Dodaj do ulubionych

Pomysły na rodzinki...:)

28.12.10, 11:28
Hejka!!!
Uwielbiam grac w TS3 mam wymarzone podroze, po zmroku i kariere. Tylko jeden problem nie mam pojecia jaka stworzyc rodzinke. No bo tworze faceta i babke i mi sie szybko nudzi. A grac jednym simem ktory rozwija kariere tez troche mnie nudzi. Wiec mam nadzieje ze podacie mi jakies fajne pomysly. Moze wy macie jakies ciekawe rodzinki. Czekam na odpoiwedzi...
Prosze bez głupich komentarzy...
Jak było to przepraszam...
smilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmile
Obserwuj wątek
    • xdomciakcsela99 Re: Pomysły na rodzinki...:) 28.12.10, 19:16
      Mam super rodzinki
      a) dziewczyna i chlopak ktorzy sa w sobie zabujani , pracuja , a potem maja dzieci
      b) wampir
      c) jakies glupie simy z ktorych mozna miec ubaw
      d) radze tez zrobic siebie sama . wtedy tworzysz wlasne piekne zycie jakie chcesz
      • demi45 Re: Pomysły na rodzinki...:) 29.12.10, 09:59
        możesz zrobić z pomocą kodu którego można znależć w necie że zamiast człowieka zrobisz obcego lub kosmite podobno są mądrzejsi od simówbig_grin
        • hilary_fanka Re: Pomysły na rodzinki...:) 29.12.10, 10:11
          Nie śmiej się, ale mnie i koleżance też raz się nudziło i zaowocowało to bardzo fajną rodzinką....a mianowicie parą lesbijek w różowych ciuszkach i białych kozaczkach. Zrobiłyśmy im duży, cały w różu dom, zatrudniłyśmy sprzątaczkę. Na okrągło obie romansowały ze wszystkimi w okolicy, a raz jedna całowała się ze sprzątaczką i druga ją przyłapała smile Hehe, nudziło nam się big_grin
      • szalony_chomik tuuuuuu 29.12.10, 11:22
        Zrób śmiesznego edzia zgredzia . Zrób mu wąsy ,pofarbuj włosy na różowo itp. Zbuduj mu jakiś h**owy domy i spowoduj pożar . Badaj katakumby to może znajdzie w nich magicznego krasnala (mój znalazł) .Wiem , brzmi to chaotycznie ale ja miałam przy nim ubaw xD
    • bluetights Re: Pomysły na rodzinki...:) 29.12.10, 11:17
      Ja ostatnio zrobiłam dziewczynę, którą wprowadziłam do jakiegoś gotowego domu, w którym mieszkał jakiś facet. xd Zakumplowali się, a teraz planują ślub. Potem będą dzieci, teraz jest remont. tongue_out
      Ale najbardziej lubię robić w Simsach dziwolągi, np. ostatnio zrobiłam babkę, która nazywała się Zielona Mańka i ... była cała zielona. <buahhahah> cały dom, wszystko było zielone. [jest też opcja niebieska i czerwona xD]. Więc tez możesz tak zrobić.
      Kilka razy też robiłam tak: porządna dziewczyna z mężem obibokiem, który NIE WSTAJE nawet z kanapy, myje się gąbką do naczyń [ostatnio odkryłam tą opcję xD] itd. Więc ona go zaczyna zdradzać z jakimś porządnym gościem, a potem on ich przyłapuje i odchodzi, a ona zamieszkuje z tym 'porządnym'. <buhahahha>
      Często robię też sb i kumpele ; )
      • bluetights Re: Pomysły na rodzinki...:) 29.12.10, 11:19
        Hahaha, też zrobiłam tak jak hilary_fanka. ahahah ; D
        Niezły ubaw jest.
        Teraz pracuję nad Simsowym Serialem Tap Madl. : D Też fajna opcja jak się nudzisz - rób serial. Do montażu polecam Pinnacle Video Spin.
      • julunia20 Tutaj ! Świetna porada ! 29.12.10, 11:29

Postaw sobie cel w simsach np.

- wyjść za mąż
        - mieć tyle i tyle dzieci
        - wyjechaćza granicę i poznać ciekawych ludzi lub też odkryć grobowiec
        - zrobić celebrytę i nim dla odpoczynku wyjechać na granicę, aby tam zażył odpoczynek

...Jeśli postawisz sobie taki cel to ta rodzina nie znudzi ci się do póki tego celu nie wypełnisz . Potem postaw sobie drugi cel , trzeci, czwarty....podam ci przykład :

1.Simka ma stać się bogata ( robię ją jako lekarza i osiąga sukces)
        2.wyjechanie za granicę ( wyjeżdżam z nią do chin i tam napotyka miłość)
        3.Założyć rodzinę ( Rodzina z dwójką dzieci i Chinczykiem smile )
        4.Kupić większy dom ( Aby pomieścić tą rodzinę...przeprowadzają się do wielkiego miasta)
        5.Patrzeć jak dzieci dojrzewają ( Dzieci stają się dorosłe i wyprowadzaj się )

...Teraz morzesz już wymyślać dalsze cele np. jednego z dzieci, ojca, lub nadal twojej simki smile To jest mój sprawdzony sposób i polecam smile
      • paigee Re: Pomysły na rodzinki...:) 26.01.11, 12:26
        Ja raz zrobiłam laskę, która miała 19 męży na raz .! W tym 3 to duchy . Z każdym się waliła i wgl. aż w końcu jeden zobaczył jak ona jest z drugim i posłał ją do sondu[nawet nie wiedziałam że tak się da .! ] . Naprawdę fajne się grało [nawet jak była emerytką] i to była moja pierwsza rodina w której grałam aż do końca [do śmierci tej babki] .kisskisskisskisskisskisskiss
    • kama182 Re: Pomysły na rodzinki...:) 22.01.11, 17:27
      zrób kogoś kogo nie lubisz i zniszcz mu życie albo zmień na lepsze devil
    • frydka I . L . Y sims ; )) 22.01.11, 17:31
      uwielbiam simsy . na szczęście nie mam takich problemów . Fajna rodzinka .?? Zrób trojkę rodziny : mame , tate i dziecko . ; ]
      a potem zaadoptuj jak najwięcej małych dziecii . ;D uu ., nudzić napewno się nie będziesz
      ; d
    • ciapolka moja rada : 22.01.11, 17:41
      zrób jakiegos sima, najlepiej żeby on był biedny. NIE GRAJ NA KODACH! i staraj się znaleźć mu pracę i rozwinąć wszystkie umiejętnosci na poziom mistrzostwa. Pojedź do Chin i naucz się karate [?]. Zrób typowe "od zera do bohatera"
    • takajedynaaga Re: Pomysły na rodzinki...:) 24.01.11, 18:24
      ściągnij se mody lub jakieś dodatki np. ciuszki, aksesoria, obiekty itd. piwo
      • virginkaa Re: Pomysły na rodzinki...:) 24.01.11, 18:39
        Ja zawsze tworze dziewczynę i chłopaka, zakochują się i ślub. mają duużo małych dzieci, ale jak dorastają zabijam je, bo lubie tylko te małe. Ale tworze też lesbijki, 'kosmitów'.
        • redhead Re: Pomysły na rodzinki...:) 25.01.11, 19:19
          Ja często z przyjaciółką robie po jednej dla mnie i dla niej, jakiegoś dziwoląga i grubą babkę nad którą się znęcamy. Ja też jak sama gram to robię babkę, faceta, i jednego geja a drugiego takiego macho.brawo
    • temptation Re: Pomysły na rodzinki...:) 26.01.11, 18:02
      Ja ściągnęłam sobie ze stronki maskę z Friday the 13 th i zabijam nim ludzi big_grin . wpisuję kod i umierają, zrobiłam im dom śmierci i cmentarz . tak to jest jak się nudzi..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka