Dodaj do ulubionych

Azja w Polsce

28.12.10, 18:27
Dobra fani k-pop'u xDDD znowu wkraczam do akcji tym razem zaatakowałam ten profil ...
zbierajmy jak największa ilość głosów po to aby takie zespoły jak 2ne1, BB, B2St , Kara 2Pm Shinee itp odwiedzili także Polskę, albo by byli oni brani pod uwagę podczas rozdania nagród ŚWIATOWYCH w muzyce ... trzeba wkońcu napisac petycje xDD
Chociaż i tak wiem ze duzo nie zdziałamy i to pomysl z kosmosu .. .xDD ha ha ha

HA HA HA HA HA
say La La La La La
Ha Ha Ha Ha Ha
Ooooooooooooooo xDDD

T.O.P Class <33

High High, up in the sky ;*
Obserwuj wątek
    • light Re: Azja w Polsce 11.01.11, 22:20
      Cóż za odzew!
      Ogólnie rzecz biorąc, to zespoły, które wymieniłaś nie bardzo leżą w moich gustach. Zwłaszcza nie przepadam za 2NE1 i Big Bang, ale SHINee znowu są bardzo, bardzo, bardzo, bardzo, bardzo kochani big_grin.
      Ale tak szczerze, to ja wątpię, aby k-pop był kiedykolwiek traktowany z większą powagą na różnych światowych galach, ale może... a nóż widelec...
      z chęcią ogromną przywitam w Polsce DBSK + JYJ. zorganizujmy koncert, na którym PRZYPADKOWO się spotkają i znowu pokochają, błagam!
      • jaejung Re: Azja w Polsce 12.01.11, 18:04
        Big Bang jeszcze ujdą, ale fenomenu 2NE1 zupełnie nie rozumiem. no nie podoba mi się ich muzyka i tyle.
        poza tym SME i inne wytwórnie nie uważają Europy za resztę świata, bo gdy przychodzi do ich koncertów - tylko Azja [to oczywiste] i Ameryka Północna. to trochę niesprawiedliwe, bo w Europie jest dość dużo [a nawet bardzo dużo, powiedziałabym] fanów tej cudownej muzyki.
        ale ja i tak wolałabym koncert DBSK/JYJ. chyba już gdzieś kiedyś pisałam, że raczej ich powrót jest już raczej niemożliwy [tak, tak, możecie pisać że nie jestem Cassiopeią, a co gorsza.. że jestem Orion/HolyShinki] ale taka jest prawda. chociaż, w życiu zdarzają się szczęśliwe zakończenia, więc kto wie?
        • light Re: Azja w Polsce 12.01.11, 18:35
          Ja tam wierzę, że te wszystkie gadki o 'Always keep the faith' to nie było zwykłe okłamywanie, wierzę że chłopcy wrócą w pełnym składzie na scenę. Bo wiadomo, że to co nie zabije, to wzmocni, więc może to rozstanie wzmocni ich więzi?
          A to co dzieje się teraz z Cassiopeią, to nawet nie chce mi się tego komentować... Kiedyś - okej, nie znam dobrze całej sytuacji, może dlatego, że słucham ich od zaledwie pół roku, ale takie odnoszę wrażenie - Cassies wydawały się być taką cudowną, ciepłą rodziną. A teraz? Wszystko się dzieli, kłóci, obraża nawzajem. Jednej bardziej podoba się muzyka JYJ, drugiej nowego DBSK i nagle się nienawidzą!... Strasznie to smutne.
          Okej, sama muszę przyznać, że nowa płyta Yunho i Changmina jest znacznie lepsza od 'The beginning' i słucha mi się ją lepiej, ale mam zamiar wspierać oba zespoły do ich powrotu, a jeśli nie to do końca.
          • jaejung Re: Azja w Polsce 12.01.11, 20:00
            always keep the faith straciło swoją magię, dla mnie to już tylko wyświechtany, oklepany slogan.
            nowa płyta JYJ, tj. Their Rooms, będzie o wiele lepsza od The Beginning - ta płyta to był kompletny niewypał, poza dwiema lub trzema piosenkami reszta nie chwyta, jest po prostu nudna.
            i jeśli wrócą jako Dong Bang Shin Ki to właściwie wszystko będzie inne, myślę, że byliby innym Dong Bang Shin Ki niż byli wcześniej.
      • misiaczek29 . 13.01.11, 21:09
        jak coś to zmieni , to moge sie podpisać xD
    • momoko Re: Azja w Polsce 12.01.11, 18:43
      Zobaczyć Taemina na własne oczy *__*
      Jestem za !
      • ayumu Re: Azja w Polsce 23.01.11, 20:21
        Ja też nie zgłaszam sprzeciwukiss xD podpisuję pod petycją smile
    • sonia321 Re: Azja w Polsce 12.01.11, 21:28
      dołączam się!!!
    • pluszbezpluszu Re: Azja w Polsce 13.01.11, 20:57
      Ja też ja też!
      Fakt, faktem jak ktoś wspomniał oni nie traktują Europy jak reszty i że tak powiem jesteśmy dla nich prawie niewidoczni.
      Aczkolwiek ja mam nadzieję, że się to zmieni. Zresztą nie wierzę, że gdyby przyjechali do Europy to nie zebrałoby się tych kilkunastu/kilkudziesięciu tysięcy ludzi z różnych krajów którzy byliby skłonni pojechać do sąsiedniego kraju na koncert. Zwłaszcza, że fani kpopu są dość "aktywni"(?) i kto nie chciałby ich zmolestować na żywobig_grin
    • klama_kcmil Ja jakoś tak nie w temacie. 23.01.11, 20:27
      Bo nie wiem ock xd
    • pomponik Re: Azja w Polsce 24.01.11, 12:55
      Omo!! Omo!! ... Ale ... chodzi o tą petycję co była stworzona do SM czy inna ... bo ja jestem teraz trochę zagubiona.
      Pisałyście, że Europa jest dla nich 'nie widoczna', ale tak na prawdę większość członków różnych zespołów np. SHINee, SuJu, DBSK ... niektórzy z nich byli juz w Europie, a niektórzy chcą odwiedzić Europę ... i często rozmawiają ze swoimi menagerami na temat przyjazdu tutaj... A tak poza tym to ... teraz coraz więcej ludzi w Korei dowiaduje się, że w Polsce są fani k-pop'u ... np. do nowego DBSK jedna dziewczyna z polski wysłała kartkę i oni na wizji to przeczytali ... teraz do FT Island wraz z polskimi Pri wysyłamy księgę z życzeniami urodzinowymi, prezentami z Polski ... polski fanclub SHINee oragizuje akcję, żeby wysłać do lśniących chłopców zdjęcia polskich fanek ... musimy wierzyć, że uda się by ktoś ze świata k-pop'u przyjechał do Polski.
      A poza tym gdyby organizowali koncert w Polsce to dużo fanów k-pop'u z innych krajw zjechałoby na te koncerty ... moc fanów k-pop'u i j-rock'a jest wielka ...
      HWAITING!!
      • ayumu Re: Azja w Polsce 24.01.11, 20:39
        O z tymi zdjeciami to się rozmarzyłam mmmmm...tongue_outwinkbig_grin
        • jaejung Re: Azja w Polsce 26.01.11, 17:02
          to był rysunek, świetny swoją drogą. a tak poza tym, to ŚWIETNE POMYSŁY! NAPRAWDĘ!
          i jeśli jakaś petycja byłaby tworzona, to oczywiście podpisałabym się. mi poza tym się marzy aby kilkoro k-indie wykonawców przyjechało do naszego kraju, ale uhm, w Polsce raczej tylko k-pop i j-rock "króluje" : (
          • pluszbezpluszu Re: Azja w Polsce 26.01.11, 22:12
            O tak tak!!!! Zabiłabym za koncert Nell w Polsce... Koreańczycy mają naprawdę sporo świetnych zespołów indie...
            • jaejung Re: Azja w Polsce 27.01.11, 16:34
              mi marzy się koncert yozoh, Taru, Han Hee Jung (królowe Pastel Music), Donawhale czy Sogyumo Acacia Band.
              i muszę to stwierdzić, ale k-indie/pastel music > k-pop

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka