damusia2011 05.01.11, 16:16 Prosto w serce - serial ? podoba wam sie mi tak jak na początek chociasz Anny Muchy nie lubie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
damusia2011 Re: Prosto w serce - serial ? 05.01.11, 16:40 nie kasowac plisssssssssss Odpowiedz Link Zgłoś
ensuite Re: Prosto w serce - serial ? 05.01.11, 16:47 chociaż w miarę, Anny Muchy nie lubie, gdyby nie ona... to może Odpowiedz Link Zgłoś
elizabeth_ Re: Prosto w serce - serial ? 05.01.11, 16:50 też nie lubię Muchy :d oglądam, bo to taki przyjemny seriali na zimowe popołudnie. Odpowiedz Link Zgłoś
szalony_chomik Re: Prosto w serce - serial ? 05.01.11, 16:57 Trochę zerżnięte z BrzydUli . Też nie lubię Muchy, wydaje mi się że jest taką pustą lalunią Odpowiedz Link Zgłoś
kama96 Re: Prosto w serce - serial ? 05.01.11, 16:56 Miałam okazję oglądać pierwszy odcinek. Powiem tak. Źle zrobili biorąc poprzednią obsadę z serialu "Brzydula". Nie mogę jakoś sobie tych bohaterów poukładać. Ania Mucha- na razie jej gra jest zadowalająca, ale nie wiem czy do tej roli pasuje. Pamiętam ten serial z Natalią Oreiro. (mam nadzieję, że błędu nie zrobiłam). Odpowiedz Link Zgłoś
caterina97 Re: Prosto w serce - serial ? 05.01.11, 17:17 taka podróba brzyduli xdd Odpowiedz Link Zgłoś
olciaaa03 serio? 05.01.11, 17:29 Mi nieee!!! ponieważ: Już producenci tych wszystkich filmów nie wiedzą jaki film nakręcić i nakręcają takie same jak brzydula, czyli biedna, z ulicy, lub z niezamożnej rodziny dziewczyna czy też brzydka zatrudnia się w biurze przystojnego faceta, oczywiście mimo marnych szans dostaje prace a później są razem. Założe się, że jakbym z dwa odcinki obejrzała a później z dwadzieścia do przodu <nie oglądając tych uprzednich> to i tak wiedziała bym o co chodzi ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
domaa olciaaa03 ma racje !!!!!!!!!!!!!!!!! 06.01.11, 19:50 olciaaa03 napisał(a): > Mi nieee!!! > ponieważ: > Już producenci tych wszystkich filmów nie wiedzą jaki film nakręcić i nakręcają > takie same jak brzydula, czyli biedna, z ulicy, lub z niezamożnej rodziny dzie > wczyna czy też brzydka zatrudnia się w biurze przystojnego faceta, oczywiście m > imo marnych szans dostaje prace a później są razem. Założe się, że jakbym z dwa > odcinki obejrzała a później z dwadzieścia do przodu <nie oglądając tych up > rzednich> to i tak wiedziała bym o co chodzi ;/ > RACJA ! Odpowiedz Link Zgłoś
paramorehayley_ phi. 05.01.11, 17:31 kolejny serial pełny "polotu". beznadzieja, jak i poprzednie - brzydula/majka to moje zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
green_alien Odpowiedź. 05.01.11, 17:34 Moim zdaniem to jest żałosne.Znaczy nie serial, bo nie oglądam, ale "różnorodność" tvn-owskich seriali : kobieta, próbuję znaleźć pracę,znajduję ją w firmie,zakochuję się w szefie, a on rzuca dla niej swoją żonę.Trzeci serial który zaczyna się identycznie.I w dodatku aktorzy się przeplatają w tych trzech serialach, jeżeli ktoś nie wie to chodzi mi o : "BrzydUlę", "Majkę" i ten nowy serial. A tu demotywator z tym złotym przemyśleniem : demotywatory.pl/2467353/Roznorodnosc-polskich-seriali Odpowiedz Link Zgłoś
minaslia Re: Odpowiedź. 05.01.11, 17:36 To jest kopia serialu z Natalią Oreiro Jesteś moim życiem. Jeszcze go nie widziałam Odpowiedz Link Zgłoś
paramorehayley_ do mojego poprzedniego postu: 05.01.11, 17:39 beznadziejne jest tez to, że zatrudnili prawie wszystkich tych samych aktorów. już wolę oglądać brzydulę na tvn7 po raz 100. Odpowiedz Link Zgłoś
sue1998 :) 05.01.11, 17:49 serial jest super, ale ja też nie lubię Muchy. Szkoda że praktycznie nie mam czasu go oglądać Odpowiedz Link Zgłoś
anja_ Re: Prosto w serce - serial ? 05.01.11, 17:52 kamińska była okej, osyda jeszcze bardziej okej, ale mucha to dno. tak samo całe to 'prosto w serce'. Odpowiedz Link Zgłoś
vesper. Re: Prosto w serce - serial ? 05.01.11, 17:58 Mi się podobała ta wersja z Natalią Oreiro... i w ogóle te seriale TVNu mi się nie podobają, ale ten jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
anahi_loveyou Do wszystkich,którzy myślą,że to kopia Brzyduli 05.01.11, 20:11 Otóż was oświecę. To nie jest kopia waszego beznadziejnego serialiku Brzydula,tylko jest to remake świetnego argentyńskiego serialu "Jesteś moim Życiem" . Więc złociutkie nie gadajcie głupot tylko najpierw sprawdźcie skąd się pomysł na serial wziął . Dziękuje za uwagę . anahi_loveyou Odpowiedz Link Zgłoś
wyobraznia Re: Do wszystkich,którzy myślą,że to kopia Brzydu 05.01.11, 20:29 a ja jednak sądzę, że to i tak mała podróba brzyduli, występuje ta sama prawie obsada, tylko ulke zmienia mucha, tyle . nuuuuuuuuuuuda. ; > Odpowiedz Link Zgłoś
kasia036 Re: Prosto w serce - serial ? 06.01.11, 19:53 Jak narazie mi sie podoba i raczej tak zostanie Odpowiedz Link Zgłoś
miaumiauu Re: Prosto w serce - serial ? 06.01.11, 19:58 nie oglądałam, ale mam zamiar dziś zobaczyć pierwszy odcinek, a wtedy ocenie czy w ogóle warto się "wciągać" ;D Odpowiedz Link Zgłoś
keejsza Re: Prosto w serce - serial ? 06.01.11, 20:25 nie ogladalam jeszcze tego. Odpowiedz Link Zgłoś
linda Nie bo znam każdy kolejny postęp / wydarzenie 06.01.11, 20:38 Nie lubię polskich seriali a żaden nie dorówna orginałowi ! Odpowiedz Link Zgłoś
linda Re: Nie bo znam każdy kolejny postęp / wydarzenie 06.01.11, 20:39 To znaczy ja z polskich seriali lubię tylko " pierwszą miłość " xd - Możecie się śmiać , ale takie jak " Brzydula" , " Majka " - beznadzieja...... Odpowiedz Link Zgłoś
arletta88 Re: Prosto w serce - serial ? 06.01.11, 20:43 nie podoba mi się troche drętwy xdd Odpowiedz Link Zgłoś
mandy_jonas Re: Prosto w serce - serial ? 06.01.11, 21:19 zaczęłam oglądać z czystej ciekawości i spodobał mi się. czekam na rozwój wydarzeń. Odpowiedz Link Zgłoś
koniczynka Re: Prosto w serce - serial ? 07.01.11, 18:29 Oglądałam pierwsze dwa odcinki i trochę to jest nudne, ale może się rozkręci Odpowiedz Link Zgłoś
rudejestwredne Re: Prosto w serce - serial ? 07.01.11, 18:34 mi się poodba może dlatego, że lubiła oryginalną wersję;D Odpowiedz Link Zgłoś
dominikax3 Re: Prosto w serce - serial ? 07.01.11, 18:35 jakoś Mucha mi tam nie pasuję. Odpowiedz Link Zgłoś
koniara13 Re: Prosto w serce - serial ? 07.01.11, 18:39 nawet nie zobaczyłam pierwszego odcinka, a wiem, że to będzie kit ponieważ gra tam anna mucha. za to zagraniczną wersję uwielbiałam i oglądałam każdy odcinek Odpowiedz Link Zgłoś
princessm Re: Prosto w serce - serial ? 07.01.11, 20:20 Z ciekawości obejrzałam pierwszy odcinek i serial mi się spodobał. Zamierzam go oglądać dalej. Widzę, że ty też nie lubisz A. Muchy, witaj w klubie. Odpowiedz Link Zgłoś