Dodaj do ulubionych

Jestem samotna

07.01.11, 20:04
Mam już dosyć.Nie mam prawdziwych przyjaciół ,z którymi mogłabym spędzać czas.Cały dzień siedze w domu .Jest mi strasznie przykro.Mieszkam w małej miejscowości gdzie nawet nie ma kina ,ani normalnej kawiarni;/ Wiem ,że powinnam wyjśc do ludzi zapozanc się z kims ,ale to nie jest takie łatwe ,bo nie mam gdzie ani z kim wyjść.pozatym jestem dośc niesmiala i głupio mi pierwszej zaproponować spotkanie.Żaden chłopak mnie nie chce, a jeden ,kórego poznałam ma mnie gdzieś i wogóle go nie obchodze , a on mnie wręcz przeciwnie .JEst mi smutno i nie mam już sił.Chciałabym wyjśc gdzies sie rozerwać, spędzić czas ze znajomymi ,a nie ciągle w domu...
Obserwuj wątek
    • sweetona Re: Jestem samotna 07.01.11, 21:36
      mam to samo. crying
      • andzia_28_94 Re: Jestem samotna 07.01.11, 21:54
        czemu tak jest? inni wokół są szczęśliwi a ja... wiem też ,ze mam to czego inni nie mają ,mam rodzine ,ale czasem jest mi bardzo przykro ,że oprócz rodziny wszyscy inni mają mnie gdzies .
      • alexandra. Re: TU! 07.01.11, 22:35
        Gdzie mieszkasz? Może w pobliżu którejś kotkowiczki, równie samotnej wink
        • only18 Re: TU! 08.01.11, 15:54
          tez tak mam sad( wiem jak sie czujesz. czasami mam dosc zycia. duzo moich kolezanek ma duzo przyjaciol a ja ? sad(
        • trampeczek TUTJ! 09.01.11, 13:24
          To po co siedzisz przed komputerem?!
          Wyjdź z domu!
          Dziś jest WOŚP!
          W Twoim mieście też coś pewnie organizują!
          Wyjdź zabaw się! Na pewno kogoś znajdziesz!
          Nie dołuj się! : DDDDD

`Człowiek nawet w tłumie może być samotny`
          Nie Ty jedna masz pewnie taki problem. ; D
          Trzym się. ; ***
    • kiwi Re: Jestem samotna 07.01.11, 22:11
      a koleżanki w szkole? a koledzy w szkole?
    • alicjaas Tak jakbyś opisała mnie. 07.01.11, 22:17
      Dokładnie tak samo się dziś czuję. I często to do mnie wraca. Nie potrafię tego zmienić, chociaż bym chciała.
      • andzia_28_94 Re: Tak jakbyś opisała mnie. 07.01.11, 22:31
        Ja już tak długo się czuje.Myśle ciągle o chłopaku ,który mnie całkowicie olewa i unika .jestem żalosna wiem dobrze ,że powinnam przestać zawracać sobie głowe ale nie moge crying mam już dość
    • smileyy776 Re: Jestem samotna 07.01.11, 22:46
      ja mam tak samo ciągle siedzę w domu tylko , że ja mam 12 lat , a Ty jesteś starsza , a wszystkie moje inne koleżanki codziennie gdzieś chodzą na miasto , a ja sama w domu , albo sie uczę , albo idę na kotka ; ((indifferent też jestem nieśmiała ...
    • by_moonlight Re: Jestem samotna 07.01.11, 23:13
      Głowa do góry. Nie wszystkie dziewczyny są otoczone tłumem przyjaciół i chłopakami. Zdarza się, że przez nieśmiałość ilość naszych znajomych czy przyjaciół jest mocno ograniczona. Nie można się załamywać. Nie przejmuj się chłopakiem, bo nie jest ciebie wart. Znajdziesz w końcu "tego jedynego". wink A jeśli chodzi przyjaciół to trzeba zrobić pierwszy krok żeby się przełamać. ^^ Jeśli chcesz to napisz, chętnie pogadam. I nie przejmuj się, bo nie można tracić życia na zamartwianie się (i mówię to ja - wieczna pesymistka).
      • andzia_28_94 Re: Jestem samotna 07.01.11, 23:24
        Dzięki wink fajnie że są jeszcze tacy ludziewink
    • lays_x33 Haha , nie wierzę ,że ja tego nie napisałam ;D 07.01.11, 23:29
      Postaraj się zaprzyjaźnić z jakąś kumpelą w klasie . Może ta skryta i cicha ,której nikt nie lubi - dla ciebie będzie miła ?
    • marsjanka115 x__x 08.01.11, 16:02
      mam to samo co ty tylko...u mnie to jest tak że mój przyjaciel musi być idealny pod względem jakimś tam. a o to trudno wiem ale jakoś nie wiem jak pomyśle jakich mam znajomych to odechciewa mi się wychodzić z nimi gdzieś przez co spędzam całe dnie w domu.
      sądzę że jak pójdę do technikum to to się zmieni gdyż ta szkoła jest w mieście co daje więcej ludzi a nie tylko te oszołomy z mojej budy sciana

może i ty rozejrzyj się za kimś kto przypomina ciebie z zwyczajów , zachowania itp. i pamiętaj nic na siłę
    • emm. Re: Jestem samotna 09.01.11, 13:16
      mam tak samo. czuję się strasznie samotna i mam wrażenie że wszyscy mają mnie gdzieś. chłopak który mi się podoba totalnie mnie olewa i wątpię, że to się kiedyś zmieni... w klasie prawie nikt ze mną nie gada i większość lekcji spędzam na patrzeniu się w okno i myśleniu... moje koleżanki mają życie wypełnione imprezami, prawie każda z nich ma chłopaka... eh... nie wiem co ci doradzić, bo mam dokładnie ten sam problem sad(
    • rozalkowa. Re: Jestem samotna 09.01.11, 13:22
      też tak mam, więc wiem jakie to dołujące ;/.
      nie wiem co poradzić, sama nie wiem co ja mam zrobić.
    • justyskaa123 Re: Jestem samotna 09.01.11, 13:32
      Możemy się zapżyjaźnić ^.^
      (popiszemy troche na kotku)
      big_grin tongue_out
    • daisy002 Re: Jestem samotna 09.01.11, 13:35
      też tak miałam, jeszcze niedawno. zmieniło się jak skończyłam gimnazjum i poszłam do liceum. wtedy to była masakra. jedyną perspektywą na przyszłość była zmiana szkoły. z utęsknieniem czekałam na koniec roku i nową klasę. nie miałam z kim gdzieś pójść, pogadać. teraz jest już lepiej wink teraz też widzę mój błąd: chciałam, żeby ludzie sami do mnie przychodzili, a to ja powinnam podchodzić, zacząć gadać, chociażby o głupotach, ale zawsze coś. moja rada - nie siedź w kącie i nie czekaj aż sami do Ciebie przyjdą tylko sama podejdź i zacznij rozmowę. wiadomo, nie do ludzi, których nie znasz, ale np. do koleżanki z klasy, albo zapisz się na jakieś kółko, tam możesz poznać dużo fajnych osób. a facetami to się nie martw - i bez nich da się żyć big_grin
      • smiley. mam tak samo jak ty. witaj w klubie. : p 09.01.11, 13:45
      • zuri_1 Re: Jestem samotna 09.01.11, 13:50
        Wiesz , jestem w tej samej sytuacji . Wstyd się przyznawać , ale często płacze w nocy z tego powodu .. Chciała bym być jak inne dziewczyny , śmiałe i w ogóle . Moje koleżanki w szkole zawsze gadają o czymś , a ja nigdy nie wiem o co chodzi , gdy się zapytam , często nie chcą mi powiedzieć , dlatego siedzę cały czas sama .. ; // Mam już tego dosyć , chcę w końcu iść do Liceum , mieć nową klasę , odliczam tylko dni do końca roku ! Mam nadzieje , że w końcu zaprzyjaźnię się z kimś i to My będziemy miały przed wszystkimi tajemnice . ; ))
        • justyskaa123 Odbierz moje zaproszenie ! xd 09.01.11, 13:57
          Jak odbierzesz zaproszenie to popiszemy bo inaczej sie nie da xd
          • paaaty. Re: Odbierz moje zaproszenie ! xd 09.01.11, 14:03
            może po prostu powinnaś przestać użalać się nad sobą?
            nie dołuj się, a będzie dobrze. c;
    • nikawika Re: Jestem samotna 16.01.11, 22:20
      wiesz, od siedzenia przed kompem przyjaciół nie zyskasz. wink
      rusz się, idź na spacer.
      i zbierz się na odwagę i zagadaj do jakiś ludzi. oni nie gryzą. wink
    • seneka4 Re: Jestem samotna 17.01.11, 14:57
      Poznaj kogoś fajnego z Twojego miasta lub z po bliższych miast przez internet np: na photoblogach. I zacznij się z tą osobą spotykać.
      A jak nie masz w pobliżu w szkole fajnych znajomych to nie żałuj tego ,że Cię np: olewają bo to nie są fajni ludzie. Są raczej próżni i mało warci. Nie warto sobie nimi zawracać głowę.
      Masz pewnie domek z podwórkiem? Po co Ci towarzystwo ,chociaż może masz jakieś kuzynki albo rodzeństwo? wyjdź z nimi na dwór i np: pograj w piłkę albo siatkówkę. Spróbuj sobie znaleźć jakieś zainteresowania. W np: klubach sportowych poznasz na pewno fajnych ludzi.
      Albo już w dramatycznym przypadku zapisz się np: do kościelnego chóru albo coś takiego. Tam z pewnością spotkać dużo fajnych osób. Możliwości jest wiele. Nie chodzi o to żebyś teraz bez celowo wyszła z domu ,ale żebyś powoli odszukała rozwiązanie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka