28.12.10, 08:26
Cześć. Nie wiedziałam w sumie na jaki to temat dać więc daje to tu gdyz uważam, ze idzie to trochę pod modę.. Do rzeczy. Zauważyłam, ze dużo osób ma na ścianach zdjęcia. Nie takie zwykłe. Chodzi mi np. o kolarze z teledysku Hey Soul Sister?. Coś w ten deseń. Chodzi o właśnie takie posklejane wycinki z różnymi napisami z gazet etc. Nie mam teraz głowy do szukania linków, ale sądzę, że wiecie Kotki o co chodzi. Jeśli wiecie, jakie gazety są do tego najlepsze, macie linki albo same takie coś macie dawajcie linki. To tyle. Cześćkiss
Obserwuj wątek
    • flo.. Re: ściana 28.12.10, 15:08
      Też mi się to podoba i chciałabym mieć . <3 tylko za dużo roboty z tym chyba ./. może taka tapetę na ścianę można kupić ? nie mam pomysłu xD
    • bellacullenx Re: ściana 28.12.10, 15:18
      Ja miałam kiedyś coś takiego, ale kupiłam sobie ramkę i powkładałam tam fotki oraz wycinki z gazet wink Ale stwierdziłam że robi mi to burdel na ścianie i zdjęłam ;D
    • lena_ . 28.12.10, 15:25
      ha ha big_grin właśnie słucham tej piosenki ; ).

a z tym kolarzem to fajny pomysł ; D
    • nayfree Re: ściana 28.12.10, 15:33
      to jest fototapeta. myslisz ze komus chcialoby sie wycinac z gazet cos ? mozesz ja kupic w empiku, tzn. powinna byc. tam jest np. z merlin monroe, lady gagą, autobusem londynskim i wg. takie rzeczy ;o
    • jane_ Re: ściana 28.12.10, 15:46
      chodzi Ci o te chodzące napisy? to przeciez komputerowo zrobione.

s3prod.weheartit.netdna-cdn.com/images/5838238/5299486564_3615c2c840_z_large.jpg?1293518278
      jak chodzi o coś mniej-więcej takiego, to ludzie sami to robią, mam coś podobnego nawet. wycinasz z jakiejkolwiek gazety, w której podoba Ci się zdjęcie czy litery, cała filozofia. ;d

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka