Dodaj do ulubionych

Prosto w serce - serial ?

05.01.11, 16:16
Prosto w serce - serial ? podoba wam sie mi tak jak na początek chociasz Anny Muchy nie lubie
Obserwuj wątek
    • damusia2011 Re: Prosto w serce - serial ? 05.01.11, 16:40
      odnawiam
      • damusia2011 Re: Prosto w serce - serial ? 05.01.11, 16:40
        nie kasowac plisssssssssss
        • damusia2011 Re: Prosto w serce - serial ? 16.01.11, 15:18
    • ensuite Re: Prosto w serce - serial ? 05.01.11, 16:47
      chociaż smile

w miarę, Anny Muchy nie lubie, gdyby nie ona... to może smile
    • elizabeth_ Re: Prosto w serce - serial ? 05.01.11, 16:50
      też nie lubię Muchy :d

oglądam, bo to taki przyjemny seriali na zimowe popołudnie.
      • szalony_chomik Re: Prosto w serce - serial ? 05.01.11, 16:57
        Trochę zerżnięte z BrzydUli . Też nie lubię Muchy, wydaje mi się że jest taką pustą lalunią tongue_out
    • kama96 Re: Prosto w serce - serial ? 05.01.11, 16:56
      Miałam okazję oglądać pierwszy odcinek. Powiem tak. Źle zrobili biorąc poprzednią obsadę z serialu "Brzydula". Nie mogę jakoś sobie tych bohaterów poukładać. Ania Mucha- na razie jej gra jest zadowalająca, ale nie wiem czy do tej roli pasuje. Pamiętam ten serial z Natalią Oreiro. (mam nadzieję, że błędu nie zrobiłam).
    • caterina97 Re: Prosto w serce - serial ? 05.01.11, 17:17
      taka podróba brzyduli xdd
    • monik4 Re: Prosto w serce - serial ? 05.01.11, 17:22
      Nie oglądałam tego filmu
    • olciaaa03 serio? 05.01.11, 17:29
      Mi nieee!!!
      ponieważ:
      Już producenci tych wszystkich filmów nie wiedzą jaki film nakręcić i nakręcają takie same jak brzydula, czyli biedna, z ulicy, lub z niezamożnej rodziny dziewczyna czy też brzydka zatrudnia się w biurze przystojnego faceta, oczywiście mimo marnych szans dostaje prace a później są razem. Założe się, że jakbym z dwa odcinki obejrzała a później z dwadzieścia do przodu <nie oglądając tych uprzednich> to i tak wiedziała bym o co chodzi ;/
      smile
      • domaa olciaaa03 ma racje !!!!!!!!!!!!!!!!! 06.01.11, 19:50
        olciaaa03 napisał(a):

> Mi nieee!!!
        > ponieważ:
        > Już producenci tych wszystkich filmów nie wiedzą jaki film nakręcić i nakręcają
        > takie same jak brzydula, czyli biedna, z ulicy, lub z niezamożnej rodziny dzie
        > wczyna czy też brzydka zatrudnia się w biurze przystojnego faceta, oczywiście m
        > imo marnych szans dostaje prace a później są razem. Założe się, że jakbym z dwa
        > odcinki obejrzała a później z dwadzieścia do przodu <nie oglądając tych up
        > rzednich> to i tak wiedziała bym o co chodzi ;/
        > smile

RACJA ! smile
    • paramorehayley_ phi. 05.01.11, 17:31
      kolejny serial pełny "polotu".

beznadzieja, jak i poprzednie - brzydula/majka

to moje zdanie.
    • green_alien Odpowiedź. 05.01.11, 17:34
      Moim zdaniem to jest żałosne.Znaczy nie serial, bo nie oglądam, ale "różnorodność" tvn-owskich seriali : kobieta, próbuję znaleźć pracę,znajduję ją w firmie,zakochuję się w szefie, a on rzuca dla niej swoją żonę.Trzeci serial który zaczyna się identycznie.I w dodatku aktorzy się przeplatają w tych trzech serialach, jeżeli ktoś nie wie to chodzi mi o : "BrzydUlę", "Majkę" i ten nowy serial. A tu demotywator z tym złotym przemyśleniem :

demotywatory.pl/2467353/Roznorodnosc-polskich-seriali
      • minaslia Re: Odpowiedź. 05.01.11, 17:36
        To jest kopia serialu z Natalią Oreiro Jesteś moim życiem.
        Jeszcze go nie widziałam
        • paramorehayley_ do mojego poprzedniego postu: 05.01.11, 17:39
          beznadziejne jest tez to, że zatrudnili prawie wszystkich tych samych aktorów.

już wolę oglądać brzydulę na tvn7 po raz 100.
    • momoko Re: Prosto w serce - serial ? 05.01.11, 17:40
      Nie oglądam seriali.
    • kontrastowa Re: Prosto w serce - serial ? 05.01.11, 17:45
      a mi sie podoba ( :
    • sue1998 :) 05.01.11, 17:49
      serial jest super, ale ja też nie lubię Muchy. Szkoda że praktycznie nie mam czasu go oglądać
    • anja_ Re: Prosto w serce - serial ? 05.01.11, 17:52
      kamińska była okej, osyda jeszcze bardziej okej, ale mucha to dno. tak samo całe to 'prosto w serce'.
      • vesper. Re: Prosto w serce - serial ? 05.01.11, 17:58
        Mi się podobała ta wersja z Natalią Oreiro... i w ogóle te seriale TVNu mi się nie podobają, ale ten jest ok.
        • anahi_loveyou Do wszystkich,którzy myślą,że to kopia Brzyduli 05.01.11, 20:11
          Otóż was oświecę. To nie jest kopia waszego beznadziejnego serialiku Brzydula,tylko jest to remake świetnego argentyńskiego serialu "Jesteś moim Życiem" . Więc złociutkie nie gadajcie głupot tylko najpierw sprawdźcie skąd się pomysł na serial wziął .

Dziękuje za uwagę . anahi_loveyou
          • wyobraznia Re: Do wszystkich,którzy myślą,że to kopia Brzydu 05.01.11, 20:29
            a ja jednak sądzę, że to i tak mała podróba brzyduli, występuje ta sama prawie obsada, tylko ulke zmienia mucha, tyle . nuuuuuuuuuuuda. ; >
    • kasia036 Re: Prosto w serce - serial ? 06.01.11, 19:53
      Jak narazie mi sie podoba i raczej tak zostanie kiss
    • miaumiauu Re: Prosto w serce - serial ? 06.01.11, 19:58
      nie oglądałam, ale mam zamiar dziś zobaczyć pierwszy odcinek, a wtedy ocenie czy w ogóle warto się "wciągać" ;D
    • keejsza Re: Prosto w serce - serial ? 06.01.11, 20:25
      nie ogladalam jeszcze tego.
    • linda Nie bo znam każdy kolejny postęp / wydarzenie 06.01.11, 20:38
      Nie lubię polskich seriali a żaden nie dorówna orginałowi !
      • linda Re: Nie bo znam każdy kolejny postęp / wydarzenie 06.01.11, 20:39
        To znaczy ja z polskich seriali lubię tylko " pierwszą miłość " xd - Możecie się śmiać , ale takie jak " Brzydula" , " Majka " - beznadzieja......
    • arletta88 Re: Prosto w serce - serial ? 06.01.11, 20:43
      nie podoba mi się troche drętwy xdd
    • mandy_jonas Re: Prosto w serce - serial ? 06.01.11, 21:19
      zaczęłam oglądać z czystej ciekawości i spodobał mi się. czekam na rozwój wydarzeń.
    • koniczynka Re: Prosto w serce - serial ? 07.01.11, 18:29
      Oglądałam pierwsze dwa odcinki i trochę to jest nudne, ale może się rozkręci wink
    • rudejestwredne Re: Prosto w serce - serial ? 07.01.11, 18:34
      mi się poodbawink może dlatego, że lubiła oryginalną wersję;D
    • dominikax3 Re: Prosto w serce - serial ? 07.01.11, 18:35
      jakoś Mucha mi tam nie pasuję.
    • koniara13 Re: Prosto w serce - serial ? 07.01.11, 18:39
      nawet nie zobaczyłam pierwszego odcinka, a wiem, że to będzie kit ponieważ gra tam anna mucha. za to zagraniczną wersję uwielbiałam i oglądałam każdy odcinek
    • princessm Re: Prosto w serce - serial ? 07.01.11, 20:20
      Z ciekawości obejrzałam pierwszy odcinek i serial mi się spodobał. Zamierzam go oglądać dalej.
      Widzę, że ty też nie lubisz A. Muchy, witaj w klubie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka