Dodaj do ulubionych

Pretty Little Liars

05.01.11, 21:33
Niedawno zaczął się 2 sezon Pretty Little Liars.
Czy któraś z was już obejrzała 1 odcinek? (ja taksmile)
Jestem ciekawa co sądzicie na temat serialu, czy spodobał się wam odrazu,a może go nie lubicie lub w ogóle o nim nie słyszałyście?
I jeszcze jedno pytanie: jak myślicie, kto jest A.? cool
Obserwuj wątek
    • izuunia55 Re: Pretty Little Liars 05.01.11, 21:39
      Też oglądam ten serialsmile Bardzo mi sie podobasmile

Ja stawiam na tego Iana czy jak mu tam, ale nie jestem do końca przekonana....
      • didi14 Re: Pretty Little Liars 05.01.11, 22:25
        Ja myślę, że to może być Jenna. Jakoś wątpię w to, że naprawdę jest ślepatongue_out
        • spontaniczna a na czym to leci ? ; D 05.01.11, 22:32
          • majka04 Re: a na czym to leci ? ; D 05.01.11, 22:35
            jeszcze nie bo nie wiem gdzie mogę z napisami znaleźć .
    • mish . 05.01.11, 22:37
      Serial od razu mi się spodobał, ale bardziej od tej tajemniczej atmosfery owianej w okół postaci A., podoba mi się para Aria/Ezra. Uwielbiam Ezrę wink. Nie mam pojęcia, kim jest A., nie zastanawiam się nad tym za często, ale mam nadzieję, że koniec mnie zaskoczy.
    • beautiful_ Re: Pretty Little Liars 06.01.11, 11:43
      Myślę że A to Alison, wydaje mi się że ona nie zginęła tongue_out a to nie jest drugi sezon tylko dalsza część pierwszego smile) czyli 11 odcinek . Jeszcze nie oglądała, czekam na napisy po polsku, oni za szybko mówią tak to bym może coś zrozumiała hehe ; >
    • coloringme Re: Pretty Little Liars 07.01.11, 15:08
      W książce to Mona była - "A", ale po wywiadzie z dziewczynami grającymi główne role wiemy tylko tyle, że w serialu -"A' jest inna niż w książce (wykluczamy Monę). Dodatkowo Lucy Hale powiedziała, że to dziewczyna jest -"A" (wykluczamy wszytskich chłopców). Ashley Benson natomiast ujawniła, że jest to ktoś bardzo podobny do niej, ktoś jak ona (ale nie ona). Dla mnie wszytskie dotychczasowe podejrzenia są błędne... -"A" jeszcze nie pojawiła się w serialu pod inna postacią...

CM ; *
      • majka04 Re: Pretty Little Liars 08.01.11, 12:57
        Ja nie mam pojęcia kim jest 'A' bo w 11 odcinku nie było zbytnio dużo wskazówek . Ale szczerze mówiąc to ja podejrzewam Lucas'a , Mone i coś z siostrą Spencer mi nie pasuję xd
        Ale to są takie moje podejrzenia i jak się pewnie okaże będą one błędne smile @coloringme napisała że 'A' jest podobna do Ashley serialowej Hanny czyli może to być Alison (może jednak żyje ? ;P ) . Ogólnie teraz to wszyscy są podejrzani może to jest Maya ?! xd
        • weard_girl kocham PLL ; d 13.04.11, 18:37

nie widziałam jeszcze następnego odcinka, bo nie moge nigdzie go znaleźć. no więc skończyłam na 22 : )
          nie mam pojęcia. kim może być ~A~ . na pewno nie mona, z Lucasem coś mi nie gra. Może to też być melissa, na pewno nie ian, bo za często go nam podpychają ; D
          pożyjemy, zobaczymy : D

ps. kocham Ezrę i Caleba ;3;3
    • goga14 kooocham to xD 08.01.11, 19:35
      kocham ten serial xD
      widziałam już 1 odc. 2 serii.

nie mam pojęcie kto jest A.
      zastanawiam się nad tym cały czas... przez chwilę podejrzewałam tego co się ożenił z siostrą od Spencer .. zapomniałam jak on się nazywa xD
      ale nie mam pojęcia...
      • cherry.creme Nie widziałam żadnego odcinka. 08.01.11, 19:40
    • karmel_ Re: Pretty Little Liars 08.01.11, 19:42
      moja siostra to ogląda i jest zafascynowana, więc ja też zaczynam.
    • psawyer Re: Pretty Little Liars 08.01.11, 19:51
      Od początku mi się spodobał.. ; )
      Tak widziałam ten odcinek..
      I myślę a Toby, Jenna i Noel na 100% nie są A.
      A typów mam kilka..
      np. Ian.. albo Mellisa (siostra Spencer).. w ostateczności jeszcze Mona.
    • zuzia_29 Re: Pretty Little Liars 08.01.11, 19:54
      oczywiscie ze ogladalamsmilekazdy odcinek jest niesamowity. ten serial od razu przypadl mi do gustusmilelubie takie zagmatwane hirtoryjkismile
      "I jeszcze jedno pytanie: jak myślicie, kto jest A.?"-moim zdaniem albo Mona albo Ian. Jak dla mnie to sie "podejżanie" zachowują. Juz nie moge sie doczekac nastepnego odcinka, ciekawe kto Hannie napisal ten napis na gipsie:]
      • drakangel Re: Pretty Little Liars 11.04.11, 20:35
        przecież 2 sezon zaczyna się w czerwcu!!
        gdzie niby widziałaś 1 odcinek?
    • lexii._theuuus. Re: Pretty Little Liars 09.01.11, 23:19
      Obejrzałam pierwszy sezon dawno temu, drugiego jeszcze nie zaczęłam oglądać. HA!!! A JA WIEM KTO JEST A.! ;D
    • goga14 Re: Pretty Little Liars 12.04.11, 08:51
      widziałam już wszystkie odcinki 2 sezonu, które są na internecie. big_grin
      kocham ten serial ♥
      a kto jest A.? Mam pewne podejrzenia, ale wolę ich nie zdradzać tongue_out
    • trufla ? 13.04.11, 18:31
      Drugi sezon wchodzi dopiero 16 czerwca! Gdzie obejrzałaś odcinek z rzekomej drugiej serii?

Serial uwielbiam jest naprawdę fantastyczny...
    • dont_forget Re: Pretty Little Liars 13.04.11, 18:42
      Niestety nie oglądam tego serialu indifferent
    • hedwisia Re: Pretty Little Liars 13.04.11, 18:46
      ja oglądam i bardzo mi się podobabig_grin właśnie oglądam nowy odcinekwink nie wiem kim może być ,,A"uncertain pozdrokiss
      • rozowelizaki Re: Pretty Little Liars 13.04.11, 19:06
        drugi sezon ? chyba masz na mysli ciag dalszy pierwszego tongue_out Ja na poczatku uwazalam ten serial za nudny ale mialam nadzieje ze sie rozkreci no i od 10 odcinka nie moglam sie oderwac na serio ogladnelam pozostale odcinki w dwa dni big_grin Nie wiem kto to jest A ale wydaje mi sie ze to Melissa ona dla mnie zawsze byla jakas dziwna. teraz tylko czekac na drugi sezon sciana
    • mary1313 2 sezon już się zaczął? 13.04.11, 19:17
      Na prawdę? Gdzie można obejrzeć ten nowy odcinek, bo ja jeszcze nigdzie nie widziałam... Myślałam, że nowy sezon zaczyna się w czerwcu.
    • klema Re: Pretty Little Liars 13.04.11, 19:33
      Sezon 2 już się zaczął?! myślałam, że dopiero w czerwcu!
      ale ja i tak jestem dopiero na 13.
      Co do A. to wiem tyle do do Plotkary w "Plotkarze", czyli nic. Nie mam pojęcia, bo to właściwie może być każdy.
      • klema Re: Pretty Little Liars 13.04.11, 19:34
        Jedynie zastanawiam się nad Jenną. Bo może ona wcale nie jest ślepa...? Bym się szczerze nie zdziwiła.
    • phraine Re: Pretty Little Liars 13.04.11, 22:06
      Nie wiedziałam,że jest drugi sezo już,ja narazie obejrzałam do odcinka 22 bo tylko tyle jest na iitv.Nie mam pojęcia kto jest 'A'.Myślałam,że to Ian. c:
    • oolluussiiaa96 Re: Pretty Little Liars 14.04.11, 16:05
      obejrzalam wszystkie odcinki. ten serial jest super wink wydaje mi sie ze A ta 2 osoby a nie jedna. Na poczatku myslalam ze ian i melissa ale teraz to kazdy moze byc A
    • leesh Re: Pretty Little Liars 17.04.11, 11:31
      Uwielbiam ten serial ;DD
    • rilanja Re: Pretty Little Liars 17.04.11, 12:40
      nie słyszałam o tym serialu
    • adelinde Re: Pretty Little Liars 23.04.11, 11:57
      Przecież 2 sezon zaczyna się 14 czerwca!
      • hopeandsmile Re: Pretty Little Liars 23.04.11, 12:06
        nie oglądam tego serialu.
    • jane_ Re: Pretty Little Liars 02.05.11, 20:36
      nienawidzę ich za końcówkę pierwszego sezonu, przez kilka ubiegłych dni przeoglądałam wszystkie 22 odcinki i jaka szkoda, że trzeba czekać na drugi sezon. no i nie pokazali, jak caleb już spotkał się z hanną, i to złe. ;c
      serial troszkę nudnawy, mam kilka zastrzeżeń, ale ogólnie podoba mi się.
    • sasetka54 Re: Pretty Little Liars 02.05.11, 20:45
      tu już drugi sezon a ja oglądam 3 odcinek pierwszego xd
      zapowiada się ciekawie ; )
    • jusst Re: Pretty Little Liars 01.06.11, 18:20
      Jak mogłaś obejrzeć 1 odcinek 2 serii skoro on jeszcze nie wyszedł? surprised Co do serialu to bardzo mi się podoba smile Z wielką niecierpliwością czekałam na każdy kolejny odcinek, z taką samą niecierpliwością czekam także na nowy sezon big_grin I nie mam pojęcia kto to jest A. Akcja tak szybko się toczy i zmienia, że każde moje przypuszczenia co do prawdziwej tożsamości A. się rozwiewają. big_grin
    • miley138 Re: Pretty Little Liars 27.08.11, 17:52
      Nie oglądam, bo jakoś nie mam motywacji .. .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka