łbie mi się nie mieści, mimo, że jest prawie pusty O.O Odpowiedz Link Zgłoś
bfmvfan Oj, nie , nie 29.12.10, 18:35 Twój łeb z pewnością nie jest pusty : ) Gust muzyczny mówi wszystko o człowieku ;d A ja Ciebie już lubię . ;p A co do głupoty tamtej osoby - cóż... To właśnie robi komercja z obywatelek Odpowiedz Link Zgłoś
niemampomyslu Miło mi. :D 29.12.10, 18:56 Tak, mówi dużo, a zupełna nieumiejętność określania gatunków muzycznych-jeszcze wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
watka9 Re: Pamiętasz może, jaki nick miało to coś? 29.12.10, 18:27 niemampomyslu napisał(a): > Jego opis mnie rozwalił. Fanka rocka-Biebera, Seleny i kogoś tam jesz > cze, nienawidzi popu-Metallicy, Nirvany, Iron Maiden. no dokładnie nick to chyba asia sweetheart aż mi wstyd, że to moja imienniczka ;c Odpowiedz Link Zgłoś
niemampomyslu oj dziękuję c: 29.12.10, 18:32 patrzcie i 'podziwiajcie' : grozizawałemśmierciąprzezśmiechlubwymiotami Odpowiedz Link Zgłoś
niemampomyslu ślicznie pasowałoby na Nonsensopedię. 29.12.10, 18:34 do fanek Bejbera lub pokemonów. Odpowiedz Link Zgłoś
bfmvfan ale , ale ! 29.12.10, 18:40 Ulubione- Selencia Gomez Justin Bieber Miley Cyrus Jonasy, Paramorki nienawidzę: Metalicy- Bo to nie jest muzyka tylko jakieś wrzaski Nirvany- Bo śpiewają głupie piosenki i nikt ich nie lubi AcDc- Bo to jakieś głupie Disco Polo Tokio Hotel- Bo uważają że są lepsi od Justinka i Selci, Slipknot- Bo są tak brzydcy i chowają się pod maskami i Michaela Jasksona -Bo jest brzydki, głupi i śpiewa Pop a ja nienawidzę popu i był brzydki i wcale nie był żadnym królem To jest masakryczne -.- Odpowiedz Link Zgłoś
niemampomyslu czy Kotek jest na nonsensopedii? 29.12.10, 18:45 Ha,ha. AC/DC to disco-polo, a Zjeber ROCK? CO ONA, DO FUCKA JASNEGO PIER*OLI? Odpowiedz Link Zgłoś
bfmvfan Nie, Kotka nie ma na Nonsensopedii 30.12.10, 11:49 Wiesz, ona wie tyle, ile uda jej się wywnioskować z otaczającego ją świata - czyli NIC. Odpowiedz Link Zgłoś
watka9 doczekała się demota o sobie! 31.12.10, 17:35 www.demoty.pl/dzisiejsze-13-latki-kochajace-rock-15892 Odpowiedz Link Zgłoś
dragonica Re: Iron Maiden w Polsce! 29.12.10, 18:31 Cholera. W tym roku nie odpuszczę. Muszę jechać! Rok temu jechał mój tata ze znajomymi, mnie nie chciał zabrać Jak mnie nie zabierze z własnej woli, to niech się spodziewa, że pojadę w bagażniku, byle tylko tam być. Odpowiedz Link Zgłoś
tylda01 Re: Iron Maiden w Polsce! 29.12.10, 18:37 Super !!!!!!<br /> Tylko szkoda , że mam 14 lat i niestety rodzice mnie nie puszczą...<br /> Ale od czego są recenzje ;] Odpowiedz Link Zgłoś
vesper. Re: Iron Maiden w Polsce! 30.12.10, 11:58 Oujea! Czytałam o tym wcześniej i tato obiecał, że pojedziemy. Hu hu. Odpowiedz Link Zgłoś
newborn. . 31.12.10, 17:40 Moi rodzice chcą jechać. Pewnie sobie pojadą a mnie zostawią. ;< Odpowiedz Link Zgłoś
kararock Re: Iron Maiden w Polsce! 31.12.10, 19:07 no ja jeszcze za słabo ich znam żeby od razu na ich koncert jechac, ale gdyby ktoś dał mi bilet to na pewno skorzystałabym z okazji Odpowiedz Link Zgłoś
in_bloom Już dawno wiedziałam a Ozzy w Sopocie! 01.01.11, 01:33 tak-wiedziałam to z zajebistej strony DM. jeny jaka Polska jest cool w zeszłym roku czwórka thrashu i AC/DC w tym roku Ozzy i Ironi niezle. autorko watku masz świetny awatar Odpowiedz Link Zgłoś
fanka7137 Re: Iron Maiden w Polsce! 16.01.11, 19:21 Już jakiś temu się dowiedziałam, ale mi mama nie pozwala Może jeszcze ją ubłagam. Nie spocznę, póki mnie nie puści, chciałam powiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaczkowata Re: Iron Maiden w Polsce! 16.01.11, 22:17 Ozzy, Iron Maiden... Szykuje się udane lato. I puszczę dalej niedawno zasłyszaną plotę, że organizuje się koncert, na którym prawdopodobnie wystąpi gwiazda formatu Bon Jovi, czyli że możemy liczyć na jakąś legendę. Już się napaliłam ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
lady_em JADĘ! 18.01.11, 21:35 Jadę, jadę... :} Nie przebolałabym tego, już mam nawet bilet kupiony. Nie dość, że Ironi to jeszcze na dodatek Motorhead i niedawno dorzucili Mastodona! Jak zaproszą jeszcze kogoś równie zajebistego to spowodują u mnie kolejny, nagły i długo utrzymujący się przypływ endorfin ^^ Warto jechać 300 km do Warszawy na TAKI koncert. Odpowiedz Link Zgłoś
honest_ Re: ;D 22.01.11, 12:44 ta, wiem o tym od chyba dwóch tygodni i ciągle na myśl o tym się uśmiecham xD jadę, jadę, z... kolegą. ;> Odpowiedz Link Zgłoś
forgotten... Re: Iron Maiden w Polsce! 28.01.11, 15:55 Ja najprawdopodobniej jade ! Odpowiedz Link Zgłoś
leave.me.alone Re: Iron Maiden w Polsce! 29.01.11, 19:49 Od dawna wiedziałam,jadę Odpowiedz Link Zgłoś
lady_em Re: Iron Maiden w Polsce! 13.06.11, 22:54 byłam, zajebiście się bawiłam i wróciłam Odpowiedz Link Zgłoś
alexis69 Re: Iron Maiden w Polsce! 13.06.11, 23:03 mój kolega był i powiedział, że nie da się opisać tego słowami, że było to niesamowite przeżycie ;3 Odpowiedz Link Zgłoś
blackbleach Re: Iron Maiden w Polsce! 01.07.11, 10:16 Moja koleżanka była i mówiła, że było za.je.bi.ście. Ja miałam tam jechać, ale wybrałam Ozzy'ego. xd Odpowiedz Link Zgłoś
klaudiau11 Re: Iron Maiden w Polsce! 01.07.11, 14:59 Ja miałam jechać, ale wyszło jak wyszło -.- Odpowiedz Link Zgłoś