leni 20.01.11, 19:35 czy któraś z was lubi przerabiać lub szyć od początku swoje ubrania by były niepowtarzalne? Ja dopiero sie uczę szyć, moja jedyna praca do sukienka (banalna) A jakie są wasze doświadczenia z szyciem ubrań bądź torebek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
julik Re: Lubicie same szyć sobie ubrania? 20.01.11, 19:47 Bardzo lubię przerabiać sobie ciuszki .Jaka potem jest satysfakcja z noszenia tego Szyć umiem nie specjalnie ,szyję igłą na okrętkę Jak interesuje cię przerabianie i szycie ubran to polecam ten filmik . Ja zrobiłam tą kokardkę i wyszła ciekawie : Tekst linka Odpowiedz Link Zgłoś
nikki712 Re: Lubicie same szyć sobie ubrania? 21.02.11, 17:56 Nie próbowałam ,ale miałam to w planach Jesli juz to mama, bo mnei czeka mekka prostego szycia ;p Odpowiedz Link Zgłoś
sandrolaxd Re: Lubicie same szyć sobie ubrania? 22.02.11, 12:17 nigdy nic nie szyłam i lepiej nie. xd może ktoś doda fotki jakie dzieła stworzył ? jestem ciekawa. xd Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1831 Re: Lubicie same szyć sobie ubrania? 23.02.11, 14:56 Nic takiego nie robię Odpowiedz Link Zgłoś
bananowedziecko Re: Lubicie same szyć sobie ubrania? 23.02.11, 15:02 chciała bym umieć, ale nie wiem jak się do tego zabrać Odpowiedz Link Zgłoś