dolores_love115 06.01.11, 22:24 Odpowiedzcie na pytanie: . Jak miałybyście na imię gdybyście były chłopami ?. Mój tata chciał nazwac mnie Viktoria (nie szpanuję naprawde miałobyc przez V), a gdybym była chłopakiem nazywałabym się Maciuś. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
meggi_13 Re: Jak miałyście mieć na imię?? 06.01.11, 22:29 ja miałam być Magda, atak to jest Marlena i tak w przyszłości zamienie sobie imiona i będę miała Joanna na pierwsze Odpowiedz Link Zgłoś
paattii Re: Jak miałyście mieć na imię?? 08.01.11, 20:34 Miałam być ALeksandrą, ale że mamie się nie podoba Ola, a tak wszyscy by na mnie wołali więc jestem Patrycja Aleksandra;d Odpowiedz Link Zgłoś
ilovebellaswan imię 29.01.11, 21:26 ja miałam miećna imię roksana ale mama stwirdziła że nie bo będę mówić na mnie reksio więc jestem patrycja Odpowiedz Link Zgłoś
nicealex222 Re: imię 29.01.11, 21:42 miałam być kamila lecz tatcie i bratu się nie podobało a więc Aleksandra Odpowiedz Link Zgłoś
mindy_ Re: Jak miałyście mieć na imię?? 06.02.11, 12:13 Miałam mieć na imię Wiktoria, ale mam Karolina. A jakbym byłą chłopcem to Karol -.- ! Odpowiedz Link Zgłoś
mindy_ Re: Jak miałyście mieć na imię?? 06.02.11, 12:22 A jeszcze to wgl miałam być Pauliną, ale tata jak pojechał tam mnie gdzieś zarejestrować, jakby zapisać że się urodziłam to zapomniał jakie miałam imię Wiedział, że końcówka 'ina' , więc zapisał mnie jako Karolina Paulina, a miało być na odwrót. Rany, jak sie ciesze że tata ma skleroze ! Odpowiedz Link Zgłoś
silverxdd Re: Jak miałyście mieć na imię?? 08.05.11, 16:43 Ja miałam mieć Michalina, ale córka kolegi moich rodziców tak ma, więc stwierdzili , że nie i mi dali Karolina Michalina. Odpowiedz Link Zgłoś
angel44 Re: Jak miałyście mieć na imię?? 19.06.11, 20:47 mindy_ napisał(a): > Miałam mieć na imię Wiktoria, ale mam Karolina. > A jakbym byłą chłopcem to Karol -.- ! Praktycznie to samo tylko zamiast Wiktorii miałam nazywać się Kornelia,ale mam Karolina < wolałam tamto,no ale...> A jak chłopak Karol ( Żółwik mindy Odpowiedz Link Zgłoś
malinowamamba24 Re: Jak miałyście mieć na imię?? 19.06.11, 20:57 Ja miałam mieć Patrycja albo Paulina,a jak chłopak to Jasiek albo jakieś inne tylko ja już nie pamiętam A jestem Magda... Odpowiedz Link Zgłoś
dzisas ♥ 12.06.11, 15:48 mój tatuś chciał mnie nazwac Tereska . ale mama nie pozwoliła i jestem Małgosia , Gosia , Goś . Odpowiedz Link Zgłoś
dychaa Re: Jak miałyście mieć na imię?? 06.01.11, 22:30 Ja miałam mieć na imię : Iga A jako chłopiec: Bartek ! Odpowiedz Link Zgłoś
luflee. :3 07.01.11, 16:42 miałam mieć na imię Anna, potem Klementyna, lol. albo Kacper. Odpowiedz Link Zgłoś
lilly4 Re: Jak miałyście mieć na imię?? 06.01.11, 22:31 haha wiem ze nie szpanujesz ;d moja kolezanka ma na imie Wanesa;o lol ^^ a ja mialam byc kuba albo dagmara ;d ale jestem Daria ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
pudel Re: Jak miałyście mieć na imię?? 06.01.11, 22:33 mój tata był za Irminą (grrr) a mama za Urszulą. moja siostra jest święta i dzięki niej nazywam się Kaśka. troche pospolite imie ale lepsze niż wcześniejsze. jakbym była chłopakiem tata powiedział ze nazywałabym się Kuba Odpowiedz Link Zgłoś
lady_kiki Re: Jak miałyście mieć na imię?? 07.01.11, 10:55 Miałam być Anną Marią ale dzięki Bogu tato zmienił zdanie i jestem Klaudia a jako chłopak to miałam mieć na imię Mateusz Odpowiedz Link Zgłoś
bieeeber Re: Jak miałyście mieć na imię?? 07.01.11, 15:06 jaa miałam mieć na imię Anna lub Gabrysia , a jestem Maria . w przyszłości zmienie sobie imię na jakieś amerykańskie . Odpowiedz Link Zgłoś
kropeczka23 Re: Jak miałyście mieć na imię?? 07.01.11, 21:19 Moja mama dziewczynki wybrała imię Martyna , tata natomiast Natalia (moje) lub Monika. Ogólnie to moja mama gdy była w ciązy myślała że jestem chłopcem i przez 7 miesięcy nazywała mnie Piotrusiem, a teraz tak na imię ma mój młodszy braciszek. ;pp Pozdroo ;* Odpowiedz Link Zgłoś
alex98 ;p 06.01.11, 22:37 Ja miałam mieć na imię Natalia a jak chłopiec to "Piotruś";p Ale jest Ola Kiedyś sobie zmienię imię Odpowiedz Link Zgłoś
koniara8 Re: Jak miałyście mieć na imię?? 06.01.11, 22:40 Nie wiem. Moi rodzice nie mówili mi jak bym miała na imię będąc chłopcem. ________________________ ourcrazyworld.bloog.pl Odpowiedz Link Zgłoś
aguuu__ Re: Gucio.... xD 06.01.11, 23:04 mama chciała mi dać ZOFIA ale tata mnie uratował XD a jako chłopiec to nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
dreamdreamdream Re: Jak miałyście mieć na imię?? 06.01.11, 23:04 miałam mieć na imię Hania lub Ewa a tak mam Marysia. Wolałabym mieć tamte imię Odpowiedz Link Zgłoś
ilovenessax3 Re: Jak miałyście mieć na imię?? 06.01.11, 23:49 Miałam być Wiktorią lub Natalią . A jestem Kamilą ;/ Ja chcę być Wiki Odpowiedz Link Zgłoś
dosia321 Re: Jak miałyście mieć na imię?? 06.01.11, 23:06 hahaah xd Miałam być kinga, jestem domninika, nie wiem co lepsze ;/;/ Odpowiedz Link Zgłoś
dolores_love115 Re: Jak miałyście mieć na imię?? 06.01.11, 23:08 Dominika lepsze Odpowiedz Link Zgłoś
tokio_hotel483 miałam być... 07.01.11, 23:02 Gośka ale na szczęście babcia mnie uratowała bo zawsze chciała mieć wnuczkę Justysię Odpowiedz Link Zgłoś
nayfree Re: Jak miałyście mieć na imię?? 06.01.11, 23:10 Ja miałam mieć na imię Weronika a jak chlopak to Antek, a teraz jestem Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
janvier Ehm... 06.01.11, 23:12 miałam być chłopakiem i miałam być Filip -.- ale urodziła się dziewczyna i miała być na początku Charlotte -.-'', potem Paulina, ale i tak zostało Nicole ... xD Odpowiedz Link Zgłoś
ania_xd Kordula :( 07.01.11, 17:05 Ja miałam mieć na imię Kordula, ale jestem Ania, bo brat mnie uratował. Był wtedy w przedszkolu i zakochał się w jakiejś Ani Odpowiedz Link Zgłoś
vaniney Re: Jak miałyście mieć na imię?? 06.01.11, 23:17 aż wstyd o tym pisać :333 Odpowiedz Link Zgłoś
valhalla Re: Jak miałyście mieć na imię?? 06.01.11, 23:19 miałam być Maćkiem, później Agatką, a zostałam Joanną Odpowiedz Link Zgłoś
rememberina Re: Jak miałyście mieć na imię?? 06.01.11, 23:25 ja miałam mieć Anna, Aleksandra, a jeśli byłabym chłopcem to Jacek II (haha serio) lub... jakoś tam inaczej Odpowiedz Link Zgłoś
juliii Re: Jak miałyście mieć na imię?? 06.01.11, 23:39 Na początku Ola, ale jednak zostało Julia. Odpowiedz Link Zgłoś
pretty_lady Re: Jak miałyście mieć na imię?? 06.01.11, 23:41 Jak byłabym chłopakiem to nazywałabym się Oskar albo Daniel : / Najpierw miałam być Agnieszka -.- ale jednak wyszło,że Monika ; d Odpowiedz Link Zgłoś
karmel_ Re: Jak miałyście mieć na imię?? 06.01.11, 23:41 miałam mieć kamil, teraz mam kamila. ;d Odpowiedz Link Zgłoś
ilovenessax3 Re: Jak miałyście mieć na imię?? 06.01.11, 23:51 karmel_ napisał(a): > miałam mieć kamil, teraz mam kamila. ;d Ja też jestem Kamcia xd Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.bieberka Re: Jak miałyście mieć na imię?? 06.01.11, 23:46 Haha ^^ . Moja mama chciała mnie nazwać Marlena, ale mój tatus się uparł i pozostało Karolcia ; D Odpowiedz Link Zgłoś
nikawika Re: Jak miałyście mieć na imię?? 07.01.11, 00:03 ogólnie przez piersze tygodnie, myśleli że będe chłopcem. xd miałam mieć na imie mariusz. xdd Odpowiedz Link Zgłoś