Dodaj do ulubionych

kolczyk w pępku ;D

26.12.10, 20:42
co sądzicie o klczyku w pępku? ;> podoba Wam się? może same macie, lub znacie kogoś kto ma? wypowiadać się big_grin
Obserwuj wątek
    • serduchowo Re: kolczyk w pępku ;D 26.12.10, 20:49
      podoba mi się, ale marne szanse że rodzice mi pozwolą, bo mam 13 lat indifferent
    • cukiereczek.. Re: kolczyk w pępku ;D 26.12.10, 20:56
      mam 13 lat (teraz w marcu 14) i mam zamiar sobie zrobić big_grin ...a rodzice? postawie ich przed faktem dokonanym <lol2> ... ale nie no ... na razie nie będą wiedzieć jak zauważą to trudno wink
      • cukiereczek.. Re: kolczyk w pępku ;D 26.12.10, 20:59
        to nie jest jeszcze pewne! tongue_out na razie plany tylko xd
      • forever_alone Re: kolczyk w pępku ;D 26.12.10, 21:00
        też mam taki plan! mam nadzieje, że się nie zorientują, ale różnie bywa ;o
      • savannah95 Re: kolczyk w pępku ;D 26.12.10, 21:02
        Moi nie mieli nic przeciwko bo zrobiłam go w wieku 16 lat jest fajny przebijanie trwało chyba ze 30 sekund nie bolało tak bardzo jak inni straszą. A w chwili obecnej nie noszę bo mi się znudził zrobiłam go że tak powiem w chwili impulsusmile
    • naomi. ₪ ø ||| ·o. 26.12.10, 21:01
      nie mam , ale moja koleżanka ma.
      fajny.
    • magy10041996 Re: kolczyk w pępku ;D 26.12.10, 21:01
      jak dla mnie jest już przereklamowanyuncertainindifferent
      • niemampomyslu Re: kolczyk w pępku ;D 26.12.10, 21:06
        moja kuzynka ma.
        sama nie chcę mieć, na innych tak sobie mi się podoba.zależy też, kto go nosi. inaczej wygląda na typowej blacharze, inaczej u kogoś innego.
      • cukiereczek.. Re: kolczyk w pępku ;D 26.12.10, 21:08
        aj tam zaraz przereklamowany.. jak mi się podoba to zrobię, a co miałam zrobić sobie w wieku (8lat) nie wiem kiedy było to modne i nie wiem ile miałam wtedy lat także wiecie.. a jeżli podoba mi się teraz to sobie zrobie prawda?

PEACE!
      • jessicakaulitz Re.. 26.12.10, 21:08
        Jak dla mnie fajny, jak Ci się podoba to rób. Chociaż też zgadzam się z poprzedniczką, odrobinę przereklamowany^^
    • fanka7137 Re: kolczyk w pępku ;D 26.12.10, 21:06
      U mnie w klasie mają 2 dziewczyny kolczyki w pępku, które same sobie robiły. I jest tak: jednej wyszło całkiem całkiem,bez żadnych problemów mam na myśli, a druga ma cały kolczyk otoczony ropą, która co chwile wylatuje i brzydzi nas na wf smile Ja natomiast sama bym sobie nie zrobiła wink Zawsze może się wdać zakażenie, nie ma w tym nic ładnego, no i napweno by bolało smile Mogę co najwyżej trzeciego kolczyka na uchu zrobić smile
    • indigo Re: kolczyk w pępku ;D 26.12.10, 21:09
      Kolczyk w pępku nawet mi się podoba ,choć nigdy bym go sobie nie zrobiła.
    • blackout_ nie podoba mi się.... 26.12.10, 21:10
      ... kilka moich koleżanek ma, i... nie- nie lubię tego szpanu. -,-
    • seneka4 Re: kolczyk w pępku ;D 26.12.10, 21:10
      Podobno masakrycznie boli. miałam mieć robionego gdzieś pół roku temu ,ale zrezygnowałam. wolę mojego monroe. ;*
      • forever_alone Re: kolczyk w pępku ;D 26.12.10, 22:27
    • hooodooo Re: kolczyk w pępku ;D 26.12.10, 22:30
      nie bardzo mi się podoba.
      ale jak chcesz to rób.
    • dominikax3 Re: kolczyk w pępku ;D 26.12.10, 22:33
      mi się takie coś nie podoba.;/
    • mish Re: kolczyk w pępku ;D 26.12.10, 22:36
      Miałam jako prezent od rodziców na czternaste urodziny wink Samo przekłuwanie nie bolało, tylko czuć było, że ktoś mi się wbija w brzuch ;dd.
      Ogólnie żałuję decyzji, kolczyka pozbyłam się po pół roku, a bliznę mam do tej pory. Mam nadzieję, że kiedyś będzie mniej widoczna, niż jest teraz. Taki efekt głupich, nieprzemyślanych decyzji wink
    • cytrynkova nie mam! ale znam ;d 26.12.10, 22:39
      znam kilka dziewczyn które mają - dla mnie to nic superowego, no ale OK, ich sprawa. sama nigdy bym sobie nie zrobiła, bo po prostu mnie to nie kręci.
      • forever_alone Re: nie mam! ale znam ;d 27.12.10, 11:44
        słyszałam, że zabieg jest niebezpieczny, może się wdać zakażenie czy coś sciana to prawda?
        • dolores_love115 . 27.12.10, 12:00
          Wiesz forever_alone..

To zależy od salonu i jego pracownika ,który Ci to robi.(Jeżeli wgl. to nastąpi w , którymś z salonów uncertain )

.............................................Moje zdanie.................................................

Ja uważam ,że kolczyk w pępku symbolizyuje np. dynamiczność,rozpustę i ryzyko.
          Obecnie mam przekłóte tylko uszy (w prawym jedna dz. w lewym 2 dz.) ,ale to nie znaczy ,że chcę miec kolczyki wszędzie (planuje jeszcze 1 dziurke w lewym uchu).

Chyba nie znam żadnej osoby z przekłótym pępkiem ( No wiecie narazie jest zimaa nikt nie chodzi w bikini).

Niechciałabym takiego kolczyka.
    • marsjanka115 x__x 27.12.10, 12:06
      nie mam i mieć nie chcę.
    • kcjb Re: kolczyk w pępku ;D 27.12.10, 12:06
      Ja mam już od paru lat i lubie go
    • hayley28 Re: kolczyk w pępku ;D 27.12.10, 12:15
      niezbyt kolczyk w pępku mi się podoba. tongue_out
    • nikawika Re: kolczyk w pępku ;D 27.12.10, 12:21
      hmm, no ja raczej obstawiam kolczyk w nosie. xd
      ale moja kumpela ma, fajnie wygląda, nie ma z nim żadnych problemów. xd
    • eminem535 Moja mama ma xD 27.12.10, 12:22
    • thesweetestgirl Re: kolczyk w pępku ;D 27.12.10, 12:22
      Ja mam kolczyk w pepku i caly ten zabieg trwal okolo minuty i wcale tak nie boli jak inny mowia.
      A moi rodzice widzieli go i nawet nic nie mowili to spoko wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka